2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allahim tamemn kesilsin vaktini beklesin. cok amin
evet canim dedigin daha dogru bi tesbit olmus
ayni modelden bende de var da ordan biliyrm.
iyi eglenceler cnm. her sabah saat kurmus gibi 05.25 kalkis saatim.
R Rzg14 canim bugun demi oglanin yilsonu gosterisi
sende sag salim iyilikle git gel insallh
evt bugun cnm. dr.la saat pazarligi yapmam lazim. okul yanlis bilgi vermis bana cunku. dr 1 saat izin vermisti ama olay 4 saatmis. tekerlekli sandalye ayarlarsak izin verir sanirim.

Allah iyilik versin inşallah canim guzel gecer insallh

R Rzg14 inşallah izin verir doktor, sorunsuz gider gelirsin

Herkese günaydın ❤ hepimizin güzel haberler alacağı bir gün olsun inşallah

Z zhrazynep annene gitmene çok içerlemiş kv belli, çekememiş valla kv lerin çoğu aynı, iş eşimizde bitiyor..hep biz alttan alıp ara bulamayız, kendi ailesiyle mevzularda o araya girmeli ama çoğu anasına bişey diyemiyor, hep onlar yaşlı, cahil vs biz boşvermek zorunda olan stres topu hayatımız böyle geçecek valla

Mesela benim gibi bu gittiğimde doktora az soru sormuştum soruların azaldı bakıyorum dedi sonra da tabi artık ben sana sorucağım ne zaman doğuracaksın diye dedi evet o günler yakın geliyor gerçekten

Benimki de öyle, 29+5te gittim kafa çapı 33 çıktı. Zamanla belki esitlenir diye umutla bekliyorum yoksa bana da sezaryen yolu görünüyor

Merhaba kızlar bizde 33+5 haftaligiz bebisimiz 2700 gr olmus haftasina gore kafası hep daha büyük cikiyo var mı öyle olan
Masallah bundan önce hangi haftada gitmiştin aynıyız bakalım benim ki nasıl oldu Çarşamba günü dr günüm Benım bebegin kafasıda büyük kendide büyüktü sorun olmaz bence

10 dakika uzakmışbenim ki 3 dakika olduğundan hiç kalmadım

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kasılmaların durur ve çıkarsın hemen. Vaktinde ve sağlıkla gelsin bebişin.

evet canim 6 yilim sinir olmakla gecri zaten bugun bu laf daga etsin patlarım artik

evet canim 6 yilim sinir olmakla gecri zaten bugun bu laf daga etsin patlarım artik
Hiç tartışma bence canım. Oralı olmayın çıkın gidin. Kıskanmış kadın torunlarını falan demek ki. Konuşup durduğunda kalsın. Şimdi hakkını eline versen suç sende kalır ne yaptı delirtti demezler. İyisi mi he he de geç bildiğini oku etkisiz bırak. Canını sıkıp kendini yıpratma. Allah kolaylık versin

sagol canim insallah sakin durabikirim

gecmis olsun umarim sancilarin azalir, doktor hangi ilaci verdi merak ettim bana da ilac verdi sancilar icin

Çok geçmiş olsun canım ya durumun nasıl şimdi

Benim oğlum öyleydi 2hafta önden gitti kafa ve karın çevresi. 38.haftada 9.5 cm ölçüldü kafa çapı. Doktorum hala normal Doğumu bekleyelim biraz daha dedi ama ben korktum çünkü daha önce geçirdiğim rahim ameliyatlarım nedeniyle Rahminin yırtılma riski var demişti ameliyatı eden doktorum. 38+3te sezaryen istedim . Zor elde ettiğimiz bir bebekti, Şimdi 21aylık kardeş bekliyor

Geçmiş olsun..bekler umarım senin kide zamanını..valla benim de sürekli bi toplanma sertleşme oluyor ama ağrı vs yok bende senin gibi kafa si poposu sırtı diye seviyorum..bi gün severken çıkmaz heralde kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…