ama cok guzeller ben yerim.o bandanayi amannnn Allahimmm ❤ gule gule saglikla.kullansin
kiz korkutmaaa duymadin görmedin hepimiz bakiyoruz ama.demiyoruz
ben de bakiyorum.ama.soylemiyorum millet tırsmasın diye sakin
Oğluma doğum yaptım öncesinde fotoğrafcı ile anlaştık doğum da çekecek sonrasında vs..bi iki pozda aile pozu verecektik..dogum.oldu sezeryan allah var kolay oldu zorlanmadim.hic ama.ilk ayağa kaldırdiklarin da.zorlandim.sadece..fotoğrafcı geldi hadi hazırlan aile pozu cekelim..dedim nepozu yaa ne hazırlanması ayağa kalkmaya hiç niyetim yok kusur kalsın dedim
Saman balyasi gibi olan seyler olabilir ot tarzi sut olabilir pamuktan bulutlar olabilir yesillik tarzı.cimen gibi halilar varya yapi markette hali saha cimi gibi o olabilir ustune çiçek falan aklima gelenler bunlar
ay on bende çok merak ediyorum :) acaba günün hangi saati yakalayacak uyku halinde mi, dışarda mı evde mi? umarım gece olur diyorum kocam evdeyken olsun :)
Benimde aklıma çok takılıyor ne ara bu saç makyaj yapılıyor bende hastanenin fotoğrafçısıyla anlaştım ama endişe etmiyor değilim ne ara olacak bunca şey
ay on bende çok merak ediyorum :) acaba günün hangi saati yakalayacak uyku halinde mi, dışarda mı evde mi? umarım gece olur diyorum kocam evdeyken olsun :)
Benimde aklıma çok takılıyor ne ara bu saç makyaj yapılıyor bende hastanenin fotoğrafçısıyla anlaştım ama endişe etmiyor değilim ne ara olacak bunca şey
Vaayyy cok iyiymis ben fotoğrafçı istemedim hastaneden, kesin cok gergin olurum, o tiple foto filan çekilemem dedim bebişin fotoğraflarını da zaten odada herkes çekecek biliyorum. ama seninkı süpermiş kuaför filan..
Kızlar kanamam oldu. Birazdan ciğer geliştirici ve progestan iğne yapılacak.
Ciğer geliştirici yaptıranlardan bilgi rica etsem. Bunun bir zararı yok mu Etkisi ne zamana kadar?
Off 6hafta daha geçseydi ya
ya ben wc de çok zorlanıyorum klozet dışındakilerde. sizde de var mı problem. eskiden babaannelerimiz annelerimiz nasıl yapıyordu acaba ya düşünüyorum da :)
Çok sağ olun kızlar. Benim plasenta kısmi olarak aşağıda 23.haftadan beridir kanamam az az oluyordu zaten 10gün evvel kesilmişti. Sevinmiştim.
Evde çoğunluk yatış halindeydim. Öğlen uykumda bir sıcaklık hissedip uyandım ve bir anda çok kanamam oldu kırmızı , peçeteyle kapatmaya çalıştım pıhtı düştü büyükçe. Gidip uzandım eşimi aradım. Alıştım sanırım sakindim. Pıhtıdan sonra kanama azaldı. Ağrı yok sancı kasılma hiçbiri yok, zaten plasentadaki sorunlarda hiçbir his olmazmış.
Neyse şimdi bitkinlik dışında iyiyiz. Bir de algılarım kapandı sanki salak gibiyim. Daha öncekilerde serum da alıp dönüyorduk. Bunda ciğer geliştirici ve progestan vurup gönderdiler. Yarın yine yapılacak aynı saatte. Reçetede miadından önce Doğum yazıyor. En azından 34ü bitirsek şükredicem