2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasil canim kendini nasil.hissediyosun
kasilmalar devam cnm. ama sizjnkilerden degil benimki ...
yatmak yorucu. evde olunca gozum hep bisi yapmakta kaliyor.
cnm ben calisirkende dahil daha hic almadim yardimci evime. bu kez mecburen alacagim. alisik degilim

Aklıma şimdi bisey geldi de neysee tatlım

benim keci kisimin sagi solu belli olmaz diye, e dr.da erken dogum bekliyor diye ben cikolata siparisini verdim. herkes haciserifi ovuyordu. uzerinde kizimin ismi yazacak tabi. ahsap kutulu aldim.

Nede güzel içimden geçenleri kelimeye dökmüşsün

Kızlar, bu bi tarafta toplanma, şişme, kafasini veya gotunu dayadi dedigimiz sertlesme, kasilma veya sancı mi şimdi? Ama acı hissetmiyorum, sertlestigini hissediyorum, sonra açılıyor. Baya sıklaştı.
Canim bende bayadır var hatta sağ göğsümum altinda ozellikle baya bildiğin dayiyor ve bazen nefesimi kesiyor göğüs kafesimi sıkıştiriyor, doktora soyledim normal dedi, hatta sancılanıyorum ve bu durumdan da korkuyorum ama normalmiş

hahaha cok kararsiz kaldi verirken yok canim simdilik kucuk meblag
Ben de kumbarayi patlatip karta attım, yarin kociskomun kartıyla bekle beni ikea kız arkadaşım arabayla götürüp getirecek. 4 senedir ilk kez vasıtasız kaldım, cok zor benim için.
Babalarinin ciftligi anacim, gobek bizim degil onlarin sanki. Ohhh

Evet canım normal olursa devlette yapacağım inşallah. Ebelerle konuştum gebe okuluna gidiyorum. Sancı odası dediğim tek kişilik ve 2 kişilik varmış burada da tek kişilik olmasını isterim tabii ama o da servisin doluluğuna göre oluyormuş bir de normal odaymış duşu filan olan oraları da gezdirecekler daha. Doğumu da orada yaptırabiliyorlarmış istersen çünkü yatak doğum yatağına dönüşüyormuş. Ayrı bir doğum odasına çıkmana gerek kalmıyormuş filan. Ebe oluyormuş sürekli yanında eskisi gibi yatakta yatırmıyoruz yürütüyoruz hareket yaptırıyoruz filan dedi. Doğumdan sonra da hemen bebeği göğsünüze koyuyoruz kordonu kan akımı durunca kesiyoruz dedi. Bunu çok sevdim. Bir de 2 saat odada kalıyormuşuz sonra normal odaya çıkarıyorlarmış. Bebek hep yanımızda oluyormuş. Bir de gezdirsinler de gözümle görüp öyle kesin karar vereceğim yine de burası küçük bir şehir özeldeki ebeler çok tecrübeli değilmiş o yüzden normal doğum için önermiyorlar özeli.

Bende sizden gaza geldim etiketlerini kesip yıkancakları ayırdım. Hafta içi artık geldikçe birer makine yıkayayım diyorum. Eşim yardım etti Allah razı olsun.

Eklentiler

• IMG_20190623_193938.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20190623_193942.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 68
Tek bu kalmıştı canım gecelik olarak. Bunun sabahlığı da vardı ben almadım.
Pijama olarak da pek kalmamış şortlu bi kaç tane gözüme çarptı sadece
tamam canim sagol. haftaya esim bikac gunlugune gidecek, avm magazalarindan birine gonderip gondermeyecegim konusunda emin olamadim.

elbette o konuda cok haklisin. ben galiba daha cok baskalarina ‘kizarken’ kendi beklentilerimizi gercekci tutmamamizi elestiriyorum sanirim.

bu arada bebisin utulerini gectim, ben uc dort gune bir utu yapiyorum bu aralar.
daha az once esimin bikac tshortunu gomlegini kotunu utuledim. ogreticem ona bu gidisle. bi utu manyakligi aldi beni, en sevmedigim ev isi ustelik.

Bende sizden gaza geldim etiketlerini kesip yıkancakları ayırdım. Hafta içi artık geldikçe birer makine yıkayayım diyorum. Eşim yardım etti Allah razı olsun.
oh mis ellerine saglik!! pembis pembis nasil guzeller yaaa

Yaa aslında tam tersi bebek sadece siyah rengi algılayabiliyormuş. Çocuklarda nasıl bilmiyorum açıkçası. Zaten duvarın bir köşesi orayada beşik geliyor kapatıyor çoğunluğunu. Annesi sarılır uyur onunla korkmasın diye Allahım bi doğsalar mıncırıcam

Yagmur canim. Yaninda ikinci ismi de var ama onu yazmiyorum .. Cok gizli..

Buladik makinesi bozuldu iyi mi. Mutfaha bi gordum yaniyormustu. Su almiyormus... Gelince ust uste gelir zaten

Valla bugün iyi hissdnce kendimi aşırı bir sevgi duygum kabardı sipamaa.
Ya sarılıp uyuyczz dmiii onlarla

Madem annen geliyor basla bence asmana yardim eder minik minikler ama askıyı hemen dolduruyorlar
Ay kızlar valla hakliymissiniz ayirdik kıyafetleri iki makine yıkadı asti hala bitmedi ama ascak yer kalmadi dha iki makine çıkar onları ben sonra yıkıcam annem ütülemeye gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…