2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar gece uykularınız nasil ?ben hem sık uyanıyorum hem uyuyamiyorum Ve her gece aynı yine sağ,sol yani yatmaktan kalcam ağrıyo iyice zorlanıyorum Ama yerimde de durmuyorum hic
Uygun pozisyonu bulunca sabaha kadar uyuyabiliyorum ama o pozisyonu bulmak 1 saatimi alıyor

Arkadaşlar gece uykularınız nasil ?ben hem sık uyanıyorum hem uyuyamiyorum Ve her gece aynı yine sağ,sol yani yatmaktan kalcam ağrıyo iyice zorlanıyorum Ama yerimde de durmuyorum hic
Bende bende
Hatta kesin 2-3saat geçmiştir diyorum sadece yarim saat geçmiş oluyor

Anamm 87 yılını net hatırlıyorum ben. Okumayı bile biliyordum. Ah bu gençler böyle konuşurlar bazen sen bakma azizim. Biz de hiç fena değiliz aralarında biz yaşlıyız demeyelim. ( gerçi ben çok diyorum tutamıyorum ama sen deme neticede benden küçüksün)

Ben en çok sirt ustu rahat ediyorum ama yine de sola doğru yatmaya calisiyorum cokca

Bu hormonlar çok acayip gerçekten bi anda sinir krizi geçiriyorum sanki. Aşırı terledim sıcak bastı evde eşim ve kardeşim vardı ikisine de bi sürü laf sayıp duşa girdim. Sonra odaya döndüm eşim ben yatıyorum dedi gitti kardeşimde kalkmıyo o sinirle onu da kovdum paketledim şimdi yataktayım ama uyuyamıyorum. Çocuğu da kovduğuma pişman oldum vicdanım sizliyo offffff

Ben en çok sirt ustu rahat ediyorum ama yine de sola doğru yatmaya calisiyorum cokca
Sirt üstü normalde hiç uyuyamam...ama şuan tek rahat ettiğim pozisyon o ama iste öyle de yatma diyor dr..uyku arasında döndüğüm oluyor muhakkak ama sola yatıyorum hep

Tsk ederim ama bn bildiğiniz kızlardan dglm

Ay oh be yalnız değilim bu pişik artı tahriş meselesi yüzünden bende aynı moda akımındayım bugün kendime kızdım hale bak ne saçma diye ama bu da hamile alametiymiş

Ben sadece arada tuvalete kalkınca uyanıyorum, onun dışında pek bir sıkıntım yok. Ama bugün çok gezdim belim çok ağrıyor şimdi, bakalım gece nasıl geçecek

Sorma sorma okuma yazma ben tenise başlayıp bırakmıştım bile o kadar eski zaman
Tsk ederim ama bn bildiğiniz kızlardan dglm
A aaaa
İlk defa bir kadın tarafindan reddedildim
Ay oh be yalnız değilim bu pişik artı tahriş meselesi yüzünden bende aynı moda akımındayım bugün kendime kızdım hale bak ne saçma diye ama bu da hamile alametiymiş
Değişik bi giyim tarzi ama icten yanmali motorlara döndük anacim

Kızlar boğazım ağrımaya başladı bir tarafi dün dondurma yedim azcik belki ondan azcik çay ictim ama geçmedi başka ne yapsam
Canımm aman dikkat et içebileceğin çaylara bak bol limonla iç. Benimde tam olacak gibiydi aynı senin gibi dondurmadan sonra. 2gün içtim sürekli sabah öğle akşam geçti yumuşattı boğazamı

Bugün hiç durmadi. Kıpır da kıpır. Disardan da gorunecek sekilde ani hareketler falan. Doping mi aldı bu cocuk? Az hareket dertse çok harekette de bir düşünmeli miyiz?

R Rzg14 farkindaysan nst 100 lere alıştık, artık bisi demiyoruz. 110 falan yapsin da heyecanlanalim
Bu hafta çıkarsın umarım. Evini cok ozlemissindir.

Ben yuzustu haric hicbi pozisyonda rhat yatamiyorum o yuzsen can cekisiyorum suan uykum var ama uyuyamiyorum
Ben hala yüzüstü yatıyorum canım tek bacağımı kendime çekiyorum bu sayede yan tarafımın üstüne yatmış oluyorum karnıma değilde. ( her gece çocuğu eziyorum kesin) Uyuyamıyorum napıyım

Canımm aman dikkat et içebileceğin çaylara bak bol limonla iç. Benimde tam olacak gibiydi aynı senin gibi dondurmadan sonra. 2gün içtim sürekli sabah öğle akşam geçti yumuşattı boğazamı
Canım boğazım.tahrisken limon daha azdirmaz mi acaba emin olamadm eşim zencefil kaynattı ictim ama hala aynı sakız çiğnemeye calsyrm birde

İnanmazsiniz yatak odası ışığı takıldı. Pervanesini actim yatacagim. İnşallah carpilmam bu bir. İnşallah serin serin yatarim bu iki.
Nemden ölüyor yatak odası
Benim evde beter kedilerden dolayı cam açamıyoruz yanıyor evin içi en kısa sürede korumalı sineklik taktirmak şart. Bişi olmaz olsa bana olurdu duştan çıkıp pervanenin önüne geçiyorum hala ölmedim ahahah pervanesiz hayat düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…