2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne kadar kalabiliyorsan kal bence ilk gunler hastanede ne guzel.iste
insallah bebegimi saglik sihhatle normal dogum ile dogurayim da, bir gun olsa da olur, uc gun olsa da:)
Allah yardimcimiz olsun kizlar, surda bikac haftamiz kaldi ondan sonra bitti spontane plan programlar, kendi kontrolunde vakit gecirmeler falan:))) gerci ona goze alarak yaptik tabi. yinede insallah o degisim agir gelmez hicbirimize

benimkide giyinmis sac taranmis pardum sikilmis geldi az once annecim beni izleyecegin icin cok mutluyum dedi. yabrum benim. simdi yolladim. insallah saati gelince de biz gidecegiz izlemeye

Valla bazen bu kocalar iyi bir sopa hakediyorlar da işte sonradan affettiriyorlar kendilerini sıkma canını o gün gelince elbet destek olacak mecbur çünkiiii
Aynen canm ya zaten ben bakcam dese bile baktırmam belki ama o an öyle bir destek bekledim ondan.
haklısın canm şu an daha iyiyim valla imkanın varsa kal hastanede karşıla misafirleri evde daha koşturmaca oluyor. Hem hastane de yattığın yerden komut verirsin. Eşinin hoşuna gitmemiştir ona da orda iş çıkar diye

gunaydinnn...
hala gebeyim ..
hamd olsun 32+0 i gorup kizi yengec burcuna tasidim . hesef aslan di ama eleman kasilmaktan durmaz diyorlar ..
gece gorseniz burayi senfoni orkestrasi var sanki. her odadan bir aglama sesi. dun sirf 12 bebek dogdu ....
Günaydınn canım ay senin cadı anneye babaya abiye düşkün duygusal evcim merhametli bişey olucak yengeçse artıkk bence çok şanslısınn çok merhametli olurlar kötü özelliği aşırı ilgi bekler

bilmemmmmiii. kizkardesim yengec

Bazsn cok sinir bozucu oluyo mesela bisey soruyorum kesin olarak yapmalisin diyo ulan madem kesin neden kendin soylemiyosun ben sormadan belki benim aklima gelmicek bide ozel doktorlar guya ben anlamadim
Yuh yani bide onlara güvenip gidiyoruz benmde pıhtılaşma fln var riskli gebelik aslnda devlete de güvenmiyorum ama bu doktr da inşallah doğumda fln riske atmaz işini iyi yapar inşallah

günaydın güzel anneler,
hayırlısı ile temmuza bir gireydik
hastanede olan arkadaşlara sağlık sıhhat bebelerede azcık sabır diliyorum. durun biraz daha yavrum
ben herşeye normal bakan bir hamileyim, göbek kasılıyor, şekli değişiyor, çocuk içerde çılgılar gibi dans ediyor ama bana göre yer daraldı kilo aldı napsın çocuk içerde iki büklüm diyordum. (başı ayağı neresi anlayamanlardanım bende)
haftaya kontrol var ya sancı çıkarsa korkusu geldi ilk defa, zaman yaklaştı, hepimize hayırlı zamanda sağlıklı doğumlar diliyorum.

İyi bari en iyisi babası ilgilensin daha minnetsiz inşallah toparlarsın hemen

bende evde pamuk kullanacağım ama her ihtimale karşı unibaby yenidoğan aldım.

hastane icin aldim. cnm. unibaby saf sulu yenidogan.

gunaydinnn...
hala gebeyim ..
hamd olsun 32+0 i gorup kizi yengec burcuna tasidim . hesef aslan di ama eleman kasilmaktan durmaz diyorlar ..
gece gorseniz burayi senfoni orkestrasi var sanki. her odadan bir aglama sesi. dun sirf 12 bebek dogdu ....
Kimse Türkiye' de cinsel hayat kötü falan demesin, çılgınlar gibi sevisiyoruz demem.
Ben de son gidisimde muhasebeye sordum, parasini vererek daha fazla kalabilir miyim diye. Kocam anlamadi sebebi elbette. Ya belki halsiz hissedicem, evde birine kendimi baktirmak zor gelecek, kalmak istiycem. Ve evet kalabiliyormusum.

cok haklisin cok. anlamiyo bu erkekler. bebek hele bi dogsun, biz cisimizi yaptiktan sonra wc den aglayarak bi cikalim, ancak dank eder herhalde ozaman. bide ben herkese ‘bebek dogar dogmaz gelin emi hastaneye’ diye tembihledim (evim heeeerkese uzak e dogal olarak gelen 1 saatligine gelemez, yemek filan gerekir benim derdim hastanede ilk ziyaretleri halletmek eheheh).

elaide gece ruyamda seni doğurmuş gördüm. Aha ilk bebek geldi diyordum. Ama ne komplikasyon ne bisi, zamaninda gelmis gibiydi. Senin de dünya umrunda degildi, ne agri ne bi sikayet.
sendemi leyla nezaman insanlar beni ruyasinda arka arkaya gormeye baslarsa basima bi olay geliyor. millet ruyasinda gordu, nisanlandim. millet yine ruyasinda gormeye basladi, bosandim. millet yine ruyasinda gordu, kocaciimla yeni tanismistim. yani bu ruyalar bende ya hayira ya şere alamet oluyo. dun annem ruya dedi, simdi sen. yapmayin nolur ama koskocaman AMIIIN! guzel gormussun

vavvvv kız markette ıslak mendil bırakmamışsın ya :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…