Allahim tamemn kesilsin vaktini beklesin. cok aminAhh ahhh sorma, bi çıksın poposunu ısıracağız babasıyla..ismi hala netlesememisti ya Nazlı mı koysak diyoruz artık
Gece 3.30 da 1 hap daha ve ciger gelişimi iğnesinin 2.dozunu verdiler..6.30 da nst ye baglandim sancı yokbakalım ilaç etkisi mi, tekrar başlayacak mı? Dr u bekliyorum 4 gözle, hazır sancı yokken ikna edip kaçayım diye
ayni modelden bende de var da ordan biliyrm.evet canim dedigin daha dogru bi tesbit olmus
iyi eglenceler cnm. her sabah saat kurmus gibi 05.25 kalkis saatim.Gunaydin kizlar! Hepimize guzel haftasonlari diliyorum. Bugun misafirlerim gelecek bolca gezecegiz. Hazirlik yapmiicam cunku yemegide disarda yiicez ve aksam caya gelecekler sadecebi pasta yapayim diyorum ama bakalim canim isterse.
bu bebek beni sabah 6larda simdiden uyandiriyo yaa
evt bugun cnm. dr.la saat pazarligi yapmam lazim. okul yanlis bilgi vermis bana cunku. dr 1 saat izin vermisti ama olay 4 saatmis. tekerlekli sandalye ayarlarsak izin verir sanirim.
Allah iyilik versin inşallah canim guzel gecer insallhAllahim tamemn kesilsin vaktini beklesin. cok amin
ayni modelden bende de var da ordan biliyrm.
iyi eglenceler cnm. her sabah saat kurmus gibi 05.25 kalkis saatim.
evt bugun cnm. dr.la saat pazarligi yapmam lazim. okul yanlis bilgi vermis bana cunku. dr 1 saat izin vermisti ama olay 4 saatmis. tekerlekli sandalye ayarlarsak izin verir sanirim.
oda bir şeymi bu koca karnımla sağlık ocağındaki doktorum bana hamilelik varmı diye sordu
Mesela benim gibi bu gittiğimde doktora az soru sormuştum soruların azaldı bakıyorum dedi sonra da tabi artık ben sana sorucağım ne zaman doğuracaksın diye dedi@elaide beni kendini kurtarır olarak goruyorlarkendi işini kendi gören, kendi bacagindan asılan ve asildim ben demeyen yoksa hastalik vs benden saklamaya başladılar, uzuluyormusum. Allah Allah annem babam olduğunuzdan dolayi üzülüyor olabilir miyim?
Kizlar, temmuzda doguma baslariz biz. Zaten dogum tarihi agustos basi olan gebe 37-42 arasi dersek temmuz basi gibi normal zamani oluyor iste. Geliyorlar gümbür gümbür
Benimki de öyle, 29+5te gittim kafa çapı 33 çıktı. Zamanla belki esitlenir diye umutla bekliyorum yoksa bana da sezaryen yolu görünüyorSelamlar kızlar.
Finallerimi atlattım döndüm aranıza
Geçmişi okumam mümkün değil ama son sayfalara bakacağım, ne alemdesiniz acaba
Biz 29+6 da doktor kontrolüne gittik.
40 cm, 1600 gram dedi bebek için.
Ama kafa ölçüsü 2 hafta önden gidiyormuş.
Oldukça panik oldum, bir hastalığı vs var zannettim.
Doktor genetik olduğunu eşimin de benim de yapılı olduğumuzu bu nedenle olabileceğini söyledi.
Bu arada benim de eşimin de kafası büyükmüş doğdumuzda
Kilolu bir bebek değil ama kemik yapısı olarak yapılı olacak dedi.
Bir de bebeğim ayak üstü duruyormuş karnımda
Yani dik pozisyonda.
Doktor kafa büyüklüğü nedeniyle sezeryan olur gibi konuştu şimdiden.
Çevrenizde böyle bir şey hiç duydunuz mu? Bilginiz var mı acaba?
Masallah bundan önce hangi haftada gitmiştin aynıyız bakalım benim ki nasıl oldu Çarşamba günü dr günüm Benım bebegin kafasıda büyük kendide büyüktü sorun olmaz benceMerhaba kızlar bizde 33+5 haftaligiz bebisimiz 2700 gr olmus haftasina gore kafası hep daha büyük cikiyo var mı öyle olan
10 dakika uzakmış8 yılı doldurdum hala her gitmem de kalırım.ustelik evime arabayla en fazla 10 dak..sadece son iki aydır kalmıyorum oda ben kendim rahat edemediğinden göbekten dolayı.. ama hafta sonu ordayım gene doğum önce kalayım.diyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kasılmaların durur ve çıkarsın hemen. Vaktinde ve sağlıkla gelsin bebişin.Selam kızlar..bugün rutin kontrole geldik oğlumla laylaylom ama nst de düzenli sancı çıkınca bırakmadı doktor2-3 dk da bir max 60-70 lerde sancı çıktı..ben o anları hep kafasını poposunu dayadı diye yoruyordum ben iyiyim, olmaz bişey desem de bırakamam dedi, yattık mecbur..akciğer gelişimi için iğne, kasılmaları durdurmak için hap ve serum verdiler..azalmıştı ama sanırım ilacın etkisi geçince yine başladı..bir hap daha verdiler, beklemedeyiz şimdi..içim rahat, yarın çıkarım merak etmeyin diyorum soranlara ama inşallah R Rzg14 senin kız gibi inatçı çıkmaz benim kız da bi de bence hastane ortamı daha da geriyor hem bizi hem bebisleri..bak seni de delirtmişler yine ben herkesi eve yolladım valla tekim hastanede
evet canim 6 yilim sinir olmakla gecri zaten bugun bu laf daga etsin patlarım artikR Rzg14 inşallah izin verir doktor, sorunsuz gider gelirsin
Herkese günaydın ❤ hepimizin güzel haberler alacağı bir gün olsun inşallah
Z zhrazynep annene gitmene çok içerlemiş kv belli, çekememişvalla kv lerin çoğu aynı, iş eşimizde bitiyor..hep biz alttan alıp ara bulamayız, kendi ailesiyle mevzularda o araya girmeli ama çoğu anasına bişey diyemiyor, hep onlar yaşlı, cahil vs biz boşvermek zorunda olan stres topu hayatımız böyle geçecek valla
Hiç tartışma bence canım. Oralı olmayın çıkın gidin. Kıskanmış kadın torunlarını falan demek ki. Konuşup durduğunda kalsın. Şimdi hakkını eline versen suç sende kalır ne yaptı delirtti demezler. İyisi mi he he de geç bildiğini oku etkisiz bırak. Canını sıkıp kendini yıpratma. Allah kolaylık versinevet canim 6 yilim sinir olmakla gecri zaten bugun bu laf daga etsin patlarım artik
sagol canim insallah sakin durabikirimHiç tartışma bence canım. Oralı olmayın çıkın gidin. Kıskanmış kadın torunlarını falan demek ki. Konuşup durduğunda kalsın. Şimdi hakkını eline versen suç sende kalır ne yaptı delirtti demezler. İyisi mi he he de geç bildiğini oku etkisiz bırak. Canını sıkıp kendini yıpratma. Allah kolaylık versin
gecmis olsun umarim sancilarin azalir, doktor hangi ilaci verdi merak ettim bana da ilac verdi sancilar icinSelam kızlar..bugün rutin kontrole geldik oğlumla laylaylom ama nst de düzenli sancı çıkınca bırakmadı doktor2-3 dk da bir max 60-70 lerde sancı çıktı..ben o anları hep kafasını poposunu dayadı diye yoruyordum ben iyiyim, olmaz bişey desem de bırakamam dedi, yattık mecbur..akciğer gelişimi için iğne, kasılmaları durdurmak için hap ve serum verdiler..azalmıştı ama sanırım ilacın etkisi geçince yine başladı..bir hap daha verdiler, beklemedeyiz şimdi..içim rahat, yarın çıkarım merak etmeyin diyorum soranlara ama inşallah R Rzg14 senin kız gibi inatçı çıkmaz benim kız da bi de bence hastane ortamı daha da geriyor hem bizi hem bebisleri..bak seni de delirtmişler yine ben herkesi eve yolladım valla tekim hastanede
Çok geçmiş olsun canım ya durumun nasıl şimdiSelam kızlar..bugün rutin kontrole geldik oğlumla laylaylom ama nst de düzenli sancı çıkınca bırakmadı doktor2-3 dk da bir max 60-70 lerde sancı çıktı..ben o anları hep kafasını poposunu dayadı diye yoruyordum ben iyiyim, olmaz bişey desem de bırakamam dedi, yattık mecbur..akciğer gelişimi için iğne, kasılmaları durdurmak için hap ve serum verdiler..azalmıştı ama sanırım ilacın etkisi geçince yine başladı..bir hap daha verdiler, beklemedeyiz şimdi..içim rahat, yarın çıkarım merak etmeyin diyorum soranlara ama inşallah R Rzg14 senin kız gibi inatçı çıkmaz benim kız da bi de bence hastane ortamı daha da geriyor hem bizi hem bebisleri..bak seni de delirtmişler yine ben herkesi eve yolladım valla tekim hastanede
Benim oğlum öyleydi 2hafta önden gitti kafa ve karın çevresi. 38.haftada 9.5 cm ölçüldü kafa çapı. Doktorum hala normal Doğumu bekleyelim biraz daha dedi ama ben korktum çünkü daha önce geçirdiğim rahim ameliyatlarım nedeniyle Rahminin yırtılma riski var demişti ameliyatı eden doktorum. 38+3te sezaryen istedim . Zor elde ettiğimiz bir bebekti, Şimdi 21aylık kardeş bekliyorSelamlar kızlar.
Finallerimi atlattım döndüm aranıza
Geçmişi okumam mümkün değil ama son sayfalara bakacağım, ne alemdesiniz acaba
Biz 29+6 da doktor kontrolüne gittik.
40 cm, 1600 gram dedi bebek için.
Ama kafa ölçüsü 2 hafta önden gidiyormuş.
Oldukça panik oldum, bir hastalığı vs var zannettim.
Doktor genetik olduğunu eşimin de benim de yapılı olduğumuzu bu nedenle olabileceğini söyledi.
Bu arada benim de eşimin de kafası büyükmüş doğdumuzda
Kilolu bir bebek değil ama kemik yapısı olarak yapılı olacak dedi.
Bir de bebeğim ayak üstü duruyormuş karnımda
Yani dik pozisyonda.
Doktor kafa büyüklüğü nedeniyle sezeryan olur gibi konuştu şimdiden.
Çevrenizde böyle bir şey hiç duydunuz mu? Bilginiz var mı acaba?
Geçmiş olsun..bekler umarım senin kide zamanını..valla benim de sürekli bi toplanma sertleşme oluyor ama ağrı vs yok bende senin gibi kafa si poposu sırtı diye seviyorum..bi gün severken çıkmaz heralde kendi kendineSelam kızlar..bugün rutin kontrole geldik oğlumla laylaylom ama nst de düzenli sancı çıkınca bırakmadı doktor2-3 dk da bir max 60-70 lerde sancı çıktı..ben o anları hep kafasını poposunu dayadı diye yoruyordum ben iyiyim, olmaz bişey desem de bırakamam dedi, yattık mecbur..akciğer gelişimi için iğne, kasılmaları durdurmak için hap ve serum verdiler..azalmıştı ama sanırım ilacın etkisi geçince yine başladı..bir hap daha verdiler, beklemedeyiz şimdi..içim rahat, yarın çıkarım merak etmeyin diyorum soranlara ama inşallah R Rzg14 senin kız gibi inatçı çıkmaz benim kız da bi de bence hastane ortamı daha da geriyor hem bizi hem bebisleri..bak seni de delirtmişler yine ben herkesi eve yolladım valla tekim hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?