2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eki Görüntüle 2280299
Buda Almila hanımın bornoz seti ☺☺
Eki Görüntüle 2280300
Kapı süsü de bunun ahşapı olucak
Off ne para gidiyor arkadaş yaa
Aynen deli para valla..dün çarşıdan aldığım safece mevlut alışverişi inan 500 lira harcadım..süslerin dışında o paranın içinden bir yemek yedik yani o kadar..sanırsın aylık kira veriyorsun....ben bornoz seti almadım..oğlumda annem saolsun almıştı ama.kullanmadim havluya sarmak daha pratik geliyor o an

Son bir şehir hastanesine bakacağım, orası da olmazsa dediğin gibi yaparım canım. Ben paket alamadım ya simdi sadece doğum çok pahalıya geliyor

Normal değil canım o ne öyle kv gibi patavatsızlık yapmış. Keşke yürüyüşe çıkıyım diye kalkıp gitseydin dinlemeseydin yada lafı tıksaydın ağzına
Ayrılıp gidemedim ameliyathanenin önünden içime de dert olmadı değil defolup gitmek. Yok yok halledicem ben bu işi geçte olsa.
Neyse canim bi daha boyle bisey yaparsa esine ya da kayinvalideye soylersin konusmalarina dikkat etsin samimiyet samimiyet bi yere kadar
Aynen öyle canım. Kv de de bi işe yaramaz eşimle çözücem artık.

Bizde aynı durumdayız ne zaman foruma girsem sayfalar birikmiş mi diye soruyor. Sonra da rüzgarın bebeği doğdu mu diye soruyor.

3200 3500 evet ideal kilosu rabbim.tum yavrulari sağlıkla ideal kolay kiloyla dogurmamizi nasip etsin
amin canım hayırlısı ile kucaklarımıza almak nasip olur inşallah :) zamanda su gibi akıp geçsin :)
Canım benim de dolap delkler 2li senin gbi 1ini beyaz macun ile kapatcgm bakalm nasl olcak
Daha başlamadım canım ben erken değil mi ki?
Şimdiden sürmene gerek olmaz heralde.cnm..doğumdan sonra başlarsın yada bir gün önce.. cocuk.emzirmeye başladıktan sonrası yara olabiliyor cunku
Ben basladim.yag suruyorum.uclari.catlamaya basladi benim.ya gencler gobege surerken orayada sürüyorum
Doktorum 32.haftada başlamalısın dedi. Lansinoh sanırım onu önerdi
yok başlamadım daha ama sık sık kendi hazırladığım yağı sürüyorum nemli tutmak için
Ben daha surmedim 35. Haftadan sonra falan baslarim
bana erken gibi geliyor, gogus uclarim yumusak, sertlesme catlama bisii yok zaten.
doguma iki hafta kala baslamayi dusunuyorum. tabi catlama vs olursa daha erken baslarim.
bende başlamadım daha, çatlamada olmadı ama erken başlamış etrafımda bazı kişiler.
lansinoh aldım bende krem olarak, doktorada soralım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…