Bence sağdaki canımOffff cok kararsız kaldim hangisini yapayim sizce bi akil verin bana birinde çiçek gözüme cok göründü digeri fazla sade göründü
Yatınca geçiyor azıcık ayakta dolaşsam başlıyor gene ama geceye gore çok şükür daha iyiyimikicicek-birbocek agrularin ne durumda canim
Bizim kız da korkutunca, ben de eşyalarını yıkamaya başladım, yarın teyzesi gelip ütülemeye yardım edecek.. akşam babasına park yatağını kurdurup, hazırlayacağımesim elimin altindayken son hazirloklari yaptiriyrm. yataga serilecek takim cikarttir, besigi temizlet, bebegin suslerini yap vs gibi seyleri..yavas yavas yapsin da bitirsin.. maglum benim minnosun işi belli olmaz.
ev temizligine de birini alacagim artik. 2 gun gelse ancak istedigim gibi bitirir sanirim. yarin kontrole gideyim de ona gore temizlik icin birini ayarlayim diyorum.
Sanırım diğer kızlar renklerine dokusuna göre felan çok ayırıyorlar, okuyunca ben de şaşırıyorum ve acaba diyorum ama yok yok biz normalizYaa kolay gelsinkıyafetler minicik zaten benimkilerin hepsi bir makineyi asla doldurmaz. Birde battaniye müslinleri atarım onlarda bir makineyi doldurmaz. Ortada kaldı benim çocuğum hiçbişey almamışım meğer
Kiz annelerini hiç kiskanmiyorumBunlarda mevlütte dağıtıcaklarımm
Eki Görüntüle 2281529 Eki Görüntüle 2281530
Minnoşumun kıyafeti de bu olucak
Eki Görüntüle 2281532
Bende de tam olarak bu yazdiklarin var insallah iyi oluruzYatınca geçiyor azıcık ayakta dolaşsam başlıyor gene ama geceye gore çok şükür daha iyiyim
Inş cnm zmn daraldikca ağrılar kasılmalar da artıyor sanirimBende de tam olarak bu yazdiklarin var insallah iyi oluruz
Ya gecmesini bekliyorum gecmiyo o beni korkutuyo iste diyorum niye hala artiyoInş cnm zmn daraldikca ağrılar kasılmalar da artıyor sanirim
Tatlım sende mi devlet hastanesinde doğum yapacaksın. Bende devlette yapacağım. Benim yapacağım hastane de sancı odası yok. Tek kişilik odada sancını çekip doğumunu yapıp öyle normal odaya çıkıyorsu. Senin gittiğinde nasıl ve hastanedeki ebelerle falan konuşma imkanın oldu mu?Ben hastane çantasını hazırladım kızlar artık rahatımannem ben gelmeden birçok şeyi yıkayıp ütülemiş sağolsun ben de sonradan aldıklarımı yıkadım ütüledim. Listeme göre çantamı da hazırladım bebeğimin kıyafetlerini madame coco’dan aldığım küçük boy hurca koydum güzel oldu öyle. Ped, bez tarzı şeyleri de buzdolabı poşetiyle koydum dün bir videoda izledim oradan gördüm. Banyo havlusu da koydum bu arada devlet hastanesinde sancı odasında da duş varmış ebe tembihledi ona göre terlik havlu koyun sancı sırasında sık sık sıcak suyu karnınıza belinize tutmanızı isteyeceğiz filan dedi. İşte böyle üstümden koca bir yük kalktı gibi hissediyorum resmen
Ve bir şey daha doktorum bana eğer tek taraflı toplanma oluyorsa o bebektir demişti. Tüm karnın toplanıyorsa (sanırım göbek etrafında dedi emin değilim) o kasılmadır demişti.
Canım ben kimse koklasn değil eline alsn bile istemem sanırımbiz ailecek bebek asla öpmeyiz kendi yeğenlerimi bile opmemsdr bebekken ama sipami naprm bilemyrm
Ben gittiğim evde, çocuk varsa direk lavaboyu sorar elimi yıkarım. Sonuçta arabanın koluna, asansör düğmesine bir şekilde temasımız oluyor. Ama bunu gelenlere ifade edemedim. El dezenfektanı vardı ona bile kimisi, elimi bir yere sürmedim ki dedi (nasıl sürmedin yaYaa onu ben de dusunuyorum millet gelicek her gelen kucagina alicak devamli opucek bu cocuk insallah bi hastalik kapmaz herkes kucagina almak isticek bisey desen bunun cocugu degerli derler onu da biliyorum
Kızım ben yardıma gelirim yorma kendini beraber yıkarız ütüleriz diyen annemi aradim anne camasirlara basladim dedim iyi kolay gelsin dedi kapatti hic geleyim edeyim demedi herkesin kaynanasi yapar benim annem sinirlerim bozuldu saatlerdir gülüyorum aklima geldikçe
Kesinlikle.dogru doyosun yani opmenin mantigini ben de anlamiyorum opulecek bi taraflari da yok hani 1 2 yasinda olsalar hadi neyse diycem zsize de cok gecmis olsun yazik gunah gervekten bosu bosuna cocuklar skinti cekiyo aileler uzuluyoBen gittiğim evde, çocuk varsa direk lavaboyu sorar elimi yıkarım. Sonuçta arabanın koluna, asansör düğmesine bir şekilde temasımız oluyor. Ama bunu gelenlere ifade edemedim. El dezenfektanı vardı ona bile kimisi, elimi bir yere sürmedim ki dedi (nasıl sürmedin ya) İlk zaman sık sık emzirme, bez değişimi bahanesiyle aldım ama 3ay dolunca bir misafirlikte kontrolüm elden gitti. Kucaktan kucağa gezdi. Ocak ayı olunca yavrum hemen bronşiolit oldu. Perişan olduk eşime bak hep şu şu sebepten dedim ve o da ailesine gelir gelmez el yıkamalarını rica etti.
Zor gerçekten. Keşke herkes empati kursa. El kadar bebeyi öpmesen yüzüne dokunmasan ne kaybedersin di mi.
öpucuk hastaligi denen olay var. millete onu anlatmak zor. ben oglumu kucaga verdim. hic sakinmadim. ama herkese goz hapsinde tuttum. eve gelince el yuz yikattim hepsine. opmek yasak sadece koklayin dedim. onda sadece elini opme meselesini cozemedim. elini opmeleri de sakincaki cocuk direk agzina sokuyor cunku. o yuzden bu kez biri gelince eldivenlerini cikarmayacagim kizimin.İnan öpmeye bile kıyamıyorsun. Herkesin de Sadece koklayıp bıraksınlar istiyorsun. Bize gelen bikaç kişi siz bu çocuğu hiç mi öpmüyorsunuz yanaklar pürüzsüz dedi. Ne zaman ki öpülmeye başladı, yanaklarda minik minik pütürler oluştu.
Al bendende o kdr hareketlerimin kısıtlanması sancılar korkular eşime diyom daha dogurmuycam yeter iki taneYa gecmesini bekliyorum gecmiyo o beni korkutuyo iste diyorum niye hala artiyo
Hamileligi hic sevmedim ben
Ya aslinda cok siddetli degil ayni seyirde gidiyo devamli evet gervekten coknskici doktoru hic aramak istemiyorum devamli bisey cikiyo cunku arayasimda gelmiyoAl bendende o kdr hareketlerimin kısıtlanması sancılar korkular eşime diyom daha dogurmuycam yeter iki tanecanım şiddetliyse geçmiyorsa doktorunu ara konuş istersen bnm gidip geliyor o yüzden önemsemiyorum uzanıyorum sabah beri kalkmadım yerimden ama çok sıkıcı sürekli yatmakta
Nasil canim kendini nasil.hissediyosunöpucuk hastaligi denen olay var. millete onu anlatmak zor. ben oglumu kucaga verdim. hic sakinmadim. ama herkese goz hapsinde tuttum. eve gelince el yuz yikattim hepsine. opmek yasak sadece koklayin dedim. onda sadece elini opme meselesini cozemedim. elini opmeleri de sakincaki cocuk direk agzina sokuyor cunku. o yuzden bu kez biri gelince eldivenlerini cikarmayacagim kizimin.
Kendi annen mi kaynana mikiz benim annemde aynisi ben aliskinim yani hic cagirmam, o da sormaz yardim lazim mi diye ust sokagimda oturur kendi işimi kendim gormeye alistim bu yuzdden.. takilmam hic boyle seylere
o temizlige gelen ablalar varya, can can. bikac haftadir biturlu cagiramadim, onumuzdeki cuma gelecek insallah. doguma yakin yine cagiririm, evim tertemiz olur. dogumdan sonra da ilk dönemler ozellikle daha sik cagiririm insallah. strese girmem, bebegimle daha rahat ilgilenirim.esim elimin altindayken son hazirloklari yaptiriyrm. yataga serilecek takim cikarttir, besigi temizlet, bebegin suslerini yap vs gibi seyleri..yavas yavas yapsin da bitirsin.. maglum benim minnosun işi belli olmaz.
ev temizligine de birini alacagim artik. 2 gun gelse ancak istedigim gibi bitirir sanirim. yarin kontrole gideyim de ona gore temizlik icin birini ayarlayim diyorum.
bisey sorcam, camasiri makine yikiyo ki? anneyi cagirmaya gerek var mi ki bu is icin? ustelik kendi elinden gecince insan seviyo elbiseleri, heee şunumda var heee bunumda var diye hemde hatirliyoKızım ben yardıma gelirim yorma kendini beraber yıkarız ütüleriz diyen annemi aradim anne camasirlara basladim dedim iyi kolay gelsin dedi kapatti hic geleyim edeyim demedi herkesin kaynanasi yapar benim annem sinirlerim bozuldu saatlerdir gülüyorum aklima geldikçe
herkes bebegimi sevgiye bogsun, saglik sihhatle dogsun ardindan kucak kucak gezsin diye heyecananlanan bi ben miyim gercekten.Yaa onu ben de dusunuyorum millet gelicek her gelen kucagina alicak devamli opucek bu cocuk insallah bi hastalik kapmaz herkes kucagina almak isticek bisey desen bunun cocugu degerli derler onu da biliyorum
Penti de baska pijamalar varmiydi canim lohusa icin veya sonrasi icin?Penti de %40 indirim var kızlar bunu aldım bende emzirme şeysi de varmış 60 tl ye geldi. Çarşıdan aldığım önden düğmeliydi 65 e aldım kalite olarak bence penti daha iyi almayanlar varsa baksın
M beden buldum l ve xl vardı bide
Biraz bol gelir Doğumdan sonra belki ama olsun rahat olayım daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?