2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin sanada sabir versin

Peki 32. haftada olduğumuzu gösteren bir belge vermeye gerek var mı? Öğretmenim, yaz tatilime denk geliyor 32. hafta. Bu arada benim doktorum sat'a göre yazmadı 24. haftamı, ultrasona göre yazdı. O kadar ısrar ettim ama dinlemedi.

Kızlar ben gelene kadar 30-40 sayfa nasıl konuşuyorsunuz ya

Benim iki gündür karnımın alt tarafı sertleşmeye başladı. Yatarken çok zorlanıyorum. Yattım hadi doğru konumu buldum, çocuklar inanılmaz hareketli asla durmadan dürtüyorlar. Dönerken zorlanıyorum. Onu geçtim gece tuvaletim gelse eşimi uyandırmadan kalkamıyorum yataktan. Onun beni kaldırması gerekiyor. Oturunca kılıç gibi keskin bir ağrı giriyor karnıma. Bir de sanırım yalancı kasılma bunlar karnımın alt kısımlarında kasılmalar oluşuyor.

Hepsi normal mi bunların? Yataktan kalkmak zorunda kaldığımda daha kalkmadan oflamaya başlıyorum çok acıyor.

Kızlar iyi akşamlar. Bi kaç sorum var. İki gündür geceleri bacağıma giren kramplara uyanuyorum. Magnezyum içiyorum maden suyu içiyorum neden oluyo anlamadım. İkincisi de tesettürlüler için lohusa gecelik sabahlık vs nerden bulabilirim. Yani kapalılar için ayrı olarak satıldığını düşünmüyorum ama en azından yırtmaçsız uzun olan modellerden

Bu hafta başladım pekmeze inşallah faydası olur
Benimki de mayis başında küçüktü, burdaki kızlara göre diyim. Zaten basindan beri 1 hafta geride. Kahvaltiya 3 ceviz ekledim. Zaten kendi yoğurdumu yapıyordum. Muz yine yedim falan haziranda kilo icin bisi demedi, topladi herhalde. Boyu hala kısa ama.
Genel anestezimi istiyosun cnm ben de sormadım kendi öyle anlattı
Valla istegim normal dogum da ne cikarsa bahtima. Anestezi secmen gerekirse ne yapacağımı bilmiyorum, ameliyati kırığı birak dikisim bile yok benim, bilmedigim şeyler.

28+4 teydi sanirim son kontrolumu 1280gr canim. senin bebis de normal kilodadir diye umuyorum uzme kendini. Guzel haberlerle cik insallah doktordan ❤

İkiz annelerine sormak lazim aslında senin işi, mesela bende yatakta donerken vajina kemigim (adini bilmiyorum iste alttaki kemiklerim) acıyor. Yatak yuksek, ayaklarimi duvara atip iniyorum. Bir yerde toplanma gibi oluyor ama kafa yada popodur diyorum. Burda kızlar yok döndü yok kafasi surda yok mesanemi tekmeliyo falan diyoe ben onlari anlayamıyorum mesela, öyle detayli teshis koyamiyorum.
Biz bunu begenmistik. Acigim ben ama

masallah senin ki bend3n buyuk bebis en son 1400 kusur mu demistin daha ne olsun
aklima geldikce ceviz faln da yiyorum ama o kaadr oluyo

Haklısın canım böyle değildim ben yaa bi haller oldu bana düşünmemeye çalışıcam olmuyo çünkü

Ben de bugun konusu acilinca sezaryenden cok korkuyorum diye aglamaya basladim iyice hormonlardan siyiricazz dogurana kdr yahu ! Annemle alisverise ciktik hemen kendime geldim düşünme alisverise odaklan dogunca birlkte yapacaklariniza vs. Guzel seyler düşün❤

valla gördüğüm kadarıyla onlarda da benzer şeyler var da benimki sanki biraz fazla şiddetli gibi geldi. salı randevum var doktora soracağım artık. bir kaç gün daha sabır

ben de anlayamıyorum hangisi nerede ne yapıyor belli değil. tek farkıiki tane oldukları için hareketleri net görünüyor dışarıdan. muhabbet ediyoruz sıpalar canımı yakmayın fln diyorum, dinlemiyorlar ama

hadi sizin ilk dogum dun ne olduyda ben nasul doguracam diye baya bi dusundum durdum kara kara

ayyyy bana da sanki doğum zamanı bebkleri doğuramayacakmışım da içeride kalacaklarmış gibi geliyor. sürekli ona ağlıyorum

Çok güzelmiş canım. Sitede başka güzel modeller de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…