2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mavi olan yuvarlaga bastım cıktı cok teşekkür ederim

Ben hep büyük giyiyormusum demek, pijamalarim falan oluyor. Disarda zaten fiks kiyafetlerim, onlara giremem. Bin yıllık sort var su anda üstümde, gobegimin altinda tutuyorum. Sanki crops giyen insanim, tisortlerim hep göbek açık tutup gogus altima sıkıştırıyorum. Öyle degisik bir moda anlayışım oldu

Bu arada kayinvalidem sancin gelince hemen bana haber verirsin dedi, eyvah dedim icimden. Ben pek dinle vs ilgili degilim diye soylemek istemedi herhalde, aha dedim sende de o ottan mi var varmis. Suya koyacakmis hemen. Bazisinda tutmus bazısında tutmamış. Otumu da buldum yani sonuçta böyle şeyler inancla, enerjiyle ilgili, neye inanirsan o olur. Belki işe yarar bende.

Kızlar bir sorum olacak. Göğüs kalkanı almak istiyorum herkes yara olmaması için kesin alın diyor. Bu ikisi arasında kaldım. Aventi bilmeyen yoktur herhalde. Sizce diğeri de iş görür mü?

Inş yarar ise kolay olur doğumun bn de aynı hala aynı giyiyorum normal de de salaş gittiğimden sanırım :)

selammmm. ben iyiyim dogurmadim . kismet olursa 32 haftam dolunca ki bu cumartesi cikma ihtimalim yuksekmis. olaki 34 haftayi evde tamamlayabilirsem sezeryani planlayacakmis doktor. her halukarda erken dogum yapacagim...

simdik hemsireyi yakaladim.. notlari yazayim..

1) bebek icin 4 tane zibinli takim olsa yeterli.
2) ince ve penye battaniye gerekli.
3) anne kendi alt bedeninin 1 no ustunde kulot bez alirsa iyi olur. dogum sonrasi odem oluyor.
4) meme ucundaki sarilik kolostrummus. yani bebek icin en kiymetli agiz sutu. meme ucu kremine basla ama sakin masaj vs yapma. dogumu tetikler. sur birak..

benim kuzum premature olacak ama ekstra premature bezi yada kiyafeti alma. biraz buyuk olur aldiklarin. cabuk buyuyorlar dedi.

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ❤ ben yatmaya devam ediyorum. Mecburen kalkıp yemek yapıyorum ama geri kalan tüm işleri eşim yapıyor işten gelince. (Bulaşıkları kaldırmak yani )
Benim 2 ablam var onlardan faydalanicam. Biri emzirme yastığı ve oyun halısı verdi. Diğeri süt sağma makinası, göğüs kalkanları, gümüş kapakları vericek. Bi de küçük ablamin şuan 5 aylık oğlu var. Ondan küçülen bütün kiyafetleri yikayip bana getiriyo sağolsun. Bana organik sepet hazırlicakmış küçük ablam. Içinde en sagliklilarindan bebek için sampuandan tutun mamadan deterjandan ve bmm için göğüs yara kremi, süt arttırıcı çaylar falan filan baya planları var. Heycanla bekliyorum ❤❤❤
Erken doğum riskinden hic bi hazırlığımı planımı yapamadım full yatıyorum ama Allah razı olsun aile en büyük miras gerçekten ❤❤❤

Kızlar iyi akşamlar. Migrosa gittik bebek şampuanlarına bakındık kocam bunu görünce aldı direk ama kendi için hahahhaha bebek içinse içinde katkı maddesi yoktur dedi gülsemmi ağlasam mı bilemedim akşam gelince kullandı ev bebek gibi kokuyor

Eklentiler

• IMG_20190619_214447.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 26
Hadi otun da hazır kıyafet konusunda benim de taytlarım tişörtlerim oluyor bana azıcık göbüş alttan açık kalıyor senin deyiminle ben de rahat giyiniyorum evde hep.. Ama dışarıda giydiğim hiç bişey olmuyor yani bu göbekle nasıl olsun ki.. Tişörtü ben de sıkıştırıyorum göğüs altlarına terletmiyo

Kızlar boğazım ağrımaya başladı bir tarafi dün dondurma yedim azcik belki ondan azcik çay ictim ama geçmedi başka ne yapsam
sicak suya bal ve limon ekleyip icebilirsin.
ben oglumda hic ihtiyac duymadim cnm. yara vs sorunu yasamadim.

İyi olmana sevindim ya dikkat et hiç de kalkma zaten.. Ablalar kardeşler sağolsun valla her bi şeyden tutmuşlar insanın yükü hafifliyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…