Cümlemizden razı olsun inşallah kuzum. Evet sgk karşılıyor. Sadece medikal sütyen alıyorsun sen o kadar. Hastaneye kesinlikle para ödemiyorsun. Sen doktordan randevu al mhrs den. Git anlat durumunu. O muayene ediyor ölçü alıyor. Bir rapor veriyor 3 doktora gösterip imzalatıp onay alıyorsun. Sonra nurettin bey sana gün veriyor.İstanbuldayım canım allah razı olsun, peki sgk mı karşılıyor ne şikayetle gidip yaptırıyorsun
Zamaninda Gata' da cok zaman gecirdim, servistekilerle arkadaş oluyorsun zamanla. Hasta bakicisi hemsiresi baya arkadaşın oluyor. Umarım sevimli insanlardır seninkiler de.nem.de mahveder seni canim.
benim uykum var da sanci sag olsum uyumama izim vermiyr..
ben 8 haziran aksam 5te hastaneye bi girdim daha odadan cikarmamisti.dr. 1 kez muyaneye odasina sandalyeyle goturtmustu. dun muayene sonrasi izin verdi gorevli sandalye ile disari cikardi beni. 2 dk sadece. bi goreydin beni.uzayli gormus masum koylu gibiydim
Bu hastane tipi pompa kiralama isini saha once duydum, en kuvvetlisi onlar diyorlar.Eki Görüntüle 2279041 Eki Görüntüle 2279042
benim kizim premature olacagi icin kesin sut pompasi almam gerekiyor. emzirme hemsiresine sordum. hastenedeyken kullanmam icin veriyorlar ama eve de lazim. bos seylere para vermek istemedim. onlara sordum. bunlardan tavsiye ettiler. belki isinize yarar sizlerinde
Rabbim güç versin sana ve bebisine inşallah bugünlerde geçicek sonu güzel olucak cnmsaol cnm. agri siddeti ve iki sanci arasi azaldigi icin rahmi acabilirmis.
Çok tatlısınız sağ selamet alırsın inşallah yavrunu kucağınıza haberlerini takipteyizgunaydin. suraya 31+0 fotosu birakayim..
dunku 8dakkalik sancilat bugun kuvvetlenip 5dkkaya indi. duzenli duzenli geliyorlar.. ne kadar tutarsak kar diye gezse de hemsireler belki birkac gun kaldi diyorum...
herkeslere de gunaydinnn.Eki Görüntüle 2279036
Çok geçmiş olsun iyi düşünelim bol dua edelim sağ selamet çıkarsınız umutsuzluk yok hep pozitif hep pozitifarkadaslar selamlar,
benim yapısıklık durumu epey sıkıntılıdun koca gunu aglayarak gecirdim, gecede escegizim hasta oldu, cok etkilendik maaile. kvalide geldi yatıya el mecbur, cunku benim escegizime bakacak takatim yoktu dun gece.
rahim ile mesane komsu organlarmıs ve bebegimin plesantası bu ikisinin arasına bile yayılmıs. ne olcude ne kadar hangisine yapısık usg ile soyleyemiyorlar malesef. bir olcude yapısık ama bu ne kadar koca bir soru isareti! bir prof yapacak ameliyatımı. en kotu senaryo uzerinden bir is planı cizdi dun diger drlarla. prof'un demesine göre kesiyi açmadan icerisini gormeden hicbir sey diyemezmis. ongurelen; mesanede kesik olabilir operasyonda, ürolog mudahele eder, bu 15 gun sonda ile dolasmak demek. diger ongorulen; kanama durmaz yapısıklık rahime cok fazlaysa rahim alınır, nokta! (yumurtalıklarım kalacakmıs, bu konuyu iyice arastırıp baska gorus alacagım sanırım) bunun icin 10 kisi ayarlamam gerekiyormus, 5 kisi beyaz kan 5 kisi kırmızı kan icin. isyerlerimizden bulacagız artık.
ameliyata bir genel cerrah bir de urolog girecek bizim kadın dogum ekibi dısında. dun her ikisinede dosyam gitti, randevularım alındı. ekg cekildi bir de anestezi randevusu alındı. surec cok sıkıntılı, tek tesellim emin ellerdeyim, bin milyon sukur. kızımı medikalpark'ta oglumu acıbadem'de dogurdum, her ikisinde bu kadar donanımlı drlar ve ekip ile isler yurumemisti. cok net.
istenmeyen iki durum var, biri kanama digeri kasılma su gelmesi erken dogum ile alakalı her sey. hayırlısı artık.
bebek 1200 gr olmus, ilk kez cok detaylı inceledik. o kadar gerildim ki dun kendime gelebilmem için drlar sanırım biraz iltimas gecmis olabilirler bana:) dogumu hastaneye 29 temmuz yatıs olarak not aldırdı hoca, muhtemelen 1 agustos gibi. tekrar degerlendirelecek bu durum.
oyle iste,
doktum icimi. hakkımda hayırlısı olsun. ptesi isyerine yeni bir eleman baslayacak. bu kadar uzun yazmak icin hemen fırsat yaratamayabilirim. hepinize cok cok sevgiler, lutfen dualarınıza beni de ekleyin e mi? bursa grubu sayet bir bulusma organize ederseniz bir mesaj uzagınızdayım...
bu arada buyuk kızım alanında derece yapmıs (viyola/solfej), cok gururluyum. pazartesi okulunda mini bir toren yapılacak sanırım, oglusum da takdir almıs, insanın gogsu kabarıyor. lakin kuslar gibi kursagımda kaldı. bugun onlara guzel suprizler yapacagım bakalım. cunku kızıma hep okulda derece filan yaparsan sana hediye alırım diyordum, bu kez kacacak bir yerim kalmadı:)
oyle iste,
kuslar bocekler.
O dediklerini ben de yaşadım canım ama bu defa emzirme önlüğüyle her yerde emziricem. Annenin tercihi tabiki ama mama vermeyi istemiyorum ben. Emzik ne marka aldın? Ben de alayım bulunsun diyorumben vermeyi düşünüyorum. çocuk doktorunun kendinden duydum uykuya dalış aşamasında verilebilir dedi.
benim oğlum beni emzik niyetine kullanıyordu emerken uyuyordu ve bıraktığım an uyanıyordu.
bu sefer kimseyi dinlemicem emziği hazır zaten aldık. mama da vermeyi düşünüyorum benim oğlum sarılık olmuştu sütüm olmasına rağmen bir tanıdığımız mama verin demişti inat ettik vermedik. biberona alışmadı oğlum sağıp vermeye çalıştım almadı.
dışarı çıkmak işkence oluyordu bana. emzirecek yer aramakla geçiyordu zamanım.
millete bakıyordum mamasını yapıp yanına alıyorlar bebek acıkınca biberondan veriyorlar sonrada emziğini ver bebek arabasında uyuyor bebek.
ben bunları yaşayamadım maalesef. arabalarda çok emzirdiğimi bilirim. dışarı çıkmaya küsmüştüm artık.
Ben bir ara yoktum buralarda hikayeni takip edemedim arkadaşım. Gönlünü ferah tut iyi düşünelim iyi olsun dualarımda olacaksın. İnşallah bütün sorunlar çözülür. Rabbim ferahlık kolaylık versin. Eşine de geçmiş olsun acil şifalar dilerimarkadaslar selamlar,
benim yapısıklık durumu epey sıkıntılıdun koca gunu aglayarak gecirdim, gecede escegizim hasta oldu, cok etkilendik maaile. kvalide geldi yatıya el mecbur, cunku benim escegizime bakacak takatim yoktu dun gece.
rahim ile mesane komsu organlarmıs ve bebegimin plesantası bu ikisinin arasına bile yayılmıs. ne olcude ne kadar hangisine yapısık usg ile soyleyemiyorlar malesef. bir olcude yapısık ama bu ne kadar koca bir soru isareti! bir prof yapacak ameliyatımı. en kotu senaryo uzerinden bir is planı cizdi dun diger drlarla. prof'un demesine göre kesiyi açmadan icerisini gormeden hicbir sey diyemezmis. ongurelen; mesanede kesik olabilir operasyonda, ürolog mudahele eder, bu 15 gun sonda ile dolasmak demek. diger ongorulen; kanama durmaz yapısıklık rahime cok fazlaysa rahim alınır, nokta! (yumurtalıklarım kalacakmıs, bu konuyu iyice arastırıp baska gorus alacagım sanırım) bunun icin 10 kisi ayarlamam gerekiyormus, 5 kisi beyaz kan 5 kisi kırmızı kan icin. isyerlerimizden bulacagız artık.
ameliyata bir genel cerrah bir de urolog girecek bizim kadın dogum ekibi dısında. dun her ikisinede dosyam gitti, randevularım alındı. ekg cekildi bir de anestezi randevusu alındı. surec cok sıkıntılı, tek tesellim emin ellerdeyim, bin milyon sukur. kızımı medikalpark'ta oglumu acıbadem'de dogurdum, her ikisinde bu kadar donanımlı drlar ve ekip ile isler yurumemisti. cok net.
istenmeyen iki durum var, biri kanama digeri kasılma su gelmesi erken dogum ile alakalı her sey. hayırlısı artık.
bebek 1200 gr olmus, ilk kez cok detaylı inceledik. o kadar gerildim ki dun kendime gelebilmem için drlar sanırım biraz iltimas gecmis olabilirler bana:) dogumu hastaneye 29 temmuz yatıs olarak not aldırdı hoca, muhtemelen 1 agustos gibi. tekrar degerlendirelecek bu durum.
oyle iste,
doktum icimi. hakkımda hayırlısı olsun. ptesi isyerine yeni bir eleman baslayacak. bu kadar uzun yazmak icin hemen fırsat yaratamayabilirim. hepinize cok cok sevgiler, lutfen dualarınıza beni de ekleyin e mi? bursa grubu sayet bir bulusma organize ederseniz bir mesaj uzagınızdayım...
bu arada buyuk kızım alanında derece yapmıs (viyola/solfej), cok gururluyum. pazartesi okulunda mini bir toren yapılacak sanırım, oglusum da takdir almıs, insanın gogsu kabarıyor. lakin kuslar gibi kursagımda kaldı. bugun onlara guzel suprizler yapacagım bakalım. cunku kızıma hep okulda derece filan yaparsan sana hediye alırım diyordum, bu kez kacacak bir yerim kalmadı:)
oyle iste,
kuslar bocekler.
Günaydın güzel annegunaydin. suraya 31+0 fotosu birakayim..
dunku 8dakkalik sancilat bugun kuvvetlenip 5dkkaya indi. duzenli duzenli geliyorlar.. ne kadar tutarsak kar diye gezse de hemsireler belki birkac gun kaldi diyorum...
herkeslere de gunaydinnn.Eki Görüntüle 2279036
Bizimki yataş kendi yatagimiz memnunuz ama bütçeniz varsa isbir daha iyidirgünaydın kızlar
kızıma yatak alacağım almışken kendimizin yatağını da değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz hadi bana fikir verin.
avmlerdeki magazalarda lohusa pijamasi bakicakmisin?kızlar günaydınbu gün avm ye gitçem canım istiyor ama bedenim bakalım nasıl dayancak
Ben de aynı istekle dün optimuma gittim ikinci magazadan sonra pert oldum. Hatta bi ara depodan ürün getirmelerini beklerken oturdugum yerde içim geçmişkızlar günaydınbu gün avm ye gitçem canım istiyor ama bedenim bakalım nasıl dayancak
Bizimki yataş tesla memnunuz canımgünaydın kızlar
kızıma yatak alacağım almışken kendimizin yatağını da değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz hadi bana fikir verin.
yatak derken tum yatak mi? sadece singer kismi mi? gecen sene yazlik dairemize bazamizi Bellona dan aldik. cok cok cok rahat yatisi var sevmistim acikcasi. farkli sertlikler kendin vucud yapina uygunu seciyosun zaten. gittik misafir odasina da ordan aldik rahatligi sebebiyle:)günaydın kızlar
Bizimki yataş kendi yatagimiz memnunuz ama bütçeniz varsa isbir daha iyidir
Ben de aynı istekle dün optimuma gittim ikinci magazadan sonra pert oldum. Hatta bi ara depodan ürün getirmelerini beklerken oturdugum yerde içim geçmiş
Bizimki yataş tesla memnunuz canım
Bazamın üstüne yeni yatak alacağım 8 senelik yatağın artık rayları rahatsızlık veriyor hele hamilelikte iyice gözüme battıyatak derken tum yatak mi? sadece singer kismi mi? gecen sene yazlik dairemize bazamizi Bellona dan aldik. cok cok cok rahat yatisi var sevmistim acikcasi. farkli sertlikler kendin vucud yapina uygunu seciyosun zaten. gittik misafir odasina da ordan aldik rahatligi sebebiyle:)
bazanin altinda asiri cok yer var, esya koyabilmek icin. yazlikta cok ihtiyacim yok elbette ama guzeldi.
Allah yardimcin olsun cnm ins sağlıkla kucağına alırsın minik meleği bütün gün olumsuz şeyler seneryo olarak kalırarkadaslar selamlar,
oyle iste,
oyle iste,
kuslar bocekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?