- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ayy dediklerini yapayim maden suyu zarar li mi hamilelikte Allah razi olsun igrenc bisey ciddenCanım seninle günlerimiz aynı. Normal doğum mu olacak? Hangi doktora gidiyorsun?
Huzursuz bacak sendromunu gençliğimden beri ara ara çekiyorum. Oğlumda bu aylarda tavan yapmış çıldırmamak için zor duruyordum. Şuan o kadar yoğun yaşamıyorum. Ayaklarımı germek istediğim zaman kalkıp banyoda ayaklarıma önce soğuk su sonra sıcak su tutup şok etkisi yapıyordum iyi geliyordu. Kafeinden uzak dur. Maden suyu çok iyi geliyor. Özellikle A101 deki beypazarı markasının mineral değerleri oldukça iyi. Muz ye. Allah şifa versin çok zor gerçekten, çok iyi anlıyorum seni
Evet baktın oyalıyor seni işyeri noter onaylı istifa gönderirsin olur biter önemli olan 10 Ekim perşembe gününe denk geliyor. Çarşamba günü bunu noter tastikli verirsen hukuken her türkü haklısın ve alırsın.İslemlerin yetismemesi diye bir şey yok. Evlilik nedeniyle kadin isci tek tarafli sozlesme feshi yapiyor, onemli olan fesih ettigi tarih.
Hamilelikte günde 1 maden suyu içiliyor zaten canm zararı yok. Bir de ayaklarının altına iki minder koy, yüksek olsun. Oğlumda ağlıyordum resmen. Uyuyabileyim diye, gecenin yarısı Eşimin 2-3 saat ayaklarıma masaj yaptığını bilirim. Allah kimseye yaşatmasın.Ayy dediklerini yapayim maden suyu zarar li mi hamilelikte Allah razi olsun igrenc bisey cidden
Gecmis olsun canim ben cevaplamakta gec kaldim ama.. Normalde de deviasyonu olan biriyim otrivinle yasiyorum. Simdi de cok zorluk cekiyorum burun etlerim de sisiyo. Ben doktorumun tavsiyesiyle illiadin diye bi sprey kullaniyorum. Guzel aciyor burnu. Cok sıkmamak kaydiyla gunde 1 kere fln kullniyorum. Beni hayatta acmaz deniz suyu falan..
Evet ayagimin altina minder koyuyorum ayyy ben de agliyorum gece saat 3 gbi dedim bu sekilde olucem heralde ben agri cekerken bugun dusmanimin bile basina vermesinHamilelikte günde 1 maden suyu içiliyor zaten canm zararı yok. Bir de ayaklarının altına iki minder koy, yüksek olsun. Oğlumda ağlıyordum resmen. Uyuyabileyim diye, gecenin yarısı Eşimin 2-3 saat ayaklarıma masaj yaptığını bilirim. Allah kimseye yaşatmasın.
Geçmiş olsun canım. Bebeğin suyuyla alakalı sıkıntı mı vardı?selam güzel anneler nasılsınız. Ben tekrar havuç sularıyla boğuşuyorum. allahım o güzel havucun neden o kadar kötü bir suyu var. yarın eşimle evlilik yıldönümümüz. ve ben hastalıklarla uğraşırken hediye alamadım henüz. acaba şu zippo çakmaklardan alsam nasıl olur. yada var mı güzel bir fikriniz.
canım o zaman bu durumda 07/10/2019 da rapor bitiyor ve ben 08/10/2019 da verdiğim zaman direk hakediyorum. yıllık izin 7 gün kadar kaldı onuda rapor öncesi kullanayım diyorum. çok teşekkür ederim canımMerhaba, Ben IKcıyım. 9/10/2019 tarihine kadar dilekçe verilmelidir. Haftasonuna denk geliyor ise süre uzamaz, en son iş gününde (Cuma) verilmelidir. Yasa 1 yıl içerisinde maddesi eklemektedir. Kalan yıllık izin ücretlerini öder ya da arada iyi niyet kapsamında anlaşma sağlanırsa kullandırabilr. İhbar yoktur,ödenmez ve kullandırılmaz.
Bende 31 mayısda gittim 2 Temmuz’a randevu verdi canım normal yaniGunaydin guzel anneler. Ya hepiniz bebislerinizi gormussunuz ne guzell. Ben en son 22 mayis da gittim ve 25 haziranda cagirdi doktor. Cok merak ediyorum bebegim nasil gelisimi iyi mi diyesebepsiz yere gitmekte istemiyorum ama gunlerde gecmiyor sanki. Siz ne kadar arayla gittiniz acaba?
Canım kaybın için çok geçmiş olsun Allah şafi ismiyle şifasını versin sende kocacığına bir an önce kavuş inşallahay canım :) rüyalar fora kimsenin geçmiş olsun deme zorunluluğu yok ki :) diyenlerden allah razı olsun. bu ara bizim dualarımız kabul olacağı için bu kadar anne adayından ne kadar çok dua alırsam diye yazdım içimi döktüm :) amin iyi dileklerin için
Bebegin için gerekiyorsa çiğ tavuk bile yicen az daha dayan az kaldı doğumlaraselam güzel anneler nasılsınız. Ben tekrar havuç sularıyla boğuşuyorum. allahım o güzel havucun neden o kadar kötü bir suyu var. yarın eşimle evlilik yıldönümümüz. ve ben hastalıklarla uğraşırken hediye alamadım henüz. acaba şu zippo çakmaklardan alsam nasıl olur. yada var mı güzel bir fikriniz.
Çok güzel ferah canım. Güle güle sağlıklı günlerde kullansın paşaoglusa bu odayi almaya karar verdik kizlar
Çok güzelmiş unisex. Country severim ben. Güle güle kullanın inşallahoglusa bu odayi almaya karar verdik kizlar
takım yok. en son maç izlediğinde galatasarayda hagi falan vardı. saatler uçmuş durumda heh bu fena değil dediğim saat 500 lira.Geçmiş olsun canım. Bebeğin suyuyla alakalı sıkıntı mı vardı?
Biz hep aynı Valla hepbirlikte gün sayıyoruz
Zippo çakmaklar bana çok pahalı geliyor ya. Onun yerine saat, spor ayakkabı, takım tutmayı seviyorsa forma gibi şeyler de olabilir.
inanıyorum kız :) yazdın evet ama ben cevap vermemiş olabilirim yoğunluktan :)G gujan bak.ispati dun yazdim görmedin
sinemist57 cok.guzel.bayildim.masallah.gule.gule.saglikla.kullansin.paşa
Doğum hakkında doktorla dha konuşmadım ama eğer bi risk olmazsa normal düşünüyorm cnm dr. Şeyma baştürk doğan çok konuşkan biri değil ama tecrübeli dediler görücez artkCanım seninle günlerimiz aynı. Normal doğum mu olacak? Hangi doktora gidiyorsun?
Huzursuz bacak sendromunu gençliğimden beri ara ara çekiyorum. Oğlumda bu aylarda tavan yapmış çıldırmamak için zor duruyordum. Şuan o kadar yoğun yaşamıyorum. Ayaklarımı germek istediğim zaman kalkıp banyoda ayaklarıma önce soğuk su sonra sıcak su tutup şok etkisi yapıyordum iyi geliyordu. Kafeinden uzak dur. Maden suyu çok iyi geliyor. Özellikle A101 deki beypazarı markasının mineral değerleri oldukça iyi. Muz ye. Allah şifa versin çok zor gerçekten, çok iyi anlıyorum seni
Bence de güzel bi fikir rzg14 için okusak mi acaba..ne dersiniz...Günaydın güzellikler mutlu sağlıklı günlerI ikuayko görümcende biseyler kaldıysa bana da sponsor olabilir
@Rzg14 canım nst 70 ten sonrası doğumu gösteriyomus sanırım doktor öyle biseyler anlatmıştı gebe okulunda. Kendine Fetih süresi mı okutsan acaba hastalık vs durumlarda çok faydasını gören var dağıtıcak olursan bende alırım. annem benim doğum için şimdiden başladı dağıtmaya
@zhrazynep kaçıncı cuzdeyiz cnm ben alıym bi tane daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?