- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Genel anestezimi istiyosun cnm ben de sormadım kendi öyle anlattıBenim hastaneyle aynı, istege bagli sezeryan 3.5k sadece. Ben epidural vs fiyati sormadim ama.
Aynen öyle aklna gelirse bebeğine kavuscagn anı düşünHaklısın canım böyle değildim ben yaa bi haller oldu bana düşünmemeye çalışıcam olmuyo çünkü
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin sanada sabir versinkızlar günaydın;
valla dünden beri 200 sayfayı okuyayım yedim gücüm sabrım yetmedi :)
yarıda bıraktım son sayfaya geldim :) bayramda bakamadım hiç sonra bayram sonu kaynım büyük bir kaza geçirdi. hala yoğun bakımda dua edin nolur. iyi olsun inşlh. eşimi de 10 gündür görmüyorumtekirdağ da kaynımın yanında doktorlar müsaade ederse buraya sevkini yapacaklar. kayınvalideyle beraber kaldık biz burda onunla takılıyoruz. geçmiş olsuna gelenler eksik olmuyor gündüz iş akşam misafir bayramdan sonra eksikleri alır yıkar ütüler hazırlanırdım doğuma diyordum. ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. kaynım iyi olsun bebişte ona göre akıllı uslu gelir üzmez bizi diyorum inşlh :) sizlerde iyisinizdir inşlh. kocamı çok özledim annemlerde burada değil doldum ama eşime de belli etmemeye herşeyin yolunda olduğunu özlemediğimi diyorum ama. ayaklarım davul stresten üzüntüden kasılmalarım arttı. dua edin cuma sevkinin olup olmayacağı belli olacak. kafanızı şişirdim baya :) ama olsun bayadır yazmıyordum :)))
Peki 32. haftada olduğumuzu gösteren bir belge vermeye gerek var mı? Öğretmenim, yaz tatilime denk geliyor 32. hafta. Bu arada benim doktorum sat'a göre yazmadı 24. haftamı, ultrasona göre yazdı. O kadar ısrar ettim ama dinlemedi.Bebek önde de olsa 32 hafta sat'a göre hesaplanıyor canım. Yani 17 Haziran'da alabilirsin ve bildiğim kadarıyla geç de alamıyorsun resmi belge olduğu için. 32. hafta başladığında çalışabilir raporu almazsan izne çıkmış sayılıyorsun.
Yok canım evdeydim bütün gün bişey yoktu ayakkabıyı giydim zonklamaya başladı.@greyfurt_ bocek sokmus olabilir mi ayağını
Benimki de mayis başında küçüktü, burdaki kızlara göre diyim. Zaten basindan beri 1 hafta geride. Kahvaltiya 3 ceviz ekledim. Zaten kendi yoğurdumu yapıyordum. Muz yine yedim falan haziranda kilo icin bisi demedi, topladi herhalde. Boyu hala kısa ama.Bu hafta başladım pekmeze inşallah faydası olur
Valla istegim normal dogum da ne cikarsa bahtima. Anestezi secmen gerekirse ne yapacağımı bilmiyorum, ameliyati kırığı birak dikisim bile yok benim, bilmedigim şeyler.Genel anestezimi istiyosun cnm ben de sormadım kendi öyle anlattı
28+4 teydi sanirim son kontrolumu 1280gr canim. senin bebis de normal kilodadir diye umuyorum uzme kendini. Guzel haberlerle cik insallah doktordan ❤Kızlar merhaba 29 .haftalarda bebisiniz kaç kiloydu? Biliyorsunuz benim tek arter problemim var o yüzden kilosuna fazla takılıyorum 31 haftalık olduk pazartesi gidicez tekrardan ama bu sefer pek istahimda yok yiyemiyorum napcam bilmiyorum inşallah kilo almıştır
İkiz annelerine sormak lazim aslında senin işi, mesela bende yatakta donerken vajina kemigim (adini bilmiyorum iste alttaki kemiklerim) acıyor. Yatak yuksek, ayaklarimi duvara atip iniyorum. Bir yerde toplanma gibi oluyor ama kafa yada popodur diyorum. Burda kızlar yok döndü yok kafasi surda yok mesanemi tekmeliyo falan diyoe ben onlari anlayamıyorum mesela, öyle detayli teshis koyamiyorum.Kızlar ben gelene kadar 30-40 sayfa nasıl konuşuyorsunuz ya
Benim iki gündür karnımın alt tarafı sertleşmeye başladı. Yatarken çok zorlanıyorum. Yattım hadi doğru konumu buldum, çocuklar inanılmaz hareketli asla durmadan dürtüyorlar. Dönerken zorlanıyorum. Onu geçtim gece tuvaletim gelse eşimi uyandırmadan kalkamıyorum yataktan. Onun beni kaldırması gerekiyor. Oturunca kılıç gibi keskin bir ağrı giriyor karnıma. Bir de sanırım yalancı kasılma bunlar karnımın alt kısımlarında kasılmalar oluşuyor.
Hepsi normal mi bunların? Yataktan kalkmak zorunda kaldığımda daha kalkmadan oflamaya başlıyorum çok acıyor.
Biz bunu begenmistik. Acigim ben amaKızlar iyi akşamlar. Bi kaç sorum var. İki gündür geceleri bacağıma giren kramplara uyanuyorum. Magnezyum içiyorum maden suyu içiyorum neden oluyo anlamadım. İkincisi de tesettürlüler için lohusa gecelik sabahlık vs nerden bulabilirim. Yani kapalılar için ayrı olarak satıldığını düşünmüyorum ama en azından yırtmaçsız uzun olan modellerden
masallah senin ki bend3n buyuk bebis en son 1400 kusur mu demistin daha ne olsunBenimki de mayis başında küçüktü, burdaki kızlara göre diyim. Zaten basindan beri 1 hafta geride. Kahvaltiya 3 ceviz ekledim. Zaten kendi yoğurdumu yapıyordum. Muz yine yedim falan haziranda kilo icin bisi demedi, topladi herhalde. Boyu hala kısa ama.
Valla istegim normal dogum da ne cikarsa bahtima. Anestezi secmen gerekirse ne yapacağımı bilmiyorum, ameliyati kırığı birak dikisim bile yok benim, bilmedigim şeyler.
Haklısın canım böyle değildim ben yaa bi haller oldu bana düşünmemeye çalışıcam olmuyo çünkü
İkiz annelerine sormak lazim aslında senin işi, mesela bende yatakta donerken vajina kemigim (adini bilmiyorum iste alttaki kemiklerim) acıyor. Yatak yuksek, ayaklarimi duvara atip iniyorum. Bir yerde toplanma gibi oluyor ama kafa yada popodur diyorum. Burda kızlar yok döndü yok kafasi surda yok mesanemi tekmeliyo falan diyoe ben onlari anlayamıyorum mesela, öyle detayli teshis koyamiyorum.
hadi sizin ilk dogum dun ne olduyda ben nasul doguracam diye baya bi dusundum durdum kara karaBen de bugun konusu acilinca sezaryenden cok korkuyorum diye aglamaya basladimiyice hormonlardan siyiricazz dogurana kdr yahu ! Annemle alisverise ciktik hemen kendime geldim düşünme alisverise odaklan dogunca birlkte yapacaklariniza vs. Guzel seyler düşün❤
Ben de bugun konusu acilinca sezaryenden cok korkuyorum diye aglamaya basladimiyice hormonlardan siyiricazz dogurana kdr yahu ! Annemle alisverise ciktik hemen kendime geldim düşünme alisverise odaklan dogunca birlkte yapacaklariniza vs. Guzel seyler düşün❤
Çok güzelmiş canım. Sitede başka güzel modeller de varİkiz annelerine sormak lazim aslında senin işi, mesela bende yatakta donerken vajina kemigim (adini bilmiyorum iste alttaki kemiklerim) acıyor. Yatak yuksek, ayaklarimi duvara atip iniyorum. Bir yerde toplanma gibi oluyor ama kafa yada popodur diyorum. Burda kızlar yok döndü yok kafasi surda yok mesanemi tekmeliyo falan diyoe ben onlari anlayamıyorum mesela, öyle detayli teshis koyamiyorum.
Biz bunu begenmistik. Acigim ben ama
Bitti mi utulerŞu an.bende hopluyorum.kasilmadan.resmen.mahvediyor sertlik de var ütünün.acısı.çıkıyor
Yarin iki kurutmam kaldiBitti mi utuler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?