- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
İyi hadi cok sevindimncanimTekrar günaydın kızlar ❤ az önce kendi doktorum geldi kontrol etti beni. Her şey yoluna girmiş çok şükür. Nst lere baktı dünden bu güne çekilen iyi dedi.
Ciğer geliştirici iğne vuruldum dün. Bugün de diğerini vurulucam inşallah. Taburcu ediyo beni 11 de son ilacı vericekler sonra evine gidicem inşallah ❤
Haftaya perşembe 32.hafta doluyo kısmetse. Şimdi 32 ye kadar rapor vericem sonra perşembe geliceksin 32.hafta raporunu vericem ve çalışamazsın dedi. O arada en ufak kasılman olursa doktor beni yatırır mı diyr korkmadan hemen geliceksin diyotamam söz dedim.
Kader ne büyük bi şey. Ben 37ye kadar çalışıcam bi maaş fazla alıcam ve 1 ay geç dönücem diyodum ama kader işler planlar değil. ❤ bin kere hamd olsun
Hepinizi öpüyorum
Ayyy bunlar banadan ogula nesil heralde hepsi ayniYa okumusu da yapiyor. Tuvalete bile gidemeyeceksin lafina uyuzum ben de.
R Rzg14 çen izin mi alcan doktor amcadan
Senin sanci 100lere cikiyo ve 100 dogum sancisi diyorsunuz ya; kesmek icin bir sey veriyorlar mi yoksa hissediyor musun? Agri kesici vs?
@ktphncanne sen doktoruna güven, onlar kac tane vaka gördüler. Bak hayirlisiyla da cikiyorsun, hosgeldin ev hanimisiligi
Bu 15te bir muayneye gidecek arkadaş yüksek ihtimal muayne ucreti odeyeceksin. Genelde 10 gun ucretsiz oluyor.
Baska seylere de cevap verecektim unuttum.
Sıkıcı kahvalti saati. İyy
MaşAllah canm.Kızlar prensesimi gördüm ❤❤ 1900 gr 42 cm olmuş ❤saçlı olcakmış ve yanakları tombiş tombiş ağzı burnu kaşları herbişisi besbelli maşallah ❤ 23 temmuza kadar raporluyum.
Çalışabilir aldım canım bayramda da doğum görünüyor dediMaşAllah canm.gözünaydın.
İstirahat raporu mu verdi? Çalışabilir raporu falan mı
İlk bebegin mi canim.dogum.kanalina girmis mi makat gelisi miÇalışabilir aldım canım bayramda da doğum görünüyor dedi ❤ 10 gün önce 10 gün sonrada olabilir dedi ❤
Bu arada masallah bebisineÇalışabilir aldım canım bayramda da doğum görünüyor dedi ❤ 10 gün önce 10 gün sonrada olabilir dedi ❤
Oyyy size bayram hediyesi olacak desene ne güzel. Tam kaç artı kaçta aldın raporu? Bende 31+2 de gidicem verir mi acaba. Gelişim 1 hafta önde görünüyor ama gelişimin erken Doğum vs ile alakası yok yine aynı tarihte doğar demiştiÇalışabilir aldım canım bayramda da doğum görünüyor dedi ❤ 10 gün önce 10 gün sonrada olabilir dedi ❤
sorabilirsin canim sıkıntı degilÇok teşekkürler canm. 36. Haftada ayrılıp son hafta yıllık izin alırsam. 4 hafta mı aktarmış sayılcam. 1 haftayı Doğum sonrasına eklemicekler mi?çok soruyorum ama çevremde bilen birini bulmuşken kaçırmayayım dedim
Tamm canm çok teşekkürler. Benim Doğum belli 15 yada 20 ağustos sezaryen olduğu içinsorabilirsin canim sıkıntı degildoktor 37 e kadar calisir verdiyse zaten ya 32 veriyor yada 37 ortasini vermiyor. diyelim 37 e 24 temmuzda basliyorsun ya 24 u ise gitmiyorsun 1 haftada yillik iznin var ise 35+6 son is gunun olur.
sonrasinda ne zaman dogum yapacagin belli olmadigindan, dogum sonrasina kac haftan kalir bunu bilemeyiz 40 haftalikken de dogabilir 41 haftalikken de. bebek doğduğunda doktor 2. raporu verecektir o rapordaki ise baslama tarihi toplam 16 haftalik izninin bittigi tarihtir.
hem gozun aydin hem masallah cnm.@Portakallicilek evet geldi çok şükür canım :) kaynımda yarın tekrar bir ameliyata girecek dua edin kızlar inşlh :)
o yoğunlukta dün açlık tokluk baktırdım oradan rutin kontrole gittim, raporum başladı dün itibariyle. bebiş 1660 gr olmuş, boyunu benim doktor söylemiyor ama benim hesaplamama göre 41,86 cm olmuş. değerler normal haftasıyla uyumlu dedi, öyle midir kızlar? pozisyonu rahme baskısı iyi herşey gayet güzel dedi. haftalık nst ve 2haftada bir ultrasyon varmış artık. nst odası doğumhanenin yanındaydı allah ım bir feryat bir sesler ben tırsmaya başladım :) bu arada 2 haftada bir muayene ücreti mi ödüyeceğiz, onu sormayı unuttum. idrarda enfeksiyon varmış monurol verdi ama eczacı üromisin vermiş eve gelince farkettim içmedim doktora soracağım. ayrıca gynotardyferon demir/folik asit verdi. bende durumlar böyle. sizlerde de problem yoktur inşlh :)
insallah cnm izin alcamYa okumusu da yapiyor. Tuvalete bile gidemeyeceksin lafina uyuzum ben de.
R Rzg14 çen izin mi alcan doktor amcadan
Senin sanci 100lere cikiyo ve 100 dogum sancisi diyorsunuz ya; kesmek icin bir sey veriyorlar mi yoksa hissediyor musun? Agri kesici vs?
@ktphncanne sen doktoruna güven, onlar kac tane vaka gördüler. Bak hayirlisiyla da cikiyorsun, hosgeldin ev hanimisiligi
Bu 15te bir muayneye gidecek arkadaş yüksek ihtimal muayne ucreti odeyeceksin. Genelde 10 gun ucretsiz oluyor.
Baska seylere de cevap verecektim unuttum.
Sıkıcı kahvalti saati. İyy
oy masallah ona. yesinler.Kızlar prensesimi gördüm ❤❤ 1900 gr 42 cm olmuş ❤saçlı olcakmış ve yanakları tombiş tombiş ağzı burnu kaşları herbişisi besbelli maşallah ❤ 23 temmuza kadar raporluyum.
oh masallah cok sevindjm cnm. darisi bize. daha belli degil.Tekrar günaydın kızlar ❤ az önce kendi doktorum geldi kontrol etti beni. Her şey yoluna girmiş çok şükür. Nst lere baktı dünden bu güne çekilen iyi dedi.
Ciğer geliştirici iğne vuruldum dün. Bugün de diğerini vurulucam inşallah. Taburcu ediyo beni 11 de son ilacı vericekler sonra evine gidicem inşallah ❤
Haftaya perşembe 32.hafta doluyo kısmetse. Şimdi 32 ye kadar rapor vericem sonra perşembe geliceksin 32.hafta raporunu vericem ve çalışamazsın dedi. O arada en ufak kasılman olursa doktor beni yatırır mı diyr korkmadan hemen geliceksin diyotamam söz dedim.
Kader ne büyük bi şey. Ben 37ye kadar çalışıcam bi maaş fazla alıcam ve 1 ay geç dönücem diyodum ama kader işler planlar değil. ❤ bin kere hamd olsun
Hepinizi öpüyorum
korkma kuzum korkma.Günaydın kızlar, masallah herkes bebislerini görmüş darısı basıma , ben de yarın sabah gideceğim. Kaç kg oldu, hala kafası aşağıda mı, merak ettiğim cooookkk şey var. Belimi ittiriyor sağ taraftan, döndü mü acaba
Son 1 hafta-10 gündür iyice zorlanmaya başladım, iyi ki izne ayrılmışım. Her gece rüyamda doğuruyorum!!! Acaba artık doğurmak mı istiyorum??
Geceleri yatakta rahat dönemiyorum panda gibi yuvarlanıyorum, yataktan kalkarken eşim destek oluyor , eskisi gibi normal hızımda yürüyemiyorum. Büyükannem gibi yürüyorum aşırı yavaşher gün yaptığım 1 saatlik yürüyüşler artık 20 dakikaya inmeye başladı çünkü yoruluyorum. Ve son olarak dün çamaşır asarken sancılarım başladı bayağı bir canımı yaktı. 5-10 dakikada bir bıçak kesigi gibi tekrarlayınca korktuk doktoru aradık, dinlenince geciyorsa ve bebeğin hareketleri devam ediyorsa yalancı sancıdır dedi ve dediği gibi oldu, biraz dinlenince gecti ama korkuttu bizi sıpa. Yarın görüşeceğiz bakalım...
ben halaaaa iciyorumkızlar günaydın
elinizde kalan folikasitleriniz varsa suda eritip çiçeklerinize verebilirsiniz. ben öyle yaptım işe yaradı gürleşti çiçeklerim. oğlumdan kalan eski vitamin şuruplarınıda çiçeklere döküyorum çok güzel oldu çiçeklerim maşallah. aklıma gelmişken yazayım dedim
Dogumdan sonra sosyal medyada tuvaletten konum ve durum bildirimi mi yapsak?Ayyy bunlar banadan ogula nesil heralde hepsi ayni
Ne güzel yuruyorsun en azindan. Ben evde ne kadar gezersem, bir de bakkala cakkala gidersem arada.Günaydın kızlar, masallah herkes bebislerini görmüş darısı basıma , ben de yarın sabah gideceğim. Kaç kg oldu, hala kafası aşağıda mı, merak ettiğim cooookkk şey var. Belimi ittiriyor sağ taraftan, döndü mü acaba
Son 1 hafta-10 gündür iyice zorlanmaya başladım, iyi ki izne ayrılmışım. Her gece rüyamda doğuruyorum!!! Acaba artık doğurmak mı istiyorum??
Geceleri yatakta rahat dönemiyorum panda gibi yuvarlanıyorum, yataktan kalkarken eşim destek oluyor , eskisi gibi normal hızımda yürüyemiyorum. Büyükannem gibi yürüyorum aşırı yavaşher gün yaptığım 1 saatlik yürüyüşler artık 20 dakikaya inmeye başladı çünkü yoruluyorum. Ve son olarak dün çamaşır asarken sancılarım başladı bayağı bir canımı yaktı. 5-10 dakikada bir bıçak kesigi gibi tekrarlayınca korktuk doktoru aradık, dinlenince geciyorsa ve bebeğin hareketleri devam ediyorsa yalancı sancıdır dedi ve dediği gibi oldu, biraz dinlenince gecti ama korkuttu bizi sıpa. Yarın görüşeceğiz bakalım...
ne demek kuzumTamm canm çok teşekkürler. Benim Doğum belli 15 yada 20 ağustos sezaryen olduğu için
Ben şok! Nanelerim var, onlara koysam sonra yesek ne olur acabakızlar günaydın
elinizde kalan folikasitleriniz varsa suda eritip çiçeklerinize verebilirsiniz. ben öyle yaptım işe yaradı gürleşti çiçeklerim. oğlumdan kalan eski vitamin şuruplarınıda çiçeklere döküyorum çok güzel oldu çiçeklerim maşallah. aklıma gelmişken yazayım dedim
cnm o 80-90-100 ler rahmi acan sancilarDogumdan sonra sosyal medyada tuvaletten konum ve durum bildirimi mi yapsak?
Ne güzel yuruyorsun en azindan. Ben evde ne kadar gezersem, bir de bakkala cakkala gidersem arada.
İslak camasir sepetini sen mi tasidin? Camasir balkondaysa uzanip mi astin? Yapma öyle şeyler (cevap kim yapacak demesi kolay).
Daha dün gramlardan bahsederken simdi kilolardan bahsediyoruz. Gümbür gümbür geliyorlardı.
@Rzg14 11 gün sen dogum sancisi cektiysen ve olmediysen biz de olmeyiz bea! Di re ne di re ne
ci ka ra ca giz!
Ben gidim camasir yikim. Cocumun odasina girim cikim 3-5 kere havam degissin. Perde bakim bi saat falan. İkea aplikasyonunda gezim. Ay cok işim var
Bu arada hamileligin benim acimdan en güzel tarafi duzensiz calisan ve hatta grev yapan bagirsaklarimi calistirmasi oldu. Resmen duzenli tuvalete cikiyorum. Ne hayatlar varmış bea! İcerde yer kalmadiysa demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?