2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi kolaylamissin ben bitirdim Allah a sukur ama hepsini bir dolaba kaldirdim ay ay falan ayiracak hal yok onu baska zamana artik kusma istegi geliyo camasir gorunce
Ben aylara gore ayircam.ütülediklerimi nevresime sardim kenara koydum ayircam.guya az sonra

Yok canım evdeydim bütün gün bişey yoktu ayakkabıyı giydim zonklamaya başladı.
Oraya bişeyin temas etmesi kötü yaptı.
Darbeden dolayı dedi hemşire bi kaç güne geçer dedi zaten
Enfeksiyon olmuş ama demek ki antibiyotik verdiğine göre.. Geçmiş olsun tekrardan canm

Kasılma olunca ağrı olmuyor öyle ya yani sertleşip Bi dakka falan sonra yumuşuyo karın

Benim de kramp çok oluyordu canım muz yiyince olmuyor artık

bi yazayim diyrm bi vazgeciyorum. streslenmenizi istemiyorum. benim nstler kotu. 100e (en yuksek) vuruyor sancilar. o nedenle hastaneden cikisim yasak. oturmam yurumem yasak. dogum olursa diye, bebegin ve benim enfeksiyon kapmamamiz icin antibiyotikte baslandi damardan. kuvez ve ekip hazirlanmis. kismet artik.

Bu arada size çekcekli baston araba alacaz dedim ama komşumuzun 1 yaşında oğlu var onun için baston araba almışlar ve önceki kullandıkları travel sistemi size verebilirim demiş eşime simdi anlatti da benim aklıma yattı sizce ne yapayım

Şöyle bir şey var

Hayırlısı olsun canım merak etme sıkıntılı süreleri geçtik çok şükür bebis ler büyüdü artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…