2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sizinki istisna olmuş 18saatlik doğumda, fakat bebek kanaldan geçebilmek için kafası o şekli alıyor. Bebeğe değil anneye zararı var zaten. Çatısı dar olanlarda özellikle ince uzun oluyor kafa. Açılmanız ve bebeğin kanala girmesi o kadar sürmüştür diye tahmin ediyorum doğum esnasında 18saat düşünemiyorum

Aynen canım hepimiz de var allah sabır versin. Benim bi de koca bebek var ilgi bekliyormuş benden ona hiç sarılmıyormuşum eskisi gibi değilmişim bütün bunlsrın yanında bide onla uğraş
benimki garibim hep kardeşiyle ilgilenmekten bitkin düşüyor birde ben ona naz yapamıyorum elimden geldiğince ilgileniyorum ama bakalım atlacağız bu günleri

Abooow yandik walla o ne ya
Daha bu fragman eşimde içerdeydi o sırada doğurcan sandım diyo ay gülsek mi ağlasak mı halimiz bi tuhaf daha neler görücez bakalım.
Korkutmıyım kızlar sizi sen öyle aşırı acımadı zaten

Bi umut bizimkisi de işte belki bir gün kim bilir..ergenlikte patlak veriyormuş bi de

tam cati muaynesi gibi gelmedi bana cnm. korkutma uzme kendini yavrum. suan iyisiniz hepiniz
Artık çatı mı kat mı ne yaptıysa yaptı canım doktorcum rzg14 canım ben şunu anladım insan yaşamadığı şeyi hayal edince daha kötü yapıyo kendini, ben bunu yaşadığım için şimdi çatı muayenesi falan öyle çok korkmuyorum açıkcası bu tarz bişeydir en fazla biraz daha canım acır o kadar.
Ama çevremden duyduğum Doğumdan bile bu kadar zorlanmamışlar yok kasmışlar kendilerini falan o kadar da abartılacak bişey göremedim ben. Acı eşiğim yüksek ya da benim bilemedim

Geçmiş olsun canım ya.. Durumun nasıl şimdi
Hic bir değişim yok üstüne birde mide bulantısı eklendi sabah endokrin kontrolüm vardi araba kullanmak zulüm geldi midem agzimda gittim geldim yürüyemiyorum acıdan 2 gün daha duruyum pazartrsi kontrolüm var onu bekliyorum ve bahtsız bedevi ben haftaya merkezde seminer alacagim diye sevinirken ilçeye resen kursa yazmışlar beni okuldan sadece iki kisi biride ben saka gibi mecburen pazartrsi günü çalışamaz raporumuda alacağım

canim bend2 6 aydir sutten tiksinmistim
ama bu mide yanmasona fayda etti buz gibi sutten bi kac yudim iciyorum fayda ediyo
mide yanmasi mahvediyo yoksa

bebisi bas asagi duranlar ayaklari nerde hissedoyorsunuz simdi
benim bebos makat gelisliydi ayaklar hep sol tarftaydi ama dund3n beri ayaklari orda hissetmiyorum
sizin bebislerin ayaklri.ne tarafta tam olarak

canım ikinici gebeliğim ama bilemiyorum. yarın kotrolüm var hemde 32. hafta çalışabilir raporu alacağım...Umarım dönmüştür Asya kızım ...
ama kasık ağrım var baya baskı yapıyor hıçkırığını talip edeyim hareketleri biraz daha sert ve azaldı artık.

Günaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
günaydın canım, benim çizgi 2 aydır var ve vajinamın üstünden başlayıp yukarı çıkıyor. annemde de olurmuş hep normal dedi, üstünde durmadım:)

Gülüp geç sakın takılma ...

Annemin yaşadıklarını yazmışsın sanki canısı. Küçükken ben o kadar zayıf ve çelimsizdim ki annem çok üzülürdü bütün kuzenlerimden mahalledeki arkadaşlarımın içinde bariz zayıf ve küçücüktüm. Annemin üzüldüğünü hep hisseder gizli gizli ağlardım. Babam doktora götürürdü niye kilo almıyo diye doktor sağlıklı bir çocuk sorun yok derdi. Sonra ergenliğe bi girdik aman Allahım ben bugün kuzenlerimden uzun oldum kilo aldım her şey anneme göre normale döndü ve o artık mutluydu. Hatta artik bana az ye dikkat et falan diyodu sende kendini boşuna üzme inan o çocuk her duygunu hissediyo. Ben yemeyince annem üzülür suratını asardı ama yiyememek bnm elimde değildi. Yeterki sağlıklı olsun enerjik olsun zayıflık inan hiç önemli değil ❤❤

Ama bu halde neden bekliyorsun ki kontrolü mideni falan mı üşüttün acaba yediğin mi dokundu..

Ayy anlıyorlar dimii ben de bazen kızım da hissediyorum onu tombiş yanaklarım olsun falan diyo kızın psikolojisini bozmiyim aman

bebisi bas asagi duranlar ayaklari nerde hissedoyorsunuz simdi
benim bebos makat gelisliydi ayaklar hep sol tarftaydi ama dund3n beri ayaklari orda hissetmiyorum
sizin bebislerin ayaklri.ne tarafta tam olarak
28. haftada makat gelişliydi, 32. hafta kontrolünde dönmüştü.
Tam olarak şurada hissediyorum diyemem ama hissettiğim hareketler bayağı değişmişti, hatta eşime döndü herhalde demiştim, karın tarafında daha sert hareketler hissediliyor sanki öncekine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…