Biz stres yapmayiz sen merak etme. Hepimizin yolu aynıdır sonuçta, şimdi olmasa 1 ay sonra biz de hastanedeyiz, hadi gec gelenler icin 2 ay diyelim.tutkuu85 sağol canım..ya aslında korkutmayayım diye yazmayacaktım ama canım sıkıldı tek odada, foruma daldım bu poposunu vs dayiyor diye tanimladigim hareketler 3 haftadır var bende ama önemli olan düzenli olması ve şiddeti..şöyle diyeyim, bugun ilkinde 30dk bağlı kaldım nst ye, 2-3 dk arayla sürekli az ya da cok şiddetli devam ettiler..evde mesela bak yine dayadı koca kafasını diyodum, elimizle oksuyorduk gulusuyorduk felan geçiyordu stres yapmayın lütfen benim yüzümden
Ayyyý canm muaahhhNe kadan da minnoş bir hamile ❤
Ordan çocuk çıkacak çocuk! Parmagin lafi mi olur ya
Yaparsın herkes yapabilirim ki 3 güne bitirirsin çok basit ve çok eğlenceli. Bir sürü modeli de var zaten hazır ilmekleri bu iplerin :)Internettn bakıp eliyle örmüş evetben baksam da yapamam sanrm da aşırı yumuşak
Sakin ol. Bir iki gün neyse idare et. Böyle insanlar için canını, aileni sıktığına hiç değmez boşver. Kocan da napsın annesini biliyor ve ne dese daha büyük huzursuzluk çıkacak diye bir şey demiyordur. İş hep biz hatunlara düşüyor. Eşi idare et, ailesini idare et, kendi aileni idare et. Allah kolaylık versin. Ama ağlama bebeğini düşün.ay kizlar saat bu saat oldu hala uyuyamamdim sinirden
izne cijacaz. benim memlekete gidecez. kaynnagike geldik bi gun kalmaya.
kadin aksam 7 den beri burnundan getirdi
kizima d3vamli izin vermiyorum gidemezsiniz
diye baskı kurmalar
evde kuslarimiz var onlar ne olacak esim diyo herseyini hazurlqdik yetecek kadr
insalah ölür diyo manyak kari
bana diyorki orda dogurursun inşallah
bende dogurursam bisey olmaz 3 ay kalrim desim susti bana bisey duyemeuecegini anladi ha bire kizima
izinvermiyorum gidemezsin valla sacini basini yolacaktim kadinin kendimi zor tuttum
en cok da kocaya gicik oluyorum bi cevap vermiyo
yarin da bi agzini acsin zaten bwnden iyi bi beddua yiyecek insallah pislik kadin
gece gecw aglamaktan uykum gelmedi
sagol canim oyle nr yazikki hersey i idare etmk bise dusuyorSakin ol. Bir iki gün neyse idare et. Böyle insanlar için canını, aileni sıktığına hiç değmez boşver. Kocan da napsın annesini biliyor ve ne dese daha büyük huzursuzluk çıkacak diye bir şey demiyordur. İş hep biz hatunlara düşüyor. Eşi idare et, ailesini idare et, kendi aileni idare et. Allah kolaylık versin. Ama ağlama bebeğini düşün.
K kudra07 çok geçmiş olsun. İnşAllah devamı gelmez sancıların. Benimde içimi ürpertecek şekilde göbeğimi kabartıyor. Poposu yada başıyla yapıyor diye düşünüyordum. Umarım Biraz daha beklerler bu sıpalar.
@Rzg14 Allah kolaylık versin canm. Bugünlerde geçecek inşAllah. Oğlun ve kızın için biraz daha sabır et. Kendi annen bari yapmasa keşke ama belli bi yaştan sonra düşünemiyorlar sanırım
@elaide maaş bilgileri için saol canım. Neyse Allah bereket versin çok şükür yine halimize.
Sağol canım, ilkinde de benzer şeyler yaşadım ama 37+5 de geldi..o yüzden rahatım..onda bu kadar düzenli değildi ama bu da toparlar inanıyorum ben
Evet bana da 20dk arayla 3 tane, beraberinde serumla bi ilac verdiler öyle sakinlemisti ama şimdi yine heyecanlı sıpaama moralimi bozmuyorum, başında o kadar korkuttuki bizi amniyosentez vs, şimdi en azından tehlikeli dönemi atlattık diye rahatlatiyorum kendimi
Gelenler konusunda haklısın, bugün acil olunca
eşim çıktı geldi, sonra baba oğul gönderdim ama daha kalacak olursam bize de bakacak biri lazım olur tabi..o zaman da çeneleri çekmek zorunda kalırız
ben de senin icin rahatin. cunku o dayanma var ya 3 haftadir diyrdun. benim onun ileri boyutu. o yuzden senin icin rahatim. ben de o dayanma olmadan once popomdan aci baslayip karnima agri girip toplanip, kasiklarima siddetli agri inerek gevsiyordu. bu tam dogum sancisiymis. 2 dk arayla idi. ama cokkkk sukurrrrrr seninki normal kasil birak seviyesinde... bi de arkadas senle biz bu kizlardan ne cekmisiz bastan beri. benim de ilk 16 haftan kanamasi efeksiyonu bitmemistitutkuu85 sağol canım..ya aslında korkutmayayım diye yazmayacaktım ama canım sıkıldı tek odada, foruma daldım bu poposunu vs dayiyor diye tanimladigim hareketler 3 haftadır var bende ama önemli olan düzenli olması ve şiddeti..şöyle diyeyim, bugun ilkinde 30dk bağlı kaldım nst ye, 2-3 dk arayla sürekli az ya da cok şiddetli devam ettiler..evde mesela bak yine dayadı koca kafasını diyodum, elimizle oksuyorduk gulusuyorduk felan geçiyordu stres yapmayın lütfen benim yüzümden
haydaaaa ne manyakmmis ya. hayvana merhameti olmayinin insana hic olmaz. ay sinir oldum suan. kucuk cani neden bu kadar darlar ki. insallah sagsaglim cikarsiniz oradan cnm.ay kizlar saat bu saat oldu hala uyuyamamdim sinirden
izne cijacaz. benim memlekete gidecez. kaynnagike geldik bi gun kalmaya.
kadin aksam 7 den beri burnundan getirdi
kizima d3vamli izin vermiyorum gidemezsiniz
diye baskı kurmalar
evde kuslarimiz var onlar ne olacak esim diyo herseyini hazurlqdik yetecek kadr
insalah ölür diyo manyak kari
bana diyorki orda dogurursun inşallah
bende dogurursam bisey olmaz 3 ay kalrim desim susti bana bisey duyemeuecegini anladi ha bire kizima
izinvermiyorum gidemezsin valla sacini basini yolacaktim kadinin kendimi zor tuttum
en cok da kocaya gicik oluyorum bi cevap vermiyo
yarin da bi agzini acsin zaten bwnden iyi bi beddua yiyecek insallah pislik kadin
gece gecw aglamaktan uykum gelmedi
cnm yatmadan 2 saat once mutlaka her turlu yemegi birak. o biraz fayda eder ama onun disinda zor haklisin. gebelikte zor gectigini soyluyorlar.Bu nasıl mide yanmasıdır ya,çok fena uyutmuyorGaviscon içtim İnşAllah fayda eder.Kızım da elleriyle sol kasığıma doğru sürekli vuruyor,hareketleri baya sertleşti canımı acıtmaya başladı .
oyle bi insan canim benim memlekete gidiyorus ya kiskancliktan. ne diyecegini. sasiyo . sag salim cikariz yola insallhben de senin icin rahatin. cunku o dayanma var ya 3 haftadir diyrdun. benim onun ileri boyutu. o yuzden senin icin rahatim. ben de o dayanma olmadan once popomdan aci baslayip karnima agri girip toplanip, kasiklarima siddetli agri inerek gevsiyordu. bu tam dogum sancisiymis. 2 dk arayla idi. ama cokkkk sukurrrrrr seninki normal kasil birak seviyesinde... bi de arkadas senle biz bu kizlardan ne cekmisiz bastan beri. benim de ilk 16 haftan kanamasi efeksiyonu bitmemisti
haydaaaa ne manyakmmis ya. hayvana merhameti olmayinin insana hic olmaz. ay sinir oldum suan. kucuk cani neden bu kadar darlar ki. insallah sagsaglim cikarsiniz oradan cnm.
amin cnm. kiskancta degil bu haset seviyesinde artik.oyle bi insan canim benim memlekete gidiyorus ya kiskancliktan. ne diyecegini. sasiyo . sag salim cikariz yola insallh
Ayh Ayh öyle iyi anlıyorum ki seni. Ben bir aydır öyleyim. Doğru düzgün uyku yok. İnşallah fayda eder uyursun etmezse kefir dene sende.Bu nasıl mide yanmasıdır ya,çok fena uyutmuyorGaviscon içtim İnşAllah fayda eder.Kızım da elleriyle sol kasığıma doğru sürekli vuruyor,hareketleri baya sertleşti canımı acıtmaya başladı .
ben de senin icin rahatin. cunku o dayanma var ya 3 haftadir diyrdun. benim onun ileri boyutu. o yuzden senin icin rahatim. ben de o dayanma olmadan once popomdan aci baslayip karnima agri girip toplanip, kasiklarima siddetli agri inerek gevsiyordu. bu tam dogum sancisiymis. 2 dk arayla idi. ama cokkkk sukurrrrrr seninki normal kasil birak seviyesinde... bi de arkadas senle biz bu kizlardan ne cekmisiz bastan beri. benim de ilk 16 haftan kanamasi efeksiyonu bitmemisti
haydaaaa ne manyakmmis ya. hayvana merhameti olmayinin insana hic olmaz. ay sinir oldum suan. kucuk cani neden bu kadar darlar ki. insallah sagsaglim cikarsiniz oradan cnm.
evet canim dedigin daha dogru bi tesbit olmusamin cnm. kiskancta degil bu haset seviyesinde artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?