2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sahsen ben kullanisliligi secerek anakucagi takilan bastonlardan aldim. Esimin de bagaja sigdirma kaygisi vardi. Bi de travellari kendim acip kapatamiyodum cok agirdi bunu kendim acip kapatabiliyorm tek elle ve tasiyabiliyorum.
Evet travel sistemler ağır baya, hangi marka aldınız canım

Ay çok güldüm.. Bu hallere düşecek hatunlar mıydık.. Ben de ne yesem üstüme döküyorum çocuklar dalga geçiyor benimle yaa sinir oluyorum anne Bize kızıyorsun kendin döküyorsun diye

Efelihayat I ikuayko
Kizlar bende herseyi elimden dusurur oldm zaten egilip alamiyorum sinirden ölücem sakarliklar oluyormus 7.aydan sonra normalmis yani

Sevgili tecrübeli anneler vakti olup sorumlarima cevap verebilecek birileri olursa çok mutlu olurum

1. Göğüs pompası doğumdan önce mutlaka alinmasi gereken birşey mi ben 1 yil ücretsiz izin alacağım sizce pompaya ihtiyacim olur mu
2. Hastaneye bebek için kaç takım kıyafet götürmeliyiz benim hastanem kiyafet vermiyor
3. Doğum sonrasi hasta bezi kullanin diyende var hava almasi lazim hasta bezi sağlıklı degil diyende sizin tecrübelerinz nasil ona gore depend hasta bezi siparişi vereceğim

BU ARADA YARIN A101 DE BEBEK KÜVET KOVA MAŞRAPA VAR ALMAYANLARA DUYURULUR SABAH 9 DA GİDECEĞİM BEN

Sağlık ocağına gittim krem antibiyotik ve parol verdi.
Hemşire iğne batırdı şiş olan yere içindeki kan ve suyumsu şey aktı ama iltihap değildi dedi.
O sırada eşimin elini nasıl tuttuysam tırnaklamışım garibimi canım çok acıdı
Kendi kendime düşündüm şimdi böyle acıdıysa nasıl Doğum yapıcam ben diye bi korku sardı beni ufaktan

Ayyy o degil de hala çocuğumun adi yok arkadaş esim erken deyip duruyor cinnet geçircem
Ay hiç sorma bizde hala net karar veremedik ben bir sürü isim buluyrm sunuyorum ama beğenmiyor en son mete demistim oda metehan dedi iyi iyi güzel dedim artk ama soyledigim bazı kişiler beğenmedi ya

O zamana kadar bişey görmeden kalıyorlar daha kaçmaz onlar artık evcilleşmişlerdir şaka maka onlar için de zor bu hamilelik
Tamam bir sonrakini onlar dogursun, söz ses etmiycem
Bana oyle geliyor ki cikarsinlar da nasil cikarirlarsa cikarsinlar diye herşeye evet diyecegiz dogumda.

Tamam bir sonrakini onlar dogursun, söz ses etmiycem

Bana oyle geliyor ki cikarsinlar da nasil cikarirlarsa cikarsinlar diye herşeye evet diyecegiz dogumda.
Bendl de son yazdigina katiliyorum o an ki aci cekilir yani artik hem bebek hem anne icin kurtulus ani

Geçmiş olsun canım ya.

Ay hiç sorma bizde hala net karar veremedik ben bir sürü isim buluyrm sunuyorum ama beğenmiyor en son mete demistim oda metehan dedi iyi iyi güzel dedim artk ama soyledigim bazı kişiler beğenmedi ya

Allah izin verirse benim oğlumun adı da mete olacak çok sevdiğimiz bir isimdi şimdi de cinsiyeti belli olduğundan beri mete diye sesleniyorum
Isim konusunda herkesi mutlu etmek mümkün değil malesef o yüzden siz beğendiyseniz çok ta çevreye takilmayin
Çocuk benim karar benim

ay ne bileyim nasıl duygularda olucaz eşimede diyorum şakın yanımdan ayrılma tamam mı diye. İyice tribe girdim ben,stresten istifra ettim az önce ya da içtiğim antibiyotikten..
Ama hormonlarım duygu yükleyip stresten olduğunu söylüyor bilemiyorum artık

Herkes selam 32+2 olduk 2100 gr olmuş gayet iyi dedi Valla dişim hariç zaten şükür idare ediyorum 12 kilo aldım şimdilik Temmuz sonu Doğum diyo ben 1 Ağustos yap diyorum bakalım zaman ne gösterecek malum sezeryan olacak 3250 Doğum ücreti olmuş öyle işte

Maşallah gayet iyi değerleri bebişin sağlıkla gelsin inş.
Sezeryan ücreti de gittiğim hastanede 3000 tl normal yani iyi canım

Güzel isim ya ben de beğeniyrm bisey diyen olursada çocuk benim karar benim derim iyi fikir

Ay cnm şimdiden stres yapma lütfen bende aklıma getirmemeye calisyirm yoksa günler geçmez vlla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…