2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla bilemedim ki canım, eczacıya sorsanız onlar bilebilir belki ya da hamilelere özel bi sprey fln vardır ? Çok geçmiş olsun
Geldik canım eczaneye doktor tavsiyesiyle kullanabilirsiniz dedi. Bu saatte doktoruma da soramam almadım bende deniz suyu tavsiye ediyorlarmış hamilelere onlarda bi işe yaramıyor ahh yandım bu gece de çok sağol canım.

Burun bandi kullan istersen bn nefes alamiyorum baya ise yariyor geceleri birde nefes açan su yakaya damlatılan şeyler var onlardan dene istersen bn de ise yaramıştı gripken burun bandını ger gece kullanıyorum artık
Ahh çıktık yola eczacı da hiç bahsetmedi yahu ne tavsiye edersiniz dedim deniz suyu dedi almadım bende bi işe yaramıyor diye. Ay ne zormuş hamileyken grip olmak bebekten dolayı zaten nefes almak zor birde burun tıkanıklığı işkence valla.

Ben şöyle düşünüyorum , Hayvan bile beslerken onların pisliği, kılı, tüyü, ortalığı batırmalarını, eşyalara zarar vermelerini, garip tuhaf agresif hareketlerini, sahibini tırmalamalarını, ısırmalarını hoş karşılayıp tüm bunlara göz yumuyor ve koşulsuzca içimize sokarcasına sevebiliyoruz. Düşün ki kendi çocuğunu, senden ve sevdiğin adamdan bir parçayı tüm olumsuzluklarına rağmen nasıl taparcasına seversin :) sevgi de beraberinde sabrı getiriyordur elbet. İnşallah bizleri üzmeyen yormayan çocuklarımız olur

Geldik canım eczaneye doktor tavsiyesiyle kullanabilirsiniz dedi. Bu saatte doktoruma da soramam almadım bende deniz suyu tavsiye ediyorlarmış hamilelere onlarda bi işe yaramıyor ahh yandım bu gece de çok sağol canım.
Ben de deniz suyu iyi diye biliyorum fayda etmiyor mu.. Geçmiş olsun ya zaten nefes almakta zorlanıyoruz Bi de grip Allah yardımcın olsun..

Gozumde cok buyuyodu ama utuyu cok incelemeden yapiliyo ya aslinda cokta uzun surmuyo yikama kismi asma kismi bikac gununu alir canim... Ben de haftaya yavas yavas canta yapmaya baslim diyorum her turlu kirisacak ama artik olsun duzgun koyabildigimiz kadar koyariz canim benim ben agirlasirim diye biraz erken basladim yoksa daha erken aslinda

Canım kocakarı işi olacak ama sıcak suya bir kaşık Vicks atıp onu koklamak da nefesi açıyor. Maalesef ilaç kullanamadığımdan nefes almakta zorlandığım anlarda vicks çektim hep. Biraz faydası oluyor.

Valla acik soylim ben kullaniyorum doktora da sordum sorun yok dedi... Kafayi yerim valla kullanamasam

Ne durumdasınız kızlar. Hepinize Hayırlı geceler. Bnm akşamdan beri sırt ağrım var oturamıyorum ağrıdan noldu anlamadım.

Sakarliklardan bahsetmişsiniz bende şöyle bir durum var enteresan terlik ayakkabi falam giyerken takılıyorum terliğin kenarına falan basıyorum düşücek gibi oluyorum. Gebelik uygulamasında okudum vücudun denge merkezi değiştiği için normalmiş böyle şeyler. Bu arada elimden bi şeyler düşünüyo ama çoğunlukla almıyorum nasıl olsa başka şeyleri de düşürücem diyorum ve en son eğilip hepsini topluyorum yada birilerini çağırıyorum

elaide valla kv getirmiş bi kac zıbın hastane çıkışı falan onun dışında hiç bi hazırlığım yok. He bi de bebek arabası bez ıslak mendil aldım ama yatağı bile yok henüz

Inş biran önce atlatırsın gerçekten çok zor bn grip değilken nefes almada zorlanırım seni düşünemiyorum bile Allah şifa versin

Amin ins haklisin valla bnm kuş sayesinde tüm duvarlarım delik deşik eşşek sıpası duvarları yiyor kıyamıyorum birşey diyemiyorum genede akşama dek serbest serbest geziyor evde ki kendi canımızdan bir parça dahada sabrini daha çok sevgisini verir Rabbim

bendim o suyu az diyen
Aradığınız hafizaya şu anda ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Biz beslenmesek de onlar alacagini alıyor bence. Hüsnü kuruntu yapıp üzme kendini. Her bebek 4kg dogacak diye bisi yok ve hatta 3 olsun kolay olsun. Kayimvalidem hep küçük bebek daha hızlı kilo alır der.
Ya kirissinlar zaten giyince kirisacaklar bak camasiri iyi dedin, ben de yeni alıp kenara koyayim.
Valla bazen temizlik yaparken bok mu vardi da iki kedim var, bir dahakine ayni renk secicem diye cok soylendigim oldu 2012den beri kedim var ya, bana da yazık 2014te de ikiledim.

Ben de deniz suyu iyi diye biliyorum fayda etmiyor mu.. Geçmiş olsun ya zaten nefes almakta zorlanıyoruz Bi de grip Allah yardımcın olsun..
Yok kuzu deniz suyu bana fayda etmiyor ya hatta otrivine den başka iyi gelen burun spreyi bulamadım. Sağol canım vallahi öyle aman dikkat edin kendinize hasta falan olmayın.
Hamilelikte doğal yöntemlere alıştım valla dişim ağrıdığı zaman sarımsak süren insanım ben vicks fikrini sevdim :) teşekkür ederim canım ♥

Valla acik soylim ben kullaniyorum doktora da sordum sorun yok dedi... Kafayi yerim valla kullanamasam
Ayy otrivine varyaa candır can. Kadın doktor tavsiyesi diyince bir endişe ettim olmadı yarın sabah ilk iş eşimi eczaneye gönderirimmm :)

Inş biran önce atlatırsın gerçekten çok zor bn grip değilken nefes almada zorlanırım seni düşünemiyorum bile Allah şifa versin
İnşallah kuzum ya sağolasın. Vallahi çok zor aman diyim dikkat edin şu sıra grip ishal kusma salgını var kalabalık ortamlara girmeyin en basit hastalık bile çok etkiliyor bizi.

Yok anam yok tamam hergun kullanilmaz ama.boyle zamanlarda otrivine siz yasanmiyo

İyi geceler kızlar öldüm bittim yorgunluktan.Pazar bayram tatilinden döndük,pazartesi kızımın dolap ve şifonyeri geldi,salı da annemler geldi.Bugün 3sele çamaşır yıkayıp astık daha battaniyeleri ve elde yıkancaklar var.Yarın akşama da ütüleriz herlde.Bir de klimalı odaya geçtik odaları değiştrdk,birde çarşı Pazar gezdik baya yoruldum anlayacağınız.Bu aralar çok yoğunum arada girip okuyorum ama yazamıyorum.Umarım herkes iyidir.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Gecmis olsun canim ben cevaplamakta gec kaldim ama.. Normalde de deviasyonu olan biriyim otrivinle yasiyorum. Simdi de cok zorluk cekiyorum burun etlerim de sisiyo. Ben doktorumun tavsiyesiyle illiadin diye bi sprey kullaniyorum. Guzel aciyor burnu. Cok sıkmamak kaydiyla gunde 1 kere fln kullniyorum. Beni hayatta acmaz deniz suyu falan..

Alışverise ciktigim icin ayaklarim beni cezalandiriyor acayip sistiler aciyolar aksamdan beri krem surdurdum ovdurdum nafile suan bile hala ustune zor basiyorum ayy benden baya baya gecti gezmek dolasmak
disarda beni goren teyzeler surekli ay allah kurtarsinn fln diyo hahah. Rahatsizlandim diye babanem de geldi surekli sen temmuzda dogurursun cok sismissin bu 9 aylik karin nerdeyse ah bi dogursan bi kurtulsan diyo iyice uyuz oldum..
Bi de tutturdular böyle olmaz gelin biz de kalin diye.. Ulan daha 2 ay var doguma napicamm sizde ben off gelemem deyince bozuluyolar bi de deliriciim
Benim bebis de hickirmaya basladi sanirim. Iki gundur pit pit kalp atisi gibi biseyler oluyo icimde cok enteresan..
Dengem iyice bozuldu her an dusecek gibiyim.. Gobegimle hicbiyere sigamiyorum hep bi yere carpiyorum.. Elimde bisey tutamıyorum dusup duruyo.. Yine de dogurmak istemiyorum oyle bi psikopatlik
Of cok daraldim yaa iste boyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…