2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen hele bi son aya gel bir an önce dogsunda nasıl doğarsa doğsun diyeceksin merak etme..
O derece mi ya eşime diyorum sezeryan istemiyorum normal Doğumda istemiyorum bi şekilde çıksın bu çocuk içimden o da ışınlanmayı bulayım ben en iyisi dedi garibim napsın

28+4 teydi sanirim son kontrolumu 1280gr canim. senin bebis de normal kilodadir diye umuyorum uzme kendini. Guzel haberlerle cik insallah doktordan ❤
Maşallah bebisine sağlıkla kucağına al benimde 29 da 1400 gramdi ama işte maalesef doktorum büyük ihtimal son ay kilo almayacağını veya çok az alacağını belirtti bu ayda pek güzel beslenmedim inşallah şaşırtır beni

Dize kadar değil ki, mini şort.

Son düzenleme:
Kızlar bugün merkeze döndük eşim annemlere geldi dersten sonra. Kıyafetleri annem yıkarim utulerm demsti ama annem yumusatici ve sıvı deterjan kullnyr içime sinmedi kurutma makinesi de yok.
En iyisi 0 3 ay kıyafetleri, battaniyeleri ağırdık yarın evime gececgm orda yıkarim kurutma makinesinde hafif ayar ve sonra güneşte kurutma tamamdır.
Babası ütücü başi evde o utuler nasipse kazanlı ütü ile buharlı mi ütülese normal mi??

Canım geçmiş olsun dualarımız seninle

Geçmiş olsun canım. İnşallah vaktinde gelir bebişin, sağ salim doğsun da gerisi önemli değil. Siz iyi olun.. moralini yüksek tut her şey güzel olacak.

Ben de valla pzt basladim bugun bitti
Eline sağlık canım :) daha doğum çantası var ya. Valize koyayım diyorum gecelik pijama bebeğin kıyafetleri fln buruşmasın düzgün dursun diye, çantada kırış kırış olurlar dimi. Eksiklerim de var. Depend, beyaz iç çamaşırı...

Biz de annemle birlikte utuledik yok baska turlu bi gunde bitmezdi buhar kazanli utuyle utuledik

O derece mi ya eşime diyorum sezeryan istemiyorum normal Doğumda istemiyorum bi şekilde çıksın bu çocuk içimden o da ışınlanmayı bulayım ben en iyisi dedi garibim napsın
Nasıl doğacağını düşünme zaten..son zamanların tadını çıkarmaya çalış.. doğumdan sonra tek özleyeceğin şey karnındaki hareketleri olacak...doğum öyle de böylede kolay yada zor normal yada sezeryan bi şekilde doğacak sonuç ta..kucağına aldığında kokusunu duyduğunda herşey bitecek hayirlisiyla..ne sanci ne agri gozun bisey gormez..hangi doğum şekli hayirliysa o şekilde olsun doğumlarımız.. vardır allahın bir bildiği.. bizim istememizle olmuyor hiç bisey

Bu akşam balkonda otururken yolda bi çocuk basıyordu yaygarayı dondum esime dedim ne susmak biliyorlar ne durmak bitmiyor ihtiyaçları napcazbiz bebelerle içimi korku kapladı nasıl olacak diye ama sonra kendi soruma kendim cvp verip kendimi teselli ettim Allah demek ki sabrini sevgisini veriyor yoksa cekilecek dert dgl vallahi , adam da alıştı duygu geçişleri depresif hallerime artık herşeye he deyip geçiyor

Valla bilemedim ki canım, eczacıya sorsanız onlar bilebilir belki ya da hamilelere özel bi sprey fln vardır ? Çok geçmiş olsun

Burun bandi kullan istersen bn nefes alamiyorum baya ise yariyor geceleri birde nefes açan su yakaya damlatılan şeyler var onlardan dene istersen bn de ise yaramıştı gripken burun bandını ger gece kullanıyorum artık

Bize de birinden geldi travel sistem o yüzden almadık ben olsam kabul ederdim ettim de zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…