2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Begenmiycen ama
Eki Görüntüle 2278053

Neden böyle olduk ki acaba biz

Ustume dokuyorum, agzimi bulamıyorum, temel motor becerilerimi kaybettim lan ben?!?! Ne halden ne hale düştüm
Doktora erken.giden sorsun benimki.beni.sepetledi temmuz 7 e kadar gorus yok.acil.durum.çıkmazsa ama.arastirdim normalmis resmen ellerim.tutmuyor

Garajda bi müşteri vardi, gece 3 beslemesini adam yapiyormus ki en azindan 12-6 arasi karisi uyuyabilsin. Aha dedim bunları ornek al sen

Adamin sikayeti de insanlarin surekli konusmasi. Sutu yetiyo mu uyuyo mu ne kadar uyuyo ne kadar besleniyo. Dedim haklisin. Bi de yok simdi iyi ilerde gorursun, ayaklansin gorursun. Aha dedim aynisi kaynimda da var beni anlayan bi insan buldum. Kocam dedim umursamiyo, benim bozulmami da anlamiyo. Ona demiyolardir, yakinda ona da derler o da daralir dedi yok daralmaz dedim. Ve tabiki kocam "insanlar konusacak sey bulamiyo ondan, ne sorsunlar normal" dedi.

Biz isim de karar kıldık...buyuk oğlum rüzgar ama kulağına babasının ismini de okumuştuk ben öyle istedim...junier da poyraz olacak yine tek isim ama kulagina okunurken muhammed emin poyraz olarak söyleyeceğiz.. geçen kocayla dışarıdayken yaşlıbeyaz saçlı beyaz sakalli hatta abartmıyorum beyaz kıyafetli bi amca geldi arabaya binerken..yolcu mi var dedi evet hayırlısıyla dedik cinsiyetini sordu başka cocuk olup olmadığını sordu ismini sordu vs vs..bu bebeginizinde göbek adı muhammed emin olsun bereketli olsun dedi..hafızım ben dedi peygamber efendimizin adı dedi...vs vs..Kocam da.hadi amcayı kırmayalım kulağına öyle okuyalım dedi..kıyamaz hiç öyle insanlara dedim tamam olsun amcayı mi kiricam o kadar güzel dualarından sonra

Hayırlı günler. doğum çantasını falan hazırlayan var mı? pazartesi 32. hafta bitecek inşallah. 33. e giricez. erken mi olur ?
Yikamaya başladım utulemeye cumartesi bitirir.cantami hazirlarim kenara basla.bir.an.once.zorluyor

Efelihayat bu fotolara aslan koya koya senin bebişin ismini Aslan yapacağız. Ben ve PiaLeon da Aslan koyuyoruz. Düşün bence sen bunu
İnşallah da kocamin tepkisi.superdi.yok.zürafa aslan.burcu olsun anasi.gibi.ben yolunu yaparim su utu.camasir.bitsin aslan.ismi.guzel.isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…