- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
https://www.ciceksepeti.com/kisiye-ozel-hastane-cikis-takimi-3-lu-kc971558Erkek annesi olarak kıyafet araba dinazor denizkarakterleri hayvanlar robot kapaniskız kiyafetleri tas tus sus pus çiçek firfir renk cumbusu payet sim tütu ayyyyy ne güzeller
10 kilo daha mi doguma ne kaldi surda ne 10 kilosu yok artikGüzel anneler dün sağlık ocagi izlenim vardı
5. Kilomu almış bulunmaktym ve hemşire doğuma kadar 10 kilo daha alırsın dedi ve aşırı bozuldum.
Yani 9 haftada 10 kilo mu alacgm yani nasıl hesap bu
oda bir şeymi bu koca karnımla sağlık ocağındaki doktorum bana hamilelik varmı diye sorduGüzel anneler dün sağlık ocagi izlenim vardı
5. Kilomu almış bulunmaktym ve hemşire doğuma kadar 10 kilo daha alırsın dedi ve aşırı bozuldum.
Yani 9 haftada 10 kilo mu alacgm yani nasıl hesap bu
Vallahi erkek cocuklarinincok seviyorum ama kiyafet yonunden icimdeki sahika kocaslanliyi cikarmama izin vermiyorAyyy ayyyyy
annem iki de bir yanlis anlamada git gel biz de yorulduk. sen burda yatiyrsun en azindan diyor... gitmis hastane ucretini karistirmis, bize denenin cok istunde bir rakam denmis ona. uzsrjne vazife degil ama yapmks. bir geldiki ali al moru mor. basima agrilar girdi. ne halt edecegiz diye.Hayırdir ne oldu gene..hastanede bile rahat yok yani desene..gerginlikten de sandın artar dikkat et kasma kendini
gaz gazoda bir şeymi bu koca karnımla sağlık ocağındaki doktorum bana hamilelik varmı diye sordu
ben deVallahi erkek cocuklarinincok seviyorum ama kiyafet yonunden icimdeki sahika kocaslanliyi cikarmama izin vermiyor
Ay ben kriz geçiririm herkesi kovar o sinirlede çocuğu doğururum, sonra sizin yüzünüzden diye herkesin burnundan getiririm. Sen sakin ol canım boşver kendini bebişini düşünannem iki de bir yanlis anlamada git gel biz de yorulduk. sen burda yatiyrsun en azindan diyor... gitmis hastane ucretini karistirmis, bize denenin cok istunde bir rakam denmis ona. uzsrjne vazife degil ama yapmks. bir geldiki ali al moru mor. basima agrilar girdi. ne halt edecegiz diye.
kocam benden habersiz anasina siparis vermis. yine benden habersiz cikti geldi kadin. gorunce tepeme gelenler geldi. kocaya ondan kizginjm.
kv yuz kere anlattirdigi seyleri tekrar tekrar soryur. kim kurtaj olmus onu anlatiyr. kendi hastaligini anlatiyr vs vs.
3u de deli etti beni.
Yooook anam bissuru kiyafet birikti daha kiz olursa bide ona giysi alamam bes parasiz kaldik valla cula caputa para vermekten erkek olsun bunlari kullansingaz gaz
ben deyaaaa ikinci kiz olur inşallah
Yemin ederim okurken tuylerim diken diken oldu neyseki sayili gunannem iki de bir yanlis anlamada git gel biz de yorulduk. sen burda yatiyrsun en azindan diyor... gitmis hastane ucretini karistirmis, bize denenin cok istunde bir rakam denmis ona. uzsrjne vazife degil ama yapmks. bir geldiki ali al moru mor. basima agrilar girdi. ne halt edecegiz diye.
kocam benden habersiz anasina siparis vermis. yine benden habersiz cikti geldi kadin. gorunce tepeme gelenler geldi. kocaya ondan kizginjm.
kv yuz kere anlattirdigi seyleri tekrar tekrar soryur. kim kurtaj olmus onu anlatiyr. kendi hastaligini anlatiyr vs vs.
3u de deli etti beni.
Puhaha ben orta renk aldım yaaaYooook anam bissuru kiyafet birikti daha kiz olursa bide ona giysi alamam bes parasiz kaldik valla cula caputa para vermekten erkek olsun bunlari kullansinyalniz birinciyi yapabildik ikinciwi kaldi
Ay valla çok haklısın senin derdin sana yetiyor ztn bide onlar stres yaptrmasinlar aaa zaten bende üç gündür kocayla kavgaliyim konusmuyrz catlicam artk az kaldıannem iki de bir yanlis anlamada git gel biz de yorulduk. sen burda yatiyrsun en azindan diyor... gitmis hastane ucretini karistirmis, bize denenin cok istunde bir rakam denmis ona. uzsrjne vazife degil ama yapmks. bir geldiki ali al moru mor. basima agrilar girdi. ne halt edecegiz diye.
3u de deli etti beni.
En iyisini yapmissin benim hic orta renk yok.Puhaha ben orta renk aldım yaaayatirimmmmm dogru ilki bitti iki kaldı
Bizi bizden olanlar yaralıyor ya en çok.annem iki de bir yanlis anlamada git gel biz de yorulduk. sen burda yatiyrsun en azindan diyor... gitmis hastane ucretini karistirmis, bize denenin cok istunde bir rakam denmis ona. uzsrjne vazife degil ama yapmks. bir geldiki ali al moru mor. basima agrilar girdi. ne halt edecegiz diye.
3u de deli etti beni.
Sağol bilgilendirdigin için cnm bidahaki kontrlmde doğum hakkinda konuşayım diyorm doktrmla eğer normal olmaya bi sorun olmazsa o kegel egzersizini fln yapmayı düşünüyorum bende. Ondan önce inşallah bebeğim boynundan kordonu çıkarmıştır da kafama takmam artkKizlar buhun gebe okuluna gittim ebe dediki en gec 28. Haftada cantanizi hazirlayip bitirin dedi tabii ben daha hazirlamadim... Kegel egzersizi pelvik masaji vs bunlarin normal dogumu kolaylastiedigini soyledi... Cinselligin dogumu en iyi sekilde kolaylastirgini, cocugun donmesi icin yani makat gelisinden cikmasi icin en onemli yapilmasingerekenin en az 30 dakika yuruyus oldugunu soyledi... Tuzu tamamen kes dedi onemli kesitler bunlar
Ayyy insallah senin de icin rahatlasin gerci bisey olmaz ama yine de sen skintidan kurtulursun.. rica ederim canim evet ben de bi dahaki randevuda ilk defa nst cekilicem hem ordaki ebelerle bi konusur tanisirim hem de doktor ben sormadan sagolsun pek aciklama yapmiyo bu sefer aciklattkricam... Biseyleri de keske ben sormadan soyleseSağol bilgilendirdigin için cnm bidahaki kontrlmde doğum hakkinda konuşayım diyorm doktrmla eğer normal olmaya bi sorun olmazsa o kegel egzersizini fln yapmayı düşünüyorum bende. Ondan önce inşallah bebeğim boynundan kordonu çıkarmıştır da kafama takmam artk
Maddi manevi sanki keyfinden kalıyorsun orda...boşver takılma sen kulağın birinden girmeden geri çıkar hemen hepsini duyma kendine bebisine odaklan sen..allah sağlık versin maddiyatin çaresine bi şekilde bakılır zatenannem iki de bir yanlis anlamada git gel biz de yorulduk. sen burda yatiyrsun en azindan diyor... gitmis hastane ucretini karistirmis, bize denenin cok istunde bir rakam denmis ona. uzsrjne vazife degil ama yapmks. bir geldiki ali al moru mor. basima agrilar girdi. ne halt edecegiz diye.
3u de deli etti beni.
Aynen benm doktorda öyle malesf çok relax valla sor valla her şeyi yoksa onların anlatacakları yok doğuma kadrAyyy insallah senin de icin rahatlasin gerci bisey olmaz ama yine de sen skintidan kurtulursun.. rica ederim canim evet ben de bi dahaki randevuda ilk defa nst cekilicem hem ordaki ebelerle bi konusur tanisirim hem de doktor ben sormadan sagolsun pek aciklama yapmiyo bu sefer aciklattkricam... Biseyleri de keske ben sormadan soylese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?