2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hic tecrübeli anne yok mu cevap verebilecek

Ilk zamanlar bana gore pompa sart..sut kanallarının açılması açısından önemli...bol sütun olursa (inşallah olur )arada sağıp dolaba kaldırabilsin..
Bebek icin kiyafeti bence elinde varsa normalde kac koymayi dusunuyorsan bi iki fazla koy ufacik seyler yer kaplamaz zaten.bu minnoslar ilk doğduklarında kakâları garip olur çamur gibi vıcık vıcık yapışkan gibi...bulaşma esnasında kıyafet sıkıntısı yaşamazsın en azından.. tabi ne kadar da kalacahina bagli.
Hasta bezine gelince ben normal ped kullandım hasta bezine ihtiyaç ta duymadım.. öyle abartılacak kadar aman aman bir kanama olmuyor

Sen hele bi son aya gel bir an önce dogsunda nasıl doğarsa doğsun diyeceksin merak etme..

Bende normal istiyorumda gidişat neyi gösterir Allah bilir sağlıkla dogsunlarda hiç farketmez tabi. Bilmemek bazen dha iyi bence

masallah senin ki bend3n buyuk bebis en son 1400 kusur mu demistin daha ne olsun
aklima geldikce ceviz faln da yiyorum ama o kaadr oluyo
Ya ben burdaki mesajlarda şunu anladim; hee makina her doktor farkli olcuyor. Gecen birine devlette suyun az dediler korktu tabi, ozele gitti normal dediler. İki doktor farkli olcuyor. Zaten bacak kemigi vs ölçüp makina kilo cikariyor. Sonlara dogru anlariz ki onda da 300-500gr tahmin edilenden farkli oluyor dogumda.
hadi sizin ilk dogum dun ne olduyda ben nasul doguracam diye baya bi dusundum durdum kara kara
Bildigimiz usul dogurucan ya napcan cikcak bu cocuklar, fizik kanunu bu giren sey cikar
Ben aylara gore ayircam.ütülediklerimi nevresime sardim kenara koydum ayircam.guya az sonra
Keske once ayirip sonra utuleseydin. Çamaşırlar tekrar ellenecek ve utusu bozulacak diye icimdeki basak çığlık atiyor su anda
Babies love loading
Kaka is loading asıl
Seni soracaktim tam sen yazdin. Uzulme bu kadar kuvez işine. Onun da kismeti buymus. Mudehale edilecek yerdesin, evde veya uzakta bi anda dogsa daha kotu. Hem iyilesmeye firsatin olacak belki de, sezeryani atlatip oyle bebegin sorumlulugunu alacaksin. Hep iyi tarafindan bakmaya çalış.
Bence al. Bana da gorumcemden araba geldi, 6 aydan sonra falan baston alicam (almadi)

Canım yaa inşallah sağlıklı Bi şekilde gelişir durumunuz hakkınızda en hayırlısı ile olsun doktorların yanındasın inşallah sizin için en güvenli yerdesiniz duam sizinle.. İlerde bebiş büyünce annesi anlatırsın ona kız sen ne zordun erkenden gelesin tutmuştu diye..

bendim o suyu az diyen

Bence pompa şart değil 3 gün icin de sütüm geldi ,sezeryan olmuştum.2 doğum yaptım.Bol su ve dereotu harika süt oluyor.Kilo yapan şeylere gerek yok Hasta bezi hiç kullanmadim normal ped yetti bana
Maşallah gayet iyi değerleri bebişin sağlıkla gelsin inş.
Sezeryan ücreti de gittiğim hastanede 3000 tl normal yani iyi canım
teşekkürler canım 6 sene önce en son doğumum olduğu için bu fiyat nerde o zaman nerde
Maşallah cnm gayet iyi kilosu. Benm hastanede normal 1750 sezeryan 2250 epidural olursa +400 dedi
sağol canım senin daha iyiymis fiyati
sağol canım
Hay Allah ,Allah sana ve yavruna güç versin canım
1 sene kullanmış yenidir al idare et bence Benim bebek arabalar eskidi hep Keşke bana biri versede kullansam mecbur alınacak Ola ki içine sinmedi alırsın gene şimdilik masraf yapmamış olursun bence

Hic tecrübeli anne yok mu cevap verebilecek
Canım ben hiç süt sağma makinası kullanmadım ya tecrübeli ler bu konuya el atar foto çekmek için bebişe süslü Bi yenidoğan Bi de kirlenme durumu için 2 takım yenidoğan koy çantana ve çıtçıtlı badi koy 3 tane.. Depend gayet kullanışlı ama benim hastanem izin vermedi kullanmama sargı bezi şeklinde paketli bez vermişlerdi hastanede onları kullandım eve geçince de o çamaşırlardan kullandım zaten öyle çok Bi kanama olmuyo

Nerde beleş oraya yerleş..al tabi..en azından bi müddet kullanır sonra gerek duyarsan o zaman hafif bisey alırsın

Canim.hauirlisi olsun Allah in izniyle ikinizde atlatacaksiniz emin ellerdesin

Evet konuşulanlardan etkilenmeye başladım artık hormonlardan hep bide 32 hafta yazıyor ya içim gidiyor az kaldı be diyorum halbuki hayalini kuruyodum bi 30 lu haftalara gelsem diye..
Şimdide zaman dursa mı acaba diye düşünmüyo değilim

Rabbim bizim için en hayırlısını bilir eğer dogcaksa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarmız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…