2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hoşgeldin ya hadi gözün aydın bitti sınavlar..

Günaydın kızlar
R Rzg14 canım 4 saat izin vermese de oğlunun sırası geldiğinde onu izleyip dönersin olmadı. Kaynananlar kalırlar. Çok şükür bu kadarına izin vermiş ya.
Z zhrazynep canm sinir olmakta o kadar haklısın ki. Hele şu çocukların üzerinden bizlere gönderme yapmaları yok mu deli ediyor beni. Benim eşimin kendi işi bazen sabah 10 da gidiyor. Ben de bazen kendi kendime düşünüyordum yarım gün çalışma hakkımda 4 Ayda başlasam eşim baksa bebeğe 12 ye kadar ben gelirim o gider akşama biraz geç gelir kaynana yada annemi çağırmaya gerek olmaz diye.

Geçen kaynanalara gittik görümcem sordu ücretsiz alcak mısın diye bilmiyorum karar vermedim, 4 ay yarım gün hakkım var dedim. Hee iyi miş dedi. Ben de dedim babası bakıverir ben 12 de gelirim o gider dedim. Eşimden ses yok kaynanam olur mu canm biz varız ananesi var oğlum gitsin işine dedi. Bende bakar bakar o dedim. ( Eşimden destek bekliyorum bakarım ne olacak benimde çocuğum gibi gibi) sonuçta adamın işleri yoğunken böyle bişey ben istemem zaten. Eşim beni bir bozdu lafımın ortasında hadi hadi giyin de çıkalım dedi. Herkesin içinde rezil oldum. Çıkınca ağzına ettim tabi. Konuşmadım biraz. Sen beni ailenin yanında hiç kollamıyorsun hiç değer vermiyorsun ..... Allah ne verdiyse saydırdım bak aklıma geldi sinirlendim yine.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kasılmaların durur ve çıkarsın hemen. Vaktinde ve sağlıkla gelsin bebişin.
gecmis olsun umarim sancilarin azalir, doktor hangi ilaci verdi merak ettim bana da ilac verdi sancilar icin
Çok geçmiş olsun canım ya durumun nasıl şimdi

Teşekkürler kızlar
Verdikleri hap nidicard 10mg lik, tansiyon ilaciymis aslında ama gebelikte kasılmaları durdurmak için kullanılıyormuş :)
Dr a muayeneye götürdüler, rahimde açılma vs yok..6 saatte 1 hapa devam..11 de tekrar nst bakıp yollayacak inşallah evde dinlenme şartıyla diye anlaştık salı kontrole cagirdi, o zamana kadar evde hapa devam, gunde 4 doz

Vakitlice sağlıkla gelsin inşallah ya.. Dinlen tabi ki oğluna da ilgilenecek biri olmalı yanında ama varmı kalabilecek yanında

Valla bazen bu kocalar iyi bir sopa hakediyorlar da işte sonradan affettiriyorlar kendilerini sıkma canını o gün gelince elbet destek olacak mecbur çünkiiii

Geçecek annesi az kaldı aklına bile gelmeyecek bu haller merak etme sağlıkla kucağa almaya az kaldı çoğu gitti inşallah

İzin vermiyorum derken pardon bu kaynanalık çok tuhaf bişey ya ne türlü türlüsü ne çeşidi var te allahım yaa.. Allah sabır versin bacım valla ne kadar takma desem de batıyor insana ama önemsemediğini göstermek en iyi cevap bence kendi kendine konuştuğunu farkedecek elbet bir gün

valla nst bakalım demese rutin kontrol bitmiş kaçıyordum ne güzel gerçi kontrolde alttan muayene yaptı bu sefer ve orda da demişti ağrı çekmişsin bilmemne boyu kısalmış felan diye..ben hala arada yorulunca oluyor normal şeyler diyordum kadına tecrübeliyiz çok biliyoruz yaa

tutkuu85 no stress darling. bi isimize yaramiyo. henuz 10 dk önce kocasina bagiran biri olarak yaziyorum bunu neymis, ciddi ciddi hastanede 3 gün kalacakmiymisim dogumdan sonra. yahu yasal hakkim, sigortam karsiliyo, her tarafim agri sizi icinde evde napiim ben diye bi öfke patlamasi yasadim. oda gayet relaks kahvesini yudumlarken ‘sabah sabah no stress lütfen’ dedi. niye hormonlarimizi anlamiyo bu herifler yahu.

oyle bi insan canim benim memlekete gidiyorus ya kiskancliktan. ne diyecegini. sasiyo . sag salim cikariz yola insallh
Ne dengesiz insanlar var yaa..eskiden bende çok susardım karşımdaki kırılmasın aman yanlış anlamasın diye..artık umarım değil valla ben uzulecegime onlar üzülsün kırılsın..takılma bi şey dediğin de ver cevabını hadsizlere kim.olursa olsun

Dogumhaneden çıkar çıkmaz gelirim kocacım sen iste yeterki deseydin

oh oh super haberler cnm. ilacimiz ayni. insallah 11dekini de atlatta evine kac

Dogumhaneden çıkar çıkmaz gelirim kocacım sen iste yeterki deseydin
hakikaten yaa aile odasi ayarliicaz hastanede, en az iki gece kalirsin son gece eve gitsende olur filan diye konustugumuz halde.

bideee; bebisimin halalari dayilari teyzeleri hepsi gelir gormeye bizi. hastanede cok daha rahat oluruz iste ne guzel!

hakikaten yaa aile odasi ayarliicaz hastanede, en az iki gece kalirsin son gece eve gitsende olur filan diye konustugumuz halde.

bideee; bebisimin halalari dayilari teyzeleri hepsi gelir gormeye bizi. hastanede cok daha rahat oluruz iste ne guzel!
Ne kadar kalabiliyorsan kal bence ilk gunler hastanede ne guzel.iste

Canım umarım sancıları keserler biran önce geçersiniz evinize sağlıkla

Vakitlice sağlıkla gelsin inşallah ya.. Dinlen tabi ki oğluna da ilgilenecek biri olmalı yanında ama varmı kalabilecek yanında

Annem ve ablamla yakın oturuyoruz ama bizimkiler de I ikuayko nun annesi gibi..ben hep güçlü bir tip olduğum için telde sorarlar sadece, ben de gelin yapın vs demem ama yine de şükür tabi, hemen gelebilecek mesafede olmaları
Oğlum yarım gün spora gidiyor, 1 de gelince de babasını bekler zorlamaz beni..bensiz takılırlar babasıyla, sağolsun eşim en az benim kadar ilgilidir, herşeyini yapar sıpanın akşam eve gönderdim ben kalırım tek, gidin guzel uyuyun gelin dedim..hala gelecekler kahvaltı keyfi yapıyorlardı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…