2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki kötü değildi ama, buraya yaziyorsun dogum mu yapmissin tatile mi gitmissin belli değil. Laylaylom
vavvvv kız markette ıslak mendil bırakmamışsın ya :)))))))))))))
23 nisan migros indiriminde üni baby leri aldim, digerlerini gorumcem verdi denemem icin.
Pamuk ta aldim 6 paket galiba. Alt acma da var biraz daha. Bez de aldim ama az, markaya karar verince stokçuluga baslarim. Sana inek kısmını da atayim mi?
Az tedarikli insanimdir sen beni yalniz yasarken gorecektin, cogu seyim yedekliydi

hahahaha artık bizdekiler biterse sana geliriz :) bende yedekli çalışırım hep evde olsun işte olsun :) güzel bişi ya tedarikli olmak. bende pamuk aldım da ıslak mendil almadım fazla almıcam diye şimdi alayım dedim 1 tane

Ona muadil olarak %99 su içeren prima çıkarttı fiyatı biraz daha uygun. Joker çıkarttı ve carrefour un kendi markası olan yenidoğan mendilde aynı şekilde. Bu üçü hatta waterwipesle beraber 4ü %99 su içeriyor. Hepsi aynı bence. Diğer ıslak mendilleri kullanmayı düşünmüyorum kesinlikle. Özellikle unibaby yenidoğan çok tercih ediliyor fakat içeriği bu 4ü kadar iyi değil

Ben sleepy yenidogan aldım canım, 4-5 paket vardı kutu içerisinde galiba, bir de ebebekten bebek temizleme pamukları aldım paket paket. Geçen makyaj temizleme pamuğum bitmiş bi paket bebek temizleme pamuğu açtım hemen, test ettim yumuşacık ve güzel , güvenle kullanabiliriz bebişlerin poposuna

Biz yenidoganda islak mendil kullanabiliyo muyuz o benim kafama karistirdi kullanabiliyosak alicam bide bebek pamugu aldim popisini silmek icin alsammi islak mendil

O değişimi an ve an yasayacagin icin o tempoya ve duzene farkinda olmadan alisacaksin zaten..o yuzden zor gelmez

Hepinize musmutlu haftasonları olsun . Son zamanlarda biraz yoğun günler geçiriyorum. İş yorsa da tatil de istemiyorum çünkü vakit geçmiyor. Bir de yorulunca gece iyi uyuyorum onu fark ettim. Eğer hareketsiz gün geçirirsem gece uyumak sıkıntı oluyor. Gece yan yatarken kalçam ağrıyordu bir de son günlerde dönerken kasık ağrısı başladı. Mide yanması benim de devam ama ben ilk ve ikinci üç ayda daha çok çekmiştim yanmadan o yüzden şimdiki çok koymuyor. Bebiş hareketleri sanki daha az ama daha sert gibi. Akşam yemeği çok az yediğimde gece çok rahat ediyorum. Çok ve hamurlu birşeyler yediğimde sıcak basması mide yanması ve tansiyon yükselmesi çarpıntı oluyor. Şişmeler devam ediyor. Kasılmalar da sizin yazdıklarınız düzeyinde. Bu ay kilo almamışım kontrolde. (Nasıl olduysa). İşte benim durumlarım bu şekilde. Bazen kasılmalar ile ilgili çok telaşlandığınızı gözlemliyorum. Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz hiç korkmayın. Her zamanki yaşadıklarınızdan farklı şeyler yaşarsanız doktora görünün tabiki. Bence çok korkup telaşlanacak riskli dönemleri de atlattık çok şükür. Hepimiz ve bebişlerimiz için sağlık diliyorum.

Benimki kötü değildi ama, buraya yaziyorsun dogum mu yapmissin tatile mi gitmissin belli değil. Laylaylom
yanlis imaji veriyorum ben burda arkadas

o nasil bi yedekleme ikauykocum. bende (bedavadan gelen) 1 paket islak mendil ve bir paket 20li bebek bezi var. hepsini sonra (izinim baslayinca) alirim kafasindayim hala bizim minik asiri erken gelmezse yeterince vaktimiz var hala..

Ben bugün bebek eğitimine katıldım. Pamuğu ılık su ile ıslatıp pat pat hareketlerle temizleyin silmeyin dedi. Islak mendilin hiç adı geçmedi yeni doğan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…