Tek bu kalmıştı canım gecelik olarak. Bunun sabahlığı da vardı ben almadım.o temizlige gelen ablalar varya, can can. bikac haftadir biturlu cagiramadim, onumuzdeki cuma gelecek insallah. doguma yakin yine cagiririm, evim tertemiz olur. dogumdan sonra da ilk dönemler ozellikle daha sik cagiririm insallah. strese girmem, bebegimle daha rahat ilgilenirim.
bisey sorcam, camasiri makine yikiyo ki? anneyi cagirmaya gerek var mi ki bu is icin? ustelik kendi elinden gecince insan seviyo elbiseleri, heee şunumda var heee bunumda var diye hemde hatirliyo
herkes bebegimi sevgiye bogsun, saglik sihhatle dogsun ardindan kucak kucak gezsin diye heyecananlanan bi ben miyim gercekten.
Allahim insallah bu sekilde pimpirikli bi kadin olmam.
Penti de baska pijamalar varmiydi canim lohusa icin veya sonrasi icin?
Canım çok yaşlı mi annelernz evin en büyüğü msnz şaşırdım belki de siz hiç yardim istemdnz bugüne kadar ondn da olablr amakiz benim annemde aynisi ben aliskinim yani hic cagirmam, o da sormaz yardim lazim mi diye ust sokagimda oturur kendi işimi kendim gormeye alistim bu yuzdden.. takilmam hic boyle seylere
Canım sal biraz kendini evet bazen insan aşırı dinliyo kendini hormonal sanırım ama çok da takma kafana zaten allah korusun kötü bi durum olsa anında anlarsın hastaneye koşarsın.Ya aslinda cok siddetli degil ayni seyirde gidiyo devamli evet gervekten coknskici doktoru hic aramak istemiyorum devamli bisey cikiyo cunku arayasimda gelmiyogercekten bu hamilelik bitince cok sevinicem bu tecrubesizlik bilinmezlik falan beni asiri yordu psikolojik olarak ben de esime diyorum nolur az biraz da sen tasi
Yaa aradi simdi kurudu mu camasirlar dedi evet ütüye basladim dedim iyi kolay gelsin yarin birgun ugrar bakarim nasil olmus diye dedi ay vallahi bilerek yapiyokiz benim annemde aynisi ben aliskinim yani hic cagirmam, o da sormaz yardim lazim mi diye ust sokagimda oturur kendi işimi kendim gormeye alistim bu yuzdden.. takilmam hic boyle seylere
Ben zaten kadına is yaptırıp kosede oturup izleyecek degilim yine kendim yaparim ama ben yorulunca ütüye biraz yardim etse asmama yardim etse fena mi olur ilk torun az biraz hevesi olsa ama yok kendime sürekli artik sen kimseye güvenip bu cocugu yapmadın bosverrr bekleme diyorum suan agridan ölüyorum belim tutmuyor ama mecbur yalniz yapcamo temizlige gelen ablalar varya, can can. bikac haftadir biturlu cagiramadim, onumuzdeki cuma gelecek insallah. doguma yakin yine cagiririm, evim tertemiz olur. dogumdan sonra da ilk dönemler ozellikle daha sik cagiririm insallah. strese girmem, bebegimle daha rahat ilgilenirim.
bisey sorcam, camasiri makine yikiyo ki? anneyi cagirmaya gerek var mi ki bu is icin? ustelik kendi elinden gecince insan seviyo elbiseleri, heee şunumda var heee bunumda var diye hemde hatirliyo
herkes bebegimi sevgiye bogsun, saglik sihhatle dogsun ardindan kucak kucak gezsin diye heyecananlanan bi ben miyim gercekten.
Allahim insallah bu sekilde pimpirikli bi kadin olmam.
Penti de baska pijamalar varmiydi canim lohusa icin veya sonrasi icin?
Hepsini 1 gunde bitirmen gerekmiyor, bunu kendine hatırlatıp yavaştan alBen zaten kadına is yaptırıp kosede oturup izleyecek degilim yine kendim yaparim ama ben yorulunca ütüye biraz yardim etse asmama yardim etse fena mi olur ilk torun az biraz hevesi olsa ama yok kendime sürekli artik sen kimseye güvenip bu cocugu yapmadın bosverrr bekleme diyorum suan agridan ölüyorum belim tutmuyor ama mecbur yalniz yapcam
annemden yardim istiicek olsam o yardim aldigim is degsin isterim. mesela manti yapilmasinda, nebilim icli/sulu köfte de, börek mörek filanda. elimden gelmeyen ve gucumunde yetmeyecegi islerde yardim istemek daha mantikli geliyo bana, atarim buzluga kullanirim lohusa donemimde. camasir dedigin olay (ciddi bi saglik sorunumuz yok ise) yavas yavas yapilacak basit seyler. iki güne yay, üc güne yay, belini sirtini korumus olursun.Ben zaten kadına is yaptırıp kosede oturup izleyecek degilim yine kendim yaparim ama ben yorulunca ütüye biraz yardim etse asmama yardim etse fena mi olur ilk torun az biraz hevesi olsa ama yok kendime sürekli artik sen kimseye güvenip bu cocugu yapmadın bosverrr bekleme diyorum suan agridan ölüyorum belim tutmuyor ama mecbur yalniz yapcam
ben seni anlıyorum canım çok haklısın, anneminde ilk torunu çamaşırlara ütülere ellettirmedi bile allah razı olsun.. insan ister istemez üzülür ben olsam bende üzülebilirdim.Ben zaten kadına is yaptırıp kosede oturup izleyecek degilim yine kendim yaparim ama ben yorulunca ütüye biraz yardim etse asmama yardim etse fena mi olur ilk torun az biraz hevesi olsa ama yok kendime sürekli artik sen kimseye güvenip bu cocugu yapmadın bosverrr bekleme diyorum suan agridan ölüyorum belim tutmuyor ama mecbur yalniz yapcam
Canım belkiannemden yardim istiicek olsam o yardim aldigim is degsin isterim. mesela manti yapilmasinda, nebilim icli/sulu köfte de, börek mörek filanda. elimden gelmeyen ve gucumunde yetmeyecegi islerde yardim istemek daha mantikli geliyo bana, atarim buzluga kullanirim lohusa donemimde. camasir dedigin olay (ciddi bi saglik sorunumuz yok ise) yavas yavas yapilacak basit seyler. iki güne yay, üc güne yay, belini sirtini korumus olursun.
Güzel gayet canım biraz havalı geldi hattaKızlaraarr selam herkese.Fikrinize ihtiyacım var. Oğluma Yağız Kartal ismini düşünüyoruz nasıl sizce
okadar detayi vermedigi icin bilemiicem, yazdigindan yola cikarak soyluyorum. ama diger yandanda kadin arayip soruyo demek ki kizinin halini hatrini. beklentilerimizi absurd yerlere cikarmayi dogru bulmuyorum acikcasi. bos nazlanmalarida sevmiyorum. biraz hollanda kafasi galiba bu kendi isini kendin hallet kafasi:) kendin halledemiyosanda kreatif bi sekilde yardim organize etmek dogru geliyo.Canım belkiAteacherlady e de mantı içli sulu köfte yapmak daha basit geliyordur. Anne yardımına ihtiyac duymuyordur
O yardımdan çok annesinin yanında olmasını istiyor ilk torunmuş heyecanını paylaşsın istiyor bence üzülmesinin altında yatan sebep bu.
kendi annem canim, kaynanamda ayni tip zaten.. bizde kalir ne supurge acar ne toz alir... butun gun kadin programi izler.. allahtan yemeği yapiyor.. allahta görüyor halimi heralde de sıkıntısız bir hamilelik gecirdim kimseye minnet etmeye gerek kalmadi..Kendi annen mi kaynana mi
60 yaşında annem canim ben evin büyüğüm erkek kardesim var benden 4 yas kucuk..bazen keşke kiz kardesim yada ablam olsaydi keske diye ic geciririm. bu grupta ablalari kiz kardesleri olanlari duyunca cok imreniyorum. .. ayrica ben alismamisim annemden bisey istemeye belki cagirsam gelir de kıyamıyorum cunku ona da yardim eden yok. ihtiyacim oldugu zaman eşimden yardim isterim genelde.Canım çok yaşlı mi annelernz evin en büyüğü msnz şaşırdım belki de siz hiç yardim istemdnz bugüne kadar ondn da olablr ama
Kime göre neye göre absürd tartışılır benimde demek istediğim buokadar detayi vermedigi icin bilemiicem, yazdigindan yola cikarak soyluyorum. ama diger yandanda kadin arayip soruyo demek ki kizinin halini hatrini. beklentilerimizi absurd yerlere cikarmayi dogru bulmuyorum acikcasi. bos nazlanmalarida sevmiyorum. biraz hollanda kafasi galiba bu kendi isini kendin hallet kafasi:) kendin halledemiyosanda kreatif bi sekilde yardim organize etmek dogru geliyo.
Tamam kuzum bakıyorum hemen ,@greyfurt_ aventin.natural 260 cc olanını aldim cam.degildi sanirim kuzum
Asiltutku yagiz ya da kartal tek.daha hos sanki
Bu arada cok.mutluyummmm avm de esimin kredi karti ve benotura otura.geziyorum
Canımsın anneye kiyamyrsn yine ve anne de alismadgi için böyle olms ama sanslsn esin destek ve rahat hamilelk gecirmssn.60 yaşında annem canim ben evin büyüğüm erkek kardesim var benden 4 yas kucuk..bazen keşke kiz kardesim yada ablam olsaydi keske diye ic geciririm. bu grupta ablalari kiz kardesleri olanlari duyunca cok imreniyorum. .. ayrica ben alismamisim annemden bisey istemeye belki cagirsam gelir de kıyamıyorum cunku ona da yardim eden yok. ihtiyacim oldugu zaman eşimden yardim isterim genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?