Şimdiden bebişi mi kıskandı naptııKızlar iyi akşamlar. Migrosa gittik bebek şampuanlarına bakındık kocam bunu görünce aldı direk ama kendi için hahahhahabebek içinse içinde katkı maddesi yoktur dedi gülsemmi ağlasam mı bilemedim akşam gelince kullandı ev bebek gibi kokuyor
Birde diyorki sakın sen kullanma bak ee defne dedim o kullanabilir diyo ohhh dedim şimdiden pabucu dama atıldıŞimdiden bebişi mi kıskandı naptıı
O zaman ihtiyaç olursa alınabilecek birşey boşuna şimdiden almıyım duruma göre alayım. Pompayıda öyle düşünüyorum ihtiyaç olursa alırım diyesicak suya bal ve limon ekleyip icebilirsin.
ben oglumda hic ihtiyac duymadim cnm. yara vs sorunu yasamadim.
bence de canim. bazi seyler gerekince alinmali. hatta gogus pompasi kiralanadabilir vs...O zaman ihtiyaç olursa alınabilecek birşey boşuna şimdiden almıyım duruma göre alayım. Pompayıda öyle düşünüyorum ihtiyaç olursa alırım diye
1 yasima daha girdimLadies, bisii sorucam. Closet divider aldiniz mi? Kullanacak misiniz? Benim bebek dolabimda aski asma kismi bayagi genisti gibi, oraya divider yapayim diyorum. Tatile bi girsem bisuru is yapicam da (bal kavanozlari hazirlanacak, magnetler hazirlanacak, seker ve hediyelik kosemiz organize edilecek), bide bunu cikardim basima:) fikir olur asma kismi genis olan arkadaslarada!
Eki Görüntüle 2280472 Eki Görüntüle 2280473
Dimiii, internette bisuru kendin yapabilesin diye fikir vermisler!1 yasima daha girdimaman.tanrim.guzelmis ilk.defa gördüm
Büyük kıyafetleri yıkayıp ütüleyip kaldırma taraftarıyım durduğu yerde kokusuda gidiyor temizliğide ister istemez toz oluyor vs vsLadies, bisii sorucam. Closet divider aldiniz mi? Kullanacak misiniz? Benim bebek dolabimda aski asma kismi bayagi genisti gibi, oraya divider yapayim diyorum. Tatile bi girsem bisuru is yapicam da (bal kavanozlari hazirlanacak, magnetler hazirlanacak, seker ve hediyelik kosemiz organize edilecek), bide bunu cikardim basima:) fikir olur asma kismi genis olan arkadaslarada!
Bir de ikiz sende, ne kadar da formunda bir hanim, musait bir zamanda size yuruyecegim küçük hanimInş yarar ise kolay olur doğumun bn de aynı hala aynı giyiyorum normal de de salaş gittiğimden sanırım :)
Zibinli takim dediklerin o incecik kumas citcitsiz yandan baglamalilarsa 1 tane hastane cikisinda var, baska da yok bendeselammmm. ben iyiyim dogurmadim. kismet olursa 32 haftam dolunca ki bu cumartesi cikma ihtimalim yuksekmis. olaki 34 haftayi evde tamamlayabilirsem sezeryani planlayacakmis doktor. her halukarda erken dogum yapacagim...
simdik hemsireyi yakaladim.. notlari yazayim..
1) bebek icin 4 tane zibinli takim olsa yeterli.
2) ince ve penye battaniye gerekli.
3) anne kendi alt bedeninin 1 no ustunde kulot bez alirsa iyi olur. dogum sonrasi odem oluyor.
4) meme ucundaki sarilik kolostrummus. yani bebek icin en kiymetli agiz sutu. meme ucu kremine basla ama sakin masaj vs yapma. dogumu tetikler. sur birak..
benim kuzum premature olacak ama ekstra premature bezi yada kiyafeti alma. biraz buyuk olur aldiklarin. cabuk buyuyorlar dedi.
Disarida neredeyse hep ekipman giyiyordum, onlar üstümde degilse kot esofman falan. Yani alt giyimlerime hayatta sigamam da giremem deHadi otun da hazırkıyafet konusunda benim de taytlarım tişörtlerim oluyor bana azıcık göbüş alttan açık kalıyor senin deyiminle ben de rahat giyiniyorum evde hep.. Ama dışarıda giydiğim hiç bişey olmuyor yani bu göbekle nasıl olsun ki.. Tişörtü ben de sıkıştırıyorum göğüs altlarına terletmiyo
Bebegin odasinda aski yok, kendi dolabimda da kullanmam neredeyse. O yuzden buna gerek yok bende.Ladies, bisii sorucam. Closet divider aldiniz mi? Kullanacak misiniz? Benim bebek dolabimda aski asma kismi bayagi genisti gibi, oraya divider yapayim diyorum. Tatile bi girsem bisuru is yapicam da (bal kavanozlari hazirlanacak, magnetler hazirlanacak, seker ve hediyelik kosemiz organize edilecek), bide bunu cikardim basima:) fikir olur asma kismi genis olan arkadaslarada!
Yabanci bebek odasi videolarini izle bak daha neler var1 yasima daha girdimaman.tanrim.guzelmis ilk.defa gördüm
Aman ben oldum.yeterince hastahane çantası.izliyorum bu araBir de ikiz sende, ne kadar da formunda bir hanim, musait bir zamanda size yuruyecegim küçük hanim
Zibinli takim dediklerin o incecik kumas citcitsiz yandan baglamalilarsa 1 tane hastane cikisinda var, baska da yok bende
Disarida neredeyse hep ekipman giyiyordum, onlar üstümde degilse kot esofman falan. Yani alt giyimlerime hayatta sigamam da giremem debi hamile tayti bi hamile sortu yetti bana hamilelikte. Bi de gorumcem hamile kotu vermisti, gerci ona da giremiyorum artık
Bebegin odasinda aski yok, kendi dolabimda da kullanmam neredeyse. O yuzden buna gerek yok bende.
Yabanci bebek odasi videolarini izle bak daha neler var
İhlamur icilebiliyodu benim bildigimKızlar boğazım ağrımaya başladı bir tarafi dün dondurma yedim azcik belki ondanazcik çay ictim ama geçmedi başka ne yapsam
çeşit bilmiyorum n11 den almış Evet arkadaşım iç yatak hediye aldıCanım trendyolda 1 çeşit yatak mi var ki anlamdmnasıl hedye geldi
Link bakım bilmiyorum burda biri öneriyordu gördüm, benim yatağın aynısı dedim.Hediye ben almadimHangi yastaktı o zaman bakamamıştım bana da link verir misin cnm
Ya dediğin gibi iyice araştırır güvenilir bir çözüm bulursun inşallah.. Bebişten ayrılıp işe gitme durumunu düşünme şimdilik o zamana kadar bulursun bir yolunu içine sinecek.. Küçükken insanın içi elvermiyor bırakmaya ama çalışmak zorunda olan çok anne var burda da ama onların kendi anneleri kaynnnalrı falan oluyo bakacak geneldeBu arada kafalar karisti bende yaa.
Üst komsumuza gecen gun ‘karin bana cocugunuzu goturdugunuz kresin ismini numarasini yazabilir mi?’ diye sormustum, hatta ugrayabilirse konusuruz biraz diye rica etmistim. Aksam ustu ugradi, yari almanca yari ingilizce bide araya kattigim hollandacayla muazzam anlastik saka makakaynana dedikodusu bile yaptik valla. Cok kibar yaa bazi insanlar, buda onlardan. Bana bebegimi ben nisanda ise basladigimda (minigim ozaman 7/8 aylik olacak insallah) bir ‘gündüzannesine’ birakmami tavsiye etti. O kadinlarin 4/5 cocugu oluyomus maksimum. Kreslerde yer bulabilmen zor olacak gec kaldigini tahmin ediyorum dedi (nerdeyse bi sene var yahuuu!). Ustelik kreslerde en az 9/10 bebekli gruplar olur dedi. Bide özellestirilmis kresler varmis, onlarida arastiricam bakalim. Gunduzannesi fikrini ciddi arastiricam. Ama nebilim yabanci bi kadin ve bebegim onun evinde. Ay aklima cok takmiim vallahi uyuyamam gece. Icim sizladi birden ufacik bebisi krese birakma fikriyle. Ay noluyo annelik seyi mi yukleniyooo
Gerek varmı bilemedim desemde bence gerek yok yaa.ben o işi kafada bitiriyorum zatenLadies, bisii sorucam. Closet divider aldiniz mi? Kullanacak misiniz? Benim bebek dolabimda aski asma kismi bayagi genisti gibi, oraya divider yapayim diyorum. Tatile bi girsem bisuru is yapicam da (bal kavanozlari hazirlanacak, magnetler hazirlanacak, seker ve hediyelik kosemiz organize edilecek), bide bunu cikardim basima:) fikir olur asma kismi genis olan arkadaslarada!
Aynen böyle oldum ben
Sen gene iyisin sağa sola dönüyorsun...ben napim sadece sol tarafa yatıyorum..sola yatmaktan çürüyecek o kısım artikArkadaşlar gece uykularınız nasil ?ben hem sık uyanıyorum hem uyuyamiyorum Ve her gece aynı yine sağ,sol yani yatmaktan kalcam ağrıyo iyice zorlanıyorum Ama yerimde de durmuyorum hic
Sağlıkla sıhhatle inşallahselammmm. ben iyiyim dogurmadim. kismet olursa 32 haftam dolunca ki bu cumartesi cikma ihtimalim yuksekmis. olaki 34 haftayi evde tamamlayabilirsem sezeryani planlayacakmis doktor. her halukarda erken dogum yapacagim...
simdik hemsireyi yakaladim.. notlari yazayim..
1) bebek icin 4 tane zibinli takim olsa yeterli.
2) ince ve penye battaniye gerekli.
3) anne kendi alt bedeninin 1 no ustunde kulot bez alirsa iyi olur. dogum sonrasi odem oluyor.
4) meme ucundaki sarilik kolostrummus. yani bebek icin en kiymetli agiz sutu. meme ucu kremine basla ama sakin masaj vs yapma. dogumu tetikler. sur birak..
benim kuzum premature olacak ama ekstra premature bezi yada kiyafeti alma. biraz buyuk olur aldiklarin. cabuk buyuyorlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?