açıkcası hareketliyim. ama akşam uzanıyorum dinleniyorum karnımı okşayınca falan tepki verip vuruyor. bazen hıçrıkığı tutuyor. o zaman normal diyebilirim demi?
Önce boş çalıştırdık 90 derecede. (Eko kazan temizleme var benimkinde)
Sonra bebek giysisi programı vardı. 2,5 saat sürüyor ilk onda açtık baktık baş edilecek gibi değil. E zaten çamaşırlarda kirli değil.Tozu gitsin diye yıkıyoruz. 45 dakikalık günlük bir programda 30 derecede yıkadık çamaşırlarını.
Uzun programlarda başa çıkılmadı.
Sonra bebek giysisi programı vardı. 2,5 saat sürüyor ilk onda açtık baktık baş edilecek gibi değil. E zaten çamaşırlarda kirli değil.Tozu gitsin diye yıkıyoruz. 45 dakikalık günlük bir programda 30 derecede yıkadık çamaşırlarını.
O fotoğrafını attığın kruvaze (üst üste geçen) ince badiler göbeği düşene kadar içine giydiriliyor. Onun üstüne bi badi daha giydirmek gerekir. Altında ise bez olacağı için direk alt giydirilebilir. Göbeği düşene kadar kafadan geçen çıtçıtlı badiler tavsiye edilmiyor. Ben 10'lu hastane çıkışı aldım 1 tane,1 tane de annem almıştı. Artı olarak Annem 2 li bu iç kruvaze badiden almış. Civil'de satılıyor. 4 tane oldu. Max 10 güne kadar göbek düşüyor zaten. 4 ü ile idare ederiz diye düşünüyorum. Elimizde bile yıkarız biz onları su kaynatıp hemencecik kurur.Göbek düştükten sonra da E-bebekten aldığımız çıtçıtlı badilere geçeceğim. Zaten kızlar bol bol alın onlardan diye yazmışlardı öncesinde. Ben de1-3 aylık aldım ağırlıklı olarak. Hemen büyüyor dediler.
tamamdır canım sağol :) ben de ilk alttan çıtçıtlı almayı düşünüyodum göbek bağı aklıma geldi bi de daha rahat giydirilir diye düşündüm ebebekten aldım 2li. bi 2li daha alıcam. ben de ağırlıklı 1-3 ay aldım bi tek bu fotoğraftakiler yenidoğan. başka yok:)
benim anti alerjik prg 60derecede yıkadığı için onda yıkamadım. normal günlük kullandığım bir programda 30derece ekstra durulama seçerek yıkadım. 45dk fln sürüyodu o. pamuklu ve alerjik programların kaç dk kaç derecede yıkıyor ona göre seç. 60ta fln yıkama çamaşırlar bozulmasın. bir de öncesinde boş çalıştır deterjan gözünü de yıkayıp temizle canım
O alerji o kadar uzun sürüyor ki. Kilavuzdan dakikasina bak istersen. 2 makina öyle yikadim bitmedi resmen.
Sonra kisada attim. Zaten azcik deterjan koydum sicak suda açıp, ne deterjan kokusu var ne kalıntısı. Dalan zeytinyagli granül.
benim anti alerjik prg 60derecede yıkadığı için onda yıkamadım. normal günlük kullandığım bir programda 30derece ekstra durulama seçerek yıkadım. 45dk fln sürüyodu o. pamuklu ve alerjik programların kaç dk kaç derecede yıkıyor ona göre seç. 60ta fln yıkama çamaşırlar bozulmasın. bir de öncesinde boş çalıştır deterjan gözünü de yıkayıp temizle canım
emzirme hemsirelerinden birini yakalarsam sjzler icin meme ucu kremi meselesini soracagim. oglumda 7.ci ay bitti kullanmaya basladim. emzirirken hic yaram olmamisti cok sukur.
Kizlar ben yine de duramadim bu sivinin akibeti nedir diye devlete gittim... Bebegin suyunda bi azalma yokmus fajat peynir kesigi gbi akinti da var deyince muayne edildim mantar enfeksiyonuymus... Asiri sicaklarda nemli kalmasi vs bunlar hep etkiliyomus... Beni gebe okuluna yonlendirdi 3 haftalik iyi biseye de vesile oldu.. sukur ki bebek iyi... Artik devamli ruyamda oglumla kavusuyorum opup kokluyorum Allah im nolur benle birlikte tum anneleri saglikla kavustur bebeklerine aşk mi desem delirmek mi tapmak mi bi degisik duygular karmasalar giysilerini koklarken aglamalar kafalar kafalar
Kızlar bnm göğüsler sürekli akıyor göğüs pedi kullanıyorum takmayı pedi unuttugumda kiyafetimden cikiyor ıslak ıslak hiç sevmem normal mi bu kez çok akması ins erken doğumu fln tetiklemez bugün kasiklarimda da hafiften hafiften ağrılar var ve bugün daha da fazla altı gibi göğüslerim yarın kontrolüm var doktora soracağım ins problem yoktur
Kızlar bnm göğüsler sürekli akıyor göğüs pedi kullanıyorum takmayı pedi unuttugumda kiyafetimden cikiyor ıslak ıslak hiç sevmem normal mi bu kez çok akması ins erken doğumu fln tetiklemez bugün kasiklarimda da hafiften hafiften ağrılar var ve bugün daha da fazla altı gibi göğüslerim yarın kontrolüm var doktora soracağım ins problem yoktur