insallah bebegimi saglik sihhatle normal dogum ile dogurayim da, bir gun olsa da olur, uc gun olsa da:)Ne kadar kalabiliyorsan kal bence ilk gunler hastanede ne guzel.iste
benimkide giyinmis sac taranmis pardum sikilmis geldi az onceAnnem ve ablamla yakın oturuyoruz ama bizimkiler de I ikuayko nun annesi gibi..ben hep güçlü bir tip olduğum için telde sorarlar sadece, ben de gelin yapın vs dememama yine de şükür tabi, hemen gelebilecek mesafede olmaları
Oğlum yarım gün spora gidiyor, 1 de gelince de babasını bekler zorlamaz beni..bensiz takılırlar babasıyla, sağolsun eşim en az benim kadar ilgilidir, herşeyini yapar sıpanınakşam eve gönderdim ben kalırım tek, gidin guzel uyuyun gelin dedim..hala gelecekler kahvaltı keyfi yapıyorlardı hala
Aynen canm ya zaten ben bakcam dese bile baktırmam belkiValla bazen bu kocalar iyi bir sopa hakediyorlar da işte sonradan affettiriyorlar kendilerini sıkma canını o gün gelince elbet destek olacak mecbur çünkiiii
haklısın canm şu an daha iyiyimtutkuu85 no stress darling. bi isimize yaramiyo. henuz 10 dk önce kocasina bagiran biri olarak yaziyorum bunu neymis, ciddi ciddi hastanede 3 gün kalacakmiymisim dogumdan sonra. yahu yasal hakkim, sigortam karsiliyo, her tarafim agri sizi icinde evde napiim ben diye bi öfke patlamasi yasadim. oda gayet relaks kahvesini yudumlarken ‘sabah sabah no stress lütfen’ dedi. niye hormonlarimizi anlamiyo bu herifler yahu.
olmaz dedi cnm38 mibana biraz fazla geldi. dogumda sıkıntı olmaz mi..
Günaydınn canımgunaydinnn...
hala gebeyim..
hamd olsun 32+0 i gorup kizi yengec burcuna tasidim. hesef aslan di ama eleman kasilmaktan durmaz diyorlar ..
gece gorseniz burayi senfoni orkestrasi var sanki. her odadan bir aglama sesi. dun sirf 12 bebek dogdu....
bilmemmmmiii. kizkardesim yengecGünaydınn canımay senin cadı anneye babaya abiye düşkün duygusal evcim merhametli bişey olucak yengeçse artıkk bence çok şanslısınn çok merhametli olurlar kötü özelliği aşırı ilgi bekler
ya ben onun parfümünü severim:)benimkide giyinmis sac taranmis pardum sikilmis geldi az onceannecim beni izleyecegin icin cok mutluyum dedi. yabrum benim. simdi yolladim. insallah saati gelince de biz gidecegiz izlemeye
Yuh yani bide onlara güvenip gidiyoruz benmde pıhtılaşma fln var riskli gebelik aslnda devlete de güvenmiyorum ama bu doktr da inşallah doğumda fln riske atmaz işini iyi yapar inşallahBazsn cok sinir bozucu oluyo mesela bisey soruyorum kesin olarak yapmalisin diyo ulan madem kesin neden kendin soylemiyosun ben sormadan belki benim aklima gelmicek bide ozel doktorlar guya ben anlamadim
İyi bari en iyisi babası ilgilensin daha minnetsizAnnem ve ablamla yakın oturuyoruz ama bizimkiler de I ikuayko nun annesi gibi..ben hep güçlü bir tip olduğum için telde sorarlar sadece, ben de gelin yapın vs dememama yine de şükür tabi, hemen gelebilecek mesafede olmaları
Oğlum yarım gün spora gidiyor, 1 de gelince de babasını bekler zorlamaz beni..bensiz takılırlar babasıyla, sağolsun eşim en az benim kadar ilgilidir, herşeyini yapar sıpanınakşam eve gönderdim ben kalırım tek, gidin guzel uyuyun gelin dedim..hala gelecekler kahvaltı keyfi yapıyorlardı hala
bende evde pamuk kullanacağım ama her ihtimale karşı unibaby yenidoğan aldım.Kızlar ıslak mendil hangi marka aldınız waterwipes diye bir marka var ama baya pahalı geldi siz neler aldınız :) aslında ilk zamanlar mümkün olduğunca pamukla silicem ama hastanede fln lazım olur diye 1 tane alayım diyorum .
hastane icin aldim. cnm. unibaby saf sulu yenidogan.Kızlar ıslak mendil hangi marka aldınız waterwipes diye bir marka var ama baya pahalı geldi siz neler aldınız :) aslında ilk zamanlar mümkün olduğunca pamukla silicem ama hastanede fln lazım olur diye 1 tane alayım diyorum .
sağol canım bende ondan alayım ozamanbende evde pamuk kullanacağım ama her ihtimale karşı unibaby yenidoğan aldım.
Kimse Türkiye' de cinsel hayat kötü falan demesin, çılgınlar gibi sevisiyoruz demem.gunaydinnn...
hala gebeyim..
hamd olsun 32+0 i gorup kizi yengec burcuna tasidim. hesef aslan di ama eleman kasilmaktan durmaz diyorlar ..
gece gorseniz burayi senfoni orkestrasi var sanki. her odadan bir aglama sesi. dun sirf 12 bebek dogdu....
Ben de son gidisimde muhasebeye sordum, parasini vererek daha fazla kalabilir miyim diye. Kocam anlamadi sebebi elbette. Ya belki halsiz hissedicem, evde birine kendimi baktirmak zor gelecek, kalmak istiycem. Ve evet kalabiliyormusum.tutkuu85 no stress darling. bi isimize yaramiyo. henuz 10 dk önce kocasina bagiran biri olarak yaziyorum bunu neymis, ciddi ciddi hastanede 3 gün kalacakmiymisim dogumdan sonra. yahu yasal hakkim, sigortam karsiliyo, her tarafim agri sizi icinde evde napiim ben diye bi öfke patlamasi yasadim. oda gayet relaks kahvesini yudumlarken ‘sabah sabah no stress lütfen’ dedi. niye hormonlarimizi anlamiyo bu herifler yahu.
Kızlar ıslak mendil hangi marka aldınız waterwipes diye bir marka var ama baya pahalı geldi siz neler aldınız :) aslında ilk zamanlar mümkün olduğunca pamukla silicem ama hastanede fln lazım olur diye 1 tane alayım diyorum .
Ben de son gidisimde muhasebeye sordum, parasini vererek daha fazla kalabilir miyim diye. Kocam anlamadi sebebi elbette. Ya belki halsiz hissedicem, evde birine kendimi baktirmak zor gelecek, kalmak istiycem. Ve evet kalabiliyormusum.
Eki Görüntüle 2281107
sendemi leylaelaide gece ruyamda seni doğurmuş gördüm. Aha ilk bebek geldi diyordum. Ama ne komplikasyon ne bisi, zamaninda gelmis gibiydi. Senin de dünya umrunda degildi, ne agri ne bi sikayet.
vavvvv kız markette ıslak mendil bırakmamışsın ya :)))))))))))))Kimse Türkiye' de cinsel hayat kötü falan demesin, çılgınlar gibi sevisiyoruz demem.
Ben de son gidisimde muhasebeye sordum, parasini vererek daha fazla kalabilir miyim diye. Kocam anlamadi sebebi elbette. Ya belki halsiz hissedicem, evde birine kendimi baktirmak zor gelecek, kalmak istiycem. Ve evet kalabiliyormusum.
Eki Görüntüle 2281107
bende ondan alayım o zaman canımhastane icin aldim. cnm. unibaby saf sulu yenidogan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?