2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende iç çamaşırını kullanıyorum sürekli yıka yıka giy kumasi cok güzel gercekten

Bana kayınvalidem verdi kruvaze içlikten eşiminmiş saklamış 2 tanesini bende oğluşuma giydirecem Allah nasip ederse

Günaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?

Bende ilk aydan itibaren var canım o çizgi

cnm benim de agri esigim yuksek. o sancilara baskasi olsa bagirirdi diyorlar. ben de ses cikmiyor. icimden icimden cikiyor sanki sesim.
dedihin gibi hayali her zaman daha korkunctur. o nedenle olmamis seyle degistiremeyeceginiz seyler icin endise etmeyin derim.
cnm kontrolu beklemesen de bugun gitsen mi diye dusunuyorum..

Günaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
vajinadan yukari dogru benim cnm.
Eki Görüntüle 2280791 Eki Görüntüle 2280791 BENDE bunu beğeniyorum da yakası bana çok mu açık olur acaba diye düşünüyorum karar veremiyorum
cok guzelmis canim.

Ayy anlıyorlar dimii ben de bazen kızım da hissediyorum onu tombiş yanaklarım olsun falan diyo kızın psikolojisini bozmiyim aman
Bence anlıyordur insan hissediyo karşısındaki mutlu mu mutsuz mu. Aynen bozma valla çocuğun psikolojisini. Ben şuan zayıf ve çelimsiz çocuk görsem sen ne kadar güzelsin ne tatlısın aman şunun gözlere bak maşallah falan diyorum. Çünkü eminim ona ihtiyacı var. Valla o günleri hatırlayınca şuan bile moralim bozuldu

yazini okurken gözlerim doldu duygulandım çünkü bu benim kanayan yaram.
ama herzamn Rabbime şükrettim çünkü oğlum çok zeki bir çocuk maşallah.
yaşıtlarının arasında küçük kalıyor ama zeka yönünden hepsini bastırıyor.
aynen dediğin gbi eşimde minyonmuş ergenlikte tanıyamamışlar boy atmış.
ama maalesef sen yediremiyorsun bak bana ver bu çocuğu nasıl kilo aldırırım diyen bir millet var. beni onlar yordu.
çok şükür sağlığı yerinde. ben üzülünce ağlayınca hissediyor hemen gelip göz yaşımı siler annem diye sarılır.

Daha bu fragman eşimde içerdeydi o sırada doğurcan sandım diyo ay gülsek mi ağlasak mı halimiz bi tuhaf daha neler görücez bakalım.
Korkutmıyım kızlar sizi sen öyle aşırı acımadı zaten
Vajinal ultrasonla zaten ben anlamis olmustum surecin bundan sonra nasil islicegini artik hicbi sey eskisi gbi olmayacakti kaderimiz cekecez

Sezeryan olursa da spinal almayı düşünürüm uyanık olmayı kesinlikle isterim ne güzel bilgilenmişsiniz bende çok video izledim kafama acayip yattı

Dün ben de kendimi aynen böyle hissettim. Çok da mutsuzdum. Revire indim tansiyon ölçtürdüm falan. Akşam eve gelince bir ağlamak geldi. Halsizleştim. Bişeyler yedim biraz toparladım uyudum sonra. Bedenen çok sıkıntıda hissediyorum kendimi. Eşim acile gidelim dedi. Dedim ne dicez. Sıkıntılar basıyor bana kendimi kötü hissediyorum desem ne yapabilecekler ki. Klima açık uykumda terledim resmen akşam. Vücud neler yaşıyorsa artık kendi içinde.

Mide yanması beni de bitiriyo. Renine şurup yada tabletler var emiyosun onlardan kullan daha etkili. Ben şurup şişesi elimde şarapçı gibiyim artık kaşık kullanmıyorum yandıkça bi yudum dikiyorum kafaya.
Geçen akşam gavisconu bende öyle yaptım. Eşim getirdi uyku sersemi kaşık getirmemiş diktim kafama da. Doktor başka ilaç önermedi söyledim gaviscona devam dedi yediklerine dikkat et başka yapacak bir şey yok dedi.

Canım bende bu gece krampla uyandım her iki bacak hemde eşimi kaldırıyorum hemen oda korkuyor kıyamam ama bastırması gerekiyor yoksa geçmiyor çok fena bişi ya
Sağolsun eşim parmak uçlarımdan çekiyor sonra da ovalıyor öyle hafifliyor. Oda alıştı garibim hemen uyanıp ovalıyor ya üst üste olunca bacaklarımı mahvetti yürürken zorlanıyorum şuan

ben hergün muz yesem kabızlık sorunumu napardım bilmiyorum safra kesemi aldırmıştım ondan gelen bi hazımsızlık var bide hamilelik eklendi ayy çok kötü bişe kayısı falanda fayda etmedi
O sorunu bu ara çok şükür aştım. Bir ay öncesine kadar benimde vardı. Ama kayısı bana iyi gelmişti her gün yiyordum. Demekki her yiyecek herkese aynı etkiyi yapmıyor.

Bu yanma dediginiz gece uykudan uyandiricak derecede boyle sanki alev aliyo gogus kafesi mide bogaza kadar geliyo boyle bisey mi bana 2 gundur oluuo ben bitek kendimde oluyo saniyodum hatta acana ben ulser miyim ki falan dediydim

ne sen uzul ne de kuzunu uz yavrum. yavrunu kimseyle hicbir yonden kiyaslama. o etraf asla ama asla susmaz. kulak asma. bir cocuga annesinden daha iyi kimse bakamaz.
benim oglumda zayif. cop gibi. boyu cok uzun. 5 yildir insanlarin demedigi kalmadi. herkese kafa tutuyorum. kimseyi dinlemem de uzmem de kendimi bu konuda. sagligi yerinde ya o yeter. istedigi kadar yerse yer yemezse yemez hic zorlamam.

Merhaba hanimlar hayirli cumalar. Mide yanmalari bacak kramplari vs hepimizde baslamis Allah yardimcimiz olsun insallah. Biz bugun 33 haftalik olduk cok şükür. Gunlerimiz azaliyor. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inşallahh.

Catlamaya basladiniz mi arkadaslar ne durumdasinizz ne kadar kilo aldiniz?

Ben bebekti suydu esiydi kordonuydu derken toplam ne kadar oluyordur biz kac kilo almis oluyoruz merak ediyorum. Havalarin isinmasi ile artik sismeyede basladim. Dun alyansim ilk kez olmadi kalbim cit etti

Canim ben kendimden ornek verim cocukken o kadar celimsizdim ki agzimda tutma diye bisey yapardim bunu ilkokulda dahil yaptim annem lokma koyardi agzima saatlerce tutardim sonra cope dokerdim pedagogtan cocuk doktoruna her doktora goturduler hicbi sey yemek istemiyodum yedigimde zaten yaramiyodu ergenlikle bieliktenhersey duzeldi normal yemek yemeye basladim gorenler olur bu cocuk fazla yasamaz diyolarmis hep oyle kotuydum sakin aglama benim annemde depresyona girmis hatta o donem

aynı hisler hani tam derdimin sıkıntımın da ne lduğunu bilmiyorum kayınvalidem eşim soruyor neyin var ağrın mı sancın mı diye ama şudur diyeceğim birşey yok, diğer yandan da acayip halsiz fiziken ve ruhen huzursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…