2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dun yurumek zorunda kalmistim sicakta eve geldim kilodum islakti neyse terdendir deyip yattim hamilelikle ilgili kitap bakarken amniuon sivisi sizintisi diye bisey okudum hemen aklim oraya kaydi doktorunuza haber verin yazmis ya ulan acaba amniyon sivisi miydi yoksa ter miydi simdide o suphenin icine girdim anam soyle rahat rahat bi gunumu geciremiuorum aldi beni bi korku ama doktora gervekten bu nedenle de gitmek istemiyorum sizinti nerden cikti bu sar sar akmasi gerekmiyomu ya bide sizinti seklimi var ayyy Allah im.Allah kurtarsin dedikleri bundan galiba

Ayyyy sakin olun yavrumm ayaga kalkar.kalmaz akintim.geliyor.afedersiniz renk.renk o yüZden korkma.kuZum illa.gidicem.diyorsan.ayri konu.Allah korusun

Akıntılarımız da artıyor bazen hatta idrar bile sızabiliyor baskıdan dolayı.. Beyaz çamaşır kullanın derim son dönemlerde amniyon sıvısı hafif pembemsi oluyor böyle aradaki farkı anlarsınız.. Korkutma kendini inşallah terlemişsindir sadece

Ayyyy sakin olun yavrumm ayaga kalkar.kalmaz akintim.geliyor.afedersiniz renk.renk o yüZden korkma.kuZum illa.gidicem.diyorsan.ayri konu.Allah korusun
Yaa vallahi artii doktora gitmekte istemiyorum hayir sizinti versiyonu danmi varmis bunun ya bi su gelince dogum basliyodu benim bildigim

Renksiz bi sivi diyo kitapta ama pembe de mi.olabiliuo ama bu sivi geldikten sonra insanin karni falan agrimaz mi ne bilim aradan 1 gun gecmis bi belirti olmazmi canim

Yanında olsaydım açılırdı iştahım kahvaltı çok severim öyle Bi yiyorum ki beni görsen dayanamazsın
O bana işlemiyor. Kocam ve sürekli bizde olan bi arkadaşım deli gibi kahvalti yapar, ben kalkarim onlar yarim saat daha oturur, bende ise yaramaz o halleri
Ay sizma deyince bi kere hapsurunca kacirdim minik bi kere de tam misafir gelecek garaja o zaman yine o arkadasim ve kocam vardi, kociskom anlamis zaten esofmanimi degistirmemden

amin cnm amin...
bu konuda fikrim yok cnm. yogun kanama, kurtaj, pihtilasma sorunu, sezeryan, dogum sancisini yeni ekledim uzmanligima . erken dogum riski yeni ekledim uzmanligima ..sor anlatirim

amin cnm amin...

bu konuda fikrim yok cnm. yogun kanama, kurtaj, pihtilasma sorunu, sezeryan, dogum sancisini yeni ekledim uzmanligima . erken dogum riski yeni ekledim uzmanligima ..sor anlatirim
Alemsin Bi daha da uzmanligina Allah bisey katmasin insallah

Renksiz bi sivi diyo kitapta ama pembe de mi.olabiliuo ama bu sivi geldikten sonra insanin karni falan agrimaz mi ne bilim aradan 1 gun gecmis bi belirti olmazmi canim
Sızıntı olabiliyor ve hiç sancı olmayabiliyor yakınımdan biliyorum ama amniyon sıvısı gelmeye başladı mı da durmuyor bildiğin sızım sızım akıyo yavaş yavaş seninki durmuş o değildir büyük ihtimal evet elbisesi beyazdı hafif pembe halka oluşturmuştu elbisede

Rengini öğrendiğimiz iyi oldu. benim bazen beyaz süt gibi akıntım oluyor kıvamlı. Diyorum bu ne acaba. Ama hiç endişe etmedim. Kan görene kadar sakinliğimi koruyabiliyorum

Yanında olsaydım açılırdı iştahım kahvaltı çok severim öyle Bi yiyorum ki beni görsen dayanamazsın
Ay ben de öyle vallahi, günün en sevdiğim öğünü kahvaltı. Resmen aç uyanıyorum

Cnm bazen bembeyaz krem gibi oluyor benim akıntım bazen de şeffaf su gibi akıntı oluyo seninki de öyle bir sey olabilir mi?

Valla hepsi doğal bizim için o ağırlık yaptıkça sızma da olur tutamam da

Rengini öğrendiğimiz iyi oldu. benim bazen beyaz süt gibi akıntım oluyor kıvamlı. Diyorum bu ne acaba. Ama hiç endişe etmedim. Kan görene kadar sakinliğimi koruyabiliyorum
O doğal ya akıntı hepimizde vardır ondan bazen beyaz bazen su gibi..

Brnce de degildir cunku aradan bi gun gecti ve herhangi bi akinti yok insallah degildir canim sagolasin bence sizinti olsa bugunde gelmeliydi umarim dogru dusunuyorumdur

Bende de aynilari oluyo aslinda bu seffaf su gni olanin miktari coktu dun ama hava asiri sicakti ve terlemistim sonrasinda gelmedi daha da

Bende de aynilari oluyo aslinda bu seffaf su gni olanin miktari coktu dun ama hava asiri sicakti ve terlemistim sonrasinda gelmedi daha da
O zaman hem ter hem de su gibi bir akıntıdır canım. Herhangi başka bir belirtin de yokmuş zaten, sorun yoktur içini ferah tut, bir terslik olsa sen onu anlardın

Mutlu'nun uyku setlerini yikamaya basladim. Sayesinde uyku setinin ne demek olduğunu da öğrendim
Bi tanesi besigiyle gelen tullu vs süslü bir sey; iki makina kesin olur, sigmadi.
Diğeri de e-bebek ten aldığımız denizci temali bir şey, o da 2 makina cikacak herhalde.
7kg makinam ama bunlar kaba şeyler.

Ay sen dogucan da tullu setlerde mi yatican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…