2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar göğüs ucu kremi olarak bunu önerdiler yıkamaya falan gerek yokmuş fiyatıda uygun daha önce kullanan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20190619_131908_com.android.chrome.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 51
ya ben onları hep temizliyorum ama
elleme canim ben hic dokunmuyorum
Kızlar göğüs ucu kremi olarak bunu önerdiler yıkamaya falan gerek yokmuş fiyatıda uygun daha önce kullanan var mı
Ben aldim.dun elime gecti denemedim son 1 ay kala baslicam.ben de oneri.uzerine aldim bakalim ne.çıkacak

Havlusuda var içinde bornozla set yapmışlar Benim bugün bi 600 TL gitti Mevlütte dağıtacaklarımı da aldım bunun pembesi olucak.
Zaten yemek vericez etli pilav ayran bide süt helvası daha başka bişeye gerek yok Allah kabul etsin

O fotoğrafını attığın kruvaze (üst üste geçen) ince badiler göbeği düşene kadar içine giydiriliyor. Onun üstüne bi badi daha giydirmek gerekir. Altında ise bez olacağı için direk alt giydirilebilir. Göbeği düşene kadar kafadan geçen çıtçıtlı badiler tavsiye edilmiyor. Ben 10'lu hastane çıkışı aldım 1 tane,1 tane de annem almıştı. Artı olarak Annem 2 li bu iç kruvaze badiden almış. Civil'de satılıyor. 4 tane oldu. Max 10 güne kadar göbek düşüyor zaten. 4 ü ile idare ederiz diye düşünüyorum. Elimizde bile yıkarız biz onları su kaynatıp hemencecik kurur.Göbek düştükten sonra da E-bebekten aldığımız çıtçıtlı badilere geçeceğim. Zaten kızlar bol bol alın onlardan diye yazmışlardı öncesinde. Ben de1-3 aylık aldım ağırlıklı olarak. Hemen büyüyor dediler.

Hayırlı günler...
Bebeği az hareket eden var mı?
Ben 33. haftadayım erkek bebek bekliyorum. hissettiğim günden beri çok sakin bi bebek. Yani sabah bazen oynar bir de akşam.. çok nadir öğlen oda 5 10 saniye...
yani doktorlar gelişimi iyi falan diyor da yine de bana tuhaf geliyor bu kadar az hareket etmesi...

Yatar kendini dinlersen hissediyorsun, yoksa benim gibi hep ayakta bisi yaparsan pek hissedilmiyor.

Zıbının içine bir kolsuz badi giydirirsen daha iyi olur.

Yaaaaa Allahım kara böcük seni yerim ben. Yatışa bak.
Ben de tırsıyorum sütüne yatmasından. benimki de gece uyguda hırıl hırıl motor sesi ile gelip kafama yatıyor. Isırıyor bazen de. Yalnız bırakmamak lazım. Uyku yok bize

Kizlar yardimci olabilecek biri var miiii bebisinEki Görüntüle 2280332 kıyafetleri pamukluda mi yikasam yoksa alerji demi makinasinda alerji prog olan varsa hangisinde yikadi
O alerji o kadar uzun sürüyor ki. Kilavuzdan dakikasina bak istersen. 2 makina öyle yikadim bitmedi resmen.
Sonra kisada attim. Zaten azcik deterjan koydum sicak suda açıp, ne deterjan kokusu var ne kalıntısı. Dalan zeytinyagli granül.

Yatar kendini dinlersen hissediyorsun, yoksa benim gibi hep ayakta bisi yaparsan pek hissedilmiyor.
açıkcası hareketliyim. ama akşam uzanıyorum dinleniyorum karnımı okşayınca falan tepki verip vuruyor. bazen hıçrıkığı tutuyor. o zaman normal diyebilirim demi?

Kül serefsizi koltukta yatarken gobegimi basamak olarak kullanıyor. Yok anacım bu hayvanlar kesinlikle olayin farkinda degil. Pamuk prensesim de cok durgun bu ara, hasta falan olmasa bari, sicaklardandir diyorum. Aksamlari kosturuyor bazen hapli gibi heh diyorum sorun yok.
Cocun mu var derdin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…