Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah
Hic tecrübeli anne yok mu cevap verebilecekSevgili tecrübeli anneler vakti olup sorumlarima cevap verebilecek birileri olursa çok mutlu olurum
1. Göğüs pompası doğumdan önce mutlaka alinmasi gereken birşey mi ben 1 yil ücretsiz izin alacağım sizce pompaya ihtiyacim olur mu
2. Hastaneye bebek için kaç takım kıyafet götürmeliyiz benim hastanem kiyafet vermiyor
3. Doğum sonrasi hasta bezi kullanin diyende var hava almasi lazim hasta bezi sağlıklı degil diyende sizin tecrübelerinz nasil ona gore depend hasta bezi siparişi vereceğim
BU ARADA YARIN A101 DE BEBEK KÜVET KOVA MAŞRAPA VAR ALMAYANLARA DUYURULUR SABAH 9 DA GİDECEĞİM BEN
Ilk zamanlar bana gore pompa sart..sut kanallarının açılması açısından önemli...bol sütun olursa (inşallah olurSevgili tecrübeli anneler vakti olup sorumlarima cevap verebilecek birileri olursa çok mutlu olurum
1. Göğüs pompası doğumdan önce mutlaka alinmasi gereken birşey mi ben 1 yil ücretsiz izin alacağım sizce pompaya ihtiyacim olur mu
2. Hastaneye bebek için kaç takım kıyafet götürmeliyiz benim hastanem kiyafet vermiyor
3. Doğum sonrasi hasta bezi kullanin diyende var hava almasi lazim hasta bezi sağlıklı degil diyende sizin tecrübelerinz nasil ona gore depend hasta bezi siparişi vereceğim
BU ARADA YARIN A101 DE BEBEK KÜVET KOVA MAŞRAPA VAR ALMAYANLARA DUYURULUR SABAH 9 DA GİDECEĞİM BEN
Sen hele bi son aya gel bir an önce dogsunda nasıl doğarsa doğsun diyeceksin merak etme..Sağlık ocağına gittim krem antibiyotik ve parol verdi.
Hemşire iğne batırdı şiş olan yere içindeki kan ve suyumsu şey aktı ama iltihap değildi dedi.
O sırada eşimin elini nasıl tuttuysam tırnaklamışım garibimi canım çok acıdı
Kendi kendime düşündüm şimdi böyle acıdıysa nasıl Doğum yapıcam ben diye bi korku sardı beni ufaktan
Bende normal istiyorumda gidişat neyi gösterir Allah bilir sağlıkla dogsunlarda hiç farketmez tabi. Bilmemek bazen dha iyi benceBenimki de mayis başında küçüktü, burdaki kızlara göre diyim. Zaten basindan beri 1 hafta geride. Kahvaltiya 3 ceviz ekledim. Zaten kendi yoğurdumu yapıyordum. Muz yine yedim falan haziranda kilo icin bisi demedi, topladi herhalde. Boyu hala kısa ama.
Valla istegim normal dogum da ne cikarsa bahtima. Anestezi secmen gerekirse ne yapacağımı bilmiyorum, ameliyati kırığı birak dikisim bile yok benim, bilmedigim şeyler.
Ya ben burdaki mesajlarda şunu anladim; hee makina her doktor farkli olcuyor. Gecen birine devlette suyun az dediler korktu tabi, ozele gitti normal dediler. İki doktor farkli olcuyor. Zaten bacak kemigi vs ölçüp makina kilo cikariyor. Sonlara dogru anlariz ki onda da 300-500gr tahmin edilenden farkli oluyor dogumda.masallah senin ki bend3n buyuk bebis en son 1400 kusur mu demistin daha ne olsun
aklima geldikce ceviz faln da yiyorum ama o kaadr oluyo
Bildigimiz usul dogurucan ya napcanhadi sizin ilk dogum dun ne olduyda ben nasul doguracam diye baya bi dusundum durdum kara kara
Keske once ayirip sonra utuleseydin. Çamaşırlar tekrar ellenecek ve utusu bozulacak diye icimdeki basak çığlık atiyor su andaBen aylara gore ayircam.ütülediklerimi nevresime sardim kenara koydum ayircam.guya az sonra
Kaka is loading asılBabies love loading
Seni soracaktim tam sen yazdin. Uzulme bu kadar kuvez işine. Onun da kismeti buymus. Mudehale edilecek yerdesin, evde veya uzakta bi anda dogsa daha kotu. Hem iyilesmeye firsatin olacak belki de, sezeryani atlatip oyle bebegin sorumlulugunu alacaksin. Hep iyi tarafindan bakmaya çalış.bi yazayim diyrm bi vazgeciyorum. streslenmenizi istemiyorum. benim nstler kotu. 100e (en yuksek) vuruyor sancilar. o nedenle hastaneden cikisim yasak. oturmam yurumem yasak. dogum olursa diye, bebegin ve benim enfeksiyon kapmamamiz icin antibiyotikte baslandi damardan. kuvez ve ekip hazirlanmis. kismet artik.
Bence al. Bana da gorumcemden araba geldi, 6 aydan sonra falan baston alicam (almadi)Bu arada size çekcekli baston araba alacaz dedim ama komşumuzun 1 yaşında oğlu var onun için baston araba almışlar ve önceki kullandıkları travel sistemi size verebilirim demiş eşime simdi anlatti da benim aklıma yattı sizce ne yapayım
Canım yaabi yazayim diyrm bi vazgeciyorum. streslenmenizi istemiyorum. benim nstler kotu. 100e (en yuksek) vuruyor sancilar. o nedenle hastaneden cikisim yasak. oturmam yurumem yasak. dogum olursa diye, bebegin ve benim enfeksiyon kapmamamiz icin antibiyotikte baslandi damardan. kuvez ve ekip hazirlanmis. kismet artik.
bendim o suyu az diyenYa ben burdaki mesajlarda şunu anladim; hee makina her doktor farkli olcuyor. Gecen birine devlette suyun az dediler korktu tabi, ozele gitti normal dediler. İki doktor farkli olcuyor. Zaten bacak kemigi vs ölçüp makina kilo cikariyor. Sonlara dogru anlariz ki onda da 300-500gr tahmin edilenden farkli oluyor dogumda.
Bildigimiz usul dogurucan ya napcancikcak bu cocuklar, fizik kanunu bu giren sey cikar
Keske once ayirip sonra utuleseydin. Çamaşırlar tekrar ellenecek ve utusu bozulacak diye icimdeki basak çığlık atiyor su anda
Kaka is loading asıl
Seni soracaktim tam sen yazdin. Uzulme bu kadar kuvez işine. Onun da kismeti buymus. Mudehale edilecek yerdesin, evde veya uzakta bi anda dogsa daha kotu. Hem iyilesmeye firsatin olacak belki de, sezeryani atlatip oyle bebegin sorumlulugunu alacaksin. Hep iyi tarafindan bakmaya çalış.
Bence al. Bana da gorumcemden araba geldi, 6 aydan sonra falan baston alicam (almadi)
Bence pompa şart değil 3 gün icin de sütüm geldi ,sezeryan olmuştum.2 doğum yaptım.Bol su ve dereotu harika süt oluyor.Kilo yapan şeylere gerek yok Hasta bezi hiç kullanmadim normal ped yetti banaSevgili tecrübeli anneler vakti olup sorumlarima cevap verebilecek birileri olursa çok mutlu olurum
teşekkürler canım 6 sene önce en son doğumum olduğu için bu fiyat nerde o zaman nerdeMaşallah gayet iyi değerleri bebişin sağlıkla gelsin inş.
Sezeryan ücreti de gittiğim hastanede 3000 tl normal yani iyi canım
sağol canım senin daha iyiymis fiyatiMaşallah cnm gayet iyi kilosu. Benm hastanede normal 1750 sezeryan 2250 epidural olursa +400 dedi
sağol canımMasallah canum
Hay Allah ,Allah sana ve yavruna güç versin canımbi yazayim diyrm bi vazgeciyorum. streslenmenizi istemiyorum. benim nstler kotu. 100e (en yuksek) vuruyor sancilar. o nedenle hastaneden cikisim yasak. oturmam yurumem yasak. dogum olursa diye, bebegin ve benim enfeksiyon kapmamamiz icin antibiyotikte baslandi damardan. kuvez ve ekip hazirlanmis. kismet artik.
1 sene kullanmış yenidir al idare et bence Benim bebek arabalar eskidi hep Keşke bana biri versede kullansam mecbur alınacak Ola ki içine sinmedi alırsın gene şimdilik masraf yapmamış olursun benceBu arada size çekcekli baston araba alacaz dedim ama komşumuzun 1 yaşında oğlu var onun için baston araba almışlar ve önceki kullandıkları travel sistemi size verebilirim demiş eşime simdi anlatti da benim aklıma yattı sizce ne yapayım
Hic tecrübeli anne yok mu cevap verebilecek
Nerde beleş oraya yerleş..al tabi..en azından bi müddet kullanır sonra gerek duyarsan o zaman hafif bisey alırsınBu arada size çekcekli baston araba alacaz dedim ama komşumuzun 1 yaşında oğlu var onun için baston araba almışlar ve önceki kullandıkları travel sistemi size verebilirim demiş eşime simdi anlatti da benim aklıma yattı sizce ne yapayım
Doğru diyosun hiç belli olmaz sağlıklı olsun yeter ki daha çok kiloyu doğunca alirgecen sene yegenim dogdu doktr demis iri bebek olabikir hergun vitamin icme
digumdan 3 hafta once fln 2700 olcmus e benim yegen dogdu 2800 demk baya atmasyon oluyor
Canim.hauirlisi olsun Allah in izniyle ikinizde atlatacaksiniz emin ellerdesinbi yazayim diyrm bi vazgeciyorum. streslenmenizi istemiyorum. benim nstler kotu. 100e (en yuksek) vuruyor sancilar. o nedenle hastaneden cikisim yasak. oturmam yurumem yasak. dogum olursa diye, bebegin ve benim enfeksiyon kapmamamiz icin antibiyotikte baslandi damardan. kuvez ve ekip hazirlanmis. kismet artik.
Evet konuşulanlardan etkilenmeye başladım artık hormonlardan hep bide 32 hafta yazıyor ya içim gidiyor az kaldı be diyorum halbuki hayalini kuruyodum bi 30 lu haftalara gelsem diye..Ben de bugun konusu acilinca sezaryenden cok korkuyorum diye aglamaya basladimiyice hormonlardan siyiricazz dogurana kdr yahu ! Annemle alisverise ciktik hemen kendime geldim düşünme alisverise odaklan dogunca birlkte yapacaklariniza vs. Guzel seyler düşün❤
Rabbim bizim için en hayırlısını bilir eğer dogcaksa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarmız seninlebi yazayim diyrm bi vazgeciyorum. streslenmenizi istemiyorum. benim nstler kotu. 100e (en yuksek) vuruyor sancilar. o nedenle hastaneden cikisim yasak. oturmam yurumem yasak. dogum olursa diye, bebegin ve benim enfeksiyon kapmamamiz icin antibiyotikte baslandi damardan. kuvez ve ekip hazirlanmis. kismet artik.
Sağol canımEnfeksiyon olmuş ama demek ki antibiyotik verdiğine göre.. Geçmiş olsun tekrardan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?