2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy dediklerini yapayim maden suyu zarar li mi hamilelikte Allah razi olsun igrenc bisey cidden

İslemlerin yetismemesi diye bir şey yok. Evlilik nedeniyle kadin isci tek tarafli sozlesme feshi yapiyor, onemli olan fesih ettigi tarih.
Evet baktın oyalıyor seni işyeri noter onaylı istifa gönderirsin olur biter önemli olan 10 Ekim perşembe gününe denk geliyor. Çarşamba günü bunu noter tastikli verirsen hukuken her türkü haklısın ve alırsın.
İşe aldığım kişilerden genelde bu soruları alıyorum ve onlara destek veriyorum bir önceki işyerlerinden ayrılmaları konusunda. Kimse sorun yaşamadı şimdiye kadar.

selam güzel anneler nasılsınız. Ben tekrar havuç sularıyla boğuşuyorum. allahım o güzel havucun neden o kadar kötü bir suyu var. yarın eşimle evlilik yıldönümümüz. ve ben hastalıklarla uğraşırken hediye alamadım henüz. acaba şu zippo çakmaklardan alsam nasıl olur. yada var mı güzel bir fikriniz.

Ayy dediklerini yapayim maden suyu zarar li mi hamilelikte Allah razi olsun igrenc bisey cidden
Hamilelikte günde 1 maden suyu içiliyor zaten canm zararı yok. Bir de ayaklarının altına iki minder koy, yüksek olsun. Oğlumda ağlıyordum resmen. Uyuyabileyim diye, gecenin yarısı Eşimin 2-3 saat ayaklarıma masaj yaptığını bilirim. Allah kimseye yaşatmasın.

Çok teşekkür ederim canım. Bikaç saat sonra dışarı çıkıcam dediğin spreyi alabilirim. Benide açmıyor deniz suyu.

I ikuayko canım bende muhasebe insan kaynakları departmanındayım dediğin gibi hiç personemlim doğum yapmadı. kendi kendimin ilki oalcağım :) netten baya araştırdım mantıken 1 yıl süreyi aşmadan istediğin zaman ayrılabiliyorsun. ama arada 2-3 gün için hakkım yanar mı bilmiyorum. bir yer ile görüştüm haber bekliyorum bakalım. bana çok çektirdi işverenim. maaş mesai giriş çıkış konusunda ve düğünüme gelip bir küçük çicek bile göndermeyen insanlar böylede olunca çok bilendim dedim o küçük çicek parasını ben nasıl ciğerinizi söküp alırım dedim. yapabileceğim en iyi acı bu olur onlara :)

Evet ayagimin altina minder koyuyorum ayyy ben de agliyorum gece saat 3 gbi dedim bu sekilde olucem heralde ben agri cekerken bugun dusmanimin bile basina vermesin

Geçmiş olsun canım. Bebeğin suyuyla alakalı sıkıntı mı vardı?
Biz hep aynı Valla hepbirlikte gün sayıyoruz
Zippo çakmaklar bana çok pahalı geliyor ya. Onun yerine saat, spor ayakkabı, takım tutmayı seviyorsa forma gibi şeyler de olabilir.

canım o zaman bu durumda 07/10/2019 da rapor bitiyor ve ben 08/10/2019 da verdiğim zaman direk hakediyorum. yıllık izin 7 gün kadar kaldı onuda rapor öncesi kullanayım diyorum. çok teşekkür ederim canım

Bende 31 mayısda gittim 2 Temmuz’a randevu verdi canım normal yani

Canım kaybın için çok geçmiş olsun Allah şafi ismiyle şifasını versin sende kocacığına bir an önce kavuş inşallah
Bebegin için gerekiyorsa çiğ tavuk bile yicen az daha dayan az kaldı doğumlara
Rzg14 kuzum inşallah iyisindir seninde kızını da iyi olması tek istediğimiz. Sen yaz girmeyiz strese biz
Rüyalarda artık doğum vakti yaklaştıkça artar stresten gördüklerinize takılmayın kızlar.

takım yok. en son maç izlediğinde galatasarayda hagi falan vardı. saatler uçmuş durumda heh bu fena değil dediğim saat 500 lira. ayakkabı da ne bilim. bilemedim hiç. aman ya

Doğum hakkında doktorla dha konuşmadım ama eğer bi risk olmazsa normal düşünüyorm cnm dr. Şeyma baştürk doğan çok konuşkan biri değil ama tecrübeli dediler görücez artk sen nerde ve nasl yapıcaksın

Bence de güzel bi fikir rzg14 için okusak mi acaba..ne dersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…