2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun canım ya.. Durumun nasıl şimdi

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.. Öksürük için pekmez ve karabiber karıştırıp bi tatlı kaşığı alabilirsin o da iyi geliyor.. Öksürünce karın geriliyor ya benimki daha küçükken öksürüyordum bıçak saplanıyordu sanki çok iyi anlıyorum seni.. Ama kasılma konusunda endişe etme hepimiz yaşıyoruz onu benim de çok oluyo gün içinde düzenli bi şekilde gelmedikçe korkma inşallah

Canım geçmiş olsun benimde karnım aynı senin gibi taş gibi iki gündür ama nst de bende birşey çıkmadı gayet iyi dedi. sanırım anlık birşey bu. birde doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar hep kendilerini riske atmamak adına. bence başka bir doktora daha git bir baktır için rahat etsin devletten falan al randevu bir bak

Allah kolaylik versin gercekten kolay degildir yani tahmin edebiliyorum

Çatı muayenesi nasıl bişey?
vajinal bakiliyor. ama 1 parmakla degil. birkac parmagiyla ayni anda. yan vajina kemiklerine iceriden bastiriyor vs. ayni gunde lekelenmeye sebep oluyor

Benim geçen gün dr yaşadığım çatı muayenesimiydi yoksa
yok degil.cnm. o sadece parmagi ile bir bakip cekmisti di mi.. oysa degil ki bu haftada yapmaz dogumu tetikledigi icin.

günaydın kızlar;
dün çok zordu benim için göbeğim sürekli taş gibi ayaklarım şiş ağrıyor nefes almakta zorlanıyorum her yer havasız geliyor. bu sabah uyandığımda pijamım askılarını belimde buldum :) gece ne yaşadıysam artk indirmişim eşime benden mi faydalandın gece yoksa diye soruyorum ve bu şikayetler okuduğum kadarıyla hepimizde var sanırım yavaş yavaş hamileliğin en zor sıkıntılı dönemlerine girdik. allah yardımcımız olsun. hayırla sağlıkla alalım inşlh kucağımıza ve bu ara hiçbirşeyi hazır olmadan doğacak diye ödüm kopuyor

Alttam bakiyolar benim bildihim parmakla mi ne oyle biseynolmasi lazim
Parmağını soktu sonra bana ıkın bakalım dedi 4 5 kere ıkındım sanırım bi kaç parmağını soktu, hatta muayene bağlı kanama olabilir endişelenme dedi.

Mide yanması beni de bitiriyo. Renine şurup yada tabletler var emiyosun onlardan kullan daha etkili. Ben şurup şişesi elimde şarapçı gibiyim artık kaşık kullanmıyorum yandıkça bi yudum dikiyorum kafaya.

Aynen canım hepimiz de var allah sabır versin. Benim bi de koca bebek var ilgi bekliyormuş benden ona hiç sarılmıyormuşum eskisi gibi değilmişim bütün bunlsrın yanında bide onla uğraş

Parmağını soktu sonra bana ıkın bakalım dedi 4 5 kere ıkındım sanırım bi kaç parmağını soktu, hatta muayene bağlı kanama olabilir endişelenme dedi.
tam cati muaynesi gibi gelmedi bana cnm. korkutma uzme kendini yavrum. suan iyisiniz hepiniz

Günaydın kızlar.
@greyfurt_ sana yaptığı çatı muayenesini anımsatıyor canm onun gibi bişey. 2 yada 3 parmağını sokup yana doğru makas şeklinde açıyor vajina kemiklerine olan uzaklığa bakıyor.
Oğlumda yapmıştı bunda gerek olmayacak muhtemelen. Kuzenim dün gece Doğum yapmış 39. Hafta da. Bebeğin resmini attı bana çok duygulandım ağlamaklı oldum. Niye bu kadar duygusallaştım bilmem. Halbuki tam bir ruhsuz ve dengesiz ikizler burcuyum
Bu arada pijama takımını Boyner online sepette % 30 indirimle 300 tl ye aldım. 100 tl ablam verdi. Bana 200 e gelmiş oldu. Artık yıllanır üstümde hiç çıkartmam
sumak85 canım bu markaya ilk defa rast geldim normalde marka takıntım yoktur. Ama pamuklu rahat olsun derken penti pijamalarına dadanmaya başlamıştım. Buna rast gelince denedim kumaş rahatlığı ve kalitesi gerçekten çok çok iyi. Artık 10 sene almam zaten. oğlumda da bi marka vardı 2013 te baya para vermiştim hala giyiyorum.
Onlar beni bırakana kadar bırakmam

bende bunu merak ediyorum canım yaa
benim oğlan minyon baba tarafına çekmiş.
doktor ergenliğe kadar minyon olacak dedi
iştah da yok. parka çıkarmak istemiyordum birzamanlar soruyorlardı kaç aylık diye. üzüldüm çok ağladım. kaç çeşit mama yaptım
yemedi döktüm.
başına gelmeyen bilemez.
benim ablamın ilk çocuğu böyleydi hala zayıf
ama ikinciyi doyurana aşk olsun.
acaba diyorum benim kızın iştahlı olma olasılığı varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…