- 7 Aralık 2018
- 99
- 419
- 13
- 36
Ben de haftaya hazirlicamHastane çantaları hazırlanmaya başladı mı kızlar ben haftaya hazırlayayım diyorum
BEnde önümüzdeki hafta ayarlıcamHastane çantaları hazırlanmaya başladı mı kızlar ben haftaya hazırlayayım diyorum
İşte bende pamuk aldım ılık su ile silerim diye ama hastanede lazım olur şimdi 1 tane alayım dedimBiz yenidoganda islak mendil kullanabiliyo muyuz o benim kafama karistirdi kullanabiliyosak alicam bide bebek pamugu aldim popisini silmek icin alsammi islak mendil
Bence hiç ıslak mendil alma canım. O bebek pamuklarını suyla ıslatıp poposunu silersin. Kızım doğdugundan beri hiç ıslak mendil kullanmadım. İnatçı pişik sorunu da yaşamadık. Hava çok sıcak olduğunda ya da bezi çok beklediğinde kızarır en fazla. O da bezi değiştirince geçer. Böylelikle kremlere de gerek kalmıyor. Islak mendili sadece poposu için değil hiç kullanmadık. Yani bir yeri kirlenirse suyla yıkıyorum ya da ıslak pamukla siliyorum. Doktorlar da önermiyor zaten ıslak mendili. İçinde bir sürü kimyasal var. Sadece su ve pamuk olduğu söylenen markalar var ama sadece su ve pamuğu uzun süre bekletirsek olacak şey küftür. Dolayısıyla onların içinde de koruyucu maddeler var. En güzeli küçük bir saklama kabında pamuğa su döküp kullanmak.Biz yenidoganda islak mendil kullanabiliyo muyuz o benim kafama karistirdi kullanabiliyosak alicam bide bebek pamugu aldim popisini silmek icin alsammi islak mendil
Bu hafta inşallah yıkayıp, hafta içi hazırlamayı düşünüyorumHastane çantaları hazırlanmaya başladı mı kızlar ben haftaya hazırlayayım diyorum
Peki gozunu neyle siliyosun canim goz icin ayri bisey mi aliyodun steril ilk dogduugunda yoksa yine pamukla mi ve nasil siliyodun? Bu bilgiyi bilmiyodum son yazdigin ogrendigim iyi oldu... Evet islak mendil konusu benim de kafami cok karistirmisti nasil yapicam diye cunku kimyasal muhakkak vardir eminimBence hiç ıslak mendil alma canım. O bebek pamuklarını suyla ıslatıp poposunu silersin. Kızım doğdugundan beri hiç ıslak mendil kullanmadım. İnatçı pişik sorunu da yaşamadık. Hava çok sıcak olduğunda ya da bezi çok beklediğinde kızarır en fazla. O da bezi değiştirince geçer. Böylelikle kremlere de gerek kalmıyor. Islak mendili sadece poposu için değil hiç kullanmadık. Yani bir yeri kirlenirse suyla yıkıyorum ya da ıslak pamukla siliyorum. Doktorlar da önermiyor zaten ıslak mendili. İçinde bir sürü kimyasal var. Sadece su ve pamuk olduğu söylenen markalar var ama sadece su ve pamuğu uzun süre bekletirsek olacak şey küftür. Dolayısıyla onların içinde de koruyucu maddeler var. En güzeli küçük bir saklama kabında pamuğa su döküp kullanmak.
Açıkçası çoğu ürünün para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Hatta bebek bezini de yıkanabilir bez kullanıyorum, hazır bezlerden almıyorum. Aklıma gelmeyen bir sürü şeye daha gerek yok diye düşünüyorum. Genelde çoğu şeye bebeği alıştırmak için çabalıyoruz, sonra onu unutturmak için de ayrı bir çaba gerekiyor. Mesela; emzik vermek için ayrı bir uğraş, bıraktırmak için ayrı bir uğraş. Yeni bebeğimde de tuvalet iletişimi denemek istiyorum yapabilirsem. Doğduğundan itibaren bezini açınca tuvalete doğru kucağımda tutup, çişini oraya yaptırarak beze alıştırmak istemiyorum. Çünkü bebekler doğduklarından itibaren temiz olma dürtüsüne sahipler. Bezini tam temizleyince çiş ya da kaka yapmalarının sebebi bu. Biz zamanla o kirli bezle durmayı öğretiyoruz.
Ben hasta kulodu alicam kanamada degistirilebilecek sekilde ama normal kulotta koyarkmkendiniz için nasıl külot koyacaksınız. bu hamile külotları mı rahat olur?
belki sezeryan olduk bu nette satılan hamile külotlarımı daha iyi olur.
bana verdiği ilacin aynısıymış, bende bugun basladim kullanmaya gunde 3 kere tok karna kullancam. sabahta popodan ciger ignesi oldum totoyu tuta tuta yürüdüm fena yakti meret.. kaynanamla gitmistim igneye, totomu gordu kaynanaTeşekkürler kızlar
Verdikleri hap nidicard 10mg lik, tansiyon ilaciymis aslında ama gebelikte kasılmaları durdurmak için kullanılıyormuş :)
Dr a muayeneye götürdüler, rahimde açılma vs yok..6 saatte 1 hapa devam..11 de tekrar nst bakıp yollayacak inşallahevde dinlenme şartıyla diye anlaştık salı kontrole cagirdi, o zamana kadar evde hapa devam, gunde 4 doz
Ben Depend’in şu meşhur emici külotlarından aldım. Onlardan koyacağım normal külot ve ped de koyar mıyım bilmiyorum ona karar veremedim daha.kendiniz için nasıl külot koyacaksınız. bu hamile külotları mı rahat olur?
Yazdklrnn her satırına katiliyrm ve senden fikir almak da isterim canım.Bence hiç ıslak mendil alma canım. O bebek pamuklarını suyla ıslatıp poposunu silersin. Kızım doğdugundan beri hiç ıslak mendil kullanmadım. İnatçı pişik sorunu da yaşamadık. Hava çok sıcak olduğunda ya da bezi çok beklediğinde kızarır en fazla. O da bezi değiştirince geçer. Böylelikle kremlere de gerek kalmıyor. Islak mendili sadece poposu için değil hiç kullanmadık. Yani bir yeri kirlenirse suyla yıkıyorum ya da ıslak pamukla siliyorum. Doktorlar da önermiyor zaten ıslak mendili. İçinde bir sürü kimyasal var. Sadece su ve pamuk olduğu söylenen markalar var ama sadece su ve pamuğu uzun süre bekletirsek olacak şey küftür. Dolayısıyla onların içinde de koruyucu maddeler var. En güzeli küçük bir saklama kabında pamuğa su döküp kullanmak.
Açıkçası çoğu ürünün para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Hatta bebek bezini de yıkanabilir bez kullanıyorum, hazır bezlerden almıyorum. Aklıma gelmeyen bir sürü şeye daha gerek yok diye düşünüyorum. Genelde çoğu şeye bebeği alıştırmak için çabalıyoruz, sonra onu unutturmak için de ayrı bir çaba gerekiyor. Mesela; emzik vermek için ayrı bir uğraş, bıraktırmak için ayrı bir uğraş. Yeni bebeğimde de tuvalet iletişimi denemek istiyorum yapabilirsem. Doğduğundan itibaren bezini açınca tuvalete doğru kucağımda tutup, çişini oraya yaptırarak beze alıştırmak istemiyorum. Çünkü bebekler doğduklarından itibaren temiz olma dürtüsüne sahipler. Bezini tam temizleyince çiş ya da kaka yapmalarının sebebi bu. Biz zamanla o kirli bezle durmayı öğretiyoruz.
İnşallah ruyamdaki gibi olursun. En temizi valla. No stresyanlis imaji veriyorum ben burda arkadas
o nasil bi yedekleme ikauykocum. bende (bedavadan gelen) 1 paket islak mendil ve bir paket 20li bebek bezi var. hepsini sonra (izinim baslayinca) alirim kafasindayim halabizim minik asiri erken gelmezse yeterince vaktimiz var hala..
Ben de onu dusundum gecen. Ceside yururum herhalde. Kullan at camasir aldim, depend almadim kararsizim.kendiniz için nasıl külot koyacaksınız. bu hamile külotları mı rahat olur?
Gozunu de pamukla, temiz bir mendille ya da muslin bezle silebilirsin canim ama normalde gozunu silmedim hic. Sadece banyo yapinca muslin bezle kuruluyordum. Enfeksiyon, goz damlasiyla ilgili bir sorun yoksa gerek yok bence ayriyetten silmeye.Peki gozunu neyle siliyosun canim goz icin ayri bisey mi aliyodun steril ilk dogduugunda yoksa yine pamukla mi ve nasil siliyodun? Bu bilgiyi bilmiyodum son yazdigin ogrendigim iyi oldu... Evet islak mendil konusu benim de kafami cok karistirmisti nasil yapicam diye cunku kimyasal muhakkak vardir eminim
Faydali olabilirsem ne mutlu bana. Aynen dogalligi kaybettik iyice. Yeni cikan urunleri ben de takip ediyorum ama gerekli mi gereksiz mi diye iyice dusunmeye calisiyorum. Bir de kizimdan sonra minimal yasama gecmeye calisiyorum. Yoksa bebekle ev isi v.s cok zor oluyor. Minimallestikce ve dogallastikca hayatimin her alani daha da guzellesti. Cok esyaya vakit harcamiyorum, dusunmuyorum, kafa yormuyorum.Yazdklrnn her satırına katiliyrm ve senden fikir almak da isterim canım.
Doğallığı kaybettgmz an bir çok sorun oluyor zaten işin mantığı belki de brda.
ayni benim koca annesine bi laf etmedi beni desteklemediGünaydın kızlar
@Rzg14 canım 4 saat izin vermese de oğlunun sırası geldiğinde onu izleyip dönersin olmadı. Kaynananlar kalırlar. Çok şükür bu kadarına izin vermiş ya.
Z zhrazynep canm sinir olmakta o kadar haklısın ki. Hele şu çocukların üzerinden bizlere gönderme yapmaları yok mu deli ediyor beni. Benim eşimin kendi işi bazen sabah 10 da gidiyor. Ben de bazen kendi kendime düşünüyordum yarım gün çalışma hakkımda 4 Ayda başlasam eşim baksa bebeğe 12 ye kadar ben gelirim o gider akşama biraz geç gelir kaynana yada annemi çağırmaya gerek olmaz diye.
Geçen kaynanalara gittik görümcem sordu ücretsiz alcak mısın diye bilmiyorum karar vermedim, 4 ay yarım gün hakkım var dedim. Hee iyi miş dedi. Ben de dedim babası bakıverir ben 12 de gelirim o gider dedim. Eşimden ses yokkaynanam olur mu canm biz varız ananesi var oğlum gitsin işine dedi. Bende bakar bakar o dedim. ( Eşimden destek bekliyorum bakarım ne olacak benimde çocuğum gibi gibi) sonuçta adamın işleri yoğunken böyle bişey ben istemem zaten. Eşim beni bir bozdu lafımın ortasında hadi hadi giyin de çıkalım dedi. Herkesin içinde rezil oldum. Çıkınca ağzına ettim tabi. Konuşmadım biraz. Sen beni ailenin yanında hiç kollamıyorsun hiç değer vermiyorsun ..... Allah ne verdiyse saydırdım bak aklıma geldi sinirlendim yine.
Nasıl fiyatı canımDepend migrosta indirim de arkadaslar almayanlar
neyseki vi daha laf etmediyoksa dun aksam bogacaltimİzin vermiyorum derken pardonbu kaynanalık çok tuhaf bişey ya ne türlü türlüsü ne çeşidi var te allahım yaa.. Allah sabır versin bacım valla ne kadar takma desem de batıyor insana ama önemsemediğini göstermek en iyi cevap bence kendi kendine konuştuğunu farkedecek elbet bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?