2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eşim vardiyalı çalışıyor canım o olmadan da hiç bişey yapmak istemiyorum önümüzdeki hafta gündüzde belki yürürüz akşamları baya bi ağırlaştım gerçi ayaklar kalça fenaa
Ben de kiloyu popomdan aldım yaa henüz ayağım elim şişmedi ama bu aylar zorlayip suyu 1.5 2 ltye cikarsam ne güzel olurduu
Bu arada bende tek çıkmayı sevmyrm senn gbi

amin cnm.ama mumkunse evimde bekleyim artik. yoruldum bunaldim.
ben erken dogumum
Aha! Suçluyu bulduk!
Ayni biz. Nasilsin diyene bi soda icsem gecer belki diyorum ben arada konusuyorum da (yavas evladim, oha oha, nereni cikarmaya calisiyosun?) kocamda hic yok. Seviyor musun dedim daha tanımıyorum ki dedi. Ay bu çocuk nasıl bi aileye düştüğünü bi bilse

arkadasim cnm benim. ortada hicbir sebep yokken nedennnnnnnn erken gelecegini dusunup de kendjni geriyorsun acaba... yapmayin bu eziyeti kendinize... Allahin izniyle zamaninda saglikla gelsin hepsi.
Ahaha çok tatlısın :) erken derken hemen yarın gibi değil de 37 38 filan işte
40ı geçerse zor doğar diye korkuyorum ondan galiba

Bende bilgi sahibi olmayanlardanım açıkcası neye dayanarak karar vermem gerektiğini bilemiyorum trendyolda bunu bulduk özellikleri iyi sayılır başka nasıl bir beklentim olmalı bilemiyorum
Yani hiç bilemzsek yataş falan gibi markalrn bakacgm canım son çare. Sanırım arkdslar da almamis daha yatak senden başka cvp veren olmadı

Bende üzülüyorum cocuuuma erkeklerin hepsini babası gibi sanmaz inşallah belim ağrıyor az ovala diyorum gece uykum var sabah kalkinca ovarim diyor gece uyanıyorum bacağıma kramp girdi diyorum uyu gecer diyor daha neler neler inşallah babaliklari böyle olmaz

Yani hiç bilemzsek yataş falan gibi markalrn bakacgm canım son çare. Sanırım arkdslar da almamis daha yatak senden başka cvp veren olmadı
Gecen yaZdim kacirdin sanirim besik için.isbir kanz
Park yatak yatas kraft milky aldik baya araştırdım

Kendi işimizi kendimiz gorucez.

Bendede var aynı modelden yalnız değilsin bacim nerdeyse dogacak bebisler hala düzgün sevdiğini bile görmedim yalandan bi güzel kızlarım edip bırakıyo diyo ne anlayacak onlar daha küçük artik bırak sevmeyi beyimiz benden hizmet bekliyor onu getir bunu gotur diyom ayaklarım ağrı oda hemen bnmde uyuyamiyorum diyom hemen bende en son hele su halime bak kimin ağrısı çok kendini kiyasliyon bnmle her yanım şişti davul gibi oldum diye çıkıştım söyle bi beni süzdükten sonra haklisin Allahtan seninki geçici diyor cins öküz ya

Ahahah benim kocada aynı midem bulanıyor diyorum benimde diyor nerem ağrısa mutlaka onunda bir yeri ağrıyor ayy çıldırıyorum bazenn ama hakkını yemiyim baya ısrarcı olunca dayanamayıp masaj yapıyor. (Çenemden kurtulmak içinde olabilir)

Ay o ağrı banada oldu sabah bağırarak uyandım baldır kısmına bi kramp girdi çok feci bi ağrı 'ya annemdeydim geldiler hemen yanima ama bence yürümekten değil ya ben yürümemiştim hiç

Ben öküz diyemiycem, realist diycem, kocami yedirmiycem. peridrol84 kadar olmasak da beycilik kazanacak!

Ya ama şimdi adamın hakkını mi yiyeyim yani..sırf sizi motive etmek için benim koca dami öküz diyeyim ne diyeyim.simdi bilemedim kiyalan mi söyleyim yanii adam dedigimi yapar ama bak arada tutar onun da okuzculugu ama çoğunlukta yapar yani

Gecen yaZdim kacirdin sanirim besik için.isbir kanz
Park yatak yatas kraft milky aldik baya araştırdım
Canım ben park yatak için farklı oluyor sandim benimki normal 70×130 beşik içine olck diye bakmamstm ama özelliklerine baktım gayet güzel görünüyor hem ölçüsü de aynı tesekkur ederim.Nerden aldın ve ne kadardı?
Özelliklerini ekledim bakmak istyn olursa

sagol canim sukur daha iyiye gitmiş dedi doktor.görmeye gittim ufacık inşallah toparlanır duanız da unutmayın sağ salim kavuşalım tüm iyi niyet ve dua edenlerden de Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…