2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tutkuu85 sağol canım..ya aslında korkutmayayım diye yazmayacaktım ama canım sıkıldı tek odada, foruma daldım bu poposunu vs dayiyor diye tanimladigim hareketler 3 haftadır var bende ama önemli olan düzenli olması ve şiddeti..şöyle diyeyim, bugun ilkinde 30dk bağlı kaldım nst ye, 2-3 dk arayla sürekli az ya da cok şiddetli devam ettiler..evde mesela bak yine dayadı koca kafasını diyodum, elimizle oksuyorduk gulusuyorduk felan geçiyordu stres yapmayın lütfen benim yüzümden

Biz stres yapmayiz sen merak etme. Hepimizin yolu aynıdır sonuçta, şimdi olmasa 1 ay sonra biz de hastanedeyiz, hadi gec gelenler icin 2 ay diyelim.
Şu lcw de gelsin, karar vereyim, anne seylerimi falan da bebe deterjaniyla yikayip canta yapayim ben de.

Perdeyi de 40 inda falan alırım

KIzlar bu sayfa instagramda karşıma çıktı bir alana bir bedavaymış bi bakın isterseniz gecelikler falan var

Eklentiler

• 06F98871-BDBB-4D3F-B184-33A6F488370E.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 45
ay kizlar saat bu saat oldu hala uyuyamamdim sinirden
izne cijacaz. benim memlekete gidecez. kaynnagike geldik bi gun kalmaya.
kadin aksam 7 den beri burnundan getirdi
kizima d3vamli izin vermiyorum gidemezsiniz
diye baskı kurmalar
evde kuslarimiz var onlar ne olacak esim diyo herseyini hazurlqdik yetecek kadr
insalah ölür diyo manyak kari
bana diyorki orda dogurursun inşallah
bende dogurursam bisey olmaz 3 ay kalrim desim susti bana bisey duyemeuecegini anladi ha bire kizima
izinvermiyorum gidemezsin valla sacini basini yolacaktim kadinin kendimi zor tuttum
en cok da kocaya gicik oluyorum bi cevap vermiyo
yarin da bi agzini acsin zaten bwnden iyi bi beddua yiyecek insallah pislik kadin
gece gecw aglamaktan uykum gelmedi

Sakin ol. Bir iki gün neyse idare et. Böyle insanlar için canını, aileni sıktığına hiç değmez boşver. Kocan da napsın annesini biliyor ve ne dese daha büyük huzursuzluk çıkacak diye bir şey demiyordur. İş hep biz hatunlara düşüyor. Eşi idare et, ailesini idare et, kendi aileni idare et. Allah kolaylık versin. Ama ağlama bebeğini düşün.

sagol canim oyle nr yazikki hersey i idare etmk bise dusuyor

ben de senin icin rahatin. cunku o dayanma var ya 3 haftadir diyrdun. benim onun ileri boyutu. o yuzden senin icin rahatim. ben de o dayanma olmadan once popomdan aci baslayip karnima agri girip toplanip, kasiklarima siddetli agri inerek gevsiyordu. bu tam dogum sancisiymis. 2 dk arayla idi. ama cokkkk sukurrrrrr seninki normal kasil birak seviyesinde... bi de arkadas senle biz bu kizlardan ne cekmisiz bastan beri. benim de ilk 16 haftan kanamasi efeksiyonu bitmemisti
haydaaaa ne manyakmmis ya. hayvana merhameti olmayinin insana hic olmaz. ay sinir oldum suan. kucuk cani neden bu kadar darlar ki. insallah sagsaglim cikarsiniz oradan cnm.

Bu nasıl mide yanmasıdır ya,çok fena uyutmuyorGaviscon içtim İnşAllah fayda eder.Kızım da elleriyle sol kasığıma doğru sürekli vuruyor,hareketleri baya sertleşti canımı acıtmaya başladı .
cnm yatmadan 2 saat once mutlaka her turlu yemegi birak. o biraz fayda eder ama onun disinda zor haklisin. gebelikte zor gectigini soyluyorlar.

gunaydinnn...
hala gebeyim ..
hamd olsun 32+0 i gorup kizi yengec burcuna tasidim . hesef aslan di ama eleman kasilmaktan durmaz diyorlar ..
gece gorseniz burayi senfoni orkestrasi var sanki. her odadan bir aglama sesi. dun sirf 12 bebek dogdu ....

oyle bi insan canim benim memlekete gidiyorus ya kiskancliktan. ne diyecegini. sasiyo . sag salim cikariz yola insallh

Selamlar kızlar.
Finallerimi atlattım döndüm aranıza
Geçmişi okumam mümkün değil ama son sayfalara bakacağım, ne alemdesiniz acaba
Biz 29+6 da doktor kontrolüne gittik.
40 cm, 1600 gram dedi bebek için.
Ama kafa ölçüsü 2 hafta önden gidiyormuş.
Oldukça panik oldum, bir hastalığı vs var zannettim.
Doktor genetik olduğunu eşimin de benim de yapılı olduğumuzu bu nedenle olabileceğini söyledi.
Bu arada benim de eşimin de kafası büyükmüş doğdumuzda
Kilolu bir bebek değil ama kemik yapısı olarak yapılı olacak dedi.
Bir de bebeğim ayak üstü duruyormuş karnımda
Yani dik pozisyonda.
Doktor kafa büyüklüğü nedeniyle sezeryan olur gibi konuştu şimdiden.
Çevrenizde böyle bir şey hiç duydunuz mu? Bilginiz var mı acaba?

Bu nasıl mide yanmasıdır ya,çok fena uyutmuyorGaviscon içtim İnşAllah fayda eder.Kızım da elleriyle sol kasığıma doğru sürekli vuruyor,hareketleri baya sertleşti canımı acıtmaya başladı .
Ayh Ayh öyle iyi anlıyorum ki seni. Ben bir aydır öyleyim. Doğru düzgün uyku yok. İnşallah fayda eder uyursun etmezse kefir dene sende.

Ahh ahhh sorma, bi çıksın poposunu ısıracağız babasıyla..ismi hala netlesememisti ya Nazlı mı koysak diyoruz artık
Gece 3.30 da 1 hap daha ve ciger gelişimi iğnesinin 2.dozunu verdiler..6.30 da nst ye baglandim sancı yok bakalım ilaç etkisi mi, tekrar başlayacak mı? Dr u bekliyorum 4 gözle, hazır sancı yokken ikna edip kaçayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…