Geçen kontrolümde bebek 2kg rahim 1kg su 500gram gögüsler 500gram demişti doktor. 4kilosu bebek vs oluyor. Bunlara ekstra 2kilo aldım toplam 6kg oldum. İnşallah 10kiloyu geçmeden doğumumu yapmak istiyorumMerhaba hanimlar hayirli cumalar. Mide yanmalari bacak kramplari vs hepimizde baslamis Allah yardimcimiz olsun insallah. Biz bugun 33 haftalik olduk cok şükür. Gunlerimiz azaliyor. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inşallahh.
Catlamaya basladiniz mi arkadaslar ne durumdasinizz ne kadar kilo aldiniz?
Ben bebekti suydu esiydi kordonuydu derken toplam ne kadar oluyordur biz kac kilo almis oluyoruz merak ediyorum. Havalarin isinmasi ile artik sismeyede basladim. Dun alyansim ilk kez olmadi kalbim cit etti
Geçmiş olsn cnm panik yapma hemn hepimizde oluyor sertleşme bide senin iki tane günde iiki üç kez normal gbi geldi bna genede doktrna sorarsınKızlar çok hastayım yadoktora gittim ilaç da veremedi. Öksürmekten geceleri kesinlikle uyku yok. Nane limon, ballı süt ile biraz rahatlıyorum tekrar başlıyor. Artık karnım yırtılacak gibi acıyor. Bana tavsiyesi olan var mı?
Bir de bebekler iyice aşağı doğru gitti benim. Karnımda da sürekli sertlikler oluyor. Özellikle otururken filan farklı farklı yerleri bir anda sertleşip geriliyor. Bunları saymam gerekir mi?Günde en az iki üç kere kasılma oluyor. Erken mi doğacak demek oluyor bu?
31 haftalikken toplam 7 kg olmustum cnm. ödemim sifir benim, oglumda da oyleydi. catlaklar olali cok oldu. takilmiyorum ben.Merhaba hanimlar hayirli cumalar. Mide yanmalari bacak kramplari vs hepimizde baslamis Allah yardimcimiz olsun insallah. Biz bugun 33 haftalik olduk cok şükür. Gunlerimiz azaliyor. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inşallahh.
Ben bebekti suydu esiydi kordonuydu derken toplam ne kadar oluyordur biz kac kilo almis oluyoruz merak ediyorum. Havalarin isinmasi ile artik sismeyede basladim. Dun alyansim ilk kez olmadi kalbim cit etti
Bu arada olur bu cocuk yorumu komsulara ait saglik sihat yonunden hic bi sorunum yoktu hani aklina da kotu bisey getirmim goruntu yok ama ses var ayni senin cocuk gbi goruntude insanlar annemin bakamadigini falan dusunuyolarmis ama saglikta bi sorun yokyazini okurken gözlerim doldu duygulandım çünkü bu benim kanayan yaram.
ama herzamn Rabbime şükrettim çünkü oğlum çok zeki bir çocuk maşallah.
yaşıtlarının arasında küçük kalıyor ama zeka yönünden hepsini bastırıyor.
aynen dediğin gbi eşimde minyonmuş ergenlikte tanıyamamışlar boy atmış.
ama maalesef sen yediremiyorsun bak bana ver bu çocuğu nasıl kilo aldırırım diyen bir millet var. beni onlar yordu.
çok şükür sağlığı yerinde. ben üzülünce ağlayınca hissediyor hemen gelip göz yaşımı siler annem diye sarılır.
Merhaba hanimlar hayirli cumalar. Mide yanmalari bacak kramplari vs hepimizde baslamis Allah yardimcimiz olsun insallah. Biz bugun 33 haftalik olduk cok şükür. Gunlerimiz azaliyor. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inşallahh.
yanlız değilsin, yatmadan önce şurubu kafama dikip öyle yatıyorum:) bebeler mide tekmelemeyi seviyor :)Bu yanma dediginiz gece uykudan uyandiricak derecede boyle sanki alev aliyo gogus kafesi mide bogaza kadar geliyo boyle bisey mi bana 2 gundur oluuo ben bitek kendimde oluyo saniyodum hatta acana ben ulser miyim ki falan dediydim
Daha bu hamilelikle neler ogrenecem acaba yarabbim evet kendide tekmeliyo bi yandan yanma yetmiyomus gbiyanlız değilsin, yatmadan önce şurubu kafama dikip öyle yatıyorum:) bebeler mide tekmelemeyi seviyor :)
+1 ben işyerinde de evde de elimde şişeyle geziyorum. bağımlısı oldum rennie 'nin.yanlız değilsin, yatmadan önce şurubu kafama dikip öyle yatıyorum:) bebeler mide tekmelemeyi seviyor :)
Gecmis olsun ihlamur icebilirsin demisti bana doktor kasilma herkeste oluyo anladigimKızlar çok hastayım yadoktora gittim ilaç da veremedi. Öksürmekten geceleri kesinlikle uyku yok. Nane limon, ballı süt ile biraz rahatlıyorum tekrar başlıyor. Artık karnım yırtılacak gibi acıyor. Bana tavsiyesi olan var mı?
Bir de bebekler iyice aşağı doğru gitti benim. Karnımda da sürekli sertlikler oluyor. Özellikle otururken filan farklı farklı yerleri bir anda sertleşip geriliyor. Bunları saymam gerekir mi?Günde en az iki üç kere kasılma oluyor. Erken mi doğacak demek oluyor bu?
Ne kadan da minnoş bir hamile30 haftalık olduk bizde çok sukur Eki Görüntüle 2280736
Ordan çocuk çıkacak çocuk! Parmagin lafi mi olur yaAbooowyandik walla o ne ya
Bende var canım. Yukarı doğru ve aşağı doğru düz açık kahve rengi bir çizgi. Doğum çizgisi mi ne deniyordu olabiliyormuş normalmiş yani.Günaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz sen yine de yorma kendinineden sancimin ciktigini anlamaya calisti ayakta cok mu kaldin diye sordu evet dedim. dinleneceksin dedi kendimi yordugum icin olmuş zaten. hastanede kontrolde tutmaya gerek gormedi demek ki. (canima minnet) isi birak demedi. haftaya tekrar cagirdi. ilaci icerkende en az 3 litre su tuketeceksin dedi .. doktorun bu haftaki soylediklerini sevmedim
Tam tarif ettiğin gibi. Ben gidip göğüs altıma su tutuyordum. İlk başta buz falan koydum. Ateş tutuyor gibiydiler. Sonra oğlum baş aşağı dönünce birazcık azaldı. Ama hala devam ediyor. Gavisconu dene sende bir. Doğum yapınca Geçecekmiş öyle kendimi telkin ediyorum :)Bu yanma dediginiz gece uykudan uyandiricak derecede boyle sanki alev aliyo gogus kafesi mide bogaza kadar geliyo boyle bisey mi bana 2 gundur oluuo ben bitek kendimde oluyo saniyodum hatta acana ben ulser miyim ki falan dediydim
Bizde pazar günü 33 haftalık olacağız inşallah. Toplam 8 kilo aldım şuana kadar bariz bi çatlamam yok. Ama göğüslerimde ve bacaklarımda ince mor çizgiler oldu. Göbeğimde yok şuanlık. Ama her gün yağ sürüyorum. Duanıza çok amin :)Merhaba hanimlar hayirli cumalar. Mide yanmalari bacak kramplari vs hepimizde baslamis Allah yardimcimiz olsun insallah. Biz bugun 33 haftalik olduk cok şükür. Gunlerimiz azaliyor. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inşallahh.
Kıyama ya.. Halbuki evlatlarımız ne değerli onlar için en iyisini isterken yıpratabiliyoruz demek kiyazini okurken gözlerim doldu duygulandım çünkü bu benim kanayan yaram.
ama herzamn Rabbime şükrettim çünkü oğlum çok zeki bir çocuk maşallah.
yaşıtlarının arasında küçük kalıyor ama zeka yönünden hepsini bastırıyor.
aynen dediğin gbi eşimde minyonmuş ergenlikte tanıyamamışlar boy atmış.
ama maalesef sen yediremiyorsun bak bana ver bu çocuğu nasıl kilo aldırırım diyen bir millet var. beni onlar yordu.
çok şükür sağlığı yerinde. ben üzülünce ağlayınca hissediyor hemen gelip göz yaşımı siler annem diye sarılır.
Ayak şişmesine dün akşam ayaklarımın altına yastık koyup havaya diktim üzerine de buz torbasını koydum bi saat kadar durdum öyle sanli biraz iyi geldi gibi..gün-de iki kere yapayım diyorum öyle sabah akşam bakalım.odeme faydası olacak miAslında bu haftaya kadar herşey süperdi. Eve gidip dinlenince ertesi gün için enerji depoluyorsun. Ama geçen haftasonundan beri hep koşturmaca olunca dün kendimi çok kötü hissettim. Enerjim tükendi. Yorgun , mutsuz, sonra hesaplama yapmaya başladım ne kadar daha çalışacağım diye. Ama akşam eve gidince yemekten sonra hiç bir iş yapmadım ve direk uyudum. Bugün iyiyim şimdi.
Bel ağrısını kociş masajı ile çözüyorumAma ayaklarımın şişliğine bişey yapamıyorum. Bu hafta davul gibi oldular
Çok zor bisey değil çatı muayenesi korkmayinnn...bu çocuklar ya oradan ya göbekten bi şekilde çıkacak...oluruna bırakınArtık çatı mı kat mı ne yaptıysa yaptı canım doktorcumrzg14 canım ben şunu anladım insan yaşamadığı şeyi hayal edince daha kötü yapıyo kendini, ben bunu yaşadığım için şimdi çatı muayenesi falan öyle çok korkmuyorum açıkcası bu tarz bişeydir en fazla biraz daha canım acır o kadar.
Ama çevremden duyduğum Doğumdan bile bu kadar zorlanmamışlar yok kasmışlar kendilerini falan o kadar da abartılacak bişey göremedim ben. Acı eşiğim yüksek ya da benim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?