2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Üzülme ya o da abi oluyo büyüyo annesi gündüz görüyorsunuz birbirinizi en azından ben geçen yaz 1 ay ayrı kaldım oğlumdan allahım nasıl zordu ya geçti ama çok şükür siz de evinizde mutlu mutlu güzel vakit geçirince unutucaksınız bu zamanları inşallah.. Sağlıkla sıhhatle sana sana da bol kuvvetle inşallah

Sağlıkla inşallah ya gelsin de bebişler vaktinde Allah yardım ediyor her türlü.. Sezeryan normal epidural li farketmez analık mertebesine çıkılıyor her türlü

Allah yardımcın olsun canım o sancılar vs çok zor gerçekten
Ben senin hastaneye yatmandan sonra çok karamsar olmaya başladım çok üzülüyorum sana keşke aynı şehirde olsaudık gelirdim yanına valla
Annelik böyle bişey demekki yeter ki biraz daha içimde kalsın diyerek sancıları çekmeye razı oluyorsun
R Rzg14

En son benim pencere macerası yerde bitince tavsiye etmiyorum silmeyin cam mam kocacıın sileydi Bi tur ya..

amin cnm.

karamsarlik yok cnm. sen de olsan yapardin. lutfen tadini cikarin her gununuzun.

amin cnm.

karamsarlik yok cnm. sen de olsan yapardin. lutfen tadini cikarin her gununuzun.
Tuhaf duygular içinde oluyo insan gerçekten, bazen hamileliğimden şikayetçi oluyorum bazen de çok şükür diyorum Allah bana böyle bi mucize verdi diye..
Evde tekimde bu akşam duygular şelale bende

Tuhaf duygular içinde oluyo insan gerçekten, bazen hamileliğimden şikayetçi oluyorum bazen de çok şükür diyorum Allah bana böyle bi mucize verdi diye..
Evde tekimde bu akşam duygular şelale bende
Sen niye yalnızsın kız.. Kendini oyalayacak bişeyler bul Vala insanın kafası bozuluyor yalnızken.. Zaten hormonlar hormonlar

R Rzg14 ay ben onu yerim yerim peridrol84 inki capkinligiyla gonul almasiyla seninki nezaketi duygusalligiyla cocuk sevmeyen bana uzaktan kendilerini sevdirdiler

elaide ne kadar yapma desek de yapmayacagim desen de onlar gelene kadar eline geleni, gozune carpan işi yapacaksın ama dikkat et kendine, kendini dinlemeyi unutma

bitmeyen sanci yapmislar arkadas. 8 dkka duzenli iyi mi ..
100-50-70 degerler...
2dkkaya dusersw dogummus.
Allah yardımcın olsun canım Sancıları tam nerede hissediyorsun?
Bende bu akıntıdan nefret ettim ya günde 2 kere çamaşır mı değiştirilir bıktım artık altıma kaçırmışım gibi sürekli ıslak
Sorma benim daha beterrr, 2 saatte bir batıyor. Günlük ped kullanıyorum

Iyi akşamlar tatlış anneler R Rzg14 dualarım hep seninle ve diğer tüm annelerle. Sabahtan beri okuyamadim baya birikmiş şimdi okuyabildiğim kadar geriye dönücem ne durumdasınız çok merak ediyorum.

H&M indirimini çok merak ediyordum ve forum istanbuldaki mağazasına gittim tam bir hayal kırıklığı resmen moralim bozuldu. Indirim falan yok. Kız bebekte vardır belki ama erkekte yok. Gitmişken diğer mağazalara gireyim dedim belim ağrıdı mahfoldum. Yürümek bile zor geliyo Allah yardım etsin hepimize.

S
selam canım, ben de mağazada indirim görememiştim her mağazada olmuyor demek ki. Fakat internet sayfasında dönem dönem belli ürünlere indirim yapıyorlar onları takip edebilirsin

En son benim pencere macerası yerde bitince tavsiye etmiyorum silmeyin cam mam kocacıın sileydi Bi tur ya..
kocam ortaliktan kayboldu valla tam cam silmeye basladigimda neyse baska gorevler verdim ona halletti. uzatmali cam silme sopam var, sandalyelere falan cikmadim yani:))

Bende bu akıntıdan nefret ettim ya günde 2 kere çamaşır mı değiştirilir bıktım artık altıma kaçırmışım gibi sürekli ıslak
eheheh ay bende! hem camasir degistiriyorum hemde ped. ancak fresh hissettiriyo. ha bide +islak tuvalet kagitlari.

elaide elaide ne kadar yapma desek de yapmayacagim desen de onlar gelene kadar eline geleni, gozune carpan işi yapacaksın ama dikkat et kendine, kendini dinlemeyi unutma
valla sorma. misafir odasini bozmustuk, yer yataginda idare edecekler valla.
her iki banyonun wc-fircalarini degistirdim bugun, erzak dolaplarimi Allahtan gecen duzenlemistim. caktirmadan buzdolaplarina da basladim. yapilacak yemekleri simdiden dusunmeye basladim dolmalik biber alicam yarin (ben isten gelene kadar yapabilecegi yemekler yani, aksamdan ‘yarin bu yemegi yaparmisin’ demedigim zaman evde bos bos gelmemi bekliyo. hatta ben ‘yemegi yaparmisin’ dedigimde bile ‘sen gelince beraber yapalim’ diyo), patlicanla kabak alirim turlu yapar birindede, mangallik bisiiler balkonda elektrikliyle, baska ne alayim taze fasulye mevsimi pek degil dimi.
haliyi sersem mi, ne dersin.

Sen niye yalnızsın kız.. Kendini oyalayacak bişeyler bul Vala insanın kafası bozuluyor yalnızken.. Zaten hormonlar hormonlar
Eşim gececi annemde kalıyorum gececi olduğunda annemde kınaya gitti kaldım tek başıma
Ben de garip ya rengi de doktorla randevum temmuz ohooo ayagin.nasil.oldu canım
Rengi kokusu herşeyi bi garip çok midemi bulandırıyor valla.
Ayağım iyi kuzum baya baya geçti acımıyor artık
Sorma benim daha beterrr, 2 saatte bir batıyor. Günlük ped kullanıyorum
Günlük ped alıcam bende olmuyo böyle tahriş olacak diye korkuyodum ondan almadım ama 2 saatte bi değiştiririm böyle daha kötü

arkadaslar niye acele ediyosunuz canim, indirimler temmuzda basliicak.
az daha sabir:) zara’nin bebek koleksiyonu cok basarisiz. hic mi hic bisey hosuma gitmez, gitmedi. yinede indirimi bekliyorum bakalim neler bulcam. benim yenidogan eksigim kalmadi saniyorum, belki bir set alirim okadar. turkiyeden c&a’nin gitmesi kotu olmus, bebek koleksiyonlari asiri asiri guzel:) indirimi baslamis yarin ugrayasim var aslinda

Ooo planlar planlar herşeyi önceden düşün hazret kız zor ya.. Ama için rahat oluyor sonra sen de haklısın

Ben hep zeytinyagli bulundururum; fasulye olur enginar olur barbunya olur. Üstüne köfte simdiden yapip dondurucuya atip bi aksami kofte makarna ikilisiyle de yapabilirsin. Vs vs
Ay isi biraktigimdan beri yemek bulamiyorum. Bir de kocam evde sayılır malum, günde 2 ogun oluyor bazen, kahvaltı zaten sevmem her gün aynı şey, kahvaltiya alismamisim is hayatindan dolayı.

Bugün ne pisirircem gercekten kadinlarin ana derdiymis.

Bu arada gunluk pedler hava almayi engelledigi icin akintiyi arttirir kizlar aklinizda olsun. Pamuklu camasir kalp siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…