kesinlikle kullanacagim. herhalde ikinci haftadan itibaren veririm, gogsume tam alistiktan sonra. bebeklerin devamli bi emme arzusu var (ac olmasalarda emmek istiyorlar). rahat etmek isterim biraz acikcasi. ayrica emzik kurtarici oluyo, bebegi sakinlestirir, rahatlatir.
nem.de mahveder seni canim.
benim uykum var da sanci sag olsum uyumama izim vermiyr ..
ben 8 haziran aksam 5te hastaneye bi girdim daha odadan cikarmamisti.dr. 1 kez muyaneye odasina sandalyeyle goturtmustu. dun muayene sonrasi izin verdi gorevli sandalye ile disari cikardi beni. 2 dk sadece. bi goreydin beni.uzayli gormus masum koylu gibiydim
ben 8 haziran aksam 5te hastaneye bi girdim daha odadan cikarmamisti.dr. 1 kez muyaneye odasina sandalyeyle goturtmustu. dun muayene sonrasi izin verdi gorevli sandalye ile disari cikardi beni. 2 dk sadece. bi goreydin beni.uzayli gormus masum koylu gibiydim
cok yazik sana yaa. insallah kizin ya cok guzel buyurde dogar saglik sihhatle azcik erkende olsa, yada bebegin bi sakinlesse sende artik rahat bi nefes alsan..
İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi Doktor Nurettin Uzer canım istanbuldaysan mutlaka gitmeni tavsiye ederim. benim de fenaydı çok büyük ve sarkıktı çok şükür kurtuldum darısı isteyenlere inşallah :)
amin cnm. ya bi yemek yerken oturuyrm. gordugu an kiziyr. otua oyle baski yapacak diye ..
ama artik olmuyor..sancjdan ne oturuluyor ne yatiliyr. insan ayaga kalkmak istiyr bi.
cok yazik sana yaa. insallah kizin ya cok guzel buyurde dogar saglik sihhatle azcik erkende olsa, yada bebegin bi sakinlesse sende artik rahat bi nefes alsan..
amin cnm. ya bi yemek yerken oturuyrm. gordugu an kiziyr. otua oyle baski yapacak diye ..
ama artik olmuyor..sancjdan ne oturuluyor ne yatiliyr. insan ayaga kalkmak istiyr bi.
1 defa mı dolanmış?
Benim kızın da boynuna kordon dolanmıştı ama benim doktor için hiç önemli değildi, normal doğuma engel de değil.
İkiden fazla dolandığında sanırım kontrollerde bakıyorlar. Onun haricinde zaten esnek birşey kordon, canınızı sıkmayın.
Ay gercektenmi çok sevindim bunu duyduğuma ya doktr kaç kere dolandigini soylemediki bende bilmediğimden sormadım ama çok korktm bide iki hafta sonra çağırınca takip etcez diye ciddi bisey sandım ya
günaydın, RRzg14
senin kız baya inatçı çıktı, çıkınca poposunu ısır onun,
bide aralarda 1 kilo 3 kilo alanlar gördüm, siz neden öle şeyler yapıyorsunuz. başta kustunuz mu? sabah tartıda +11 kilo gördüm burada +3 kilo:)
benim içtiğim su bile çıkmıyor vücuttan:)