2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizim kız da korkutunca, ben de eşyalarını yıkamaya başladım, yarın teyzesi gelip ütülemeye yardım edecek.. akşam babasına park yatağını kurdurup, hazırlayacağım bi de hastane için ufak bir çanta yapıp arabaya atacağım geçen apar topar yatınca eşime telde tarif edip pijama getirtmek bile zor oldu

Yaa kolay gelsin kıyafetler minicik zaten benimkilerin hepsi bir makineyi asla doldurmaz. Birde battaniye müslinleri atarım onlarda bir makineyi doldurmaz. Ortada kaldı benim çocuğum hiçbişey almamışım meğer
Sanırım diğer kızlar renklerine dokusuna göre felan çok ayırıyorlar, okuyunca ben de şaşırıyorum ve acaba diyorum ama yok yok biz normaliz az önce 0-3 ay tüm kıyafetlerini, kendi pijamamla geceligimle 1 makina yıkadım, daha yer vardı hatta..şimdide 2.makina havlu, mendil, muslinler, nevresimler yıkanıyor..bitti bu kadar

Penti de %40 indirim var kızlar bunu aldım bende emzirme şeysi de varmış 60 tl ye geldi. Çarşıdan aldığım önden düğmeliydi 65 e aldım kalite olarak bence penti daha iyi almayanlar varsa baksın
M beden buldum l ve xl vardı bide
Biraz bol gelir Doğumdan sonra belki ama olsun rahat olayım daha iyi

Eklentiler

• 9B55D946-9C41-4405-BD54-4990AF574C55.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 70
Tatlım sende mi devlet hastanesinde doğum yapacaksın. Bende devlette yapacağım. Benim yapacağım hastane de sancı odası yok. Tek kişilik odada sancını çekip doğumunu yapıp öyle normal odaya çıkıyorsu. Senin gittiğinde nasıl ve hastanedeki ebelerle falan konuşma imkanın oldu mu?

Canım ben kimse koklasn değil eline alsn bile istemem sanırım biz ailecek bebek asla öpmeyiz kendi yeğenlerimi bile opmemsdr bebekken ama sipami naprm bilemyrm
Yaa onu ben de dusunuyorum millet gelicek her gelen kucagina alicak devamli opucek bu cocuk insallah bi hastalik kapmaz herkes kucagina almak isticek bisey desen bunun cocugu degerli derler onu da biliyorum
Ben gittiğim evde, çocuk varsa direk lavaboyu sorar elimi yıkarım. Sonuçta arabanın koluna, asansör düğmesine bir şekilde temasımız oluyor. Ama bunu gelenlere ifade edemedim. El dezenfektanı vardı ona bile kimisi, elimi bir yere sürmedim ki dedi (nasıl sürmedin ya ) İlk zaman sık sık emzirme, bez değişimi bahanesiyle aldım ama 3ay dolunca bir misafirlikte kontrolüm elden gitti. Kucaktan kucağa gezdi. Ocak ayı olunca yavrum hemen bronşiolit oldu. Perişan olduk eşime bak hep şu şu sebepten dedim ve o da ailesine gelir gelmez el yıkamalarını rica etti.
Zor gerçekten. Keşke herkes empati kursa. El kadar bebeyi öpmesen yüzüne dokunmasan ne kaybedersin di mi.

kiz benim annemde aynisi ben aliskinim yani hic cagirmam, o da sormaz yardim lazim mi diye ust sokagimda oturur kendi işimi kendim gormeye alistim bu yuzdden.. takilmam hic boyle seylere

Kesinlikle.dogru doyosun yani opmenin mantigini ben de anlamiyorum opulecek bi taraflari da yok hani 1 2 yasinda olsalar hadi neyse diycem zsize de cok gecmis olsun yazik gunah gervekten bosu bosuna cocuklar skinti cekiyo aileler uzuluyo

öpucuk hastaligi denen olay var. millete onu anlatmak zor. ben oglumu kucaga verdim. hic sakinmadim. ama herkese goz hapsinde tuttum. eve gelince el yuz yikattim hepsine. opmek yasak sadece koklayin dedim. onda sadece elini opme meselesini cozemedim. elini opmeleri de sakincaki cocuk direk agzina sokuyor cunku. o yuzden bu kez biri gelince eldivenlerini cikarmayacagim kizimin.

Ya gecmesini bekliyorum gecmiyo o beni korkutuyo iste diyorum niye hala artiyo
Hamileligi hic sevmedim ben
Al bendende o kdr hareketlerimin kısıtlanması sancılar korkular eşime diyom daha dogurmuycam yeter iki tane canım şiddetliyse geçmiyorsa doktorunu ara konuş istersen bnm gidip geliyor o yüzden önemsemiyorum uzanıyorum sabah beri kalkmadım yerimden ama çok sıkıcı sürekli yatmakta

Ya aslinda cok siddetli degil ayni seyirde gidiyo devamli evet gervekten coknskici doktoru hic aramak istemiyorum devamli bisey cikiyo cunku arayasimda gelmiyo gercekten bu hamilelik bitince cok sevinicem bu tecrubesizlik bilinmezlik falan beni asiri yordu psikolojik olarak ben de esime diyorum nolur az biraz da sen tasi

Nasil canim kendini nasil.hissediyosun

o temizlige gelen ablalar varya, can can. bikac haftadir biturlu cagiramadim, onumuzdeki cuma gelecek insallah. doguma yakin yine cagiririm, evim tertemiz olur. dogumdan sonra da ilk dönemler ozellikle daha sik cagiririm insallah. strese girmem, bebegimle daha rahat ilgilenirim.

bisey sorcam, camasiri makine yikiyo ki? anneyi cagirmaya gerek var mi ki bu is icin? ustelik kendi elinden gecince insan seviyo elbiseleri, heee şunumda var heee bunumda var diye hemde hatirliyo

Yaa onu ben de dusunuyorum millet gelicek her gelen kucagina alicak devamli opucek bu cocuk insallah bi hastalik kapmaz herkes kucagina almak isticek bisey desen bunun cocugu degerli derler onu da biliyorum
herkes bebegimi sevgiye bogsun, saglik sihhatle dogsun ardindan kucak kucak gezsin diye heyecananlanan bi ben miyim gercekten.
Allahim insallah bu sekilde pimpirikli bi kadin olmam.

Penti de baska pijamalar varmiydi canim lohusa icin veya sonrasi icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…