Benim de tam orası ağrıyor bazen çok şiddetlenşyor bazen de hafifliyorKızlar sol kasık ağrısı yaşayan var mı yada sağ?Aslında orası tam olarak kasığım değil. Bacağımla genital bölge birleşim yeri ama bacakta kalıyor ağrı. Yok böyle bir acı yatakta ödemiyorum yürüdükçe ağrıyor. Tam anlaşılsın diye foto atıyorum. Ben mi numuneyim anlamadım burası niye ağarır
Eki Görüntüle 2279744
Eşim işte olduğundan ıslak çamaşır sepetini ben taşıdımDogumdan sonra sosyal medyada tuvaletten konum ve durum bildirimi mi yapsak?
Ne güzel yuruyorsun en azindan. Ben evde ne kadar gezersem, bir de bakkala cakkala gidersem arada.
İslak camasir sepetini sen mi tasidin? Camasir balkondaysa uzanip mi astin? Yapma öyle şeyler (cevap kim yapacak demesi kolay).
Daha dün gramlardan bahsederken simdi kilolardan bahsediyoruz. Gümbür gümbür geliyorlardı.
@Rzg14 11 gün sen dogum sancisi cektiysen ve olmediysen biz de olmeyiz bea! Di re ne di re ne
ci ka ra ca giz!
Ben gidim camasir yikim. Cocumun odasina girim cikim 3-5 kere havam degissin. Perde bakim bi saat falan. İkea aplikasyonunda gezim. Ay cok işim var
Bu arada hamileligin benim acimdan en güzel tarafi duzensiz calisan ve hatta grev yapan bagirsaklarimi calistirmasi oldu. Resmen duzenli tuvalete cikiyorum. Ne hayatlar varmış bea! İcerde yer kalmadiysa demek
Zor bir süreçten geçiyorsun fakat güzel düşünelim güzel olsun canımcnm o 80-90-100 ler rahmi acan sancilar
1-2 dkka da gelince rahim acilip dogum basliyormus. benim onlar 7-8 dkkadan 5dkka ya dusmustu. ama bir seferimde 2 dakkaya inmisti. o zaman ortalik karismisti hastanede..
iste rahim kasilmasin diye ilac veriyorlar ama agri kesi vs yok.
ben ölmedim. hala direniyorum icerde turmak icin. 10gun tuttum.sukur. darisi devamina desem de ilaci keserlerse 3 gun icinde dogum oluyormus genelde.
Bende bakıyorum canım, birkaç kişi kraft önermişti visco yatak. Bende reflü yastığı aldım 3-4 aylığa kadar kullanacak inşallah. 6aylık civarı montessori yatak yaptıracağım. O yüzden çok az kullanacak beşik için alacağım yatağı uygun fiyatlı bişeyler bakıyorum bende. Ya ebebekteki kraftlardan yada ikeadan alacağımhanımlar bebekler için yatağı nerden aldınız ve hangi özelliklerde... biz bambiden düşündük reflü için de ideal hafifi eğimli ama kalınlığı 13 cm.ince geldi bize beşik biraz derin... sizler ne aldınız ya da ne düşünüyorsunuz?
Benim de tam orası ağrıyor bazen çok şiddetlenşyor bazen de hafifliyor
iyiyim canim cok sukur. en fazla dogar diyrm artikZor bir süreçten geçiyorsun fakat güzel düşünelim güzel olsun canımsenin tatlı kızın biraz daha durur içerde bence annesi sen panik yapma yeter ki
anladım. ıkeayı da duydum evet. kraftta da bakalım. ben beşiği 2 yaşına kadar kullanıcam inşallah o yüzden güzel bir yatak olsa iyi olur. 33. haftaya da girdik haliyle her an her şey olabilir.. bir an önce alalım moduna girdik.Bende bakıyorum canım, birkaç kişi kraft önermişti visco yatak. Bende reflü yastığı aldım 3-4 aylığa kadar kullanacak inşallah. 6aylık civarı montessori yatak yaptıracağım. O yüzden çok az kullanacak beşik için alacağım yatağı uygun fiyatlı bişeyler bakıyorum bende. Ya ebebekteki kraftlardan yada ikeadan alacağım
canım en fazla 3 gün önce verebiliyorlar ssk sistemi kabul etmiyormuş. yada en azından benim doktor öyle dedi bilmiyorum denemekte fayda var. normalde perşembe almam gerekirken bana dün verdi 31+4 ikenOyyy size bayram hediyesi olacak desene ne güzel. Tam kaç artı kaçta aldın raporu? Bende 31+2 de gidicem verir mi acaba. Gelişim 1 hafta önde görünüyor ama gelişimin erken Doğum vs ile alakası yok yine aynı tarihte doğar demişti
Aa supermis denicem ! Dogum kontrol hapi da cicekleri costuruyor bunu da ekliymkızlar günaydın
elinizde kalan folikasitleriniz varsa suda eritip çiçeklerinize verebilirsiniz. ben öyle yaptım işe yaradı gürleşti çiçeklerim. oğlumdan kalan eski vitamin şuruplarınıda çiçeklere döküyorum çok güzel oldu çiçeklerim maşallah. aklıma gelmişken yazayım dedim
Biz ayri aldik vermedi beşik icin de.park yatak icin deBu yataktan kasit ney ben tam anlamadim besigi alirken bi tane yatak veriyolar zaten ben cilek mobilyadan almistim buyuyen besik yatagi verdiler ayri yatak mi alan var
Hepsine inat çıkıp gezip tozup fink ataciizzBakkala gidebilirsen dua et diyolar devamli ama mutlu oluyolar bu laflarinsoyleyince egolari tatmin oluyo dedigin gbi ben gezemedim o da gezemicek onun da hayati bitti ozellikle cahil veya kiskanc kesim bunu yapiyo ki kendilerininrahatlatmak icin
Sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah. İnsan bilemiyor işte bu da nasip gerçekten.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTekrar günaydın kızlar ❤ az önce kendi doktorum geldi kontrol etti beni. Her şey yoluna girmiş çok şükür. Nst lere baktı dünden bu güne çekilen iyi dedi.
Ciğer geliştirici iğne vuruldum dün. Bugün de diğerini vurulucam inşallah. Taburcu ediyo beni 11 de son ilacı vericekler sonra evine gidicem inşallah ❤
Haftaya perşembe 32.hafta doluyo kısmetse. Şimdi 32 ye kadar rapor vericem sonra perşembe geliceksin 32.hafta raporunu vericem ve çalışamazsın dedi. O arada en ufak kasılman olursa doktor beni yatırır mı diyr korkmadan hemen geliceksin diyotamam söz dedim.
Kader ne büyük bi şey. Ben 37ye kadar çalışıcam bi maaş fazla alıcam ve 1 ay geç dönücem diyodum ama kader işler planlar değil. ❤ bin kere hamd olsun
Hepinizi öpüyorum
Ya okumusu da yapiyor. Tuvalete bile gidemeyeceksin lafina uyuzum ben de.
R Rzg14 çen izin mi alcan doktor amcadan
Senin sanci 100lere cikiyo ve 100 dogum sancisi diyorsunuz ya; kesmek icin bir sey veriyorlar mi yoksa hissediyor musun? Agri kesici vs?
@ktphncanne sen doktoruna güven, onlar kac tane vaka gördüler. Bak hayirlisiyla da cikiyorsun, hosgeldin ev hanimisiligi
Bu 15te bir muayneye gidecek arkadaş yüksek ihtimal muayne ucreti odeyeceksin. Genelde 10 gun ucretsiz oluyor.
Baska seylere de cevap verecektim unuttum.
Sıkıcı kahvalti saati. İyy
Sağlıkla vakitlice gelsin annesi inşallahKızlar prensesimi gördüm ❤❤ 1900 gr 42 cm olmuş ❤saçlı olcakmış ve yanakları tombiş tombiş ağzı burnu kaşları herbişisi besbelli maşallah ❤ 23 temmuza kadar raporluyum.
sen onu kulla yavrum. setmis seninki ,)Bu yataktan kasit ney ben tam anlamadim besigi alirken bi tane yatak veriyolar zaten ben cilek mobilyadan almistim buyuyen besik yatagi verdiler ayri yatak mi alan var
80 90 100iyiyim canim cok sukur. en fazla dogar diyrm artik.
dun kuzen aradi. nst de nasil dedi. 80-90-100 dedim. ben en son nst de 80gorunce dogurmustum dedi. normal dogum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?