2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cok guzellermis cnm.
sana geyşa diyenler hakli cikiyor he.
amjn cnm.
ay kiyamadin bana dimi .
saka bir yana sancim cok bugun. canim yaniyor. annem kv kocam sinirlerimi tavan yaptirdilar. deli ettiler beni.

amin cnm insallah.
Hayırdir ne oldu gene..hastanede bile rahat yok yani desene..gerginlikten de sandın artar dikkat et kasma kendini

Evde badana boya başladı, yarın devam edecek. Yatacak, oturacak yer yok. Ve ben evlendiğimden beri (2yıl) ilk kez annemde yatılı kalacağım
8 yılı doldurdum hala her gitmem de kalırım.ustelik evime arabayla en fazla 10 dak..sadece son iki aydır kalmıyorum oda ben kendim rahat edemediğinden göbekten dolayı.. ama hafta sonu ordayım gene doğum önce kalayım.diyorum

mavilibalik canım çok güzeller bayıldım kızlar için ne çok seçenek var ya güzel günlerde kullanın.
elaide her fiyat yazdığında 6.50 ile çarpmaya çalışmam.

Aslında bizim buraya göre pahalı orada 170 Euro yu 170 tl gibi düşününce çok ta uçuk değil.
Bizim arkadaşın abisi gemide çalışıyor 6 bin Euro civarı maaş alıyor. Yani 200 Euro harcamak çokta lüks olmuyor. Bitirdiği bölüme göre burada 5 bin TL maaşa çalışanlar var.
1 yıl gidip çalışıp gelmek lazım

ahaha bende siz yazdiginizda hesapliyorum kac euro diye hahah! 1 euro 6,5 tl mi su an? ben 7 saniyodum bu arada

O degilde 6000 euro maaş ne Allah askina masallah Allah daha cok versin. oyle maaş mi olur! hangi gemiymis o bizde basvuralim soyle soyliim Almanya da asgari ucret 1557 euroymus, simdi baktim. 6000 ile ciddi bi fark var arasinda. 6000 maaş alsam sence armani nin bebek cantasini alirmiyim. en az bi gucci olurdu, louis vuitton olurdu

kızım gemiye gidiyor 8 ay karaya ayak basmıyorlar. Okyanus geçiyor adamlar
Bayan almıyorlar sanırım hepsi sap. Yoksa ben de çok hayalini kurmuştum. 5 ay bile dayanabilsem amma para toplarım diye. Tabi beni sağ bırakırlar mı bilemem
Ben en düşük maaşlar 3-4 bin Euro diye düşünmüştüm

KiZ kemigin.kalmazdi yamyamlarin.arasında

Benim gereksiz doktor niye cinselliği yasakladı hala düşünüyorum. Hiçbir sıkıntımızda yoktu. Yasaklar çiğnenmek için vardır pelvik masajını bilhassa yapmamız lazım kızlar Yürüyüş yapamıyorum allahtan benim oğlan döndü çoktan. Çanta için bu hafta sonu yıkamalara baslıycam

Evet sizinki niye yasakladi bisey mi gorduki ben de anlamadim kanama falan olmadigi surece Allah Allah... Ben de hemen yoruluyorum ama dogumu kolaylastiriyomus normal dogumu yani hem de donmeyenleri donduruyomus ben de cantami haftaya hazir edim koyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…