Hoşgeldin ya hadi gözün aydın bitti sınavlar..Selamlar kızlar.
Finallerimi atlattım döndüm aranıza
Geçmişi okumam mümkün değil ama son sayfalara bakacağım, ne alemdesiniz acaba
Biz 29+6 da doktor kontrolüne gittik.
40 cm, 1600 gram dedi bebek için.
Ama kafa ölçüsü 2 hafta önden gidiyormuş.
Oldukça panik oldum, bir hastalığı vs var zannettim.
Doktor genetik olduğunu eşimin de benim de yapılı olduğumuzu bu nedenle olabileceğini söyledi.
Bu arada benim de eşimin de kafası büyükmüş doğdumuzda
Kilolu bir bebek değil ama kemik yapısı olarak yapılı olacak dedi.
Bir de bebeğim ayak üstü duruyormuş karnımda
Yani dik pozisyonda.
Doktor kafa büyüklüğü nedeniyle sezeryan olur gibi konuştu şimdiden.
Çevrenizde böyle bir şey hiç duydunuz mu? Bilginiz var mı acaba?
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kasılmaların durur ve çıkarsın hemen. Vaktinde ve sağlıkla gelsin bebişin.
gecmis olsun umarim sancilarin azalir, doktor hangi ilaci verdi merak ettim bana da ilac verdi sancilar icin
Çok geçmiş olsun canım ya durumun nasıl şimdi
Vakitlice sağlıkla gelsin inşallah ya.. Dinlen tabi ki oğluna da ilgilenecek biri olmalı yanında ama varmı kalabilecek yanındaTeşekkürler kızlar
Verdikleri hap nidicard 10mg lik, tansiyon ilaciymis aslında ama gebelikte kasılmaları durdurmak için kullanılıyormuş :)
Dr a muayeneye götürdüler, rahimde açılma vs yok..6 saatte 1 hapa devam..11 de tekrar nst bakıp yollayacak inşallahevde dinlenme şartıyla diye anlaştık salı kontrole cagirdi, o zamana kadar evde hapa devam, gunde 4 doz
Valla bazen bu kocalar iyi bir sopa hakediyorlar da işte sonradan affettiriyorlar kendilerini sıkma canını o gün gelince elbet destek olacak mecbur çünkiiiiGünaydın kızlar
R Rzg14 canım 4 saat izin vermese de oğlunun sırası geldiğinde onu izleyip dönersin olmadı. Kaynananlar kalırlar. Çok şükür bu kadarına izin vermiş ya.
Z zhrazynep canm sinir olmakta o kadar haklısın ki. Hele şu çocukların üzerinden bizlere gönderme yapmaları yok mu deli ediyor beni. Benim eşimin kendi işi bazen sabah 10 da gidiyor. Ben de bazen kendi kendime düşünüyordum yarım gün çalışma hakkımda 4 Ayda başlasam eşim baksa bebeğe 12 ye kadar ben gelirim o gider akşama biraz geç gelir kaynana yada annemi çağırmaya gerek olmaz diye.
Geçen kaynanalara gittik görümcem sordu ücretsiz alcak mısın diye bilmiyorum karar vermedim, 4 ay yarım gün hakkım var dedim. Hee iyi miş dedi. Ben de dedim babası bakıverir ben 12 de gelirim o gider dedim. Eşimden ses yokkaynanam olur mu canm biz varız ananesi var oğlum gitsin işine dedi. Bende bakar bakar o dedim. ( Eşimden destek bekliyorum bakarım ne olacak benimde çocuğum gibi gibi) sonuçta adamın işleri yoğunken böyle bişey ben istemem zaten. Eşim beni bir bozdu lafımın ortasında hadi hadi giyin de çıkalım dedi. Herkesin içinde rezil oldum. Çıkınca ağzına ettim tabi. Konuşmadım biraz. Sen beni ailenin yanında hiç kollamıyorsun hiç değer vermiyorsun ..... Allah ne verdiyse saydırdım bak aklıma geldi sinirlendim yine.
Geçecek annesi az kaldı aklına bile gelmeyecek bu haller merak etme sağlıkla kucağa almaya az kaldı çoğu gitti inşallahAllah hepimize yardım etsin Gece uykuları zehir oldu Uyanıyorum ama uyuyamıyorum sol kalçam agrıyor ama sadece geceleriArtık kendimi ağır hissediyorum Hayat zorlaştı Allah a emanet olun Hasta olan herkese Allah şifa versin kızlar
İzin vermiyorum derken pardonay kizlar saat bu saat oldu hala uyuyamamdim sinirden
izne cijacaz. benim memlekete gidecez. kaynnagike geldik bi gun kalmaya.
kadin aksam 7 den beri burnundan getirdi
kizima d3vamli izin vermiyorum gidemezsiniz
diye baskı kurmalar
evde kuslarimiz var onlar ne olacak esim diyo herseyini hazurlqdik yetecek kadr
insalah ölür diyo manyak kari
bana diyorki orda dogurursun inşallah
bende dogurursam bisey olmaz 3 ay kalrim desim susti bana bisey duyemeuecegini anladi ha bire kizima
izinvermiyorum gidemezsin valla sacini basini yolacaktim kadinin kendimi zor tuttum
en cok da kocaya gicik oluyorum bi cevap vermiyo
yarin da bi agzini acsin zaten bwnden iyi bi beddua yiyecek insallah pislik kadin
gece gecw aglamaktan uykum gelmedi
Geçmiş olsun..bekler umarım senin kide zamanını..valla benim de sürekli bi toplanma sertleşme oluyor ama ağrı vs yok bende senin gibi kafa si poposu sırtı diye seviyorum..bi gün severken çıkmaz heralde kendi kendine
Ne dengesiz insanlar var yaa..eskiden bende çok susardım karşımdaki kırılmasın aman yanlış anlamasın diye..artık umarım değil valla ben uzulecegime onlar üzülsün kırılsın..takılma bi şey dediğin de ver cevabını hadsizlere kim.olursa olsunoyle bi insan canim benim memlekete gidiyorus ya kiskancliktan. ne diyecegini. sasiyo . sag salim cikariz yola insallh
Dogumhaneden çıkar çıkmaz gelirim kocacım sen iste yeterki deseydintutkuu85 no stress darling. bi isimize yaramiyo. henuz 10 dk önce kocasina bagiran biri olarak yaziyorum bunu neymis, ciddi ciddi hastanede 3 gün kalacakmiymisim dogumdan sonra. yahu yasal hakkim, sigortam karsiliyo, her tarafim agri sizi icinde evde napiim ben diye bi öfke patlamasi yasadim. oda gayet relaks kahvesini yudumlarken ‘sabah sabah no stress lütfen’ dedi. niye hormonlarimizi anlamiyo bu herifler yahu.
Valla bence sinirlendiğini hiç belli etmeden güzelce espirili bi şekilde laf sok ki senin sinirlendigini dusunup mutlu olmasin fesat..sabah sabah sinir oldumevet canim 6 yilim sinir olmakla gecri zaten bugun bu laf daga etsin patlarım artik
oh oh super haberler cnm. ilacimiz ayni. insallah 11dekini de atlatta evine kacTeşekkürler kızlar
Verdikleri hap nidicard 10mg lik, tansiyon ilaciymis aslında ama gebelikte kasılmaları durdurmak için kullanılıyormuş :)
Dr a muayeneye götürdüler, rahimde açılma vs yok..6 saatte 1 hapa devam..11 de tekrar nst bakıp yollayacak inşallahevde dinlenme şartıyla diye anlaştık salı kontrole cagirdi, o zamana kadar evde hapa devam, gunde 4 doz
hakikaten yaaDogumhaneden çıkar çıkmaz gelirim kocacım sen iste yeterki deseydin
Ne kadar kalabiliyorsan kal bence ilk gunler hastanede ne guzel.istehakikaten yaaaile odasi ayarliicaz hastanede, en az iki gece kalirsin son gece eve gitsende olur filan diye konustugumuz halde.
bideee; bebisimin halalari dayilari teyzeleri hepsi gelir gormeye bizi. hastanede cok daha rahat oluruz iste ne guzel!
Canım umarım sancıları keserler biran önce geçersiniz evinize sağlıklaSelam kızlar..bugün rutin kontrole geldik oğlumla laylaylom ama nst de düzenli sancı çıkınca bırakmadı doktor2-3 dk da bir max 60-70 lerde sancı çıktı..ben o anları hep kafasını poposunu dayadı diye yoruyordum ben iyiyim, olmaz bişey desem de bırakamam dedi, yattık mecbur..akciğer gelişimi için iğne, kasılmaları durdurmak için hap ve serum verdiler..azalmıştı ama sanırım ilacın etkisi geçince yine başladı..bir hap daha verdiler, beklemedeyiz şimdi..içim rahat, yarın çıkarım merak etmeyin diyorum soranlara ama inşallah R Rzg14 senin kız gibi inatçı çıkmaz benim kız da bi de bence hastane ortamı daha da geriyor hem bizi hem bebisleri..bak seni de delirtmişler yine ben herkesi eve yolladım valla tekim hastanede
Vakitlice sağlıkla gelsin inşallah ya.. Dinlen tabi ki oğluna da ilgilenecek biri olmalı yanında ama varmı kalabilecek yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?