2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İstanbuldayım canım allah razı olsun, peki sgk mı karşılıyor ne şikayetle gidip yaptırıyorsun
Cümlemizden razı olsun inşallah kuzum. Evet sgk karşılıyor. Sadece medikal sütyen alıyorsun sen o kadar. Hastaneye kesinlikle para ödemiyorsun. Sen doktordan randevu al mhrs den. Git anlat durumunu. O muayene ediyor ölçü alıyor. Bir rapor veriyor 3 doktora gösterip imzalatıp onay alıyorsun. Sonra nurettin bey sana gün veriyor.
Küçültmek istiyorum boynumda belimde ağrı yapıyor omuzlarımda çöküntü yaptı vs demen yeterli.

Zamaninda Gata' da cok zaman gecirdim, servistekilerle arkadaş oluyorsun zamanla. Hasta bakicisi hemsiresi baya arkadaşın oluyor. Umarım sevimli insanlardır seninkiler de.

B bilgevisne yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Agir vakalarda devlet hastanelerinin avantaji ellerinden cok vaka gecmesi. Babamin ameliyatı cok nadir yapilan bir durumdu, prof ve docent sürekli başındaydı. Hatta kac sene oldu, bu ameliyati olacak insanlara hala babamin telefonunu veriyorlar; bilgi versin basindan gecenleri anlatsin diye.

Bu hastane tipi pompa kiralama isini saha once duydum, en kuvvetlisi onlar diyorlar. peridrol84 sen kiralamistin değil mi?

B bilgevisne bu arada senin kizla benim oğlan ağızları acliktan kokarken sokak muzigi yapip Asya'yı Avrupa'yı dolasacaklar daha. Cok isimiz var cok. Sunu da dogur da baslasin macera

Çok tatlısınız sağ selamet alırsın inşallah yavrunu kucağınıza haberlerini takipteyiz

Çok geçmiş olsun iyi düşünelim bol dua edelim sağ selamet çıkarsınız umutsuzluk yok hep pozitif hep pozitif

O dediklerini ben de yaşadım canım ama bu defa emzirme önlüğüyle her yerde emziricem. Annenin tercihi tabiki ama mama vermeyi istemiyorum ben. Emzik ne marka aldın? Ben de alayım bulunsun diyorum

Ben bir ara yoktum buralarda hikayeni takip edemedim arkadaşım. Gönlünü ferah tut iyi düşünelim iyi olsun dualarımda olacaksın. İnşallah bütün sorunlar çözülür. Rabbim ferahlık kolaylık versin. Eşine de geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Günaydın güzel anne Allah yardımcın olsun. Gerçekten güçlü bi annesin sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

B bilgevisne Allah yardımcınız olsun lutfen kotuyu dusunme rabbim şifa sağlik versin sen güçlü bir annesin prenseste annesi gibi güçlüdür moral.bozmak yok iyi dusun lutfen dualarımız seninle gecmis olsun esin icinde inşallah rabbim.korktuklarimizla sınamasın

günaydın kızlar
kızıma yatak alacağım almışken kendimizin yatağını da değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz hadi bana fikir verin.
Bizimki yataş kendi yatagimiz memnunuz ama bütçeniz varsa isbir daha iyidir

kızlar günaydın bu gün avm ye gitçem canım istiyor ama bedenim bakalım nasıl dayancak
Ben de aynı istekle dün optimuma gittim ikinci magazadan sonra pert oldum. Hatta bi ara depodan ürün getirmelerini beklerken oturdugum yerde içim geçmiş
günaydın kızlar
kızıma yatak alacağım almışken kendimizin yatağını da değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz hadi bana fikir verin.
Bizimki yataş tesla memnunuz canım

günaydın kızlar
yatak derken tum yatak mi? sadece singer kismi mi? gecen sene yazlik dairemize bazamizi Bellona dan aldik. cok cok cok rahat yatisi var sevmistim acikcasi. farkli sertlikler kendin vucud yapina uygunu seciyosun zaten. gittik misafir odasina da ordan aldik rahatligi sebebiyle:)
bazanin altinda asiri cok yer var, esya koyabilmek icin. yazlikta cok ihtiyacim yok elbette ama guzeldi.

Bizimki yataş kendi yatagimiz memnunuz ama bütçeniz varsa isbir daha iyidir
Ben de aynı istekle dün optimuma gittim ikinci magazadan sonra pert oldum. Hatta bi ara depodan ürün getirmelerini beklerken oturdugum yerde içim geçmiş

Bizimki yataş tesla memnunuz canım
Bazamın üstüne yeni yatak alacağım 8 senelik yatağın artık rayları rahatsızlık veriyor hele hamilelikte iyice gözüme battı

Allah yardimcin olsun cnm ins sağlıkla kucağına alırsın minik meleği bütün gün olumsuz şeyler seneryo olarak kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…