2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kiz ama gitmeyince de skinti buyuyo bu mantar mesela rahatsiz etmeye baslamisti riske atmak istemiyorum

Geçmiş olsun canım.. Kaşıntı falan oluyor muydu mantar belirtisi olarak genelde o da oluyor da.. İyi ki gitmişsin o zaman ya
Onu da sordum kasinti ille olmasi gerekmiyomus bu peynir kesigi gibi geliyo ya nasil diim sabun kalintisi gbi o iste mantardanmis ve su gelmesi

Canim o benim canımı sıktı deterjan gözü çıkmıyor bir türlü içi deterjan kalintisi dolu bezle falan sileceğim artık annemin ne güzel çıkıp yikaniyordu
Yumusatici kisminin ustundeki renkli parcada bir yuvarlak var, ona basmak gerekiyor. Benimki de cok zor çıktı ama ilk defa cikardim. En son dellenip asildim zaten.
yesinler bornozunu onun bende ogluma almistim annemler dalga gecti benimle ☹
Ah bu anneler. Benimki de bir hallerde yine. Delirtecek kesin.
Ooo analık hormonlari fazlaca yuklenmis sana minnos anne
Açıkçası şu anda onu dusunmenin bize bir faydasi yok. Cozemeyecegimiz sorunlarla ugrasmak moral bozmaktan baska bir ise yaramiyor. Ne cikarsa bahtimiza.
Benim de ilk gebelik, yaş 38, en dandik yumurtalara kaldı kesin oğlan emmeee yapacak bisi yok. Bi çıksın dışarı, zamanla anlar ona göre de onlemimizi alırız.

Ewet hormonlar bugun costu

Leydis
English home dan bu arkadasi aldım, bizim pikelerimiz gibi sert değil, yumuşacık. İsteyen varsa bi baksin. İnce de

Ben annemin karninda asiri hareket edermisim mesela hic durmazmisimnkardrsim ise annem bu cocuk niye hoc hareket etmiyo diye hep telaslanirmis bazen unuturdum diyo hamile oldugumu... Ve gercekten kardesim simdide hareket etmeyi hic sevmez ben de evin icinde duramam durunca da altininustune getiririm temizlik vs

Bir de kuvveti azalan var mi benim gibi? Normalde tasiyabildigim yukler zorlar oldu. Kızların tuvaletini bosaltayim dedim kaldiramadim. Oyle citkirildim bi insan da değilim.

Yine camlara ve perdelere sardim. Evi bok goturuyo dedim yapalim birlikte dedi ben şok du bakalim 2023te temizlemeye baslariz bence

Kuvvet mi kalır ya 7 24 göbek taşıyoz enerji kalmıyor bende valla uf.. Temizlik temizlik bir kısır döngü hadi kolay gelsin teklif etmesi bile bişeydir

Spyle diim caydanligin ustunu tutarken dahii kolum agriyo oyle bi gucsuzluk hem de bence bizde bisey eksik bi vitamin

Şimdiden hayırlı olsun cnm..çok güzel.. Bizim birde sünnet olayımız olacağından sunette boyle bisey dagiticam bende allah nasip ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…