- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
evet onuda duymuştum ama denemedimAa supermis denicem ! Dogum kontrol hapi da cicekleri costuruyor bunu da ekliym
Ben şok! Nanelerim var, onlara koysam sonra yesek ne olur acaba
Ben o kadar arastirmadim yaw bi tek besigin icine reflu yastigi alicam.o kadarsen onu kulla yavrum. setmis seninki ,)
Ayyyy sakin olun yavrumm ayaga kalkar.kalmaz akintim.geliyor.afedersiniz renk.renk o yüZden korkma.kuZum illa.gidicem.diyorsan.ayri konu.Allah korusunDun yurumek zorunda kalmistim sicakta eve geldim kilodum islakti neyse terdendir deyip yattim hamilelikle ilgili kitap bakarken amniuon sivisi sizintisi diye bisey okudum hemen aklim oraya kaydi doktorunuza haber verin yazmis ya ulan acaba amniyon sivisi miydi yoksa ter miydi simdide o suphenin icine girdim anam soyle rahat rahat bi gunumu geciremiuorum aldi beni bi korku ama doktora gervekten bu nedenle de gitmek istemiyorum sizinti nerden cikti bu sar sar akmasi gerekmiyomu ya bide sizinti seklimi varayyy Allah im.Allah kurtarsin dedikleri bundan galiba
Akıntılarımız da artıyor bazen hatta idrar bile sızabiliyor baskıdan dolayı.. Beyaz çamaşır kullanın derim son dönemlerde amniyon sıvısı hafif pembemsi oluyor böyle aradaki farkı anlarsınız.. Korkutma kendini inşallah terlemişsindir sadeceDun yurumek zorunda kalmistim sicakta eve geldim kilodum islakti neyse terdendir deyip yattim hamilelikle ilgili kitap bakarken amniuon sivisi sizintisi diye bisey okudum hemen aklim oraya kaydi doktorunuza haber verin yazmis ya ulan acaba amniyon sivisi miydi yoksa ter miydi simdide o suphenin icine girdim anam soyle rahat rahat bi gunumu geciremiuorum aldi beni bi korku ama doktora gervekten bu nedenle de gitmek istemiyorum sizinti nerden cikti bu sar sar akmasi gerekmiyomu ya bide sizinti seklimi varayyy Allah im.Allah kurtarsin dedikleri bundan galiba
Yaa vallahi artii doktora gitmekte istemiyorum hayir sizinti versiyonu danmi varmis bunun ya bi su gelince dogum basliyodu benim bildigimAyyyy sakin olun yavrumm ayaga kalkar.kalmaz akintim.geliyor.afedersiniz renk.renk o yüZden korkma.kuZum illa.gidicem.diyorsan.ayri konu.Allah korusun
Renksiz bi sivi diyo kitapta ama pembe de mi.olabiliuo ama bu sivi geldikten sonra insanin karni falan agrimaz mi ne bilim aradan 1 gun gecmis bi belirti olmazmi canimAkıntılarımız da artıyor bazen hatta idrar bile sızabiliyor baskıdan dolayı.. Beyaz çamaşır kullanın derim son dönemlerde amniyon sıvısı hafif pembemsi oluyor böyle aradaki farkı anlarsınız.. Korkutma kendini inşallah terlemişsindir sadece
O bana işlemiyor. Kocam ve sürekli bizde olan bi arkadaşım deli gibi kahvalti yapar, ben kalkarim onlar yarim saat daha oturur, bende ise yaramaz o halleriYanında olsaydım açılırdı iştahım kahvaltı çok severim öyle Bi yiyorum ki beni görsen dayanamazsın
Ay sizma deyince bi kere hapsurunca kacirdim minik bi kere de tam misafir gelecek garaja o zamanAkıntılarımız da artıyor bazen hatta idrar bile sızabiliyor baskıdan dolayı.. Beyaz çamaşır kullanın derim son dönemlerde amniyon sıvısı hafif pembemsi oluyor böyle aradaki farkı anlarsınız.. Korkutma kendini inşallah terlemişsindir sadece
amin cnm amin...80 90 100oyun havası gibi geldi ama ne inletir o insanı.. İnşallah rahat atlatırsın bu durumu kolaylıkla ağrı eşiğin yüksek bile olsa yani vaktinde gelsin sancılar ve bebiş de vaktinde annesinin kucağında ordan da hoop eve ve bu günler unutulur mutlu son amin
bu konuda fikrim yok cnm. yogun kanama, kurtaj, pihtilasma sorunu, sezeryan, dogum sancisini yeni ekledim uzmanligimaDun yurumek zorunda kalmistim sicakta eve geldim kilodum islakti neyse terdendir deyip yattim hamilelikle ilgili kitap bakarken amniuon sivisi sizintisi diye bisey okudum hemen aklim oraya kaydi doktorunuza haber verin yazmis ya ulan acaba amniyon sivisi miydi yoksa ter miydi simdide o suphenin icine girdim anam soyle rahat rahat bi gunumu geciremiuorum aldi beni bi korku ama doktora gervekten bu nedenle de gitmek istemiyorum sizinti nerden cikti bu sar sar akmasi gerekmiyomu ya bide sizinti seklimi varayyy Allah im.Allah kurtarsin dedikleri bundan galiba
Alemsinamin cnm amin...
bu konuda fikrim yok cnm. yogun kanama, kurtaj, pihtilasma sorunu, sezeryan, dogum sancisini yeni ekledim uzmanligima. erken dogum riski yeni ekledim uzmanligima ..sor anlatirim
Sızıntı olabiliyor ve hiç sancı olmayabiliyor yakınımdan biliyorum ama amniyon sıvısı gelmeye başladı mı da durmuyor bildiğin sızım sızım akıyo yavaş yavaş seninki durmuş o değildir büyük ihtimal evet elbisesi beyazdı hafif pembe halka oluşturmuştu elbisedeRenksiz bi sivi diyo kitapta ama pembe de mi.olabiliuo ama bu sivi geldikten sonra insanin karni falan agrimaz mi ne bilim aradan 1 gun gecmis bi belirti olmazmi canim
Rengini öğrendiğimiz iyi oldu. benim bazen beyaz süt gibi akıntım oluyor kıvamlı. Diyorum bu ne acaba. Ama hiç endişe etmedim. Kan görene kadar sakinliğimi koruyabiliyorumAkıntılarımız da artıyor bazen hatta idrar bile sızabiliyor baskıdan dolayı.. Beyaz çamaşır kullanın derim son dönemlerde amniyon sıvısı hafif pembemsi oluyor böyle aradaki farkı anlarsınız.. Korkutma kendini inşallah terlemişsindir sadece
Ay ben de öyle vallahi, günün en sevdiğim öğünü kahvaltı. Resmen aç uyanıyorumYanında olsaydım açılırdı iştahım kahvaltı çok severim öyle Bi yiyorum ki beni görsen dayanamazsın
Cnm bazen bembeyaz krem gibi oluyor benim akıntım bazen de şeffaf su gibi akıntı oluyo seninki de öyle bir sey olabilir mi?Dun yurumek zorunda kalmistim sicakta eve geldim kilodum islakti neyse terdendir deyip yattim hamilelikle ilgili kitap bakarken amniuon sivisi sizintisi diye bisey okudum hemen aklim oraya kaydi doktorunuza haber verin yazmis ya ulan acaba amniyon sivisi miydi yoksa ter miydi simdide o suphenin icine girdim anam soyle rahat rahat bi gunumu geciremiuorum aldi beni bi korku ama doktora gervekten bu nedenle de gitmek istemiyorum sizinti nerden cikti bu sar sar akmasi gerekmiyomu ya bide sizinti seklimi varayyy Allah im.Allah kurtarsin dedikleri bundan galiba
Valla hepsi doğal bizim için o ağırlık yaptıkça sızma da olur tutamam daO bana işlemiyor. Kocam ve sürekli bizde olan bi arkadaşım deli gibi kahvalti yapar, ben kalkarim onlar yarim saat daha oturur, bende ise yaramaz o halleri
Ay sizma deyince bi kere hapsurunca kacirdim minik bi kere de tam misafir gelecek garaja o zamanyine o arkadasim ve kocam vardi, kociskom anlamis zaten esofmanimi degistirmemden
Rengini öğrendiğimiz iyi oldu. benim bazen beyaz süt gibi akıntım oluyor kıvamlı. Diyorum bu ne acaba. Ama hiç endişe etmedim. Kan görene kadar sakinliğimi koruyabiliyorum
O doğal ya akıntı hepimizde vardır ondan bazen beyaz bazen su gibi..Rengini öğrendiğimiz iyi oldu. benim bazen beyaz süt gibi akıntım oluyor kıvamlı. Diyorum bu ne acaba. Ama hiç endişe etmedim. Kan görene kadar sakinliğimi koruyabiliyorum
Brnce de degildir cunku aradan bi gun gecti ve herhangi bi akinti yok insallah degildir canim sagolasin bence sizinti olsa bugunde gelmeliydi umarim dogru dusunuyorumdurSızıntı olabiliyor ve hiç sancı olmayabiliyor yakınımdan biliyorum ama amniyon sıvısı gelmeye başladı mı da durmuyor bildiğin sızım sızım akıyo yavaş yavaş seninki durmuş o değildir büyük ihtimal evet elbisesi beyazdı hafif pembe halka oluşturmuştu elbisede
Bende de aynilari oluyo aslinda bu seffaf su gni olanin miktari coktu dun ama hava asiri sicakti ve terlemistim sonrasinda gelmedi daha daAy ben de öyle vallahi, günün en sevdiğim öğünü kahvaltı. Resmen aç uyanıyorum
Cnm bazen bembeyaz krem gibi oluyor benim akıntım bazen de şeffaf su gibi akıntı oluyo seninki de öyle bir sey olabilir mi?
O zaman hem ter hem de su gibi bir akıntıdır canım. Herhangi başka bir belirtin de yokmuş zaten, sorun yoktur içini ferah tut, bir terslik olsa sen onu anlardınBende de aynilari oluyo aslinda bu seffaf su gni olanin miktari coktu dun ama hava asiri sicakti ve terlemistim sonrasinda gelmedi daha da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?