2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
saol canim insallah.

I ikuayko tatlimmm senin hayvancıklar ruhsuz sanirim.dedigin.gibi.hahahaha benimkiler gobege dayaniyor
M Megatron20 artik siparis versende gelmez canim aliexpressten risk alma ben.birinden.cok memnun kaldim birisi plâstik kokuyordu yikadim havalanırdım bence turkiyeden al civilde uygunmus oyle duymustum kızlardan
Pineapple60 R Rzg14 doktorundan.sonea ankarada onun doktoru derim.mukemmel insan bence.orda yap bende.memnunum hastahanemden.ama onunki efsane imkanim olsa dogum paketi almasam onun doktoruna giderdim

Sağol canım inşallah çabucak iyileşir erkeğin nazlısı hiç çekilmiyor :) ağır mı o ağır olamaz. Nefret ettim vallahi.
Çok geçmiş olsun.. Valla kayınpeder oğluşumun kıymetini bil mesajını saçma bi şekilde vermiş sana napcan.. İyi demişsin ama bulunmaz hint kumaşı değiller
Sağol kuzum.. Valla kp oğlunun kıymetini önce kendi bilsin ama nerdeee. Daha neler diyecektim de işte :)

Kuzu hastanede ameliyathanenin önünde tatsızlık çıkmasın diye alttan aldım. Eve dönmeyi bekledim. Çok şükür taburcu olduk bugün. Eşimle konuşucam çözüm bulmam lazım. Doğru söylüyorsun alttan ala ala ağzımıza s.çıldı resmen. Birazda onlar üzülsün.
İnanamıyorum ya gerçekten. Bir insan nede yapar böyle aklım almıyor. Nasıl bu kadar kötü ve karaktersiz olabiliyorlar vallahi inanamıyorum. Şükür kurtulmuşsun canım. Bende bir çözüme ulaştırabilirim inşallah.
Canim gecmis olsun Allah a sukur atlatmissiniz Allah saglik versin.. Kp de hadsizlik yapmis eski sevgili ne alaka cok sasirdim hastane ortaminda bidr aklina nerden gelmis hep boyle bosbogaz miudi yeni minhuy edindi
Sağolasın canım Allah razı olsun ♥ bende dünden beri şaşkınım kendime gelemiyorum bir türlü. Aslında değişik bir insandı hep ama bu kadarını beklemiyordum şoktayım.
Sağol canım ♥ valla varmış o peygamber sabrı bende :) yeri ve zamanı doğru değil diye düşündüm tepki vermek için. Birde açıkçası eşim ameliyata alınınca kasılmalarım falan oldu korktum bebeğe bişey olacak diye birde bu sıkıntıyı yaşamak istemedim o an sanırım. Eşimle konuşucam bugün canıma tak etti artık.

R Rzg14 valla senin durumu ailecek takip ediyoruz.
Eşim akşamları yatarken soruyor. Noldu o bebiş doğdu mu diye. Dedim hala direniyor annesi doğurmamak için ama sancıları devam.Sormuyorum nasılsınız diye ama adım adım takipteyiz canım.
Bugün de doğurmadım yazınca seviniyoruz.

Aynen sonra gelin bizleyken yüzü gülmüyor oluyor bilmem ne oluyor acaba neden?
Boşver hiç muhattap olma evlilikte maalesef idare etmek zorunda kalıyoruz eşlerimiz için. Yoksa denecek çok laf varda
Malesef canım eşlerimiz için idare ediyoruz ama işte giden de bizden gidiyor. Kanser olacam vallahi billahi. Allah yardımcımız olsun ne diyim..
ehehe sinirlerine hakim ol canim. densiz kayinpeder nolcak iste. kaynanada yokmus ki yaninda frenlesin, oda sacmalamis durmus. bosver.
Gecmis olsun ayrica!
Sinirlerim laçkalaştı artık hakim olamıyorum be yavrum ahah :)
Çok sağol canım.

Ayyyy yerim yerimmm yeterli kuzum.zaten penye battaniye olcak pisirmemek lazim bebeleri
Çok güzellermiş canım, battaniyeye sararlar herhalde o zaman dengeleyebilir
evet mantklı aslında amaan alaydım 146452li bir hastane çıkışı rahat edeydim yine başıma iş açtım
R Rzg14 bir kat daha dimi ? içine bir çıtçıtlı ekliym madem
I ikuayko senin dediğin altlıkların belleri geniş lastikli dimi ben onlardan hep 1-3 ay almışım hahah
uzun kollu zıbınlar çok ince modalmış. bir takım tekli kaldı ona bir çıtçıtlı ekliym.
yaa kızcağımızın yenidoğan 50cm kıyafetlerinin hepsi bu kadar ay çabuk büyüyo küçük alma dediler dediler kızım hastanede çıplak kalıcak hahah gidip bi kaç yenidoğan çıtçıtlıyla tulum alayım bari.. bitmedi alışveriş yine

Normal değil canım o ne öyle kv gibi patavatsızlık yapmış. Keşke yürüyüşe çıkıyım diye kalkıp gitseydin dinlemeseydin yada lafı tıksaydın ağzına

Canım benim anne karnından çıkan yeni doğan bebe için sade kolsuz yada kısa kol ince gelir..bizle kiyaslama onları.. normalinde sen ne giyiyorsan bir kat fazlası ni giydir derler..ben sıfır kol ince bir çıt-çıt li tulum uzerine de uzun kol bir tulum giydiricem..ayrıca ağustos ayını çok sıcak sayıyorsunuz ama istanbul ve çevresinde 15 inden sonra sıcaklar duruyor artik..

cok tatlisiniz ... su tv deki sacma hint dizilerine döndük he ...
cnm ic zibin ve alt foton vardi ya. o zibinin uzerine 1 ust sart. suan cikan minnoslari gorseniz hepsini sıkı sıkı giydirmis hemsireler.

böyle bir takımım var senin dediğin de böyle mi?

Eki Görüntüle 2280176
Dolabin kapagini acma gafletinde bulundum zaten kultigin bey de ruh hastasi gibi pusuda bekliyomus hahah
Allahım şu tatlılığa bak yerim onu ben peki ya benimki tüyleri kesilincede fareye benzedi iyice karnımdan da kalkmıyo. İnş bebek olunca üstüne yatmaya çalışmaz. Sağı soluda belli olmıyo ısırıyor bide arada nasıl yalnız bırakıcam bilmiyorum

Neyse canim bi daha boyle bisey yaparsa esine ya da kayinvalideye soylersin konusmalarina dikkat etsin samimiyet samimiyet bi yere kadar

cok tatlisiniz ... su tv deki sacma hint dizilerine döndük he ...

cnm ic zibin ve alt foton vardi ya. o zibinin uzerine 1 ust sart. suan cikan minnoslari gorseniz hepsini sıkı sıkı giydirmis hemsireler.
anladım şimdii canım teşekkür ederim.

amaaann şuna bak yaa ne güzel kucağına gelmiş benimkinin umru değil göbeğim falan bebek ağlamasından kaçıyolar kediler genelde ama bebiş uyurken üstüne falan gelebilir eğer huyu varsa öyle aman dikkat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…