2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Maşallah canım haber bekliyoruz senden

topluca tesekkur ediyorum guzeller

oh sahane haberler canim. sevsinler kuzunu.

Haha ben canlı örnekler gördüm tecrübeli sayılırım ebecim deseydin

Her seyi hazirlamissiniz ya ne guzel. Ben daha bir parca bir sey bile almadim kizima. Hastane cantasi da yok ortada. Diger kizimdan kalanlar var diye biraz rahatim galiba ama ne kaldi hatirlamiyorum bile. Bir bakayim bari yavastan.

Her seyi hazirlamissiniz ya ne guzel. Ben daha bir parca bir sey bile almadim kizima. Hastane cantasi da yok ortada. Diger kizimdan kalanlar var diye biraz rahatim galiba ama ne kaldi hatirlamiyorum bile. Bir bakayim bari yavastan.
E bak annesi bu kız ne giyecek gerçi ben de geçen hafta aldım daha

Kilo doktorumla anlaşamadığımız tek konu, kadıncağız minyon tipli ama bi gün aldığım kilolar yüzünden beni dövecek diye korkuyorum

Bugün bizimde görüş günüydü 1650 gram 42 cm ölçüleri. Hem kilo hem boy olarak ileriden gidiyo ama doktor pek memnun kalmadi heralde iri bebek mi olacak acaba dedi öyle diyince benimde aklıma takıldı sonra babası 5 kg anasi nerdeyse 4 kg doğan bi çocuk zaten genetik olarak pekte küçük olamazki diyede düşündüm

Masallah sen takma.doktoru keyfine.bak❤

Sağlıklı olsun yeter ki yaa dert ettiğin şeye bak napsın minnoş ana baba nasılsa o da ortalama oluyo hem boylu poslu olur daha ne

Ya hanimlar bana bisey oldu hicbir sey anlamadim karnima 1 saat boyunca anormal bir agri girdi ama boyle ayni adet sancisi olur ya aynen oyle agri agri agri.... Somra hicbi sey olmamis gbi zamanla azaldi ve kayboldu ben varya doguruyorum dedim o agrida sonrasinda kayboldu neden boyle bisey oldu hic anlamadim dogrusu

Asabiyetim bozulduu suaaannn masallah de ayol ne guzel isteee

elaide masallahh ❤

Acilen instamom olmak lazim yagdirirlar o zaman

saol kuzu. abisi de 51 cm dogmustu. yanlis degilsem anne ile baba biyunun toplaminin yarisina 5 mi 10 mu ne ekliyrdun. bebegin ergenlik sonrasi boyu o oljyordu.

Kontrolden geldik çok şükür. 30+2 . Ben 5 kg aldım. Bebek 1800 gr. Doktor iyi dedi.ama bana az gibi geldi Sizde durumlar nedir
benim 30+6ve 1800 cnm. normal yani.

Hastaneden çıktım kızlar biraz moreli m bozuldu bebegimin boynuna kordon dolanmış yapilcak bisey yokmuş takip etcez dedi büyüdükçe hareketi kisitlandigi icin açılması zor olurmus insallah duzelir ya
1 defa mı dolanmış?
Benim kızın da boynuna kordon dolanmıştı ama benim doktor için hiç önemli değildi, normal doğuma engel de değil.
İkiden fazla dolandığında sanırım kontrollerde bakıyorlar. Onun haricinde zaten esnek birşey kordon, canınızı sıkmayın.

uzulme kuzum
masallahi var yavrunun.
muhtemelen ya usuttun ya da bagirsaklarin bozuluyor. korkma yavru.

kızlar hatırlayamadım da bir arkadaş ücretsiz deneme ürünleri için başvuru linkleri atmıştı . ben doldurmuştum ama gelen giden bir şey olmadı :) sizlere geldi mi ?

Bendim canım ama malesef bende bekliyorum hala

Kızlar bende yarım saat önce bebeğin rahime tekme atması gibi hareketler başladı bu ne anlama geliyor acaba çok değişik bir şey ilk defa oluyor bugün ama tekrar ediyor
Bendede 2 3 gündür oluyo bazısı canımı acıtıyo cidden bende korktum biraz yarınn doktoruma soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…