2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kolay gelsincocuk esyalari da kucuk kucuk ama cok oluyorlar

Cevaplar için çok teşekkür ederim kızlar yine çiçekli olsun ama çiçeği değiştir fikri çoğunlukta yarin gidip yine cicek alcam :) bu aradaaaa hala kıyafetleri yıkamayan nasil olsa biter diyen arkadaşlar şuan 2. makina çalışıyor ve daha 2 makina daha çalışması gerekiyor hemen başlayın ben ettim siz etmeyin

Yani şimdi gezmek dolaşmak varken de bu dediğin hiç cazip gelmiyor

Yaa kolay gelsin kıyafetler minicik zaten benimkilerin hepsi bir makineyi asla doldurmaz. Birde battaniye müslinleri atarım onlarda bir makineyi doldurmaz. Ortada kaldı benim çocuğum hiçbişey almamışım meğer

Ben hastane çantasını hazırladım kızlar artık rahatım annem ben gelmeden birçok şeyi yıkayıp ütülemiş sağolsun ben de sonradan aldıklarımı yıkadım ütüledim. Listeme göre çantamı da hazırladım bebeğimin kıyafetlerini madame coco’dan aldığım küçük boy hurca koydum güzel oldu öyle. Ped, bez tarzı şeyleri de buzdolabı poşetiyle koydum dün bir videoda izledim oradan gördüm. Banyo havlusu da koydum bu arada devlet hastanesinde sancı odasında da duş varmış ebe tembihledi ona göre terlik havlu koyun sancı sırasında sık sık sıcak suyu karnınıza belinize tutmanızı isteyeceğiz filan dedi. İşte böyle üstümden koca bir yük kalktı gibi hissediyorum resmen
Ve bir şey daha doktorum bana eğer tek taraflı toplanma oluyorsa o bebektir demişti. Tüm karnın toplanıyorsa (sanırım göbek etrafında dedi emin değilim) o kasılmadır demişti.

Ben dha hiç bir iş yapmadım ya sorunlar olunca hiç içinden gelmedi bugün annem gelcek baslasammi kıyafetleri yikamaya kolay gelsin yavaş yavaş yap genede yorma kendini

Yaa kolay gelsin kıyafetler minicik zaten benimkilerin hepsi bir makineyi asla doldurmaz. Birde battaniye müslinleri atarım onlarda bir makineyi doldurmaz. Ortada kaldı benim çocuğum hiçbişey almamışım meğer
Benim beyazlar 1makina oldu şimdioyun halisini tek attim cok yer kaplıyordu simdi sirada uyku seti battaniyeler ve renkliler var bende hic esyam yok sanıyordum ama çıkıyor yıkamaya baslayinca

Ben dha hiç bir iş yapmadım ya sorunlar olunca hiç içinden gelmedi bugün annem gelcek baslasammi kıyafetleri yikamaya kolay gelsin yavaş yavaş yap genede yorma kendini
Madem annen geliyor basla bence asmana yardim eder minik minikler ama askıyı hemen dolduruyorlar

Kızım ben yardıma gelirim yorma kendini beraber yıkarız ütüleriz diyen annemi aradim anne camasirlara basladim dedim iyi kolay gelsin dedi kapatti hic geleyim edeyim demedi herkesin kaynanasi yapar benim annem sinirlerim bozuldu saatlerdir gülüyorum aklima geldikçe

Benimde tek gözüm işte tek gözüm sokakta allahtanki hava cok sicak çıkma ihtimalim yok
Yani şuan anneme geldim 2.3 gün kamp kuracağım buraya..çarşamba sabahı da 2.3 günlüğüne erikliye gidicez..malum bize en yakın girilecek temiz deniz orası.. pazartesi de oğlumun anaokuluna kaydını yaptırdıktan sonra başlarım bende artik yıka ütüle işine..başka da bi iş yok zaten oda 2 günde biter zaten

Tatile gidenleri kıskana kıskana catliycam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…