2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güzel anneler dün sağlık ocagi izlenim vardı
5. Kilomu almış bulunmaktym ve hemşire doğuma kadar 10 kilo daha alırsın dedi ve aşırı bozuldum.
Yani 9 haftada 10 kilo mu alacgm yani nasıl hesap bu
10 kilo daha mi doguma ne kaldi surda ne 10 kilosu yok artik

Güzel anneler dün sağlık ocagi izlenim vardı
5. Kilomu almış bulunmaktym ve hemşire doğuma kadar 10 kilo daha alırsın dedi ve aşırı bozuldum.
Yani 9 haftada 10 kilo mu alacgm yani nasıl hesap bu
oda bir şeymi bu koca karnımla sağlık ocağındaki doktorum bana hamilelik varmı diye sordu

Hayırdir ne oldu gene..hastanede bile rahat yok yani desene..gerginlikten de sandın artar dikkat et kasma kendini
annem iki de bir yanlis anlamada git gel biz de yorulduk. sen burda yatiyrsun en azindan diyor... gitmis hastane ucretini karistirmis, bize denenin cok istunde bir rakam denmis ona. uzsrjne vazife degil ama yapmks. bir geldiki ali al moru mor. basima agrilar girdi. ne halt edecegiz diye.

kocam benden habersiz anasina siparis vermis. yine benden habersiz cikti geldi kadin. gorunce tepeme gelenler geldi. kocaya ondan kizginjm.

kv yuz kere anlattirdigi seyleri tekrar tekrar soryur. kim kurtaj olmus onu anlatiyr. kendi hastaligini anlatiyr vs vs.

3u de deli etti beni.

Ay ben kriz geçiririm herkesi kovar o sinirlede çocuğu doğururum, sonra sizin yüzünüzden diye herkesin burnundan getiririm. Sen sakin ol canım boşver kendini bebişini düşün

Yemin ederim okurken tuylerim diken diken oldu neyseki sayili gun az biseyin kaldi

Yooook anam bissuru kiyafet birikti daha kiz olursa bide ona giysi alamam bes parasiz kaldik valla cula caputa para vermekten erkek olsun bunlari kullansin yalniz birinciyi yapabildik ikinciwi kaldi
Puhaha ben orta renk aldım yaaa yatirimmmmm dogru ilki bitti iki kaldı

Ay valla çok haklısın senin derdin sana yetiyor ztn bide onlar stres yaptrmasinlar aaa zaten bende üç gündür kocayla kavgaliyim konusmuyrz catlicam artk az kaldı

Bizi bizden olanlar yaralıyor ya en çok.

Annem zaten malumunuz, gecenlerde telefonda yine delirtti. Bana gore sorulmasi konuşulması son derece ayıp seyleri konusmaya kalkti. Bugün yuz yuzeyken soyledim ben de; ya yanimda x olsaydi y olsaydi? Onlarin yüzüne soyleyemeyecegin seyleri bana nasil sorabiliyorsun?
Bu arada benim annem olsa kesin o da sen yatiyorsun git gel biz yoruluyoruz derdi benim bekledigim toplar bunlar olduğu için kalem saglam, gol yemem

Ve sezeryan ol ne ugrasiyorsun dedi. Kendisi 4 normal doğum yaptı. Sonuncu 43 yaşında. Ya dedim ben sezeryandan ayaga nasil kalkarim? 10 gun yatarsin bakarlar, bu kadar adam var cevrende dedi. Kimseden sunu al bunu getir diye iş isteyemem ben dedim.
Ay kadın yok yere kestirecek beni

Sağol bilgilendirdigin için cnm bidahaki kontrlmde doğum hakkinda konuşayım diyorm doktrmla eğer normal olmaya bi sorun olmazsa o kegel egzersizini fln yapmayı düşünüyorum bende. Ondan önce inşallah bebeğim boynundan kordonu çıkarmıştır da kafama takmam artk

Ayyy insallah senin de icin rahatlasin gerci bisey olmaz ama yine de sen skintidan kurtulursun.. rica ederim canim evet ben de bi dahaki randevuda ilk defa nst cekilicem hem ordaki ebelerle bi konusur tanisirim hem de doktor ben sormadan sagolsun pek aciklama yapmiyo bu sefer aciklattkricam... Biseyleri de keske ben sormadan soylese

Maddi manevi sanki keyfinden kalıyorsun orda...boşver takılma sen kulağın birinden girmeden geri çıkar hemen hepsini duyma kendine bebisine odaklan sen..allah sağlık versin maddiyatin çaresine bi şekilde bakılır zaten

Aynen benm doktorda öyle malesf çok relax valla sor valla her şeyi yoksa onların anlatacakları yok doğuma kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…