2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi hadi cok sevindimncanim

Ayyy bunlar banadan ogula nesil heralde hepsi ayni

Kızlar prensesimi gördüm ❤❤ 1900 gr 42 cm olmuş ❤saçlı olcakmış ve yanakları tombiş tombiş ağzı burnu kaşları herbişisi besbelli maşallah ❤ 23 temmuza kadar raporluyum.
MaşAllah canm. gözünaydın.
İstirahat raporu mu verdi? Çalışabilir raporu falan mı

Çalışabilir aldım canım bayramda da doğum görünüyor dedi ❤ 10 gün önce 10 gün sonrada olabilir dedi ❤
Oyyy size bayram hediyesi olacak desene ne güzel. Tam kaç artı kaçta aldın raporu? Bende 31+2 de gidicem verir mi acaba. Gelişim 1 hafta önde görünüyor ama gelişimin erken Doğum vs ile alakası yok yine aynı tarihte doğar demişti

sorabilirsin canim sıkıntı degil doktor 37 e kadar calisir verdiyse zaten ya 32 veriyor yada 37 ortasini vermiyor. diyelim 37 e 24 temmuzda basliyorsun ya 24 u ise gitmiyorsun 1 haftada yillik iznin var ise 35+6 son is gunun olur.
sonrasinda ne zaman dogum yapacagin belli olmadigindan, dogum sonrasina kac haftan kalir bunu bilemeyiz 40 haftalikken de dogabilir 41 haftalikken de. bebek doğduğunda doktor 2. raporu verecektir o rapordaki ise baslama tarihi toplam 16 haftalik izninin bittigi tarihtir.

Tamm canm çok teşekkürler. Benim Doğum belli 15 yada 20 ağustos sezaryen olduğu için

Günaydın kızlar, masallah herkes bebislerini görmüş darısı basıma , ben de yarın sabah gideceğim. Kaç kg oldu, hala kafası aşağıda mı, merak ettiğim cooookkk şey var. Belimi ittiriyor sağ taraftan, döndü mü acaba

Son 1 hafta-10 gündür iyice zorlanmaya başladım, iyi ki izne ayrılmışım. Her gece rüyamda doğuruyorum!!! Acaba artık doğurmak mı istiyorum??

Geceleri yatakta rahat dönemiyorum panda gibi yuvarlanıyorum, yataktan kalkarken eşim destek oluyor , eskisi gibi normal hızımda yürüyemiyorum. Büyükannem gibi yürüyorum aşırı yavaş her gün yaptığım 1 saatlik yürüyüşler artık 20 dakikaya inmeye başladı çünkü yoruluyorum. Ve son olarak dün çamaşır asarken sancılarım başladı bayağı bir canımı yaktı. 5-10 dakikada bir bıçak kesigi gibi tekrarlayınca korktuk doktoru aradık, dinlenince geciyorsa ve bebeğin hareketleri devam ediyorsa yalancı sancıdır dedi ve dediği gibi oldu, biraz dinlenince gecti ama korkuttu bizi sıpa. Yarın görüşeceğiz bakalım...

hem gozun aydin hem masallah cnm.
15te bir muayene ucreti odersin.

insallah cnm izin alcam

daha oncede sormustu kizlar. agri kesici sifir cnm. hic verilmedi. o sancjlar var ya. tam 10 gundur her bir saniyesini hssediyrm.. agri esigim yuksek benim o yuzden bagirma etme yok ama sesimi bile cikaramaz hale getiriyor acidan. 50ler iyi. 80ler eh iste. 90 ve 100 u almayim ama .
rahim kasilmayi biraksin diye ilac veriyorlar ama canim.
Kızlar prensesimi gördüm ❤❤ 1900 gr 42 cm olmuş ❤saçlı olcakmış ve yanakları tombiş tombiş ağzı burnu kaşları herbişisi besbelli maşallah ❤ 23 temmuza kadar raporluyum.
oy masallah ona. yesinler.

Son düzenleme:
hanımlar bebekler için yatağı nerden aldınız ve hangi özelliklerde... biz bambiden düşündük reflü için de ideal hafifi eğimli ama kalınlığı 13 cm.ince geldi bize beşik biraz derin... sizler ne aldınız ya da ne düşünüyorsunuz?

oh masallah cok sevindjm cnm. darisi bize. daha belli degil.
ben de guya 5 agustosta doguracaktim . simdi de 34 olursa iyi diyor doktor
korkma kuzum korkma.
inan gercek sanci ise bendeki gibi ne yaparsan yap gecmiyor. inan bir tuhaflik var bu iste diyip gidiyorsun hastaneye.

ben halaaaa iciyorum .. pihtilasmam var diye onu da kesmedi...
ama bilgi supermis.

Ayyy bunlar banadan ogula nesil heralde hepsi ayni
Dogumdan sonra sosyal medyada tuvaletten konum ve durum bildirimi mi yapsak?
Ne güzel yuruyorsun en azindan. Ben evde ne kadar gezersem, bir de bakkala cakkala gidersem arada.

İslak camasir sepetini sen mi tasidin? Camasir balkondaysa uzanip mi astin? Yapma öyle şeyler (cevap kim yapacak demesi kolay).

Daha dün gramlardan bahsederken simdi kilolardan bahsediyoruz. Gümbür gümbür geliyorlardı.

@Rzg14 11 gün sen dogum sancisi cektiysen ve olmediysen biz de olmeyiz bea! Di re ne di re ne
ci ka ra ca giz!

Ben gidim camasir yikim. Cocumun odasina girim cikim 3-5 kere havam degissin. Perde bakim bi saat falan. İkea aplikasyonunda gezim. Ay cok işim var

Bu arada hamileligin benim acimdan en güzel tarafi duzensiz calisan ve hatta grev yapan bagirsaklarimi calistirmasi oldu. Resmen duzenli tuvalete cikiyorum. Ne hayatlar varmış bea! İcerde yer kalmadiysa demek

Ben şok! Nanelerim var, onlara koysam sonra yesek ne olur acaba

cnm o 80-90-100 ler rahmi acan sancilar
1-2 dkka da gelince rahim acilip dogum basliyormus. benim onlar 7-8 dkkadan 5dkka ya dusmustu. ama bir seferimde 2 dakkaya inmisti. o zaman ortalik karismisti hastanede ..
iste rahim kasilmasin diye ilac veriyorlar ama agri kesi vs yok.
ben ölmedim . hala direniyorum icerde turmak icin. 10gun tuttum.sukur. darisi devamina desem de ilaci keserlerse 3 gun icinde dogum oluyormus genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…