2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çiçekli desenli olanı diyorsan benim di bebek
Dogru eczaneye! Mantar vs gibi hastalıklar tedavi gerektirir. Kizdiriyorsunuz beni (buraya isaret parmagi sallama ikonu gelecek de bulamadim)
Üşengeçlikte sınır tanımıyorum
Akşam Kociş alıcak nöbetçi eczane bulup artık oda çemkirdi telefon da azcık

38 senede bir yumurta kullanmisim zaten, onu da dandik caktiysa bunyem parcalarim o bunyeyi zaten kirk yilda bi isimiz düştü kendisine ahah

Kuvvet bende de azaldı. Normal cantamı bile taşıyamıyorum bazen. Sagolsun eşimin cantası oldu resmen. Temizlik diye bi basliyorum bir oda süpür sil sanki bütün evi yapmışım gibi yoruluyorum

ah bu annem beni delirtecek birgün.. bence de cok tatli kesesi bile vardi icinde hele terlikleri beni benden aldi.. tabi annem bebek bununla kurulanmaz deyip ince tulbent tarzi bisey aldi kenarlarina da oya yapti. beybi boy`um bornozunu giyip keyif yapamayacakti ama anane engeline takildi.

Kızlar ben bu iki ürünü almayı düşünüyoruz yüksek fiyatlar vermek bana mantıklı gelmiyo aynı işlevş görüyorlar sonuçta kullanıpta memnun kalan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20190619_175736_com.pozitron.hepsiburada.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20190619_175726_com.pozitron.hepsiburada.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 34
Annen doğru demiş canım bende öyle yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…