2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence normal. Ama ne daha önce dogurdum ne bu islerden anlarim tamamen mantık ve icgudusel benim tavsiyeler

Açıkcası kimi doktor mizacı öyledir diyor kimisi de günde 10 ve üzeri hareket etmesi gerek diyor. anlamadım. biz de artık doğurunca görücez... bi de biz eşimle zihin engelliler öğretmeniyiz. merkezi sinir sisteminde sorun olan çocuklar anne karnında az hareket ediyor diye biliyoruz yani öyle öğrendik. biraz tedirgin oluyoruz...

Kizlar yardimci olabilecek biri var miiii bebisinEki Görüntüle 2280332 kıyafetleri pamukluda mi yikasam yoksa alerji demi makinasinda alerji prog olan varsa hangisinde yikadi
Cnm makinalarımız aynı sanırım, ben yünlüler programında yıkadım. Narin çamaşırların hepsini yünlülerde yıkıyorum. Dalan toz sabun kullandım güzel yıkadı.

Uni baby sivi deterjan almıştım bende ınsallah artik yarin yikayacagim
Bide deterjan gözü çıkıyordur cnm, ben de çıkmıyor sanıyordum. Bi gün yumuşatıcı kalıntıları sertleşince temizlemek icin çıkarmaya uğraştım baya zorlaya zorlaya çıkardım ondan sonra kolay çıkmaya başladı. İlk sefer uzun uzun uğraşmak gerekiyor çıkarmak icin

Geçmiş olsun canım.. Kaşıntı falan oluyor muydu mantar belirtisi olarak genelde o da oluyor da.. İyi ki gitmişsin o zaman ya

gecmis olsun cnm
bilgin yok cnm.

Allah korusun ya öyle şeyler getirme aklına dua ile sağlıklı hayırlı evlatlarımız inşallah hem gerçekten hepsinin mizacı farklı Bi de hareketli sin gün içinde normal çok oynamaması ben de bişeyler yapınca iş güç kımıkdamıyo hiç..

Maşallah sütun bol olacak demek ki canım

Amin. aynen ben gün içinde genelde hareket halindeyim. gerçekten de eğer fazla hareketliysem çocuğa bi kal geliyor yani... o da yoruluyor galiba...

ne cok gidiyosun kiz sen doktora, valla useniyorum ben vaktim bile yok haha
sayende ogrenmis olduk akinti cok cok olunca enfesiyon oluyomus demek ki.

kizlar bebisin kiyafetlerinin ilk kismini 30 derecede 45 dk lik programa atmistim, annemle yazisiyoduk kizdi. 15 dklik 30 dereceye at, as kurusun. kirli mi sanki, tozu ciksa yeter sanki bakteri mi var uzerlerinde dedi bayagi mantikli bi sekilde. diger 4 renkleri 30 derecede 15 dk ayarinda calkalattim, astim, kuruduktan sonra utuledim bavulumuza doldurdum:)

acimadi ki.. acisa ellemezdim ama ins bi sıkıntı yaratmaz bana
Ben de duştan sonra yumuşayınca temizledim bi kaç kez kalıntıları. Ama yine oldu. Artık ellemiyorum çünkü uçları iyice sivrildi ve hassaslaştı. Bazen de nasıl tatlı kaşınıyor

O zaman kocaya cikarttirayim simdi kırarsam bide onu çekemem o kırarsa birsey diyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…