- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
İlk doğumumdan çıkınca revize ettiğim listemKızlar hastane çantasını hazırlayan varsa liste atabilir mi? Özellikle tecrübeli anneler; mutlaka olmalı-gereksiz dediğiniz şeyler var mı?
Gecmis olsun canim Allah şifa versinSelam kızlar..bugün rutin kontrole geldik oğlumla laylaylom ama nst de düzenli sancı çıkınca bırakmadı doktor2-3 dk da bir max 60-70 lerde sancı çıktı..ben o anları hep kafasını poposunu dayadı diye yoruyordum ben iyiyim, olmaz bişey desem de bırakamam dedi, yattık mecbur..akciğer gelişimi için iğne, kasılmaları durdurmak için hap ve serum verdiler..azalmıştı ama sanırım ilacın etkisi geçince yine başladı..bir hap daha verdiler, beklemedeyiz şimdi..içim rahat, yarın çıkarım merak etmeyin diyorum soranlara ama inşallah R Rzg14 senin kız gibi inatçı çıkmaz benim kız da bi de bence hastane ortamı daha da geriyor hem bizi hem bebisleri..bak seni de delirtmişler yine ben herkesi eve yolladım valla tekim hastanede
Çok geçmiş olsun inşallah duzelirde en kısa zamanda evine dönersinSelam kızlar..bugün rutin kontrole geldik oğlumla laylaylom ama nst de düzenli sancı çıkınca bırakmadı doktor2-3 dk da bir max 60-70 lerde sancı çıktı..ben o anları hep kafasını poposunu dayadı diye yoruyordum ben iyiyim, olmaz bişey desem de bırakamam dedi, yattık mecbur..akciğer gelişimi için iğne, kasılmaları durdurmak için hap ve serum verdiler..azalmıştı ama sanırım ilacın etkisi geçince yine başladı..bir hap daha verdiler, beklemedeyiz şimdi..içim rahat, yarın çıkarım merak etmeyin diyorum soranlara ama inşallah R Rzg14 senin kız gibi inatçı çıkmaz benim kız da bi de bence hastane ortamı daha da geriyor hem bizi hem bebisleri..bak seni de delirtmişler yine ben herkesi eve yolladım valla tekim hastanede
Aaa gecmis olsun simdiden.Selam kızlar..bugün rutin kontrole geldik oğlumla laylaylom ama nst de düzenli sancı çıkınca bırakmadı doktor2-3 dk da bir max 60-70 lerde sancı çıktı..ben o anları hep kafasını poposunu dayadı diye yoruyordum ben iyiyim, olmaz bişey desem de bırakamam dedi, yattık mecbur..akciğer gelişimi için iğne, kasılmaları durdurmak için hap ve serum verdiler..azalmıştı ama sanırım ilacın etkisi geçince yine başladı..bir hap daha verdiler, beklemedeyiz şimdi..içim rahat, yarın çıkarım merak etmeyin diyorum soranlara ama inşallah R Rzg14 senin kız gibi inatçı çıkmaz benim kız da bi de bence hastane ortamı daha da geriyor hem bizi hem bebisleri..bak seni de delirtmişler yine ben herkesi eve yolladım valla tekim hastanede
Bende de o toplanma çok oluyor cnm bide vajinma vuruyor arada ama bende ne neresinde hiç anlamıyorum vallaAaa gecmis olsun simdiden.
Bu karnin sertlesmesi, bir yerde kafasi veya poposu varmis gibi olmasi miymis kasılma? Sunlari anlayamadan doguruvam resmen ya. Oyleyse de aci yok.
Bunu yazarken yine toplandi gibi bir sertlik var. Sağımı kendine yuva edindi iyice bu çocuk. Kasigimda da bisi var. Siz olsaniz kesin eli mi ayagi mi bilirdiniz. Evladimin sanssizligi hissiz anasi..
Evet onun da etkisi var heralde
Okadar maaşi kim kaybetmiste biz bulucaz:)) doktorlar alir 4000 euro filan. uzmanlar daha da fazla. ama normal bi isci 1500-2000 arasidir. ortalama memur 1800-2800 arasidir; ki buda iyidir. bi ust tabaka da 3000 den baslar, bunlarda zaten (ssaglam) muhendisi, avukati falan filan.kızım gemiye gidiyor 8 ay karaya ayak basmıyorlar. Okyanus geçiyor adamlar
Bayan almıyorlar sanırım hepsi sap. Yoksa ben de çok hayalini kurmuştum. 5 ay bile dayanabilsem amma para toplarım diye. Tabi beni sağ bırakırlar mı bilemem
Ben en düşük maaşlar 3-4 bin Euro diye düşünmüştüm
hahah senin doktorun sacmaligi hakkaten. sorunsuz insana neden yasaklanir.Benim gereksiz doktor niye cinselliği yasakladı hala düşünüyorum. Hiçbir sıkıntımızda yoktu. Yasaklar çiğnenmek için vardırpelvik masajını bilhassa yapmamız lazım kızlar Yürüyüş yapamıyorum allahtan benim oğlan döndü çoktan. Çanta için bu hafta sonu yıkamalara baslıycam
eheheh okurken gulumsedim:) hic gelmeseler be kuzum niye yanindalar ki devamli. anneler iki gunde bir gelsin. ay esim dogumdan sonra iki gece kalsin ucuncu gece yanliz kalirim kafasindayim simdiden. eve geldikten sonra zaten ebe gelecek. annemin kalmasina gerek bile yok geceleri, rahatini bozmasin oda.annem iki de bir yanlis anlamada git gel biz de yorulduk. sen burda yatiyrsun en azindan diyor... gitmis hastane ucretini karistirmis, bize denenin cok istunde bir rakam denmis ona. uzsrjne vazife degil ama yapmks. bir geldiki ali al moru mor. basima agrilar girdi. ne halt edecegiz diye.
kocam benden habersiz anasina siparis vermis. yine benden habersiz cikti geldi kadin. gorunce tepeme gelenler geldi. kocaya ondan kizginjm.
kv yuz kere anlattirdigi seyleri tekrar tekrar soryur. kim kurtaj olmus onu anlatiyr. kendi hastaligini anlatiyr vs vs.
3u de deli etti beni.
ah bu anneler..uzmeyin kendinizi. birazda seni guclu mu goruyoda oyle rahat konusuyo acaba. ilk evliligimden once gucluydum, cok seyi tasirdim filan. bosandiktan sonra eve dondugumde baktim hersey herkes her söz artik agir gelmeye basladi, ailemde herkese nekadar hassas, kirilgan, dengelerimin kafamin bozuk oldugunu anlattim, hungur hungur aglayarak. ancak dank etti hepsine, ileri geri yorumlar bitti ve rahatladim.Bizi bizden olanlar yaralıyor ya en çok.
Annem zaten malumunuz, gecenlerde telefonda yine delirtti. Bana gore sorulmasi konuşulması son derece ayıp seyleri konusmaya kalkti. Bugün yuz yuzeyken soyledim ben de; ya yanimda x olsaydi y olsaydi? Onlarin yüzüne soyleyemeyecegin seyleri bana nasil sorabiliyorsun?
Bu arada benim annem olsa kesin o da sen yatiyorsun git gel biz yoruluyoruz derdibenim bekledigim toplar bunlar olduğu için kalem saglam, gol yemem
Ve sezeryan ol ne ugrasiyorsun dedi. Kendisi 4 normal doğum yaptı. Sonuncu 43 yaşında. Ya dedim ben sezeryandan ayaga nasil kalkarim? 10 gun yatarsin bakarlar, bu kadar adam var cevrende dedi. Kimseden sunu al bunu getir diye iş isteyemem ben dedim.
Ay kadın yok yere kestirecek beni
Bazsn cok sinir bozucu oluyo mesela bisey soruyorum kesin olarak yapmalisin diyo ulan madem kesin neden kendin soylemiyosun ben sormadan belki benim aklima gelmicek bide ozel doktorlar guya ben anlamadimAynen benm doktorda öyle malesf çok relax valla sor valla her şeyi yoksa onların anlatacakları yok doğuma kadr
Geçmiş olsun benim de ilk gebeliğimde rutin kontrole diye gidip bir gece hastane yatmışlığım vardı sonra 37 ye kadar tutabildik. Yarın çıkarsın inşallah sen de ağustos bebeleri pek meraklı oldular annelerini korkutmayaSelam kızlar..bugün rutin kontrole geldik oğlumla laylaylom ama nst de düzenli sancı çıkınca bırakmadı doktor2-3 dk da bir max 60-70 lerde sancı çıktı..ben o anları hep kafasını poposunu dayadı diye yoruyordum ben iyiyim, olmaz bişey desem de bırakamam dedi, yattık mecbur..akciğer gelişimi için iğne, kasılmaları durdurmak için hap ve serum verdiler..azalmıştı ama sanırım ilacın etkisi geçince yine başladı..bir hap daha verdiler, beklemedeyiz şimdi..içim rahat, yarın çıkarım merak etmeyin diyorum soranlara ama inşallah R Rzg14 senin kız gibi inatçı çıkmaz benim kız da bi de bence hastane ortamı daha da geriyor hem bizi hem bebisleri..bak seni de delirtmişler yine ben herkesi eve yolladım valla tekim hastanede
Ay ben kriz geçiririm herkesi kovar o sinirlede çocuğu doğururum, sonra sizin yüzünüzden diye herkesin burnundan getiririm. Sen sakin ol canım boşver kendini bebişini düşün
Yemin ederim okurken tuylerim diken diken oldu neyseki sayili gunaz biseyin kaldi
Ay valla çok haklısın senin derdin sana yetiyor ztn bide onlar stres yaptrmasinlar aaa zaten bende üç gündür kocayla kavgaliyim konusmuyrz catlicam artk az kaldı
iste sirf bu yuzden ben de kendi isini kendi halledenlerden oldum hep. ama simdi 5yasinda oglum var cnm. elimi kolumu bagliyr. onu gorebilmek icin mecbur katlaniyrm.Bizi bizden olanlar yaralıyor ya en çok.
Annem zaten malumunuz, gecenlerde telefonda yine delirtti. Bana gore sorulmasi konuşulması son derece ayıp seyleri konusmaya kalkti. Bugün yuz yuzeyken soyledim ben de; ya yanimda x olsaydi y olsaydi? Onlarin yüzüne soyleyemeyecegin seyleri bana nasil sorabiliyorsun?
Bu arada benim annem olsa kesin o da sen yatiyorsun git gel biz yoruluyoruz derdibenim bekledigim toplar bunlar olduğu için kalem saglam, gol yemem
Ve sezeryan ol ne ugrasiyorsun dedi. Kendisi 4 normal doğum yaptı. Sonuncu 43 yaşında. Ya dedim ben sezeryandan ayaga nasil kalkarim? 10 gun yatarsin bakarlar, bu kadar adam var cevrende dedi. Kimseden sunu al bunu getir diye iş isteyemem ben dedim.
Ay kadın yok yere kestirecek beni
amin ins cnm.da.. ciddi bizi sıkan bir duruma girdik. Allah sonumuzu hayir etsin.Maddi manevi sanki keyfinden kalıyorsun orda...boşver takılma sen kulağın birinden girmeden geri çıkar hemen hepsini duyma kendine bebisine odaklan sen..allah sağlık versin maddiyatin çaresine bi şekilde bakılır zaten
aman Allah korusun. ben gibi olmayin. benimkiler duzelmiyr ne yazik ki. en de gece herkesi yolluyorum cnm ama gunduz oglumla geliyrlar. cocuk olunca eli kolu baglaniyr insanin.Selam kızlar..bugün rutin kontrole geldik oğlumla laylaylom ama nst de düzenli sancı çıkınca bırakmadı doktor2-3 dk da bir max 60-70 lerde sancı çıktı..ben o anları hep kafasını poposunu dayadı diye yoruyordum ben iyiyim, olmaz bişey desem de bırakamam dedi, yattık mecbur..akciğer gelişimi için iğne, kasılmaları durdurmak için hap ve serum verdiler..azalmıştı ama sanırım ilacın etkisi geçince yine başladı..bir hap daha verdiler, beklemedeyiz şimdi..içim rahat, yarın çıkarım merak etmeyin diyorum soranlara ama inşallah R Rzg14 senin kız gibi inatçı çıkmaz benim kız da bi de bence hastane ortamı daha da geriyor hem bizi hem bebisleri..bak seni de delirtmişler yine ben herkesi eve yolladım valla tekim hastanede
evladim icin cnm. yoksa beni goremez yavrum. gunduz yanima geliyr ve ona burada birinin bakmasi lazim. benim yurumem oturmam yasak. gece kimse kalmiyor zaten hepsini yolluyorum.Okadar maaşi kim kaybetmiste biz bulucaz:)) doktorlar alir 4000 euro filan. uzmanlar daha da fazla. ama normal bi isci 1500-2000 arasidir. ortalama memur 1800-2800 arasidir; ki buda iyidir. bi ust tabaka da 3000 den baslar, bunlarda zaten (ssaglam) muhendisi, avukati falan filan.
hahah senin doktorun sacmaligi hakkaten. sorunsuz insana neden yasaklanir.
eheheh okurken gulumsedim:) hic gelmeseler be kuzum niye yanindalar ki devamli. anneler iki gunde bir gelsin. ay esim dogumdan sonra iki gece kalsin ucuncu gece yanliz kalirim kafasindayim simdiden. eve geldikten sonra zaten ebe gelecek. annemin kalmasina gerek bile yok geceleri, rahatini bozmasin oda.
ah bu anneler..uzmeyin kendinizi. birazda seni guclu mu goruyoda oyle rahat konusuyo acaba. ilk evliligimden once gucluydum, cok seyi tasirdim filan. bosandiktan sonra eve dondugumde baktim hersey herkes her söz artik agir gelmeye basladi, ailemde herkese nekadar hassas, kirilgan, dengelerimin kafamin bozuk oldugunu anlattim, hungur hungur aglayarak. ancak dank etti hepsine, ileri geri yorumlar bitti ve rahatladim.
bugun annem ruyasinda beni cok kotu gordugunu yazmis, nasil gordugunu anlatmadi herhalde omrumu uzatmis haha. israrla cok kotu gordum yazmis, sagolsun bisuru dua etmis yine. ama o ruyayi soylemesi bile uzdu beni. annem kafasina takmasin diye ben rahatsizliklarimi anlatmiyorum bile. ablama yazdim daha sonra; annem korkuttu beni diye. yazarkende kendimi aglarken buldum.
duygu duzenimiz de bozulmus kizlar.
Ağzını hayra acmayanlarda bugünB bebegim-gel inşallah canım
I ikuayko benim 2.ama ben de senin gibiyim valla..bana kalsa hepsi bebenin normal hareketi..ağrı esigimiz mi yüksek nedir anlamadımama yatirdiklarindan beri hissettiklerim evdekilere göre biraz daha farklı gerçekten..ya da evde hiç bu kadar hareketsiz kalıp kendimi dinlemedigimden de olabilir..ben iyiyim diye ısrar edince, dr ben seni anladım, sen evde yaramazlık yapıyorsun , yat dinlen bakalım bi dedi temizlik vs takıntılarım yok, hatta hala bebenin eşyalar yikanmadi, hazır değiliz ama bir sıpa daha olunca rutin onun koşturması bile yormuş demekki beni oglumla sürekli park bahçe gezdiğimiz için haftasonu instagramda, acaba hangi parkta doğuracağım diye gönderme yapmıştım eşek arısı sokaymış dilimi, kötüyü çağırdım yine
Geçmiş olsun benim de ilk gebeliğimde rutin kontrole diye gidip bir gece hastane yatmışlığım vardı sonra 37 ye kadar tutabildik. Yarın çıkarsın inşallah sen de ağustos bebeleri pek meraklı oldular annelerini korkutmaya
sag olun kizlar. yapiyrlar iste. durmuyr ceneleri.
iste sirf bu yuzden ben de kendi isini kendi halledenlerden oldum hep. ama simdi 5yasinda oglum var cnm. elimi kolumu bagliyr. onu gorebilmek icin mecbur katlaniyrm.
amin ins cnm.da.. ciddi bizi sıkan bir duruma girdik. Allah sonumuzu hayir etsin.
aman Allah korusun. ben gibi olmayin. benimkiler duzelmiyr ne yazik ki. en de gece herkesi yolluyorum cnm ama gunduz oglumla geliyrlar. cocuk olunca eli kolu baglaniyr insanin.
sen de rahat ol lutfen. sabah bisicik kalmaz. ben o ilactan ilk geldigimde 20dk arayla 4 tane aldim. sonra gunde 6tane. simdi 4 e dustu. benimki keci oldugu icin baska ilacta ictim yaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?