- 24 Aralık 2018
- 365
- 1.333
- 33
En doğru zaman neyse o zamanda gelsin tabiki de insan sabırsızlanıyor :) Bazen çıkarıp sevip geri yerine koyasım geliyorBanada bayramda aynisini dediler dogum ne zaman dediler 5 ağustos dedim sezaryan olacağı için günü belli yok yok sen temmuz sonu dogurursun dediler hayir guzel bir sey söylediklerini düşünüyorlar birde
Ben bunu almistim civilden kraftin cantasi 120 ye aldım sağlam görünüyor baya büyük bir çanta ins memnun kalırım kullanirkende herşey elimin altında olsun istediğimden biraz büyük olsun istedim cantamselam kızlar çanta olarak neler aldınız fiyatlariyla birlikte gorsel ekleyebilir mi alanlar? Ben kararsızım daha alamadım, fikir alışverişi yapalım hadi
Sakin.relax iyi düşünüyoruzBen de "Bebek sanki vaktinden önce gelecek gibi hissediyorum" dedim, annem, bana da öyle geliyor dedi
Oyy dağlar dağlar, daha doğum yapacağım hastaneye bile karar veremedim
çok güzelmiş güle güle kullancanım.Ben bunu almistim civilden kraftin cantasi 120 ye aldım sağlam görünüyor baya büyük bir çanta ins memnun kalırım kullanirkende herşey elimin altında olsun istediğimden biraz büyük olsun istedim cantam
Gorumcem siyah bi sirt cantasi kullaniyo, 2 çocuğu var. Cok cepli bir sirt cantasi da dusunulebilir.çok güzelmiş güle güle kullancanım.
geçen gittik civile çanta almaya.. tanıdık biri bunlar okul çantası gibi dedi hevesimi kaçırdı.bende büyük bir çanta almaya karar verdim artık içine koyarım bebeğin eşyalarınıda dedim.
Bende bazen kafasini mi totosunu mu bi yerini dayayip şişiyor ya eğilip ısırmak istiyorum ama eğilemiyorumEn doğru zaman neyse o zamanda gelsin tabiki de insan sabırsızlanıyor :) Bazen çıkarıp sevip geri yerine koyasım geliyorAh bu hormonlar
Bnde öyle diyorum okul çantası gibi ama bnm için önemli olan kullanışlı olması görüntüsü ikinci plan bnm için o yüzden takılma bnce kimin ne dediğine seni senden iyi tanıyan yok sonuç ta sen kullanicançok güzelmiş güle güle kullancanım.
geçen gittik civile çanta almaya.. tanıdık biri bunlar okul çantası gibi dedi hevesimi kaçırdı.bende büyük bir çanta almaya karar verdim artık içine koyarım bebeğin eşyalarınıda dedim.
sorma yahusenin kiz cok inatçı bisey olcak.. dogacam da dogacam diyor keçi kiz... allah sana dayanma gücü ve bol bol da sabır versin..
cnm sancilar devam. kiz kanala girmeye calisiyr. isin guzel tarafi 5dkka da olan sancilar 7-8dk uzadi sukur. rahim acilmadi Allahtan. daha ne kadar burdym belli degil. 33-34e kadar dayanirsa kuveze girmesine gerek bile kalmayabilirmjs. 35 haftayi gorebilecegumizi pek sanmiyorlar.@bebegim-gel çok geçmiş olsun şükür herşey yolundaymışR Rzg14 nasıl oldun son durumu takip etmeye çalıştım sancı araları uzadı mı ?
@udg06 ve diğer öğretmen anneler bir yılı daha bitirdik hayirli olsun geçmiş olsun
Efelihayat çok severim Efe ismini ismiyle mutlu huzurlu sağlıklı yaşasın inşallah
@gujan eşin geldi galiba yanina gözün aydın inşallah kaynin daha iyidir
Çoktandır giremedim kızlar kacirdigim bir olay varsa unuttuğum varsa kusura bakmasın
kalirdin cnm. insan basina gelince gucleniyr. amin cnmKolay dgl cnm günlerdir sancı çekiyorsun bn olsam senin kdr pozitif kalabilir miydim hiç bilmiyorum ins geçecek bu günler prenses sağlıkla kucağına alınca geçip gidecek hepside Allah yardımcın olsun
he he deseydin. aldirmayin yahu o laflara .Babanemlere geldik. Beni gordugu gibi karnin düşmüş senin dedi ben şok
Bu hafta bebek yatak araştırması yapıp haftaya almayi dusunuyorum ( sert özellikte olacağı pamuklu olsn haricinde bilgim yok malsf youtube baktm bisey goremedm)
Yatak bebek için aşırı önemli farkındayım alanlar varsa yada onceden alıp kullanlr varsa paylaşırsa çok sevinirim.
arkadasim cnm benim. ortada hicbir sebep yokken nedennnnnnnn erken gelecegini dusunup de kendjni geriyorsun acaba... yapmayin bu eziyeti kendinize... Allahin izniyle zamaninda saglikla gelsin hepsi.Ben de "Bebek sanki vaktinden önce gelecek gibi hissediyorum" dedim, annem, bana da öyle geliyor dedi
Oyy dağlar dağlar, daha doğum yapacağım hastaneye bile karar veremedim
ay allahim ya. bos bogaz insanlar.Banada bayramda aynisini dediler dogum ne zaman dediler 5 ağustos dedim sezaryan olacağı için günü belli yok yok sen temmuz sonu dogurursun dediler hayir guzel bir sey söylediklerini düşünüyorlar birde
poposu oluyorBende bazen kafasini mi totosunu mu bi yerini dayayip şişiyor ya eğilip ısırmak istiyorum ama eğilemiyorum
fikrjm yok cnm ama dr.a danismakda fayda var.Az once camasirimda 2 damla kahvemsi leke gördüm akintim da hafif sari gibiydi.. Enfeksiyon mu oldum ne olduummm
Kuzucuk inat etti yani illa gelecek 33 e 2 hafta kaldi surda inşallah 2 hafta daha uğraşmaz çıkacağım diye kime çekmiş bu kız aceleci :)sorma yahu. simdi de kanala sokmaya calisiyor kucuk kafasinj.
cnm sancilar devam. kiz kanala girmeye calisiyr. isin guzel tarafi 5dkka da olan sancilar 7-8dk uzadi sukur. rahim acilmadi Allahtan. daha ne kadar burdym belli degil. 33-34e kadar dayanirsa kuveze girmesine gerek bile kalmayabilirmjs. 35 haftayi gorebilecegumizi pek sanmiyorlar.
kalirdin cnm. insan basina gelince gucleniyr. amin cnm
he he deseydin. aldirmayin yahu o laflara .
amin cnm.ama mumkunse evimde bekleyim artik. yoruldum bunaldim.Kuzucuk inat etti yani illa gelecek 33 e 2 hafta kaldi surda inşallah 2 hafta daha uğraşmaz çıkacağım diye kime çekmiş bu kız aceleci :)
Bende bazen kafasini mi totosunu mu bi yerini dayayip şişiyor ya eğilip ısırmak istiyorum ama eğilemiyorum
Anasi kılıklı olacak yani pıtırcıkamin cnm.ama mumkunse evimde bekleyim artik. yoruldum bunaldim.
ben erken dogumum
Ay ne güzel hevesli hevesli sevelim diyor benim öküzüm hala çocuk hic gelmeyecek gibi davranıyor bazi günlerde sanki hamile degilim gazim var karnim ondan şiş gibi davranıyor canim öküzüm biraz kizinla konuş diyorum anlayacak mi sanki nasılsın desem cevap mi verecek diyor hangi mandiradan cıktı bende bilmiyorum keske az biraz heveslensede dogsa sevsek deseBu benimde aklımdan çok geçiyo o yüzden küçük bi şaplak atıyorum yerim senigggg diyeeşim biraz çıkartıp sevsek sonra geri koysak olmuyo mu diyo
aminnn cnm.Anasi kılıklı olacak yani pıtırcıkben kanamadan 3 kere yattim hastanede ve sadece 1 gece yattim o bile ruhumu darlamisti gerçekten çok sıkıcı ama ordada güvendesin işte heran yanina hemsire doktor gelebilir inşallah bebişin zamaninda gelsin beraber gidin evinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?