Sizinki istisna olmuş 18saatlik doğumda, fakat bebek kanaldan geçebilmek için kafası o şekli alıyor. Bebeğe değil anneye zararı var zaten. Çatısı dar olanlarda özellikle ince uzun oluyor kafa. Açılmanız ve bebeğin kanala girmesi o kadar sürmüştür diye tahmin ediyorum doğum esnasında 18saat düşünemiyorumGünaydın herkese
Bebeğin kafasının uzun olması çatının darlığıyla alakalı değil, doğum kanalında uzun süre beklerse öyle oluyor. Genelde uzun süren doğumlarda oluyor. Çatım dar değildi benim, doğum 18 saat sürünce bizim kızın da uzamıştı. Hatta ebe açıklık muayenesi yaparken söylemişti, kafası uzadı diye
1 ay içinde normale dönüyor zaten, bebeğe hiçbir zararı yok. Korkulacak bir şey değil
AbooowParmağını soktu sonra bana ıkın bakalım dedi 4 5 kere ıkındım sanırım bi kaç parmağını soktu, hatta muayene bağlı kanama olabilir endişelenme dedi.
benimki garibim hep kardeşiyle ilgilenmekten bitkin düşüyor birde ben ona naz yapamıyorum elimden geldiğince ilgileniyorum ama bakalım atlacağız bu günleriAynen canım hepimiz de var allah sabır versin. Benim bi de koca bebek var ilgi bekliyormuş benden ona hiç sarılmıyormuşum eskisi gibi değilmişim bütün bunlsrın yanında bide onla uğraş
Daha bu fragmanAbooowyandik walla o ne ya
Evet canım geçecek bu günler de tabibenimki garibim hep kardeşiyle ilgilenmekten bitkin düşüyor birde ben ona naz yapamıyorum elimden geldiğince ilgileniyorum ama bakalım atlacağız bu günleri
bende bunu merak ediyorum canım yaa
benim oğlan minyon baba tarafına çekmiş.
doktor ergenliğe kadar minyon olacak dedi
iştah da yok. parka çıkarmak istemiyordum birzamanlar soruyorlardı kaç aylık diye. üzüldüm çok ağladım. kaç çeşit mama yaptım
yemedi döktüm.
başına gelmeyen bilemez.
benim ablamın ilk çocuğu böyleydi hala zayıf
ama ikinciyi doyurana aşk olsun.
acaba diyorum benim kızın iştahlı olma olasılığı varmıdır
tam cati muaynesi gibi gelmedi bana cnm. korkutma uzme kendini yavrum. suan iyisiniz hepiniz
Artık çatı mı kat mı ne yaptıysa yaptı canım doktorcumGünaydın kızlar.
@greyfurt_ sana yaptığı çatı muayenesini anımsatıyor canm onun gibi bişey. 2 yada 3 parmağını sokup yana doğru makas şeklinde açıyor vajina kemiklerine olan uzaklığa bakıyor.
Oğlumda yapmıştı bunda gerek olmayacak muhtemelen. Kuzenim dün gece Doğum yapmış 39. Hafta da. Bebeğin resmini attı bana çok duygulandım ağlamaklı oldum. Niye bu kadar duygusallaştım bilmem. Halbuki tam bir ruhsuz ve dengesiz ikizler burcuyum
Bu arada pijama takımını Boyner online sepette % 30 indirimle 300 tl ye aldım. 100 tl ablam verdi. Bana 200 e gelmiş oldu. Artık yıllanır üstümde hiç çıkartmam
@iclal85 canım bu markaya ilk defa rast geldim normalde marka takıntım yoktur. Ama pamuklu rahat olsun derken penti pijamalarına dadanmaya başlamıştım. Buna rast gelince denedim kumaş rahatlığı ve kalitesi gerçekten çok çok iyi. Artık 10 sene almam zaten.oğlumda da bi marka vardı 2013 te baya para vermiştim hala giyiyorum.
Onlar beni bırakana kadar bırakmam
Hic bir değişim yok üstüne birde mide bulantısı eklendi sabah endokrin kontrolüm vardi araba kullanmak zulüm geldi midem agzimda gittim geldim yürüyemiyorum acıdan 2 gün daha duruyum pazartrsi kontrolüm var onu bekliyorumGeçmiş olsun canım ya.. Durumun nasıl şimdi
canim bend2 6 aydir sutten tiksinmistimGünaydın herkese. İki sabahtır kramplar ile uyanıyorum. Gece de doğru düzgün uyuyamıyorum. Karnım büyüdüğü için her gün başka bir yerim ağrıyor. Hareket etmeye çalıyorum. Ama oda çok hareket edince karnım sertleşiyor. Bir şişe gavisconu bitirdim ve midem hala her gün her dakika yanıyor. Bir çözüm bulamadım. Doktorda başka ilaç vermiyor. Ne diyelim olacak böyle şeyler buna da şükür. Daha bebeğimizin ismi yok. Eksikleri bu hafta sonu halledeceğiz inşallah. Oğlum deseniz maşallah hiç durmuyor. Arada babası kızıyor azıcık sakin oğlum diye. Ayh Ayh içimi biraz size dökmek istedim. Hepimize mutlu sağlıklı günler diliyorum.
bebisi bas asagi duranlar ayaklari nerde hissedoyorsunuz simdi
benim bebos makat gelisliydi ayaklar hep sol tarftaydi ama dund3n beri ayaklari orda hissetmiyorum
sizin bebislerin ayaklri.ne tarafta tam olarak
günaydın canım, benim çizgi 2 aydır var ve vajinamın üstünden başlayıp yukarı çıkıyor. annemde de olurmuş hep normal dedi, üstünde durmadım:)Günaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
Allahim fesat insanlardan uzak tut Yarabbiiim amiiin.
snapchatte bu bu sabah sizinlede paylastigim foto'm var. yakin bi arkadasim 'omg, bu mu 15 kilo, 30 kilo almissin gibi duruyosun' dedi yaa. saka gibi valla oyle dedi. kan beynime sicradi ama sustum, ahaha sagol cnm dedim.
kendisi dorduncu ayinda hamileliginin. yani o yapmicakta kim yapicak bana empati. vallahi beynime sicradi kan.
Annemin yaşadıklarını yazmışsın sanki canısı. Küçükken ben o kadar zayıf ve çelimsizdim ki annem çok üzülürdü bütün kuzenlerimden mahalledeki arkadaşlarımın içinde bariz zayıf ve küçücüktüm. Annemin üzüldüğünü hep hisseder gizli gizli ağlardım. Babam doktora götürürdü niye kilo almıyo diye doktor sağlıklı bir çocuk sorun yok derdi. Sonra ergenliğe bi girdik aman Allahım ben bugün kuzenlerimden uzun oldum kilo aldım her şey anneme göre normale döndü ve o artık mutluydu. Hatta artik bana az ye dikkat et falan diyodubende bunu merak ediyorum canım yaa
benim oğlan minyon baba tarafına çekmiş.
doktor ergenliğe kadar minyon olacak dedi
iştah da yok. parka çıkarmak istemiyordum birzamanlar soruyorlardı kaç aylık diye. üzüldüm çok ağladım. kaç çeşit mama yaptım
yemedi döktüm.
başına gelmeyen bilemez.
benim ablamın ilk çocuğu böyleydi hala zayıf
ama ikinciyi doyurana aşk olsun.
acaba diyorum benim kızın iştahlı olma olasılığı varmıdır
Ama bu halde neden bekliyorsun ki kontrolü mideni falan mı üşüttün acaba yediğin mi dokundu..Hic bir değişim yok üstüne birde mide bulantısı eklendi sabah endokrin kontrolüm vardi araba kullanmak zulüm geldi midem agzimda gittim geldim yürüyemiyorum acıdan 2 gün daha duruyum pazartrsi kontrolüm var onu bekliyorumve bahtsız bedevi ben haftaya merkezde seminer alacagim diye sevinirken ilçeye resen kursa yazmışlar beni okuldan sadece iki kisi biride ben saka gibi mecburen pazartrsi günü çalışamaz raporumuda alacağım
Ayy anlıyorlar dimii ben de bazen kızım da hissediyorum onu tombiş yanaklarım olsun falan diyo kızın psikolojisini bozmiyim amanAnnemin yaşadıklarını yazmışsın sanki canısı. Küçükken ben o kadar zayıf ve çelimsizdim ki annem çok üzülürdü bütün kuzenlerimden mahalledeki arkadaşlarımın içinde bariz zayıf ve küçücüktüm. Annemin üzüldüğünü hep hisseder gizli gizli ağlardım. Babam doktora götürürdü niye kilo almıyo diye doktor sağlıklı bir çocuk sorun yok derdi. Sonra ergenliğe bi girdik aman Allahım ben bugün kuzenlerimden uzun oldum kilo aldım her şey anneme göre normale döndü ve o artık mutluydu. Hatta artik bana az ye dikkat et falan diyodusende kendini boşuna üzme inan o çocuk her duygunu hissediyo. Ben yemeyince annem üzülür suratını asardı ama yiyememek bnm elimde değildi. Yeterki sağlıklı olsun enerjik olsun zayıflık inan hiç önemli değil ❤❤
28. haftada makat gelişliydi, 32. hafta kontrolünde dönmüştü.bebisi bas asagi duranlar ayaklari nerde hissedoyorsunuz simdi
benim bebos makat gelisliydi ayaklar hep sol tarftaydi ama dund3n beri ayaklari orda hissetmiyorum
sizin bebislerin ayaklri.ne tarafta tam olarak
Benim oğlumda olmuştu o çizgi kızlarda olmadıGünaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?