2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçen kontrolümde bebek 2kg rahim 1kg su 500gram gögüsler 500gram demişti doktor. 4kilosu bebek vs oluyor. Bunlara ekstra 2kilo aldım toplam 6kg oldum. İnşallah 10kiloyu geçmeden doğumumu yapmak istiyorum

Geçmiş olsn cnm panik yapma hemn hepimizde oluyor sertleşme bide senin iki tane günde iiki üç kez normal gbi geldi bna genede doktrna sorarsın

31 haftalikken toplam 7 kg olmustum cnm. ödemim sifir benim, oglumda da oyleydi. catlaklar olali cok oldu. takilmiyorum ben.

Bu arada olur bu cocuk yorumu komsulara ait saglik sihat yonunden hic bi sorunum yoktu hani aklina da kotu bisey getirmim goruntu yok ama ses var ayni senin cocuk gbi goruntude insanlar annemin bakamadigini falan dusunuyolarmis ama saglikta bi sorun yok

Ben 167 boy 64 kilo ile hamile kaldım. ( Bana göre ideal kilom 55 yani kilo alarak hamile kalmıştım). Totalde 6 kilo aldım. Şuan 70 kiloyum. Gebelik şekeri riski olduğu için de karbonhidrat ,tatlı falan hiç yemiyorum. O da kilo alımını yavaşlatıyor sanıyorum. Çatlak yok henüz. Ben alyansı 2. ayda çıkardım :) Ödem sıcaklrdan sanırım. Bu hafta çok oldu.
Ama karnım o kadar büyük ki insanlar ya doğuracağım sanıyor ya da ikiz mi diye soruyorlar. Kayınvalidem kilolu doğacak bu çocuk diyor ama benden 3200 en fazla 3500 çıkar gibime geliyor.
Bu arada eşim de ben de çok çelimsiz doğmuşuz. Annelerimize sordum 1 saat içinde doğurduk yanıtını aldık. Hele ben arabada doğuyormuşum,kafam çıkmış
Annemi abimin doğumunda (1978) sancı odasına almışlar. O bağrışmaları duyunca sancısı geri gitmiş korkudan.Çok beklemiş tekrar sancı gelsin diye.
Ben de evde çekmiş sancıları öyle gitmiş oraya almasınlar diye. ondan yolda başlamış doğum.

Bu yanma dediginiz gece uykudan uyandiricak derecede boyle sanki alev aliyo gogus kafesi mide bogaza kadar geliyo boyle bisey mi bana 2 gundur oluuo ben bitek kendimde oluyo saniyodum hatta acana ben ulser miyim ki falan dediydim
yanlız değilsin, yatmadan önce şurubu kafama dikip öyle yatıyorum:) bebeler mide tekmelemeyi seviyor :)

yanlız değilsin, yatmadan önce şurubu kafama dikip öyle yatıyorum:) bebeler mide tekmelemeyi seviyor :)
Daha bu hamilelikle neler ogrenecem acaba yarabbim evet kendide tekmeliyo bi yandan yanma yetmiyomus gbi neyse 32. Haftada bitti sukur finale yaklasiyoruz

Gecmis olsun ihlamur icebilirsin demisti bana doktor kasilma herkeste oluyo anladigim

Günaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
Bende var canım. Yukarı doğru ve aşağı doğru düz açık kahve rengi bir çizgi. Doğum çizgisi mi ne deniyordu olabiliyormuş normalmiş yani.

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz sen yine de yorma kendini

Bu yanma dediginiz gece uykudan uyandiricak derecede boyle sanki alev aliyo gogus kafesi mide bogaza kadar geliyo boyle bisey mi bana 2 gundur oluuo ben bitek kendimde oluyo saniyodum hatta acana ben ulser miyim ki falan dediydim
Tam tarif ettiğin gibi. Ben gidip göğüs altıma su tutuyordum. İlk başta buz falan koydum. Ateş tutuyor gibiydiler. Sonra oğlum baş aşağı dönünce birazcık azaldı. Ama hala devam ediyor. Gavisconu dene sende bir. Doğum yapınca Geçecekmiş öyle kendimi telkin ediyorum :)

Son düzenleme:
Bizde pazar günü 33 haftalık olacağız inşallah. Toplam 8 kilo aldım şuana kadar bariz bi çatlamam yok. Ama göğüslerimde ve bacaklarımda ince mor çizgiler oldu. Göbeğimde yok şuanlık. Ama her gün yağ sürüyorum. Duanıza çok amin :)

Kıyama ya.. Halbuki evlatlarımız ne değerli onlar için en iyisini isterken yıpratabiliyoruz demek ki bunu farketmemek daha da kötü.. Halbuki hepsi birbirinden özel herkes farklı kardeş oldukları halde ben çevre baskısı görmedim ama insanlar onun zayıf olduğunu söyleyince daha çok üzülürdüm artık üzülmeyi bıraktım sadece ne yedirsem kardır kafasındayım vitamin alsın yeter ki geçtim kiloyu.. Sağlıklı olsunlar yeter

Ayak şişmesine dün akşam ayaklarımın altına yastık koyup havaya diktim üzerine de buz torbasını koydum bi saat kadar durdum öyle sanli biraz iyi geldi gibi..gün-de iki kere yapayım diyorum öyle sabah akşam bakalım.odeme faydası olacak mi

Çok zor bisey değil çatı muayenesi korkmayinnn...bu çocuklar ya oradan ya göbekten bi şekilde çıkacak...oluruna bırakın
.herkezin vücut anotomisi farklı birbirinizle kıyaslamayın...ne kadar zor doğum.olsa bile herşey kucağa alana kadar..açılar unutulmasa nasıl 2.3 cocuk olacak dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…