2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
uyuyamayan kizlar merabalar.
ikibucuk saattir yatakta aglarla uflarla yari baygin yari uyanik donup duruyorum. kasiklarimda fena bi agri var, sol kasigim ozellikle devamli sizliyor, ve arada bicak bi keskin bi agri giriyor.
sanci desem degil, ne oldugunu anlamadim.

kalkip iceri gectim bu agrinin gececegi yok. minigim icerden ufak ufak tekmeliyo bide, noldu birden anlamadim. aksam 9 civari bi enerji geldi, gunduz yapamadigim temizligi yapip tum evi supurdum ve paspasladim. o mu fazla geldi diicem, sanmiyorum.
sabah ofisi arayip hasta kalmayi dusunuyorum, daha da onemlisi doktorumu arayip bi ugriicam. bi nst ye baglar diye saniyorum.

Yatakta dönerken kemigim aciyor diyordum ya, simdi kalktım yururken de aciyor. Cati acilmasi dedikleri sey herhalde. Senin kemik mi et mi aciyan?

Belki yorulmuşsundur canım anlamadan artık iyice ağırlaştık benimkide uyutmuyor kalktım yan odaya geçtim bakınıyorum öyle sabah maaf olcam uykum var ama rahat yatamıyorum. Ama sen yarın doktora git genede imkanın varsa. Birde doktor bu saatten sonra ağrıların olabilir demişti banada ara ara adet sancısı gibi geliyor gidiyor

haklisin canim. elbette kramplar gelip gidiyo hep, ama bu kac saattir gecmedi, iyi bi his vermedi ayrica bana. o yuzden icim rahat etmedi..hayirlisi bakalim bu gece de bi sekilde gecer herhalde senin icinde benim icinde

haklisin canim. elbette kramplar gelip gidiyo hep, ama bu kac saattir gecmedi, iyi bi his vermedi ayrica bana. o yuzden icim rahat etmedi..hayirlisi bakalim bu gece de bi sekilde gecer herhalde senin icinde benim icinde
Ahh ahh ne geceler geçicek hayırlısı ile yarın git muhakkak o zaman haberdar et bizide ama önemli bir şey olduğunu sanmıyorum için rahat etsin. Baba olmak ne hoş fosur fosur uyuyor

Kızlar ben bu iki ürünü almayı düşünüyoruz yüksek fiyatlar vermek bana mantıklı gelmiyo aynı işlevş görüyorlar sonuçta kullanıpta memnun kalan var mı

Ben oğlumda bunlardan almıştım. Ama bir işe bile yaramadı. Bebiş zaten güçsüz, memeyi zor ağzına alıp zor çekiyor. Arada bunlar olunca hiç yapamıyor.
Bu arada ben ayva çekirdeği jeli ve lansinoh kullandım. Bana fayda etmedi. Kişiye göre değişiyor ürünlerin faydası. Kanama olunca cerrah a gittim. O zamanın parası 5liralık bepanten krem önerdi. 2 günde iyileşti. Ama emzirme öncesi gögüs yıkanmalı.

cnm ic-dis zibin diye takimlar var.
bendekiler de ic-dis zibin. patikli alt. sapka ve eldiven takim. set yani. ilk aldigim zaman yazmistim foto atmistim. bunlar elim ayagim olmustu diye.
sen bulabilirsen ic-dis zibin al. evdeki takimlarinin patik altiyla vs ile birlestirir kullanirsin.

Sağlıkla sıhhatle inşallah Allah yardımcın olsun.. Erken bile olsa inşallah durumu çok iyi olur herşey yolunda gider kuveze hiç bieşye gerek kalmaz..
amin cnm. 34 te dogarsa kuvez ihtimlai kaliyor
bazen 33 te olanlari bile annenin yanina veriyorlarmis.
he he. cok yaslisim hem de nasjl. gorduk iste seni.citir ve naif annesin sen. iyi ki o gun bulustuk. yoksa bir daha imkanim olmayacakmis benim.
cnm ikimiz biraz ekstra durum yasiyoruz. tamam gebelik hormonu meselesi var ama ikimiz de bir de erken dogumun stresi var. cevre de biraz idare edecek artik.

100 nedir yahuuuuu elimin kiri. sanci mi o ya ... ilk sancilariniz ciktiginda beni hatirlayin .. hala sanci devam bi de ha. bitmediler de dr da alisti. daha yapacak bisi kalmadi dedi.
evimi ozledim cnm ama en cok oglumu. onunla sarilip uyumayi, evde olmayi. cok ozledim cokkkkk.
sabah sabahda karin ve kasik agrisiyla uyandim. allah vere de benim velet bir supriz cikarmasa ..
cnm asiri yormussun kendini..sana normal gelse de artik bu kadar cok iş yapmamalisin.

Evet bunun markalarinda benim de kafam karisiyo ama e bebek te herkes philipsten memnun kalmis
Aynı mantık. Avent yıllardır var, o yüzden memnuniyet yorumları daha fazladır tabi. Ben avent kullandım alırken mycey yoktu yeni çıkmış olmalı.
Mycey de iş görür yani, çok para vermeye gerek yok. İnşaallah kimse yara sorunu yaşamaz, feci birşey

Günaydın beybiler❤ eşimi işe uğurladım yatıyorum şimdi. Her gün sabah bu saatte bnm oğluş kıpır kıpır dolaniyo demek ki doğunca da bu saatlerde uyanik olacak diye düşünüyorum

R Rzg14 ahhh cnmmm inşallah 36lari 37leri görürsün ama tabi sağlıkla telaşsız ve evinde. Allah sabır versin sana. Dediğin gibi stresimiz ekstra belki de ondan bu kadar gergin ve sinirliyim...

gunaydin cnm. 34 bitirse alacaklarmis. 36 hayal yani .
nst deyim suan.60-80-40 gidiyor bakalim

Gunaayydiinn guzel anneler ❤
Bugün görüş günümüz 3 hafta oldu umarım bugn yüzünü gösterir benim zilli kızım
Dün sizlerin tavsiyesiyle hastane icin bir kat daha zıbın ve tulum aldim kiyafet faslı bitti cok şükür

Avm gezdik bikac magaza esime biseyler de baktik ama eve kendimi zor attim. Cok zor artik ayakta uzun sure kalmak belim bacaklarim ayaklarim koptu.karnim kasildi.
Dun konuşulmuş yazacak firsatim olmadi. ben de elimden surekli biseyler dusuruyorum (kufurbaz oldum dustukce sinirleniyorum) dengemi zor sagliyorum bikac kez dusme tehlikesi atlattim.. Dk basi cise gidiyorum bebis hareket ettiginde cisimi tutamicak gibi oluyorum acayip akintim var ustune bi de terliyorum camasir degismekten helak oldum dizlerim agriyorr sanirim agirliktan tirtladi onlar da. Ve kollarim baya gucsuzlesti.
bir de bir anda nedenini bilmedigim bir sinir bir öfke geliyor icimden neye patlayacagimi sasiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…