2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ama cok guzeller ben yerim.o bandanayi amannnn Allahimmm ❤ gule gule saglikla.kullansin
kiz korkutmaaa duymadin görmedin hepimiz bakiyoruz ama.demiyoruz
ben de bakiyorum.ama.soylemiyorum millet tırsmasın diye sakin

Tamam tamam sustum canımama görünce çok şaşırdm napym bu kadarını beklemiyordum.Hepimiz hazırlıklı olalım diye yazdım

ben yataktan çıkmayacağım, bebeyle kocam gelsin yanıma çekilelim:)
kuzenlerim falan makyajımı yapar en kötü:) ne çıkarsa bahtımıza artık o an:)

Ay Doğum hikayelerinide çok merak ediyorum ben şöyle oldu böyle oldu herkes en ince detayına kadar anlatsın
ay on bende çok merak ediyorum :) acaba günün hangi saati yakalayacak uyku halinde mi, dışarda mı evde mi? umarım gece olur diyorum kocam evdeyken olsun :)

ay on bende çok merak ediyorum :) acaba günün hangi saati yakalayacak uyku halinde mi, dışarda mı evde mi? umarım gece olur diyorum kocam evdeyken olsun :)
Evet kocam evdeyken istiyorum ben de o telaşı onla yaşamak istiyorum annemdeyken olursa vay benim halime

Kız valla bende şaşırdım organizasyon oda süsleme sınırsız şerbet doğumhanede ve odada foto çekimi kuaför odalarda gayet iyi 2500 tl daha ne olsun
Vaayyy cok iyiymis ben fotoğrafçı istemedim hastaneden, kesin cok gergin olurum, o tiple foto filan çekilemem dedim bebişin fotoğraflarını da zaten odada herkes çekecek biliyorum. ama seninkı süpermiş kuaför filan..

Kızlar kanamam oldu. Birazdan ciğer geliştirici ve progestan iğne yapılacak.
Ciğer geliştirici yaptıranlardan bilgi rica etsem. Bunun bir zararı yok mu Etkisi ne zamana kadar?
Off 6hafta daha geçseydi ya
gecmis olsun cnm doktorlar her ihtimale karsi ciger iğnesini yapiyorlar. erken dogum ihtimaline karsi yapiliyor. zarari olsa yapmazlar zaten. gönlünü ferah tut, stres yapma.. güzel haberlerini bekliyoruz

Çok geçmiş olsn cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah zamaninda sağlıkla kucağına alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…