her gecen gun yeri daraldigi icin hareketleri daha sert hissediyorsun cnm.Bendim canım ama malesef bende bekliyorum hala
Bendede 2 3 gündür oluyo bazısı canımı acıtıyo cidden bende korktum biraz yarınn doktoruma soracağım
En azından bebiş büyümüş, ne kadar kalsa o kadar kar.bitmeyen sanci yapmislar arkadas. 8 dkka duzenli iyi mi..
100-50-70 degerler...
2dkkaya dusersw dogummus.
Yaa bu nasıl bişeymiş ya açılmayı önleyebiliyorlar en azından.. Ayy sen de ne çektin ya var ya günlerce sancı çektim deseler inanmazdım Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah..bitmeyen sanci yapmislar arkadas. 8 dkka duzenli iyi mi..
100-50-70 degerler...
2dkkaya dusersw dogummus.
Benim de 100 lere vuruyordu ama o zaman doğum başlıyordu zaten sonra gözüm görmedi alet malet..En azından bebiş büyümüş, ne kadar kalsa o kadar kar.
O sancıları doğum sancısı gibi hissediyor musun? Hissetmiyorsundur inşallah.
Ben hatırlıyorum 40larda falanken çok canım yanıyordu, ama ben en fazla 50yi falan görerek doğum yaptım. 100ü bırak 60ı görmedim.
Bebeişin hareketleri devam ediyor mu.. Vala bebiş hareket ediyorsa sorun yok inşallah diyorum kendime.. Bazen keskin ağrılar olabiliyor bağlar çok geriliyor karın da büyüyo gaz sancısı bile çok şiddetlenebiliyor.. Eğer düzenli sancı gelmiyorsa korkutma kendini uzan dinlenYa hanimlar bana bisey oldu hicbir sey anlamadim karnima 1 saat boyunca anormal bir agri girdi ama boyle ayni adet sancisi olur ya aynen oyle agri agri agri.... Somra hicbi sey olmamis gbi zamanla azaldi ve kayboldu ben varya doguruyorum dedim o agrida sonrasinda kayboldu neden boyle bisey oldu hic anlamadim dogrusu
Ben 40larda nst cihazı için çıkarın bunu falan diyordum, etrafımdaki herkese nefretle bakıyordum, doktoru arayıp (pazar günüydü) sezaryen yapalım demişliğim varBenim de 100 lere vuruyordu ama o zaman doğum başlıyordu zaten sonra gözüm görmedi alet malet..
tam 7 gundur her bir saniyesini hissediyorum canimmm.En azından bebiş büyümüş, ne kadar kalsa o kadar kar.
O sancıları doğum sancısı gibi hissediyor musun? Hissetmiyorsundur inşallah.
Ben hatırlıyorum 40larda falanken çok canım yanıyordu, ama ben en fazla 50yi falan görerek doğum yaptım. 100ü bırak 60ı görmedim.
cnm hatirlarsan oglumda da 5gun bekledim sezeryani gitmedim demistim. tam 5 gun sanci cekmistim o zamanda ama bu daha kotu. sure kisaliyor cnm..2 sanci arasi yani. 8 dkkdan daha uzundu simdi azaldi. hic durmuyor ki.kasilma. vajinaya da basiyor ki ayni anda oh mis..sen anlarsin.Yaa bu nasıl bişeymiş ya açılmayı önleyebiliyorlar en azından.. Ayy sen de ne çektin ya var ya günlerce sancı çektim deseler inanmazdım Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah..İlk sancılar dan ziyade arası azalıyor mu git gide sancılarının yani
Canım ben Zübeyde de Murat kadıoğluna gittim ilk 3 ay çok çok iyi bi doktor gerçekten kapıda sıra oluyordu herkes tavsiye ederimBursa grubundaki anneler birşey sormak istiyorum Bursa da önereceğiniz devlet hastanesinde doktor var mı sizlerde var mıydı devlete giden hangi doktora gidiyorsunuz ?
Haha ilk zor oluyor sancı şiddetlendikçe şok geçiriyor insan birazBen 40larda nst cihazı için çıkarın bunu falan diyordum, etrafımdaki herkese nefretle bakıyordum, doktoru arayıp (pazar günüydü) sezaryen yapalım demişliğim var
Sonra epidural yapıldı da rahatladım.
aynen cnm. nefesi bildigim icin kontrol ediyrm o an sanciyi. ama etrafimda biri soru sorsun paramparca edesim geliyorHaha ilk zor oluyor sancı şiddetlendikçe şok geçiriyor insan birazikinci de suni sancıyla doğurdum hem de sancı 100 lere vuruyo ama benim sesim bile çıkmıyordu her gelen sancı da derin nefes alıp geçmesini bekliyordum psikolojik olarak hazırdım belki ondandı epidural siz hem de
Valla gelcem diye ittiriyo resmen yaa.. Seninki de zor anacım ya kaç gün çek sonra sezeryan.. Nasip bu da Allah kolaylaştırsın inşallah bebiş de büyür biraz daha sağlıkla alırsın kucağına.. Durmayacak gibi cimcime ama belli de olmaz.. Oğlun nasıl ya özlüyor dur seni evde mi kalıyo yanında mıtam 7 gundur her bir saniyesini hissediyorum canimmm.
bildigin dogum sancilari bunlar. sadece aralari daha uzun.
cnm hatirlarsan oglumda da 5gun bekledim sezeryani gitmedim demistim. tam 5 gun sanci cekmistim o zamanda ama bu daha kotu. sure kisaliyor cnm..2 sanci arasi yani. 8 dkkdan daha uzundu simdi azaldi. hic durmuyor ki.kasilma. vajinaya da basiyor ki ayni anda oh mis..sen anlarsin.
Tsk ederim cnmCanım ben Zübeyde de Murat kadıoğluna gittim ilk 3 ay çok çok iyi bi doktor gerçekten kapıda sıra oluyordu herkes tavsiye ederim
tam 7 gundur her bir saniyesini hissediyorum canimmm.
bildigin dogum sancilari bunlar. sadece aralari daha uzun.
cnm hatirlarsan oglumda da 5gun bekledim sezeryani gitmedim demistim. tam 5 gun sanci cekmistim o zamanda ama bu daha kotu. sure kisaliyor cnm..2 sanci arasi yani. 8 dkkdan daha uzundu simdi azaldi. hic durmuyor ki.kasilma. vajinaya da basiyor ki ayni anda oh mis..sen anlarsin.
Ağız burun dağıt kız hakkındır o kadar sancı çekiyonaynen cnm. nefesi bildigim icin kontrol ediyrm o an sanciyi. ama etrafimda biri soru sorsun paramparca edesim geliyor
Yok duzenli oyle atak gni bi sanci yoktu 1 saat devamli asiri adet sancisi gbi oldu evet gaz da olabilir hicbi wey anlamadim ama asiri bi agriydi esim de fok telaslandi hicbi eey anlamadikBebeişin hareketleri devam ediyor mu.. Vala bebiş hareket ediyorsa sorun yok inşallah diyorum kendime.. Bazen keskin ağrılar olabiliyor bağlar çok geriliyor karın da büyüyo gaz sancısı bile çok şiddetlenebiliyor.. Eğer düzenli sancı gelmiyorsa korkutma kendini uzan dinlen
İnsallah oyledir ben de bagirsaktan suphelendim.sonrasindauzulme kuzum
masallahi var yavrunun.
muhtemelen ya usuttun ya da bagirsaklarin bozuluyor. korkma yavru.
Ya evet ben bir de epiduralsiz yapacağım falan diyordum,kendime o kadar güveniyordum ki anestezi muayenesinde doktora doğumla alakası olmayan saçma sapan sorular sormuştum.Haha ilk zor oluyor sancı şiddetlendikçe şok geçiriyor insan birazikinci de suni sancıyla doğurdum hem de sancı 100 lere vuruyo ama benim sesim bile çıkmıyordu her gelen sancı da derin nefes alıp geçmesini bekliyordum psikolojik olarak hazırdım belki ondandı epidural siz hem de
evlat icin herseye katlaniliyr iste cnm. 1 saat bile onemli diye sabrediyrm sancilara.Valla gelcem diye ittiriyo resmen yaa.. Seninki de zor anacım ya kaç gün çek sonra sezeryan.. Nasip bu da Allah kolaylaştırsın inşallah bebiş de büyür biraz daha sağlıkla alırsın kucağına.. Durmayacak gibi cimcime ama belli de olmaz.. Oğlun nasıl ya özlüyor dur seni evde mi kalıyo yanında mı
amin kuzumAllah yardımcın olsun
hakkim vallahiAğız burun dağıt kız hakkındır o kadar sancı çekiyon
sen bana guven. 7 gunde tez hazirlama kivamina geldim sancilar hakkindaİnsallah oyledir ben de bagirsaktan suphelendim.sonrasinda
Onca yazının içinden hint restoranı dedin ya beni benden aldın 1 haftadır hint yemeği aşeriyorum bir türlü fırsat bulup gidemedik artık gitmek farz olduuu
Hadi gözün aydın görüş güzel geçmiş hep güzel haberlerle inşallah
hepinizi opuyorum cok tesekkur ederimmmoh sahane haberler canim. sevsinler kuzunu.
İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi Doktor Nurettin Uzer canım istanbuldaysan mutlaka gitmeni tavsiye ederim. benim de fenaydı çok büyük ve sarkıktı çok şükür kurtuldum darısı isteyenlere inşallah :)Hemen doktor ismi istiyorumben şuan 100D kullanıyorum. Spor yapıp bıraktığım için göğüs kaslarım çok gevşedi haliyle büyük ve sarkık duruyor. Süt dolunca ne olacak kim bilir bide balon gibi sönecek iyice sarkık olacak karnıma değiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?