2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de tam orası ağrıyor bazen çok şiddetlenşyor bazen de hafifliyor

Eşim işte olduğundan ıslak çamaşır sepetini ben taşıdım çok ağır olsa taşımazdım ama. Çamaşır kurutmalığını balkona koydum ona asıyorum uzanma eğilme kalkma olmuyor, ama öncesinde yemek yapıp sonra bulaşık makinesini yerleştirmiştim eğil kalk filan derken son 1-2 saat hep ayakta kalmıştım kendimi yordum herhalde farkında olmadan. Dün bebetonun çamaşırlarını yıkadım. Bugün oturduğum yerden dinlene dinlene onları ütüleyeceğim. Klimayı da açarım misssss...

Zor bir süreçten geçiyorsun fakat güzel düşünelim güzel olsun canım senin tatlı kızın biraz daha durur içerde bence annesi sen panik yapma yeter ki

Bende bakıyorum canım, birkaç kişi kraft önermişti visco yatak. Bende reflü yastığı aldım 3-4 aylığa kadar kullanacak inşallah. 6aylık civarı montessori yatak yaptıracağım. O yüzden çok az kullanacak beşik için alacağım yatağı uygun fiyatlı bişeyler bakıyorum bende. Ya ebebekteki kraftlardan yada ikeadan alacağım

Benim de tam orası ağrıyor bazen çok şiddetlenşyor bazen de hafifliyor
Zeytinliii B Bluemom44 ya kızlar benim de tam o kısımda ara ara ağrılar oluyor ama, bende bel fıtığı var hamilelik öncesinde de çok yürüdüğüm ya da yorulduğum zamanlarda olurdu o kısımda, fıtıktandır diyip geciyordum o yüzden. hepimizde oluyor ise hamileliğe bağlı bir sey olabilir.

Zor bir süreçten geçiyorsun fakat güzel düşünelim güzel olsun canım senin tatlı kızın biraz daha durur içerde bence annesi sen panik yapma yeter ki
iyiyim canim cok sukur. en fazla dogar diyrm artik .
dun kuzen aradi. nst de nasil dedi. 80-90-100 dedim. ben en son nst de 80gorunce dogurmustum dedi . normal dogum.

anladım. ıkeayı da duydum evet. kraftta da bakalım. ben beşiği 2 yaşına kadar kullanıcam inşallah o yüzden güzel bir yatak olsa iyi olur. 33. haftaya da girdik haliyle her an her şey olabilir.. bir an önce alalım moduna girdik.

Bu arada benim gözler miyop ve lens kullanıyorum. Uzun yıllardır numaram değişmedi fakat son zamanlarda uzaktaki tabelaları eskisi kadar net okuyamadığımı farkederek doktora gittim. Hamilelikten ötürü 0.5 astigmat oluşmuş. Hamilelerin çoğunda görmede hafif bir bulanıklaşma olur dedi. Düşük bir derecede olduğundan sorun olmazmış, aynı lensleri kullanmaya devam et dedi.

canım en fazla 3 gün önce verebiliyorlar ssk sistemi kabul etmiyormuş. yada en azından benim doktor öyle dedi bilmiyorum denemekte fayda var. normalde perşembe almam gerekirken bana dün verdi 31+4 iken

Son düzenleme:
Aa supermis denicem ! Dogum kontrol hapi da cicekleri costuruyor bunu da ekliym

Bu yataktan kasit ney ben tam anlamadim besigi alirken bi tane yatak veriyolar zaten ben cilek mobilyadan almistim buyuyen besik yatagi verdiler ayri yatak mi alan var
Biz ayri aldik vermedi beşik icin de.park yatak icin de

Bakkala gidebilirsen dua et diyolar devamli ama mutlu oluyolar bu laflarinsoyleyince egolari tatmin oluyo dedigin gbi ben gezemedim o da gezemicek onun da hayati bitti ozellikle cahil veya kiskanc kesim bunu yapiyo ki kendilerininrahatlatmak icin
Hepsine inat çıkıp gezip tozup fink ataciizz

Sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah. İnsan bilemiyor işte bu da nasip gerçekten.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yanında olsaydım açılırdı iştahım kahvaltı çok severim öyle Bi yiyorum ki beni görsen dayanamazsın

iyiyim canim cok sukur. en fazla dogar diyrm artik .
dun kuzen aradi. nst de nasil dedi. 80-90-100 dedim. ben en son nst de 80gorunce dogurmustum dedi . normal dogum.
80 90 100 oyun havası gibi geldi ama ne inletir o insanı.. İnşallah rahat atlatırsın bu durumu kolaylıkla ağrı eşiğin yüksek bile olsa yani vaktinde gelsin sancılar ve bebiş de vaktinde annesinin kucağında ordan da hoop eve ve bu günler unutulur mutlu son amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…