kasilmalar devam cnm. ama sizjnkilerden degil benimkiNasil canim kendini nasil.hissediyosun
cnm ben calisirkende dahil daha hic almadim yardimci evime. bu kez mecburen alacagim. alisik degilimo temizlige gelen ablalar varya, can can. bikac haftadir biturlu cagiramadim, onumuzdeki cuma gelecek insallah. doguma yakin yine cagiririm, evim tertemiz olur. dogumdan sonra da ilk dönemler ozellikle daha sik cagiririm insallah. strese girmem, bebegimle daha rahat ilgilenirim.
bisey sorcam, camasiri makine yikiyo ki? anneyi cagirmaya gerek var mi ki bu is icin? ustelik kendi elinden gecince insan seviyo elbiseleri, heee şunumda var heee bunumda var diye hemde hatirliyo
herkes bebegimi sevgiye bogsun, saglik sihhatle dogsun ardindan kucak kucak gezsin diye heyecananlanan bi ben miyim gercekten.
Allahim insallah bu sekilde pimpirikli bi kadin olmam.
Penti de baska pijamalar varmiydi canim lohusa icin veya sonrasi icin?
Aklıma şimdi bisey geldi deKime göre neye göre absürd tartışılır benimde demek istediğim buyani senin ihtiyaç gördüğün bişeye başkası ihtiyaç görmeyebilir, tam terside olabilir. Nazlanmaya gelecek olursak o da aynı kapıya çıkıyor aslında.. kimseyi yadırgamamak lazım. Benim ki de Türkiye kafası
ben sevdim canim.Kızlaraarr selam herkese.Fikrinize ihtiyacım var. Oğluma Yağız Kartal ismini düşünüyoruz nasıl sizce
Aa bu yenimi çıkmış çok hoşmuş gerçektenbenim keci kisimin sagi solu belli olmaz diye, e dr.da erken dogum bekliyor diye ben cikolata siparisini verdim. herkes haciserifi ovuyordu. uzerinde kizimin ismi yazacak tabi. ahsap kutulu aldim.Eki Görüntüle 2281569
Nede güzel içimden geçenleri kelimeye dökmüşsünCanım belkiAteacherlady e de mantı içli sulu köfte yapmak daha basit geliyordur. Anne yardımına ihtiyac duymuyordur
O yardımdan çok annesinin yanında olmasını istiyor ilk torunmuş heyecanını paylaşsın istiyor bence üzülmesinin altında yatan sebep bu.
Peki kocan nasıl bir hata yaptığının farkında mi?@greyfurt_ aventin.natural 260 cc olanını aldim cam.degildi sanirim kuzum
@Asiltutku yagiz ya da kartal tek.daha hos sanki
Bu arada cok.mutluyummmm avm de esimin kredi karti ve benotura otura.geziyorum
hahaha cok kararsiz kaldi verirkenPeki kocan nasıl bir hata yaptığının farkında mi?
Canim bende bayadır var hatta sağ göğsümum altinda ozellikle baya bildiğin dayiyor ve bazen nefesimi kesiyor göğüs kafesimi sıkıştiriyor, doktora soyledim normal dedi, hatta sancılanıyorum ve bu durumdan da korkuyorum ama normalmişKızlar, bu bi tarafta toplanma, şişme, kafasini veya gotunu dayadi dedigimiz sertlesme, kasilma veya sancı mi şimdi? Ama acı hissetmiyorum, sertlestigini hissediyorum, sonra açılıyor. Baya sıklaştı.
Ben de kumbarayi patlatip karta attım, yarin kociskomun kartıyla bekle beni ikeahahaha cok kararsiz kaldi verirkenyok canim simdilik kucuk meblag
Babalarinin ciftligi anacim, gobek bizim degil onlarin sanki. OhhhCanim bende bayadır var hatta sağ göğsümum altinda ozellikle baya bildiğin dayiyor ve bazen nefesimi kesiyor göğüs kafesimi sıkıştiriyor, doktora soyledim normal dedi, hatta sancılanıyorum ve bu durumdan da korkuyorum ama normalmiş
Evet canım normal olursa devlette yapacağım inşallah. Ebelerle konuştum gebe okuluna gidiyorum. Sancı odası dediğim tek kişilik ve 2 kişilik varmış burada da tek kişilik olmasını isterim tabii ama o da servisin doluluğuna göre oluyormuş bir de normal odaymış duşu filan olan oraları da gezdirecekler daha. Doğumu da orada yaptırabiliyorlarmış istersen çünkü yatak doğum yatağına dönüşüyormuş. Ayrı bir doğum odasına çıkmana gerek kalmıyormuş filan. Ebe oluyormuş sürekli yanında eskisi gibi yatakta yatırmıyoruz yürütüyoruz hareket yaptırıyoruz filan dedi. Doğumdan sonra da hemen bebeği göğsünüze koyuyoruz kordonu kan akımı durunca kesiyoruz dedi. Bunu çok sevdim. Bir de 2 saat odada kalıyormuşuz sonra normal odaya çıkarıyorlarmış. Bebek hep yanımızda oluyormuş. Bir de gezdirsinler de gözümle görüp öyle kesin karar vereceğim yine deTatlım sende mi devlet hastanesinde doğum yapacaksın. Bende devlette yapacağım. Benim yapacağım hastane de sancı odası yok. Tek kişilik odada sancını çekip doğumunu yapıp öyle normal odaya çıkıyorsu. Senin gittiğinde nasıl ve hastanedeki ebelerle falan konuşma imkanın oldu mu?
yeni urun diyor cnm.Aa bu yenimi çıkmış çok hoşmuş gerçekten
Saol cnm
tamam canim sagol. haftaya esim bikac gunlugune gidecek, avm magazalarindan birine gonderip gondermeyecegim konusunda emin olamadim.Tek bu kalmıştı canım gecelik olarak. Bunun sabahlığı da vardı ben almadım.
Pijama olarak da pek kalmamış şortlu bi kaç tane gözüme çarptı sadece
elbette o konuda cok haklisin. ben galiba daha cok baskalarina ‘kizarken’ kendi beklentilerimizi gercekci tutmamamizi elestiriyorum sanirim.
oh mis ellerine saglik!! pembis pembis nasil guzeller yaaaBende sizden gaza geldimetiketlerini kesip yıkancakları ayırdım. Hafta içi artık geldikçe birer makine yıkayayım diyorum. Eşim yardım etti Allah razı olsun.
Yaa aslında tam tersi bebek sadece siyah rengi algılayabiliyormuş. Çocuklarda nasıl bilmiyorum açıkçası. Zaten duvarın bir köşesi orayada beşik geliyor kapatıyor çoğunluğunu. Annesi sarılır uyur onunla korkmasın diye Allahım bi doğsalar mıncırıcamHazırlıktan doktoraya kadar ev arkdslarm hep mimardi demstm dmiaslnda alisknm sıra dışı evlere ama renksizlgi değilde çocuk odası renk seçiminde renklerin dili diye bir konu var sen daha bilirsin aslnda siyah çocuğa korkulu rüyalar gösterir deniyor ondan düşündüm öyle.
Valla bugün iyi hissdnce kendimi aşırı bir sevgi duygum kabardı sipamaa.Yaa aslında tam tersi bebek sadece siyah rengi algılayabiliyormuş. Çocuklarda nasıl bilmiyorum açıkçası. Zaten duvarın bir köşesi orayada beşik geliyor kapatıyor çoğunluğunu. Annesi sarılır uyur onunla korkmasın diye Allahım bi doğsalar mıncırıcam❤
Ay kızlar valla hakliymissiniz ayirdik kıyafetleri iki makine yıkadı asti hala bitmedi ama ascak yer kalmadiMadem annen geliyor basla bence asmana yardim eder minik minikler ama askıyı hemen dolduruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?