2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
buyuk dayimiz bize dün cok güzel hediyeler getirmiiis ekranli babyphone’un aynisindan bende onlara almistim yegencigime bikac ay önce. bana hangisini istedigimi sordu, sizinkini arastirmistim kendime de aynindan alirdim dedim, memnunsaniz aynisindan al iste dedim sagolsun bu cepte. bide yatak odamiza olacak olan yatagimiz da gelseydi (oda hediye gelecek), ben daha rahat edicektim
bebe yagimiz yoktu henuz, oda cepte. oyuncak cok cok az almistim yavas yavas dolusuyo

Tek bu kalmıştı canım gecelik olarak. Bunun sabahlığı da vardı ben almadım.
Pijama olarak da pek kalmamış şortlu bi kaç tane gözüme çarptı sadece

kiz benim annemde aynisi ben aliskinim yani hic cagirmam, o da sormaz yardim lazim mi diye ust sokagimda oturur kendi işimi kendim gormeye alistim bu yuzdden.. takilmam hic boyle seylere
Canım çok yaşlı mi annelernz evin en büyüğü msnz şaşırdım belki de siz hiç yardim istemdnz bugüne kadar ondn da olablr ama

Canım sal biraz kendini evet bazen insan aşırı dinliyo kendini hormonal sanırım ama çok da takma kafana zaten allah korusun kötü bi durum olsa anında anlarsın hastaneye koşarsın.
Kasılmada olur toplanmada olur tekme de yeriz herşey olucak
Başka şeylere odaklanmaya çalış canım ben bazen bilerek hamile olduğumu unutuyorum daha iyi hissediyorum kendimi psikolojik olarak manyakça olabilir tabi

Kızlar yenidoğan için Philips Aventin hangi biberonunu önerirsiniz onu almadım ben hala bi tane istiyorum şimdilik set falan almıcam baktım da pek bişey anlamadım cam var cam olmayan var adını unuttum.

kiz benim annemde aynisi ben aliskinim yani hic cagirmam, o da sormaz yardim lazim mi diye ust sokagimda oturur kendi işimi kendim gormeye alistim bu yuzdden.. takilmam hic boyle seylere
Yaa aradi simdi kurudu mu camasirlar dedi evet ütüye basladim dedim iyi kolay gelsin yarin birgun ugrar bakarim nasil olmus diye dedi ay vallahi bilerek yapiyo

Ben zaten kadına is yaptırıp kosede oturup izleyecek degilim yine kendim yaparim ama ben yorulunca ütüye biraz yardim etse asmama yardim etse fena mi olur ilk torun az biraz hevesi olsa ama yok kendime sürekli artik sen kimseye güvenip bu cocugu yapmadın bosverrr bekleme diyorum suan agridan ölüyorum belim tutmuyor ama mecbur yalniz yapcam

Hepsini 1 gunde bitirmen gerekmiyor, bunu kendine hatırlatıp yavaştan al

annemden yardim istiicek olsam o yardim aldigim is degsin isterim. mesela manti yapilmasinda, nebilim icli/sulu köfte de, börek mörek filanda. elimden gelmeyen ve gucumunde yetmeyecegi islerde yardim istemek daha mantikli geliyo bana, atarim buzluga kullanirim lohusa donemimde. camasir dedigin olay (ciddi bi saglik sorunumuz yok ise) yavas yavas yapilacak basit seyler. iki güne yay, üc güne yay, belini sirtini korumus olursun.

ben seni anlıyorum canım çok haklısın, anneminde ilk torunu çamaşırlara ütülere ellettirmedi bile allah razı olsun.. insan ister istemez üzülür ben olsam bende üzülebilirdim.
Ama boşver dediğin gibi ona güvenerek elbette yapmadın bu çocuğu, ona göre tavrını alırsın sende canını sıkma.
Gün gün yap yorma kendini

Canım belki Ateacherlady e de mantı içli sulu köfte yapmak daha basit geliyordur. Anne yardımına ihtiyac duymuyordur
O yardımdan çok annesinin yanında olmasını istiyor ilk torunmuş heyecanını paylaşsın istiyor bence üzülmesinin altında yatan sebep bu.

okadar detayi vermedigi icin bilemiicem, yazdigindan yola cikarak soyluyorum. ama diger yandanda kadin arayip soruyo demek ki kizinin halini hatrini. beklentilerimizi absurd yerlere cikarmayi dogru bulmuyorum acikcasi. bos nazlanmalarida sevmiyorum. biraz hollanda kafasi galiba bu kendi isini kendin hallet kafasi:) kendin halledemiyosanda kreatif bi sekilde yardim organize etmek dogru geliyo.

Kendi annen mi kaynana mi
kendi annem canim, kaynanamda ayni tip zaten.. bizde kalir ne supurge acar ne toz alir... butun gun kadin programi izler.. allahtan yemeği yapiyor.. allahta görüyor halimi heralde de sıkıntısız bir hamilelik gecirdim kimseye minnet etmeye gerek kalmadi..

Canım çok yaşlı mi annelernz evin en büyüğü msnz şaşırdım belki de siz hiç yardim istemdnz bugüne kadar ondn da olablr ama
60 yaşında annem canim ben evin büyüğüm erkek kardesim var benden 4 yas kucuk..bazen keşke kiz kardesim yada ablam olsaydi keske diye ic geciririm. bu grupta ablalari kiz kardesleri olanlari duyunca cok imreniyorum. .. ayrica ben alismamisim annemden bisey istemeye belki cagirsam gelir de kıyamıyorum cunku ona da yardim eden yok. ihtiyacim oldugu zaman eşimden yardim isterim genelde.

Kime göre neye göre absürd tartışılır benimde demek istediğim bu yani senin ihtiyaç gördüğün bişeye başkası ihtiyaç görmeyebilir, tam terside olabilir. Nazlanmaya gelecek olursak o da aynı kapıya çıkıyor aslında.. kimseyi yadırgamamak lazım. Benim ki de Türkiye kafası

@greyfurt_ aventin.natural 260 cc olanını aldim cam.degildi sanirim kuzum
Asiltutku yagiz ya da kartal tek.daha hos sanki
Bu arada cok.mutluyummmm avm de esimin kredi karti ve ben otura otura.geziyorum
Tamam kuzum bakıyorum hemen ,

Ohh kapmışsın kartı cidden nasıl bi özgürlüktür o kart ya önce bi yükseklerden uçuruyı ekstre gelince bam bam bam

Canımsın anneye kiyamyrsn yine ve anne de alismadgi için böyle olms ama sanslsn esin destek ve rahat hamilelk gecirmssn.
Ben orda olsam utunde yanında otururdm muzik acar habire konsrdm birden zmaan gecerdi öyle düşün yada motive olsn sana
Burda biz ailelrmzden daha cok knsyrz birbrmzi anlrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…