Arkadaşlar daha doğmadan kendilerini bu kadar sevdirmeleri normal mii acabaa ay bir doğsa da mıncıklayıp sevsem diyorum eşim onu da ısırma ama bak babaya söyler diyor
Kızım ben yardıma gelirim yorma kendini beraber yıkarız ütüleriz diyen annemi aradim anne camasirlara basladim dedim iyi kolay gelsin dedi kapatti hic geleyim edeyim demedi herkesin kaynanasi yapar benim annem sinirlerim bozuldu saatlerdir gülüyorum aklima geldikçe
Yaa kolay gelsin kıyafetler minicik zaten benimkilerin hepsi bir makineyi asla doldurmaz. Birde battaniye müslinleri atarım onlarda bir makineyi doldurmaz. Ortada kaldı benim çocuğum hiçbişey almamışım meğer
Sanırım senin makinen 20 kg senin yarın kadar aldım ben sanırım kiyafet 1 makine tam dolu olmasa da yakindi 10 kg makine de
Bu arada odanı dekor olrak beğendm eline saglk sadece renkler konusunda kendim yapar mydm emin olamadm.
Sanırım senin makinen 20 kg senin yarın kadar aldım ben sanırım kiyafet 1 makine tam dolu olmasa da yakindi 10 kg makine de
Bu arada odanı dekor olrak beğendm eline saglk sadece renkler konusunda kendim yapar mydm emin olamadm.
Kızım ben yardıma gelirim yorma kendini beraber yıkarız ütüleriz diyen annemi aradim anne camasirlara basladim dedim iyi kolay gelsin dedi kapatti hic geleyim edeyim demedi herkesin kaynanasi yapar benim annem sinirlerim bozuldu saatlerdir gülüyorum aklima geldikçe
Ahaha benim annem yardim bile teklif etmedi geldiginde kayimvalidemle bunlar utulenecek o yapilacak bu yapilacak dedi bitti gitti
Ama kadin 75 yasinda, ben zaten bir sey beklemiyorum
Bak hep böyle söylüyorsun yıkayınca çekip atıcam buraya görüceksin ne kadar az aldığımı Canım meslek gereği benim ev normal evlere benzemiyor zaten. Gören çoğu kişiye çok sade renksiz gelir. O yüzden klasik pembe mavi odaları hiç sevmiyorum. Mesela geçen anneannem geldi bu ne biçim yeni gelin evi diyor üni bölüm arkadaşlarım gelincede bayılıyorlar. Klasiklerin dışında biraz haklısın
Bak hep böyle söylüyorsun yıkayınca çekip atıcam buraya görüceksin ne kadar az aldığımı Canım meslek gereği benim ev normal evlere benzemiyor zaten. Gören çoğu kişiye çok sade renksiz gelir. O yüzden klasik pembe mavi odaları hiç sevmiyorum. Mesela geçen anneannem geldi bu ne biçim yeni gelin evi diyor üni bölüm arkadaşlarım gelincede bayılıyorlar. Klasiklerin dışında biraz haklısın❤
Benim ewde gold cok yogun ama senin bu attigin tarz cok hosuma gidiyo kendim kullanamam ama prof biri yapinca cok begeniyorum kimseninkine benzemiyo Turkiye de kullanilan bi tarz degil fazla ozellikle duwarlari cok begendim
Arkadaşlar daha doğmadan kendilerini bu kadar sevdirmeleri normal mii acabaa ay bir doğsa da mıncıklayıp sevsem diyorum eşim onu da ısırma ama bak babaya söyler diyor
İnan öpmeye bile kıyamıyorsun. Herkesin de Sadece koklayıp bıraksınlar istiyorsun. Bize gelen bikaç kişi siz bu çocuğu hiç mi öpmüyorsunuz yanaklar pürüzsüz dedi. Ne zaman ki öpülmeye başladı, yanaklarda minik minik pütürler oluştu.
Bak hep böyle söylüyorsun yıkayınca çekip atıcam buraya görüceksin ne kadar az aldığımı Canım meslek gereği benim ev normal evlere benzemiyor zaten. Gören çoğu kişiye çok sade renksiz gelir. O yüzden klasik pembe mavi odaları hiç sevmiyorum. Mesela geçen anneannem geldi bu ne biçim yeni gelin evi diyor üni bölüm arkadaşlarım gelincede bayılıyorlar. Klasiklerin dışında biraz haklısın❤
Hazırlıktan doktoraya kadar ev arkdslarm hep mimardi demstm dmi aslnda alisknm sıra dışı evlere ama renksizlgi değilde çocuk odası renk seçiminde renklerin dili diye bir konu var sen daha bilirsin aslnda siyah çocuğa korkulu rüyalar gösterir deniyor ondan düşündüm öyle.
İnan öpmeye bile kıyamıyorsun. Herkesin de Sadece koklayıp bıraksınlar istiyorsun. Bize gelen bikaç kişi siz bu çocuğu hiç mi öpmüyorsunuz yanaklar pürüzsüz dedi. Ne zaman ki öpülmeye başladı, yanaklarda minik minik pütürler oluştu.
Canım ben kimse koklasn değil eline alsn bile istemem sanırım biz ailecek bebek asla öpmeyiz kendi yeğenlerimi bile opmemsdr bebekken ama sipami naprm bilemyrm
Yaa onu ben de dusunuyorum millet gelicek her gelen kucagina alicak devamli opucek bu cocuk insallah bi hastalik kapmaz herkes kucagina almak isticek bisey desen bunun cocugu degerli derler onu da biliyorum
Yaa onu ben de dusunuyorum millet gelicek her gelen kucagina alicak devamli opucek bu cocuk insallah bi hastalik kapmaz herkes kucagina almak isticek bisey desen bunun cocugu degerli derler onu da biliyorum
Benim akrabalrm aynı şehirde yok ama olanlarda bilir nasıl pimprkli oldgmu dersin enfeksiyon kapms hastndn opmeyin kucagnza almayn diye başka aklma gelmiyo ama ureteblrsn