Bende iç çamaşırını kullanıyorum sürekli yıka yıka giy kumasi cok güzel gercektenGünaydın kızlar.
@greyfurt_ sana yaptığı çatı muayenesini anımsatıyor canm onun gibi bişey. 2 yada 3 parmağını sokup yana doğru makas şeklinde açıyor vajina kemiklerine olan uzaklığa bakıyor.
Oğlumda yapmıştı bunda gerek olmayacak muhtemelen. Kuzenim dün gece Doğum yapmış 39. Hafta da. Bebeğin resmini attı bana çok duygulandım ağlamaklı oldum. Niye bu kadar duygusallaştım bilmem. Halbuki tam bir ruhsuz ve dengesiz ikizler burcuyum
Bu arada pijama takımını Boyner online sepette % 30 indirimle 300 tl ye aldım. 100 tl ablam verdi. Bana 200 e gelmiş oldu. Artık yıllanır üstümde hiç çıkartmam
sumak85 canım bu markaya ilk defa rast geldim normalde marka takıntım yoktur. Ama pamuklu rahat olsun derken penti pijamalarına dadanmaya başlamıştım. Buna rast gelince denedim kumaş rahatlığı ve kalitesi gerçekten çok çok iyi. Artık 10 sene almam zaten. oğlumda da bi marka vardı 2013 te baya para vermiştim hala giyiyorum.
Onlar beni bırakana kadar bırakmam
Selam kizlar hastane de hemşireye vereceğiniz zıbın takımının içine iç kruvaze zıbın mi koyacaksiniz yoksa çıtçıtli badi mi düşünüyorsunuz. Ben kruvaze koymayi düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir
Günaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
cnm benim de agri esigim yuksek. o sancilara baskasi olsa bagirirdi diyorlar. ben de ses cikmiyor. icimden icimden cikiyor sanki sesim.Artık çatı mı kat mı ne yaptıysa yaptı canım doktorcumrzg14 canım ben şunu anladım insan yaşamadığı şeyi hayal edince daha kötü yapıyo kendini, ben bunu yaşadığım için şimdi çatı muayenesi falan öyle çok korkmuyorum açıkcası bu tarz bişeydir en fazla biraz daha canım acır o kadar.
Ama çevremden duyduğum Doğumdan bile bu kadar zorlanmamışlar yok kasmışlar kendilerini falan o kadar da abartılacak bişey göremedim ben. Acı eşiğim yüksek ya da benim bilemedim
cnm kontrolu beklemesen de bugun gitsen mi diye dusunuyorum..Hic bir değişim yok üstüne birde mide bulantısı eklendi sabah endokrin kontrolüm vardi araba kullanmak zulüm geldi midem agzimda gittim geldim yürüyemiyorum acıdan 2 gün daha duruyum pazartrsi kontrolüm var onu bekliyorumve bahtsız bedevi ben haftaya merkezde seminer alacagim diye sevinirken ilçeye resen kursa yazmışlar beni okuldan sadece iki kisi biride ben saka gibi mecburen pazartrsi günü çalışamaz raporumuda alacağım
vajinadan yukari dogru benim cnm.Günaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
cok guzelmis canim.Eki Görüntüle 2280791 Eki Görüntüle 2280791 BENDE bunu beğeniyorum da yakası bana çok mu açık olur acaba diye düşünüyorum karar veremiyorum
Bence anlıyordur insan hissediyo karşısındaki mutlu mu mutsuz mu. Aynen bozma valla çocuğun psikolojisini. Ben şuan zayıf ve çelimsiz çocuk görsem sen ne kadar güzelsin ne tatlısın aman şunun gözlere bak maşallah falan diyorum. Çünkü eminim ona ihtiyacı var. Valla o günleri hatırlayınca şuan bile moralim bozulduAyy anlıyorlar dimii ben de bazen kızım da hissediyorum onu tombiş yanaklarım olsun falan diyo kızın psikolojisini bozmiyim aman
yazini okurken gözlerim doldu duygulandım çünkü bu benim kanayan yaram.Annemin yaşadıklarını yazmışsın sanki canısı. Küçükken ben o kadar zayıf ve çelimsizdim ki annem çok üzülürdü bütün kuzenlerimden mahalledeki arkadaşlarımın içinde bariz zayıf ve küçücüktüm. Annemin üzüldüğünü hep hisseder gizli gizli ağlardım. Babam doktora götürürdü niye kilo almıyo diye doktor sağlıklı bir çocuk sorun yok derdi. Sonra ergenliğe bi girdik aman Allahım ben bugün kuzenlerimden uzun oldum kilo aldım her şey anneme göre normale döndü ve o artık mutluydu. Hatta artik bana az ye dikkat et falan diyodusende kendini boşuna üzme inan o çocuk her duygunu hissediyo. Ben yemeyince annem üzülür suratını asardı ama yiyememek bnm elimde değildi. Yeterki sağlıklı olsun enerjik olsun zayıflık inan hiç önemli değil ❤❤
Vajinal ultrasonla zaten ben anlamis olmustum surecin bundan sonra nasil islicegini artik hicbi sey eskisi gbi olmayacaktiDaha bu fragmaneşimde içerdeydi o sırada doğurcan sandım diyo ay gülsek mi ağlasak mı halimiz bi tuhaf daha neler görücez bakalım.
Korkutmıyım kızlar sizi sen öyle aşırı acımadı zaten
Geçen cumartesi Gebelik eğitimlerine gittiğimde Anestezi Uzmanı geldi eğitime. Normal doğum ve sezeryanda kullanılan anestezileri anlattı. Eğer sezeryan ise spinal anestezi öneriyoruz çünkü hem hızlı hemde blok halinde dedi. Epidural de sezeryanda olur ama genelde spinal tercih ediyorlar dedi. Yani belden aşağınız direk ayaklarınız dahil uyuşuyormuş. Arkadaşım yeni doğum yaptı. Anlayamadım bile ben daha uyuşmadı sanıyordum bebek kucağımdaydı dedi. 3 saat etkisi varmış.
Normal doğumda her ikisini de öneriyoruz dedi. Spinal de tüm kaslar zayıfladığı için açılma hızlanıyormuş. Ama aşağıda birşey hissetmiyorsun. Etkisi 3 saat olduğu için de sonrasında ağrı hissedebilirsin dedi. Epiduralde sen kendin istediğin aralıklarda dozaj verdiğin için doğum sonrasında da ağrıyı azaltıyormuş. Bu yüzden epidurel'e prenses doğum deniyormuş. Sonrasında da etkili olduğu için.Hissiyat varmış yani sezeryanda da normal doğumda da aşağıda yapılan herşeyi hissediyorsun epiduralde. Sadece ağrı az. Zaten sen ağrı eşiğine göre düğmeye basıyormuşsun.
Epiduralde belinde iğne oluyor doğum esnasında ve sonrasında. Spinalde yokmuş.Dozajı verip hemen çekiyor 3 dakikada etkisini gösteriyormuş.
Normal olur ise ben de epidural düşündüm bu eğitimden sonra.
Dün ben de kendimi aynen böyle hissettim. Çok da mutsuzdum. Revire indim tansiyon ölçtürdüm falan. Akşam eve gelince bir ağlamak geldi. Halsizleştim. Bişeyler yedim biraz toparladım uyudum sonra. Bedenen çok sıkıntıda hissediyorum kendimi. Eşim acile gidelim dedi. Dedim ne dicez. Sıkıntılar basıyor bana kendimi kötü hissediyorum desem ne yapabilecekler ki. Klima açık uykumda terledim resmen akşam. Vücud neler yaşıyorsa artık kendi içinde.günaydın kızlar;
dün çok zordu benim için göbeğim sürekli taş gibi ayaklarım şiş ağrıyor nefes almakta zorlanıyorum her yer havasız geliyor. bu sabah uyandığımda pijamım askılarını belimde buldum :) gece ne yaşadıysam artk indirmişimeşime benden mi faydalandın gece yoksa diye soruyorum ve bu şikayetler okuduğum kadarıyla hepimizde var sanırım yavaş yavaş hamileliğin en zor sıkıntılı dönemlerine girdik. allah yardımcımız olsun. hayırla sağlıkla alalım inşlh kucağımıza ve bu ara hiçbirşeyi hazır olmadan doğacak diye ödüm kopuyor
Ben beyaz tenliyim. Bende de hafif belirginleşmeye başladı. çatlak yok ama çizgim oluşuyor.Günaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
Sütü oldum olası içemem canım ya çocukluktan beri. Ama kefiri bi deneyeceğim. Bütün hayat enerjimi aldı resmen bu yanma.canim bend2 6 aydir sutten tiksinmistim
ama bu mide yanmasona fayda etti buz gibi sutten bi kac yudim iciyorum fayda ediyo
mide yanmasi mahvediyo yoksa
Geçen akşam gavisconu bende öyle yaptım. Eşim getirdi uyku sersemi kaşık getirmemiş diktim kafama da. Doktor başka ilaç önermedi söyledim gaviscona devam dedi yediklerine dikkat et başka yapacak bir şey yok dedi.Mide yanması beni de bitiriyo. Renine şurup yada tabletler var emiyosun onlardan kullan daha etkili. Ben şurup şişesi elimde şarapçı gibiyim artık kaşık kullanmıyorum yandıkça bi yudum dikiyorum kafaya.
Sağolsun eşim parmak uçlarımdan çekiyor sonra da ovalıyor öyle hafifliyor. Oda alıştı garibim hemen uyanıp ovalıyor ya üst üste olunca bacaklarımı mahvetti yürürken zorlanıyorum şuanCanım bende bu gece krampla uyandım her iki bacak hemde eşimi kaldırıyorum hemen oda korkuyor kıyamam ama bastırması gerekiyor yoksa geçmiyor çok fena bişi ya
O sorunu bu ara çok şükür aştım. Bir ay öncesine kadar benimde vardı. Ama kayısı bana iyi gelmişti her gün yiyordum. Demekki her yiyecek herkese aynı etkiyi yapmıyor.ben hergün muz yesem kabızlık sorunumu napardım bilmiyorum safra kesemi aldırmıştım ondan gelen bi hazımsızlık var bide hamilelik eklendi ayy çok kötü bişe kayısı falanda fayda etmedi
Bu yanma dediginiz gece uykudan uyandiricak derecede boyle sanki alev aliyo gogus kafesi mide bogaza kadar geliyo boyle bisey mi bana 2 gundur oluuo ben bitek kendimde oluyo saniyodum hatta acana ben ulser miyim ki falan dediydimGeçen akşam gavisconu bende öyle yaptım. Eşim getirdi uyku sersemi kaşık getirmemiş diktim kafama da. Doktor başka ilaç önermedi söyledim gaviscona devam dedi yediklerine dikkat et başka yapacak bir şey yok dedi.
ne sen uzul ne de kuzunu uz yavrum. yavrunu kimseyle hicbir yonden kiyaslama. o etraf asla ama asla susmaz. kulak asma. bir cocuga annesinden daha iyi kimse bakamaz.yazini okurken gözlerim doldu duygulandım çünkü bu benim kanayan yaram.
ama herzamn Rabbime şükrettim çünkü oğlum çok zeki bir çocuk maşallah.
yaşıtlarının arasında küçük kalıyor ama zeka yönünden hepsini bastırıyor.
aynen dediğin gbi eşimde minyonmuş ergenlikte tanıyamamışlar boy atmış.
ama maalesef sen yediremiyorsun bak bana ver bu çocuğu nasıl kilo aldırırım diyen bir millet var. beni onlar yordu.
çok şükür sağlığı yerinde. ben üzülünce ağlayınca hissediyor hemen gelip göz yaşımı siler annem diye sarılır.
Canim ben kendimden ornek verim cocukken o kadar celimsizdim ki agzimda tutma diye bisey yapardim bunu ilkokulda dahil yaptim annem lokma koyardi agzima saatlerce tutardim sonra cope dokerdim pedagogtan cocuk doktoruna her doktora goturduler hicbi sey yemek istemiyodum yedigimde zaten yaramiyodu ergenlikle bieliktenhersey duzeldi normal yemek yemeye basladim gorenler olur bu cocuk fazla yasamaz diyolarmis hep oyle kotuydum sakin aglama benim annemde depresyona girmis hatta o donemyazini okurken gözlerim doldu duygulandım çünkü bu benim kanayan yaram.
ama herzamn Rabbime şükrettim çünkü oğlum çok zeki bir çocuk maşallah.
yaşıtlarının arasında küçük kalıyor ama zeka yönünden hepsini bastırıyor.
aynen dediğin gbi eşimde minyonmuş ergenlikte tanıyamamışlar boy atmış.
ama maalesef sen yediremiyorsun bak bana ver bu çocuğu nasıl kilo aldırırım diyen bir millet var. beni onlar yordu.
çok şükür sağlığı yerinde. ben üzülünce ağlayınca hissediyor hemen gelip göz yaşımı siler annem diye sarılır.
aynı hisler hani tam derdimin sıkıntımın da ne lduğunu bilmiyorum kayınvalidem eşim soruyor neyin var ağrın mı sancın mı diye ama şudur diyeceğim birşey yok, diğer yandan da acayip halsiz fiziken ve ruhen huzursuzumDün ben de kendimi aynen böyle hissettim. Çok da mutsuzdum. Revire indim tansiyon ölçtürdüm falan. Akşam eve gelince bir ağlamak geldi. Halsizleştim. Bişeyler yedim biraz toparladım uyudum sonra. Bedenen çok sıkıntıda hissediyorum kendimi. Eşim acile gidelim dedi. Dedim ne dicez. Sıkıntılar basıyor bana kendimi kötü hissediyorum desem ne yapabilecekler ki. Klima açık uykumda terledim resmen akşam. Vücud neler yaşıyorsa artık kendi içinde.
o arkadasa inat her gun boydan foto koyuyorumGülüp geç sakın takılma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?