2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ooo planlar planlar herşeyi önceden düşün hazret kız zor ya.. Ama için rahat oluyor sonra sen de haklısın
bu koca karinla hic akil isi degil onlarin gelisi. annem bile gelmesinler bu halinle ugrasma yorulma cocugu erkenden dogurma dedi (ki annem hep ‘iyi gelin ol, saygili davran, hizmet et eline yapismaz, dualarini al’ diye turku soyler devamli).
kaldi ki esim ‘anlayisli degiller hic bakalim nolcak tembihledim’ dedi, artik telefonda ne konustularsa. ah bu koca yok mu elimi ayagimi baglayan. bide onlarin buradan aldiklari maaş durumlari. guya kesin cozum icin gelecekler (turkiyeden cekebilecekler bikac islemden sonra ikidebir gelmeleri gerekmiicek). bikac hafta once esimle hafif gerildik bu sebebten, bu mu yani evliligimiz bir senede annen 3 kez geldi birer ay kaldi, simdi yine geldi diye (en son geldiginde). hayir geldiginde gitmeye niyetlense, okey. aliskanlik oldu annende lutfen onune gec yoksa ben mudahale edicem dedim. bilet parasini da imaa edicem bu kez (ki hic boyle seyler huyum degildir ama turkiyede yiyici bir kayin var, az yesinde bi cirak tutsun adam 41 yasinda omrunde 6 ay calismamis, hep baba ana parasi yemis ve hala yiyor, baktim ki anne baba ona para yetistiremediklerinden gelip gidiyo bende elimi ayagimi cektim). 700 euroyu ben sokaktan bulmuyorum. bana faydalari yok, istememde, ama zararlarida olmasin bi zahmet.

aksam aksam dolmus muyum ne Allahim giybetten sayma Yarabbim, olani soyledim

Yaa dolduruyorlar işte zorla söyletiyorlar.. Kesinleşir işleri de ordan takılırlar artık umarım.. Anne baba sonuçta ama birini rahat ettiriyim diye de öbürünü ezmemek lazım o çalışmayan kayna gelince ballı valla ekmek elden su gölden allahım ben de gıybete katılıyorum biraz sanki

bir aksamda kofte patates yapalim bak iyi soyledin onuda canim sagol!

haklisin ped konusunda. her zaman akintim hafif olmustur, hamile degilken israrla denedim bikac kez bir iki hafta pedsizligi, azalma olmadi. gunluk pedsiz gercekten hijyensiz hissediyorum.

Tuhaf duygular içinde oluyo insan gerçekten, bazen hamileliğimden şikayetçi oluyorum bazen de çok şükür diyorum Allah bana böyle bi mucize verdi diye..
Evde tekimde bu akşam duygular şelale bende
hormonlardan cnm. arada oldur. sorgulama kendini. gebeyi. ondandjr de ve gec.
Allah yardımcın olsun canım Sancıları tam nerede hissediyorsun?

Sorma benim daha beterrr, 2 saatte bir batıyor. Günlük ped kullanıyorum
amin cnm. tam yeri yok cnm. karnimi komple kasiyor, bildigin tas , sonra kendjni vajinam dogru itiyor,2 tuvaletinde varmis gibi oluyorsun sonra gevsiyor. artik canimi yakar odular.
saol kuzum
.

ayrica doktorum her gittigimde (bugun yine..) alttan kontrol ediyor, ph’me de bakiyor. her defasinda iyi cikiyor, demek ki ped sorun teskil etmiyo aliskanlik oldugundan

sorma canım ya hepsi %100 pamuk çamaşır, her zamanda ütülü giyiyorum ama nafile.. ev yapımı yoğurtlar, kefirler, neler neler... hamileliğin ilk dönemleri fayda ediyordu şimdi bana mısın demiyor bitmek tükenmek bilmeyen bir akıntı yani. Mecbur kaldım ped kullanmaya

Kızlar migros sanal markette yine bezler de 2. indirim var molfix 2 paket alınca yüzde kırk indirim oldu baya uyguna geldi
Bende de hamileliğin başından beri var ve son aylarda iyice arttı ped siz mümkün değil

sacma sapan bi yasantisi var, amacsiz. ama rahat mi, muazzam. bes hafta tatil yapti, degirmenin suyu akiyo nasilsa yahu aksin banane benim param degil benim annem babam degil verende sonucta.
ama dedigim gibi, bana zararlari da olmayiversin. biletler bizden, gezme tozmalari bizden, burda yaptiklari alisverisler bizden. helali hos olsun ana baba sonucta, ama baktim ki erkek cocuklarindan ilk torun ve (onlar icin onemli) torun ustelik erkek ama bi patik bile ormemis kaynana, benim kafa atti bu saatten sonra oyle o bizden bu bizden yok.

Bi de ilk torun.. Doğunca belki yapar bişey dicem ammma oğlundan kimseye fırsat kalmıyordur bence.. Valla herşey karşılıklı saygı tabiki sonsuz ama insan tek taraflı veren olamaz

Bi de ilk torun.. Doğunca belki yapar bişey dicem ammma oğlundan kimseye fırsat kalmıyordur bence.. Valla herşey karşılıklı saygı tabiki sonsuz ama insan tek taraflı veren olamaz
dort kizlari var hepsi evli ve cocuklu torun cok, ama ogullarindan ilk torun geliyo evet
aynen oyle. saygimdan hormetimden asla eksiltmem ogullari da kimmis, onun sacma hayati benim davranisimi degistiremez. ama daha olculu veririm:)

neyse canim hayirli geceler dilerim, bukadar giybet yetti dimi

Kendisi de istiyor zaten tam.anlamiyla bu konunun uzerine duamese de..ben bi söyleyim haberi olsun yinede

Hayırlı geceler canım haha yetti yetti

Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz
Uzmanlar sağlıklı bulmuyormuş diş yamukluguna çene problemlerine neden oluyormuş ama eğer alirsalar ben vermeyi düşünüyorum en azından biriyle ilgilenirken ötekini oyalar düşüncesiyle

Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz
Benimkiler kullanmadı emzik ya attılar hep verdim ama almak istemediler.. Ama kurtarıcı gibi geliyor bana bazen hastane alışveriş ya da ne bileyim kalabalık yerlerde takıyon susuyo iyi oluyo çevremde gördüğüm kadarıyla ama uyurken ve çok sık vermemek de lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…