2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yesinler bornozunu onun bende ogluma almistim annemler dalga gecti benimle ☹
Niyee ki gayet güzel takım bu zaten normal havlusu da var içinde başta onu kullanıcam sonra bornoz Bence çok tatlısı olur böyle herseye heves ediyormuşuz gibi görünüyor olabilir çünkü görmemişin çocuğu olucak kısmet olursa

Gençler güç azalmasi.ayak.el.uyusmasi esya düşürme cis tutamama hapsurunca daha sayiyi mi iyice.yaslandim sanki
Küllerinden doğacan sonra merak etme dinç çalışkan hamarat bir anne olarak etrafta koşturunca bebiş ten sonra içindeki potansiyelin gücüne inanamicaksın az kaldı inşallah

Gençler güç azalmasi.ayak.el.uyusmasi esya düşürme cis tutamama hapsurunca daha sayiyi mi iyice.yaslandim sanki
Cıs tutamama kotu ya yuruyemıyorum fazla yurusem esıme dıyorum gıdelım hemen cocuk ne oldu dıyor dıycem artık tutamıyorum tutamıyorum. Esım dıyor bebegın ustune duscen her yerde takılıyorum bır kaldırıma

Biz de yürüsek beraber mesela çocuklarla alıp başını gidiyor onlar beni de bekleyin diye çağırıyorum ikide bir onları gidemiyorum ya bildiğin tın tın tın yani kaplumbağa

Kiz ama gitmeyince de skinti buyuyo bu mantar mesela rahatsiz etmeye baslamisti riske atmak istemiyorum
Geçmiş olsun canım banada mantar dedi fitil vermişti hala alıncak eczaneden çok berbat bişey ya hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor yapışık yapışık

Ya bi git yaslandim diyor, 85li miydin sen kacliydin da yaslandin? udg06 ve biz olelim o zaman
Ben de nelere heves ediyorum da pinti gönlümden Allah razı olsun, hic aldırmıyor (diyip diyip sürekli bisi almam)

Ya o havlu takimi kimindi? Cok guzel diycektim diyemedim içimde kaldı.

Geçmiş olsun canım banada mantar dedi fitil vermişti hala alıncak eczaneden çok berbat bişey ya hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor yapışık yapışık
Dogru eczaneye! Mantar vs gibi hastalıklar tedavi gerektirir. Kizdiriyorsunuz beni (buraya isaret parmagi sallama ikonu gelecek de bulamadim)

Kızlar mevlutu ne zaman yapacaksınız alışverişleri bile yapılmış

Anneler elinde ve ayaklarında özellikle sabahları uyuşma olan var mi
Ben varimmm.ayaklarim zaten davul birdeustune karıncalanma ve uyusma da ekleniyor bazen...hatta dun ilk defa ellerim de de oldu hem şişme hem uyuşma ciddi tedirgin oldum..ama iki gün önce dr normal sıcaklardan dedi

Şimdiden hayırlı olsun cnm..çok güzel.. Bizim birde sünnet olayımız olacağından sunette boyle bisey dagiticam bende allah nasip ederse..
Sağol tatlım evet erkek olunca sünnet telaşı da oluyor o da çok güzell ya allah yardımcımız olsun bi şekilde oluyor çok şükür

Tatlım espri ile karışık yazmssn ama yine de hiç dile getirip böyle şeyler aklına getirme.
En sağlıklı yumurtalarmzdn oluşuyor bu sıpalar zaten.
Bir de özel eğitimde idarecydm ben ve orda gordgm çocukların anneleri 35 yaş üzeri nerdeyse yoktu yani yaşla yumurta kalitesi etkilenmyr hiç merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…