Yatakta dönerken kemigim aciyor diyordum ya, simdi kalktım yururken de aciyor. Cati acilmasi dedikleri sey herhalde. Senin kemik mi et mi aciyan?uyuyamayan kizlar merabalar.
ikibucuk saattir yatakta aglarla uflarla yari baygin yari uyanik donup duruyorum. kasiklarimda fena bi agri var, sol kasigim ozellikle devamli sizliyor, ve arada bicak bi keskin bi agri giriyor.
sanci desem degil, ne oldugunu anlamadim.
kalkip iceri gectim bu agrinin gececegi yok. minigim icerden ufak ufak tekmeliyo bide, noldu birden anlamadim. aksam 9 civari bi enerji geldi, gunduz yapamadigim temizligi yapip tum evi supurdum ve paspasladim. o mu fazla geldi diicem, sanmiyorum.
sabah ofisi arayip hasta kalmayi dusunuyorum, daha da onemlisi doktorumu arayip bi ugriicam. bi nst ye baglar diye saniyorum.
Belki yorulmuşsundur canım anlamadan artık iyice ağırlaştık benimkide uyutmuyor kalktım yan odaya geçtim bakınıyorum öyle sabah maaf olcam uykum var ama rahat yatamıyorum. Ama sen yarın doktora git genede imkanın varsa. Birde doktor bu saatten sonra ağrıların olabilir demişti banada ara ara adet sancısı gibi geliyor gidiyoruyuyamayan kizlar merabalar.
ikibucuk saattir yatakta aglarla uflarla yari baygin yari uyanik donup duruyorum. kasiklarimda fena bi agri var, sol kasigim ozellikle devamli sizliyor, ve arada bicak bi keskin bi agri giriyor.
kalkip iceri gectim bu agrinin gececegi yok. minigim icerden ufak ufak tekmeliyo bide, noldu birden anlamadim. aksam 9 civari bi enerji geldi, gunduz yapamadigim temizligi yapip tum evi supurdum ve paspasladim. o mu fazla geldi diicem, sanmiyorum.
sabah ofisi arayip hasta kalmayi dusunuyorum, daha da onemlisi doktorumu arayip bi ugriicam. bi nst ye baglar diye saniyorum.
haklisin canim. elbette kramplar gelip gidiyo hep, ama bu kac saattir gecmedi, iyi bi his vermedi ayrica bana. o yuzden icim rahat etmedi..hayirlisi bakalim bu gece de bi sekilde gecer herhalde senin icinde benim icindeBelki yorulmuşsundur canım anlamadan artık iyice ağırlaştık benimkide uyutmuyor kalktım yan odaya geçtim bakınıyorum öyle sabah maaf olcam uykum var ama rahat yatamıyorum. Ama sen yarın doktora git genede imkanın varsa. Birde doktor bu saatten sonra ağrıların olabilir demişti banada ara ara adet sancısı gibi geliyor gidiyor
Ahh ahh ne geceler geçicek hayırlısı ilehaklisin canim. elbette kramplar gelip gidiyo hep, ama bu kac saattir gecmedi, iyi bi his vermedi ayrica bana. o yuzden icim rahat etmedi..hayirlisi bakalim bu gece de bi sekilde gecer herhalde senin icinde benim icinde
Kızlar ben bu iki ürünü almayı düşünüyoruz yüksek fiyatlar vermek bana mantıklı gelmiyo aynı işlevş görüyorlar sonuçta kullanıpta memnun kalan var mı
cnm ic-dis zibin diye takimlar var.Bir de ikiz sende, ne kadar da formunda bir hanim, musait bir zamanda size yuruyecegim küçük hanim ❤
Zibinli takim dediklerin o incecik kumas citcitsiz yandan baglamalilarsa 1 tane hastane cikisinda var, baska da yok bende
Disarida neredeyse hep ekipman giyiyordum, onlar üstümde degilse kot esofman falan. Yani alt giyimlerime hayatta sigamam da giremem debi hamile tayti bi hamile sortu yetti bana hamilelikte. Bi de gorumcem hamile kotu vermisti, gerci ona da giremiyorum artık
Bebegin odasinda aski yok, kendi dolabimda da kullanmam neredeyse. O yuzden buna gerek yok bende.
Yabanci bebek odasi videolarini izle bak daha neler var
amin cnm. 34 te dogarsa kuvez ihtimlai kaliyorSağlıkla sıhhatle inşallahAllah yardımcın olsun.. Erken bile olsa inşallah durumu çok iyi olur herşey yolunda gider kuveze hiç bieşye gerek kalmaz..
he he. cok yaslisim hem de nasjl. gorduk iste seni.citir ve naif annesin sen. iyi ki o gun bulustuk. yoksa bir daha imkanim olmayacakmis benim.Anamm 87 yılını net hatırlıyorum ben. Okumayı bile biliyordum. Ah bu gençler böyle konuşurlar bazen sen bakma azizim. Biz de hiç fena değiliz aralarındabiz yaşlıyız demeyelim. ( gerçi ben çok diyorum tutamıyorum ama sen deme neticede benden küçüksün❤ )
cnm ikimiz biraz ekstra durum yasiyoruz. tamam gebelik hormonu meselesi var ama ikimiz de bir de erken dogumun stresi var. cevre de biraz idare edecek artik.Bu hormonlar çok acayip gerçekten bi anda sinir krizi geçiriyorum sanki. Aşırı terledim sıcak bastı evde eşim ve kardeşim vardı ikisine de bi sürü laf sayıp duşa girdim. Sonra odaya döndüm eşim ben yatıyorum dedi gitti kardeşimde kalkmıyo o sinirle onu da kovdum paketledim şimdi yataktayım ama uyuyamıyorum. Çocuğu da kovduğuma pişman oldum vicdanım sizliyo offffff
100 nedir yahuuuuu elimin kiri. sanci mi o yaBugün hiç durmadi. Kıpır da kıpır. Disardan da gorunecek sekilde ani hareketler falan. Doping mi aldı bu cocuk? Az hareket dertse çok harekette de bir düşünmeli miyiz?
R Rzg14 farkindaysan nst 100 lere alıştık, artık bisi demiyoruz. 110 falan yapsin da heyecanlanalim
Bu hafta çıkarsın umarım. Evini cok ozlemissindir.
cnm asiri yormussun kendini..sana normal gelse de artik bu kadar cok iş yapmamalisin.uyuyamayan kizlar merabalar.
Kızlar bir sorum olacak. Göğüs kalkanı almak istiyorum herkes yara olmaması için kesin alın diyor. Bu ikisi arasında kaldım. Aventi bilmeyen yoktur herhalde. Sizce diğeri de iş görür mü?
Eki Görüntüle 2280464 Eki Görüntüle 2280465
Aynı mantık. Avent yıllardır var, o yüzden memnuniyet yorumları daha fazladır tabi. Ben avent kullandım alırken mycey yoktu yeni çıkmış olmalı.Evet bunun markalarinda benim de kafam karisiyo ama e bebek te herkes philipsten memnun kalmis
gunaydin cnm. 34 bitirse alacaklarmis. 36 hayal yaniGünaydın beybiler❤ eşimi işe uğurladım yatıyorum şimdi. Her gün sabah bu saatte bnm oğluş kıpır kıpır dolaniyo demek ki doğunca da bu saatlerde uyanik olacak diye düşünüyorum
R Rzg14 ahhh cnmmm inşallah 36lari 37leri görürsün ama tabi sağlıkla telaşsız ve evinde. Allah sabır versin sana. Dediğin gibi stresimiz ekstra belki de ondan bu kadar gergin ve sinirliyim...
sende deseydin ya ben kullanayim bebek senin değil benim içimde diyeBirde diyorki sakın sen kullanma bak ee defne dedim o kullanabilir diyo ohhh dedim şimdiden pabucu dama atıldı❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?