saol canim insallah.Günaydın hanımlar bu hafta pek giremedim umarım herkes iyidir. Bu hafta yatılı misafir haftam Allah tan eşimde gelenlerde destekçi Ali ekspresden anne bebek çantası alanlar vardı alıp memnun olduğu linki atabilirmi bakıyorum ama karar veremedim.
RZG14 girince direk seni arıyor gözlerim iyiymişşin inşallah sahada iyi olcaksin .
Hasta olan ve hasta başında bekleyen arkadaşların Allah yardımcısı olsun.
Sağol canım inşallah çabucak iyileşir erkeğin nazlısı hiç çekilmiyor :) ağır mı o ağır olamaz. Nefret ettim vallahi.Hadi geçmiş olsun cnm..soru atlatmışsınız geriye iyilesme süreci kalmış.. kp de baya baya saçmalamis..ona mı kalmış eski mevzuları konuşmak..adi üstünde eski..eskide kalmıştır.. kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez sonuç ta..anlatmayabilirde..anlamıyorum bu insanları ben yaaa..bi de kp olacak daha ağır davranması gerek..
Sağol kuzum.. Valla kp oğlunun kıymetini önce kendi bilsin ama nerdeee. Daha neler diyecektim de işte :)Çok geçmiş olsun.. Valla kayınpeder oğluşumun kıymetini bil mesajını saçma bi şekilde vermiş sananapcan.. İyi demişsin ama bulunmaz hint kumaşı değiller
Kuzu hastanede ameliyathanenin önünde tatsızlık çıkmasın diye alttan aldım. Eve dönmeyi bekledim. Çok şükür taburcu olduk bugün. Eşimle konuşucam çözüm bulmam lazım. Doğru söylüyorsun alttan ala ala ağzımıza s.çıldı resmen. Birazda onlar üzülsün.Simran_ kiz sen.neden.sinir.oluyorsun sen.sinir etsene pis herifi aaa taktik baktin sacmaliyor bas git ortami terket geldin devammi ediyor ben biraz uzancam de baktin hala devam ediyor kusura bakmayin bu tarz konular beni uzuyor konusmak.istemiyorum de gec sen neden canını sıkıyorsun dengesiz adam esine de izah edersin boyle boyle alttan ala ala canımız çıktı valla ben veriyorum cevap kimse kusura bakmasin onlar uzulsun bizene
İnanamıyorum ya gerçekten. Bir insan nede yapar böyle aklım almıyor. Nasıl bu kadar kötü ve karaktersiz olabiliyorlar vallahi inanamıyorum. Şükür kurtulmuşsun canım. Bende bir çözüme ulaştırabilirim inşallah.Canım aynısını bende yaşadım hatta bu nedenle artik görüşmüyorum o insanlarla bana hem eski sevgilisi anlatildi hemde bende önce oğullarını kuzenime dusunduklerini anlattilar bir kac ay önce milletin yaninda oglum su sevgilisinden ayrilinca cok üzülmüştü cok yanmıştı dediler kuzenin gelinimiz olacaktı senden önce dediler diyorlar yani ilginc insanlar cok mide bulandırıcı ama onlar ne kadar geniş mideliyse senide oyle saniyorlar galiba
Sağolasın canım Allah razı olsun ♥ bende dünden beri şaşkınım kendime gelemiyorum bir türlü. Aslında değişik bir insandı hep ama bu kadarını beklemiyordum şoktayım.Canim gecmis olsun Allah a sukur atlatmissiniz Allah saglik versin.. Kp de hadsizlik yapmis eski sevgili ne alaka cok sasirdim hastane ortaminda bidr aklina nerden gelmis hep boyle bosbogaz miudi yeni minhuy edindi
Sağol canım ♥ valla varmış o peygamber sabrı bende :) yeri ve zamanı doğru değil diye düşündüm tepki vermek için. Birde açıkçası eşim ameliyata alınınca kasılmalarım falan oldu korktum bebeğe bişey olacak diye birde bu sıkıntıyı yaşamak istemedim o an sanırım. Eşimle konuşucam bugün canıma tak etti artık.Simran_ canım öncelikle geçmiş olsun eşine. peygamber sabrı varmış arkadaşım sende de... böyle bir cehalet karşısında neden sustun ki, ne kadar ayıp ettiğini söyleseydin kayınpederinin yüzüne. Eşin kendini toparlasın eşine söyle gerekiyorsa o çekip konuşsun, çok tatsızlıklar olur böyle konuşmalara devam edilirse
Malesef canım eşlerimiz için idare ediyoruz ama işte giden de bizden gidiyor. Kanser olacam vallahi billahi. Allah yardımcımız olsun ne diyim..Aynen sonra gelin bizleyken yüzü gülmüyor oluyor bilmem ne oluyor acaba neden?
Boşver hiç muhattap olma evlilikte maalesef idare etmek zorunda kalıyoruz eşlerimiz için. Yoksa denecek çok laf varda
Sinirlerim laçkalaştı artık hakim olamıyorum be yavrum ahah :)ehehe sinirlerine hakim ol canim. densiz kayinpeder nolcak iste. kaynanada yokmus ki yaninda frenlesin, oda sacmalamis durmus. bosver.
Gecmis olsun ayrica!
Tamam canım çok teşekkür ederim dediğin gibi bunalır çocuk bende böyle tercih edeceğimBenim.aldigim böyle önlü arkalı.. nettede aynı fiyat
Ayyyy yerim yerimmm yeterli kuzum.zaten penye battaniye olcak pisirmemek lazim bebeleri
evet mantklı aslında amaan alaydım 146452li bir hastane çıkışı rahat edeydim yine başıma iş açtımÇok güzellermiş canım, battaniyeye sararlar herhalde o zaman dengeleyebilir
Normal değil canım o ne öyle kv gibi patavatsızlık yapmış. Keşke yürüyüşe çıkıyım diye kalkıp gitseydin dinlemeseydin yada lafı tıksaydın ağzınaİyi geceler kızlar.. Hastaneden bildiriyorum. Eşim ameliyatı oldu çok şükür sağ salim çıktı ameliyattan. Bu gece burdayız. Geberdim yorgunluktan. Birde ne nazlı çıktı benim koca valla zor zor. Sinirlerim tepemde sabahtan beri bellide edemiyorum morali bozulmasın diye. Ama sabırla bekliyorum çirkefleşeceğim günü. Kp le bekledik ameliyattan çıkmasını 3 saat beynimi didikledi. Hayır arkadaş kocam ameliyatta stresim var bırakta yaşayayım. Çocuklarını övmeye bayılır saatlercr bunları dinledim. Afedersiniz beynim .... !!! Birde Allah aşkına bana söyleyin kurban olayım bir kp ne diye gelinine oğlu için eski sevgililerini anlattı mı sana diye sorar? Evet benim kp sordu! Evet dedim bende anlattım o da birbirimizden gizlimiz yok. Ve bana daha önce görüştüğü kızı anlatıp durdu. Zor tuttum kendimi yemin ederim. Kız hala unutamamışmış tövbestağfurullah! Yahu dedim oğlun bulunmaz hint kumaşı değil kız da unutmuş ki evlenmiş çocuk sahibi olmuş. Te allaaamm. Çıldırdım en sonunda ama daha çok şey söylemek istedim daha çok daha çok. Ben mi fesatım Allah rızası için söyleyin. Bir kp neden gelinine böyle şeyler anlatır normal mi yani?
İçimi dökmesem bu geceyi sabah edemezdim!
Canım benim anne karnından çıkan yeni doğan bebe için sade kolsuz yada kısa kol ince gelir..bizle kiyaslama onları.. normalinde sen ne giyiyorsan bir kat fazlası ni giydir derler..ben sıfır kol ince bir çıt-çıt li tulum uzerine de uzun kol bir tulum giydiricem..ayrıca ağustos ayını çok sıcak sayıyorsunuz ama istanbul ve çevresinde 15 inden sonra sıcaklar duruyor artik..Kizlar bisey sorucam sadece zibin ve altlikla üşür mü hastanede ustune bi kat daha gerekir mi?
Eki Görüntüle 2280217
Hastane cikisi setlerinden almadim kendim boyle 3 takim yaptim ilki ustte digerleri bunlar. sizce nasil boyle emin olamadim fikirlerinizi almak istiyorumbir de0-1 ay 56cm tulumu var buyuk gelir diye eklemedim bi de sicak olucak kafamda deli sorular anlicaginizz helpp
Eki Görüntüle 2280219
Eki Görüntüle 2280220
Canım adeti 3 TL ben 50 adet sipariş verdim kargo dahil 145 TL ye anlaştım.. minnoşunun ismi de pek güzelmiş kuzen koymasaydı aklımda o vardı benim deCanım tane fiyatı ne kadarmış bende beğendim hem minnoşumun ismi :)
cok tatlisiniz
cnm ic zibin ve alt foton vardi ya. o zibinin uzerine 1 ust sart. suan cikan minnoslari gorseniz hepsini sıkı sıkı giydirmis hemsireler.evet mantklı aslında amaan alaydım 146452li bir hastane çıkışı rahat edeydim yine başıma iş açtım
R Rzg14 bir kat daha dimi ? içine bir çıtçıtlı ekliym madem
I ikuayko senin dediğin altlıkların belleri geniş lastikli dimi ben onlardan hep 1-3 ay almışım hahah
uzun kollu zıbınlar çok ince modalmış. bir takım tekli kaldı ona bir çıtçıtlı ekliym.
yaa kızcağımızın yenidoğan 50cm kıyafetlerinin hepsi bu kadar ay çabuk büyüyo küçük alma dediler dediler kızım hastanede çıplak kalıcak hahah gidip bi kaç yenidoğan çıtçıtlıyla tulum alayım bari.. bitmedi alışveriş yine
böyle bir takımım var senin dediğin de böyle mi?Canım benim anne karnından çıkan yeni doğan bebe için sade kolsuz yada kısa kol ince gelir..bizle kiyaslama onları.. normalinde sen ne giyiyorsan bir kat fazlası ni giydir derler..ben sıfır kol ince bir çıt-çıt li tulum uzerine de uzun kol bir tulum giydiricem..ayrıca ağustos ayını çok sıcak sayıyorsunuz ama istanbul ve çevresinde 15 inden sonra sıcaklar duruyor artik..
Allahım şu tatlılığa bak yerim onu benEki Görüntüle 2280176
Dolabin kapagini acma gafletinde bulundumzaten kultigin bey de ruh hastasi gibi pusuda bekliyomus hahah
Aynen cnm böyle yeterli gerekirse üzerine ince penye battaniye örtülür zatenböyle bir takımım var senin dediğin de böyle mi?
Eki Görüntüle 2280296
Neyse canim bi daha boyle bisey yaparsa esine ya da kayinvalideye soylersin konusmalarina dikkat etsin samimiyet samimiyet bi yere kadarSağol canım inşallah çabucak iyileşir erkeğin nazlısı hiç çekilmiyor :) ağır mı o ağır olamaz. Nefret ettim vallahi.
Sağol kuzum.. Valla kp oğlunun kıymetini önce kendi bilsin ama nerdeee. Daha neler diyecektim de işte :)
Kuzu hastanede ameliyathanenin önünde tatsızlık çıkmasın diye alttan aldım. Eve dönmeyi bekledim. Çok şükür taburcu olduk bugün. Eşimle konuşucam çözüm bulmam lazım. Doğru söylüyorsun alttan ala ala ağzımıza s.çıldı resmen. Birazda onlar üzülsün.
İnanamıyorum ya gerçekten. Bir insan nede yapar böyle aklım almıyor. Nasıl bu kadar kötü ve karaktersiz olabiliyorlar vallahi inanamıyorum. Şükür kurtulmuşsun canım. Bende bir çözüme ulaştırabilirim inşallah.
Sağolasın canım Allah razı olsun ♥ bende dünden beri şaşkınım kendime gelemiyorum bir türlü. Aslında değişik bir insandı hep ama bu kadarını beklemiyordum şoktayım.
Sağol canım ♥ valla varmış o peygamber sabrı bende :) yeri ve zamanı doğru değil diye düşündüm tepki vermek için. Birde açıkçası eşim ameliyata alınınca kasılmalarım falan oldu korktum bebeğe bişey olacak diye birde bu sıkıntıyı yaşamak istemedim o an sanırım. Eşimle konuşucam bugün canıma tak etti artık.
anladım şimdii canım teşekkür ederim.cok tatlisiniz... su tv deki sacma hint dizilerine döndük he ...
cnm ic zibin ve alt foton vardi ya. o zibinin uzerine 1 ust sart. suan cikan minnoslari gorseniz hepsini sıkı sıkı giydirmis hemsireler.
amaaann şuna bakAllahım şu tatlılığa bak yerim onu benpeki ya benimki tüyleri kesilincede fareye benzedi iyice karnımdan da kalkmıyo. İnş bebek olunca üstüne yatmaya çalışmaz. Sağı soluda belli olmıyo ısırıyor bide arada nasıl yalnız bırakıcam bilmiyorum
Eki Görüntüle 2280298
günaydın kızlar,
göğüs ucu kremi sürmeye başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?