2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bendim canım ama malesef bende bekliyorum hala

Bendede 2 3 gündür oluyo bazısı canımı acıtıyo cidden bende korktum biraz yarınn doktoruma soracağım
her gecen gun yeri daraldigi icin hareketleri daha sert hissediyorsun cnm.
emin ol dr.un sorun yok diyecek.

bitmeyen sanci yapmislar arkadas. 8 dkka duzenli iyi mi ..
100-50-70 degerler...
2dkkaya dusersw dogummus.
En azından bebiş büyümüş, ne kadar kalsa o kadar kar.
O sancıları doğum sancısı gibi hissediyor musun? Hissetmiyorsundur inşallah.
Ben hatırlıyorum 40larda falanken çok canım yanıyordu, ama ben en fazla 50yi falan görerek doğum yaptım. 100ü bırak 60ı görmedim.

bitmeyen sanci yapmislar arkadas. 8 dkka duzenli iyi mi ..
100-50-70 degerler...
2dkkaya dusersw dogummus.
Yaa bu nasıl bişeymiş ya açılmayı önleyebiliyorlar en azından.. Ayy sen de ne çektin ya var ya günlerce sancı çektim deseler inanmazdım Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah.. İlk sancılar dan ziyade arası azalıyor mu git gide sancılarının yani

Benim de 100 lere vuruyordu ama o zaman doğum başlıyordu zaten sonra gözüm görmedi alet malet..

Bebeişin hareketleri devam ediyor mu.. Vala bebiş hareket ediyorsa sorun yok inşallah diyorum kendime.. Bazen keskin ağrılar olabiliyor bağlar çok geriliyor karın da büyüyo gaz sancısı bile çok şiddetlenebiliyor.. Eğer düzenli sancı gelmiyorsa korkutma kendini uzan dinlen

Benim de 100 lere vuruyordu ama o zaman doğum başlıyordu zaten sonra gözüm görmedi alet malet..
Ben 40larda nst cihazı için çıkarın bunu falan diyordum, etrafımdaki herkese nefretle bakıyordum, doktoru arayıp (pazar günüydü) sezaryen yapalım demişliğim var
Sonra epidural yapıldı da rahatladım. Ama doğum anında bile 100leri görmedim

tam 7 gundur her bir saniyesini hissediyorum canimmm.
bildigin dogum sancilari bunlar. sadece aralari daha uzun.
cnm hatirlarsan oglumda da 5gun bekledim sezeryani gitmedim demistim. tam 5 gun sanci cekmistim o zamanda ama bu daha kotu. sure kisaliyor cnm..2 sanci arasi yani. 8 dkkdan daha uzundu simdi azaldi. hic durmuyor ki.kasilma. vajinaya da basiyor ki ayni anda oh mis..sen anlarsin.

Bursa grubundaki anneler birşey sormak istiyorum Bursa da önereceğiniz devlet hastanesinde doktor var mı sizlerde var mıydı devlete giden hangi doktora gidiyorsunuz ?
Canım ben Zübeyde de Murat kadıoğluna gittim ilk 3 ay çok çok iyi bi doktor gerçekten kapıda sıra oluyordu herkes tavsiye ederim

Ben 40larda nst cihazı için çıkarın bunu falan diyordum, etrafımdaki herkese nefretle bakıyordum, doktoru arayıp (pazar günüydü) sezaryen yapalım demişliğim var
Sonra epidural yapıldı da rahatladım.
Haha ilk zor oluyor sancı şiddetlendikçe şok geçiriyor insan biraz ikinci de suni sancıyla doğurdum hem de sancı 100 lere vuruyo ama benim sesim bile çıkmıyordu her gelen sancı da derin nefes alıp geçmesini bekliyordum psikolojik olarak hazırdım belki ondandı epidural siz hem de

aynen cnm. nefesi bildigim icin kontrol ediyrm o an sanciyi. ama etrafimda biri soru sorsun paramparca edesim geliyor

Valla gelcem diye ittiriyo resmen yaa.. Seninki de zor anacım ya kaç gün çek sonra sezeryan.. Nasip bu da Allah kolaylaştırsın inşallah bebiş de büyür biraz daha sağlıkla alırsın kucağına.. Durmayacak gibi cimcime ama belli de olmaz.. Oğlun nasıl ya özlüyor dur seni evde mi kalıyo yanında mı

Allah yardımcın olsun

Yok duzenli oyle atak gni bi sanci yoktu 1 saat devamli asiri adet sancisi gbi oldu evet gaz da olabilir hicbi wey anlamadim ama asiri bi agriydi esim de fok telaslandi hicbi eey anlamadik

Ya evet ben bir de epiduralsiz yapacağım falan diyordum,kendime o kadar güveniyordum ki anestezi muayenesinde doktora doğumla alakası olmayan saçma sapan sorular sormuştum.
Sonra sezaryen istiyorum deyince doktor bari epidural takalım dedi
Şimdi o zaman neleri yanlış yaptığımı çok iyi anlıyorum, ilk hamileliğimde güya çok okumuştum ama öyle değilmiş, nefes egzersizlerini falan hiç önemsemedim doğumun en büyük yardımcısı meğerse o egzersizlermiş.
Bakalım bu sefer tamamen doğal bir doğum olur inşallah.

evlat icin herseye katlaniliyr iste cnm. 1 saat bile onemli diye sabrediyrm sancilara.
ogluma dr izim vermedi. babayla gece evde. gunduz az yanimda. annecim bu gece yatagimda cok agladim seni com ozledim dedi cigerim yandi.
5 yasinda. annem izin vermis kendine kendine kek yapmis. yagsiz ve kabartma tozsuz ve yedik
benim icin yapmis.
Allah yardımcın olsun
amin kuzum

Ağız burun dağıt kız hakkındır o kadar sancı çekiyon
hakkim vallahi
İnsallah oyledir ben de bagirsaktan suphelendim.sonrasinda
sen bana guven. 7 gunde tez hazirlama kivamina geldim sancilar hakkinda .

Onca yazının içinden hint restoranı dedin ya beni benden aldın 1 haftadır hint yemeği aşeriyorum bir türlü fırsat bulup gidemedik artık gitmek farz olduuu
Hadi gözün aydın görüş güzel geçmiş hep güzel haberlerle inşallah
oh sahane haberler canim. sevsinler kuzunu.
hepinizi opuyorum cok tesekkur ederimmm
artik randevular iki haftaya indi. iki hafta sonra yine gidicez bakalim.

haftaya bikac gunlugune turkiyeden kayinvalidemle kayinpederim gelecek. esimle nasillll pazarlik yaptim uzun kalmalarini istemiyorum. koltukta oturamiyorum kalkamiyorum uzanamiyorum, onlarin yaninda hic rahat edemiicem. ustelik calisiyorum, aksam bide yemegiydi cayiydi meyvesiydi..her isi ortak yapicaz halimin farkindasin dimi diye tehditlerde savurdum esime.
artik dogurmak uzere sayiliriz hepimiz sonucta. annesine ‘elaide cok agirlasti rahat degil, uzun kalmayin isinizi halledip gidin’ demis. caaanim benim.

temizlikci ablayi kac haftadir alamiyorum her cuma bi planim oldugundan (sadece cuma gelebiliyo). usenmedim oturma odamdan balkona cikan kapiyi ve yanindaki cami sildim aksam aksam, kaynana laf etmesin o camlar goze cok batiyo kapi hep acik oldugundan . tavandan yere kadar cami cok seviyorum ama isi bi okadarda sikinti.
o degilde omuzlarima boynuma agri girdi masaj bosa gitti

İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi Doktor Nurettin Uzer canım istanbuldaysan mutlaka gitmeni tavsiye ederim. benim de fenaydı çok büyük ve sarkıktı çok şükür kurtuldum darısı isteyenlere inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…